LG Chocolate BL20 Black Series

Το νέο LG Chocolate BL20 επαναπροσδιορίζει τον κλασικό σχεδιασμό της Black Label Series από την LG, υιοθετώντας τη φιλοσοφία του αυθεντικού Chocolate, από το οποίο κληρονομεί το slide πληκτρολόγιο και την ελκυστική εμφάνιση. Στο LG Chocolate BL20 κυριαρχεί το χαρακτηριστικό μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα με τις κόκκινες πινελιές. Τα πλήκτρα αφής παραμένουν διακριτικά κρυμμένα κάτω από την εξωτερική του επιφάνεια, για να φανερωθούν μόνο όταν οι χρήστες το επιθυμούν.

, LG Chocolate BL20 Black Series

Το λεπτό LG Chocolate BL20 διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά του LG Chocolate BL40. Το LG Chocolate BL20 διαθέτει κάμερα 5 Megapixel με LED Flash και λειτουργία Auto-Focus, ραδιόφωνο FM, τεχνολογία Bluetooth 2.1 και υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD μέχρι 32 GB. Επίσης διαθέτει οθόνη αφής 2,4 ιντσών με ανάλυση QVGA στα 240 x 320 pixels, ενώ η πρωτοποριακή λειτουργία “Clear Memo Capture” με text scan, επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν και να καταγράφουν χειρόγραφα κείμενα και εικόνες στο κινητό τους με μεγάλη ευκρίνεια, εισάγοντας νέους τρόπους αποθήκευσης και ανάκλησης του περιεχομένου που μοιράζονται με τους φίλους και την οικογένεια τους. Τέλος, το νέο LG Chocolate BL20 είναι συμβατό με δίκτυα tri-band GSM και dual-band HSDPA και με τη λειτουργία Widget Hotkey, οι χρήστες έχουν άμεση και ταχύτατη πρόσβαση σε περιεχόμενο όπως ειδήσεις, καιρός και πληροφορίες στο Ίντερνετ.

, LG Chocolate BL20 Black Series

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Φαίνεται φθηνό…

isidorosr20595

… Από την ανάλυση της οθόνης και των πλήκτρων. Αν θες, Κώστα, κάνε το αντιγραφή στο πρώτο μύνημα για να μην υπάρχουν πολλά. Ξέχασα να το συμπληρώσω.

isidorosr20595

Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται καλή. Τα γραφικά της οθόνης δεν φαίνονται καλά. Λες και είναι από φθηνό κινητό. Τα άλλα χαρακτηριστικά πολύ καλά είναι.
Το ξαναγύρισε σε slideup η LG. Θα της τέλειωσαν οι ιδέες για touchscreen. 😛
Ποια κάμερα χρησιμοποιείς; Τραβάει τέλειες φωτογραφίες.

isidorosr20595

Το είδα μόλις τώρα σε διαφήμιση της Vodafone (στο ANT1) μαζί με το BL40. Ωραία διαφήμιση έκανε.

dimitris

re paidia epeidi skeftomai na parw afto to kinito eseis ti lete einai kalo gia na to parw i dn einai kalo??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.