LG L90, L70, L40 απο τη σειρα L III με Android 4.4 KitKat

H LG συνεχίζει τις ανακοινώσεις, μετά το LG G2 Pro η Κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε τα L90, L70, L40 που αποτελούν την τρίτη σειρά της οικογένειας L, που αλλάζει ονοματοθεσία. Η συνέχεια της σειράς αναμένεται να έχει ανάλογη επιτυχία, όπως και οι προηγούμενες L σειρές της εταιρίας. Τα νέα entry-level smartphones της LG αναμένονται στο MWC της Βαρκελώνης.

Όλη η νέα σειρά θα διατεθεί εξ’αρχής με Android KitKat 4.4 κάτι που είναι πολύ θετικό, παρά τα “χαμηλά” τεχνικά χαρακτηριστικά. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των smartphone της νέας σειράς L III.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας για τη νέα σειρά ή για το σε ποιες αγορές θα το διαθέσει. Αναμένεται ανακοίνωση στο MWC της Βαρκελώνης σε λίγες ημέρες όπου η LG θα μας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες.

LG L90, L70, L40, LG L90, L70, L40 απο τη σειρα L III με Android 4.4 KitKat

LG L90
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: 1.2 Quad Core
GPU: ??
Μνήμη RAM: 1GB
3G HSPA+ 21Mbps
Οθόνη: 4.7 ίντσες, LCD IPS, 960×540 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: ??
Μπαταρία: 2540 mAh αποστόμενη
Διαστάσεις: 131.6 x 66 x 9.7 χλστ.
Βάρος: ??

LG L70
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: 1.2 Dual Core
GPU: ??
Μνήμη RAM: 1GB
3G HSPA+ 21Mbps
Οθόνη: 4.5 ίντσες, LCD IPS, 800×400 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel ή 5 Megapixel αναλόγως την αγορά
Δεύτερη κάμερα: Ναι ή Όχι αναλόγως την αγορά
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: ??
Μπαταρία: 2100 mAh αποστόμενη
Διαστάσεις: 127.2 x 66.8 x 9.5 χλστ.
Βάρος: ??

LG L40
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: 1.2 Dual Core
GPU: ??
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G HSPA+ 14.4Mbps
Οθόνη: 3.5 ίντσες, LCD IPS, 480×320 pixels
Κάμερα: 3 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: ??
Μπαταρία: 1700 ή 1540 mAh αποστόμενη
Διαστάσεις: 109.4 x 59.0 x 11.9 χλστ.
Βάρος: ??

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Το L90 ,λέει!

nikos

Πολύ ωραίο το L90 αν και θα το προτιμούσα με ανάλυση hd

marios

Εντάξει απαράδεκτη όταν όλα τα xperia sony απο 100 ευρώ έχουν hd video και τρομερή κάμερα….μας κοροιδευει η lg νομίζω

KATERINA

Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε…έχουν τόσα προβλήματα τα lg τώρα βγάζουν και με χαμηλά χαρακτηριστικά…..μακρυα

keysmith

@marios
τα sony δεν εχουν τρομερή καμερα στα μικρα της. μέχρι και του sp είναι για κλάματα μεταξυ μας (εχεις δει 1:1) του l9 ii ειναι καλύτερη εννοείται του sp!
βεβαια κ η lg δεν ειναι καλή οπως λες ειδικα στα μικρα μοντελα (l5 ii, l7 ii) ειδικα στο βιντεο (vga..)

giannis_al

Πάει και τελείωσε, το l9 ii ήταν το απόγειο της σειράς! Τo optimus black μου ήταν καλύτερο και από το l5, και από το l7 της πρώτης γενιάς, και το l9 ii είναι άνετα ισάξιο(αν όχι καλύτερο) από το l90 και προφανώς και τα κατότερα μοντέλα. Το μόνο που τολμώ να ζηλέψω είναι το design. Ήθελα και το hard button, και το led που έχει και η σειρα ii (και δεν ξέρω γιατί αφαίρεσαν απ’το l9 ii, δεν νομίζω να έκανε τραγική διαφορά στο bezel) PS:@KATERINA. Δεν ξέρω γιατί αυτή η εικόνα για την lg. Σαν εταιρία είναι αξιοπρεπέσταση, και σε συσκευές, και σε smoothness στις rom της(με θέματα βέβαια ακόμα στις αναβαθμίσεις) Θεωρώ το l9 ii μου και το g2 αριστουργηματα στην κατηγορία τους, και σε πληροφορώ ότι η συσκευή μου είναι δεκάδες φορές πιο απροβλημάτιστη από ένα s3 ή ένα iphone 4(ξέρω ότι συγκρίνω ανόμοιες τεχνολογίες, οι τιμές και των δύο όμως είναι υψηλότερες του lg) Συν τοις άλλοις, η lg έχει ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ service από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου (αλλαγή πλακέτας λογικής και επιστροφή με κούριερ, εντός εγγύησης, χωρίς καμία χρέωση μέσα σε 3 μέρες) οπότε και αν τύχει κάποια στραβή, είτε soft είτε hard, λύνεται… Συνέχεια »

Takis

Τα κινητά της lg δεν έχουν μέλλον εκτός του g2 και nexus 5 και αυτό φαίνεται επειδή η εταιρεία δεν κάνει καμία προσπάθεια ουτε να τα αναβαθμίσει και μας έδωσε την εντύπωση οτι μάλλον έχουν το πολύ έναν προγραμματιστή στο τμήμα αυτό.

Darth

LG L90 υποτίθεται είναι διάδοχος του και το πασάρουν με χειρότερα χαρακτηριστικά?
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μόνο lg και samsung είναι ικανά για αυτά……. εκτός και αν αρχική τιμή θα είναι 180 ευρω…… τότε παίρνω τα λόγια μου πίσω αλλιώς…….

Alexander

Καλημέρα!!
Ενδιαφέρομαι για τα κινητά L90 και L9 II…
Δεν βρίσκω πουθενά αξιοπρεπή hands on…
Κάνε τα κόλπα σου Κώστα… 😉

Μιχάλης

Καλησπέρα. Επιτρέπεται να μην υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ στην αγορά θήκες και μεμβράνες για το L90? Ψάχνω παντού. Κάτι “περίεργες” θήκες έχω βρει από πλανώδιους. Αλλά θήκες+μεμβράνες της lg ή άλλων καλών εταιρειών που να είναι συμβατές με το L90, όχι. Αν κάποιος έχει δει σε κάποιο κατάστημα ας πει. Μου έκανε εντύπωση πάντως, για αυτό και το σχολιάζω. Να φανταστείτε ότι όταν μου το έφεραν δεν το χρησιμοποίησα δυο μέρες μέχρι να βρω μεμβράνη! Βλέπεις παντού θήκες+μεμβράνες για άλλα κινητά τέτοιου επιπέδου, αλλά για L90 πουθενά. Ίσως γιατί είναι ψιλοκαινούριο… Τι να πω… Και τα άλλα καινούρια είναι άλλα έχουν καμιά 10αρια διαφορετικές θήκες για να “παίζεις”… Αυτό ούτε μία. Εκτός αν το πάρεις πακετάκι από Public με τη λευκή. Θα ήθελα οι υπεύθυνοι της σελίδας να το σχολίαζαν, αφού πρώτα φυσικά επιβεβαιώσουν ότι αυτά που λέω ισχύουν. Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία.

στρατης

εγω πιστευω οτι ειναι μια χαρα το LG L40 ενταξει η καμερα δεν ειναι τελεια αλλα πιστευω οτι ειναι καλη οποτε δεν ειναι αυτος ενας λογος να μην το παρεις, σωστα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.