To Chocolate Phone της LG κερδίζει ένα ακόμη βραβείο για το καλύτερο design

, To Chocolate Phone της LG κερδίζει ένα ακόμη βραβείο για το καλύτερο designΤο βραβείο για το καλύτερο design κινητού τηλεφώνου κέρδισε το ήδη πολυβραβευμένο Chocolate Phone της LG, στα Mobile Awards 2007, που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Ιουνίου, από το περιοδικό “Κινητή Τηλεφωνία” στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Το βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής και εκδότη της Smart Press κο Κώστα Νόστη, ο νέος πρόεδρος της LG Electronics Hellas, κος Jae Deuk Shim, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την ψήφο του, ενώ δεσμεύτηκε από πλευράς της εταιρείας ότι θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν στην αγορά καινοτομικά προϊόντα, τόσο σε τεχνολογίες όσο και σε design.

To Chocolate Phone ξεχώρισε για άλλη μια φορά απέναντι στον ανταγωνισμό με το αξεπέραστο design του, αποτελώντας το πρώτο τηλέφωνο με touch pad στην αγορά και όντας αυτό που άνοιξε την κατηγορία των κινητών με πλήκτρα αφής. Το Chocolate Phone έχει σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως, ενώ έχει ήδη κερδίσει και άλλα βραβεία σχεδιασμού, όπως τα Reddot Design Awards και τα iF Design Awards.

Πρόσφατα μάλιστα, κέρδισε δύο ακόμη βραβεία σε διαφορετικό τομέα από αυτόν του design και συγκεκριμένα: το Webby award για το ιδιαίτερα επιτυχημένο microsite του, https://chocolate.lgmobile.com, το οποίο συνέβαλε στην επικοινωνία των ιδιαίτερων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών του, αλλά και το Sabre Award, για την υπεροχή του προγράμματος δημοσίων σχέσεων που εφαρμόστηκε παγκοσμίως για την προώθησή του, το οποίο τόνωσε τις πωλήσεις και δημιούργησε την εικόνα του ως object of desire.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.