LG BL40 Chocolate, Παιχνίδια και ταινίες στην super οθόνη Real VGA

LG BL40 Chocolate. Δεν υπάρχει αυτό το κινητό! Τεράστια μακρόστενη οθόνη 4 ιντσών με κινηματογραφικό κάδρο 21:9 ίδιο με το native των Χολιγουντιανών παραγωγών. Δύο είναι οι οθόνες 21:9 που υπάρχουν σήμερα στην αγορά, η 56άρα της Philips Cinema και η HD Real VGA του LG BL40 με ανάλυση 800×345 pixels. Στην 4άρα του BL40 παίξαμε παιχνίδια σαν να είχαμε PSP και είδαμε το trailer την αναμενόμενης ταινία Avatar του James Cameron. “Ζήστε” το βίντεο!

, LG BL40 Chocolate, Παιχνίδια και ταινίες στην super οθόνη Real VGA

Δείτε το βίντεο με την πλοήγηση στο μενού του LG BL40 Chocolate.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GIWRGOS

KALISPERA !!! ENDIAFEROMAI NA PARW TO LG CHOCOLATE KATARXAS ITHELA NA RWTISW EINAI GUNAIKEIO? KAI KATADEUTERON GINETE NA KATEVASW P.X SKYPE APO TO KINITO? KAI KATI TELEYTAIO PAIZEI VIDEO APO TO YOUTUBE?

GIWRGOS

ΑΧ απογοητευτηκα δηλαδη απο LG και i-phone λες να παρω το δευτερο? δν γινετε δηλαδη καπως να φτιαχτει το θεμα με το youtube? βοηθησε με δν ξερω μαρεσει πολυ αλλα καθε μερα ανακαλυπτω κ καινουργια ελλατοματα

GIWRGOS

δηλαδη αν παρω το LG θα ειναι απαγοητευτικο?? κ κατι ακομα το κινιτο δν εχει καποιο ηλεκτρονικο καταστημα της LG ωστε να κατεβασω θεματα η οτιδιποτε αλλο?
αλλα δν μ απαντησες δν υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει το προβλημα με το youtube?

GIWRGOS

ελπιζω μεχρι Δεκεμβρη να εχει διορθωθει παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια !!!
αλλα ειμαι της αποψης οτι σου κανει κλικ να το διαλλεγεις και μαλλον το BL40 θα ειναι καλη επιλογη

manos

Το έπιασα κι’ εγώ στα χέρια το Chocolate. Τρομερή αίσθηση. πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άμεση απόκριση της οθόνης και του λειτουργικού. Ξέρει κάποιος τι λειτουργικό φοράει ? Για το αν το ντιζάιν του απευθύνεται προς το γυναικείο φύλο, μου πέρασε απο το μοιαλό, αλλά κ πάλι είναι τόσο όμορφο. Δεν θα με προβλημάτιζε καθόλου..

kostas

καταρχας……..σορρυ μπορει να το εχεις ακουσει πολλες φορες αλλα κανεις τελεια reviews(previews,hands on δεν ξερω πως λεγετε..)τωρα για το κινητο…ειναι το πιο ομορφο και το πιο εντυποσιακο κινητο που εχω δει, τελειο!και αν το δεις απο κοντα ειναι ακομα πιο τελειο πιανεις ποιοτητα…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.