LG Android One με Snapdragon 450, οθόνη 5.5 ιντσών, μπαταρία 3000mAh και Android 8.1 Oreo;

lg android one snapdragon 450 μπαταρία 3000 mah android oreo, LG Android One με Snapdragon 450, οθόνη 5.5 ιντσών, μπαταρία 3000mAh και Android 8.1 Oreo;

Η LG φαίνεται πως ετοιμάζει το δικό της Android One smartphone μιας και μέλος της XDA κοινότητας ανακάλυψε αναφορές σχετικά με τη συσκευή μέσα στον πηγαίο κώδικα του LG Q Stylus.

Οι πληροφορίες που δείχνουν πως η LG ετοιμάζει Android One smartphone έχουν να κάνουν με την ονομασία “sprout” που συνοδεύει τη φημολογούμενη συσκευή, μιας και όλες οι Android One συσκευές διαθέτουν αυτή τη χαρακτηριστική ονομασία στον κώδικά τους.

Σύμφωνα με τις αναφορές μέσα στον κώδικα αλλά και τις πληροφορίες που υπάρχουν, το LG Android One smartphone πιθανόν να διαθέτει FullVision LCD οθόνη στις 5.5 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 1080×2160 pixel και αναλογία 18:9. Στο εσωτερικό της συσκευής αναμένεται οκταπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στα 1.8GHz και δεν αποκλείεται να είναι ο Snapdragon 450 με τη RAM να βρίσκεται ανάμεσα στα 2GB και 3GB.

Επίσης, η συσκευή θα “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo μέσω του προγράμματος Android One για να λαμβάνει τις αναβαθμίσεις κατευθείαν από τη Google νωρίτερα από τα υπόλοιπα smartphone. Η μπαταρία που θα τροφοδοτεί τη συσκευή θα βρίσκεται στα 3000mAh με υποστήριξη Qualcomm Quick Charge 3.0 και θα φορτίζει μέσω της θύρας USB-C, ενώ στον τομέα της κάμερας δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για τους φακούς που θα υπάρχουν στην κύρια και τη selfie camera.

Το πρώτο LG Android One smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α μέσω της T-Mobile ενώ δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

lg android one snapdragon 450 μπαταρία 3000 mah android oreo, LG Android One με Snapdragon 450, οθόνη 5.5 ιντσών, μπαταρία 3000mAh και Android 8.1 Oreo;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.