LG, επιβεβαιώνει G Flex 2 και Vu 4, έρχονται μέσα στο 2014

Μπορεί το μεγάλο event εχθές για την LG να ήταν η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου LG G3 στο Λονδίνο, όμως παράλληλα σε συνέντευξη τύπου στην Κορέα, επιβεβαίωσε ότι μέσα στο δεύτερο μισό του 2014 θα κυκλοφορήσει το LG G Flex 2 και το LG Vu 4.

Εδώ και καιρό έχουμε ακούσει ότι η LG ετοιμάζει τη συνέχεια του LG G Flex αλλά οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν για αρχές του 2015, επομένως το LG G3 δεν είναι το μόνο που θα δούμε από την LG φέτος.

Να πούμε ότι το LG G Flex έχει 6 ιντσών flexible OLED οθόνη ανάλυσης 720 x 1280 pixels. Δεδομένου όμως ότι κυκλοφόρησε το LG G3 με QHD οθόνη θα μπορούσαμε να περιμένουμε μεγαλύτερη ανάλυση στο LG G Flex 2. Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του έχουμε ακούσει ότι θα έχει κάτι πιο «μοναδικό» από το self-healing στο πίσω μέρος.

Σχετικά με το LG Vu 4 δεν υπάρχει καμία πληροφορία εκτός από το ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2014 αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα διατηρήσει τις αναλογίες που έχει η σειρά Vu.

, LG, επιβεβαιώνει G Flex 2 και Vu 4, έρχονται μέσα στο 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης σε λέω

Πραγματικά εύχομαι στην LG να ισοπεδώσει την χάλια πλέον σε σχεδιασμό Samsung. Αν και δεν είχα ποτέ προϊόντα της (samsung όμως είχα), πιστεύω ότι το αξίζει γιατί από πέρυσι έχει κάνει λαμπρά βήματα! Να επενδύσει στο marketing περισσότερο, γιατί δυστυχώς σε μια κοινωνία προβάτων, όλα είναι θέμα πλύσης εγκεφάλου.

smp

“LG Vu 4…
μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα διατηρήσει τις αναλογίες που έχει η σειρά Vu””

Αν εχει τις διαστασεις του και το ντιζαιν του ΙΙ, θεωρω οτι θαναι σουπερ,
αν ειναι ομως σαν το ΙΙΙ,
καμπυλωτο και στα 5,2 με πλατια διαγωνιο και οχι 5,
‘η εστω 5,2” (4/3) στις διαστασεις των 5” (4/3)
δυτικα της Ν.Κορεας θα παει απατο…

Darth

@ Γιάννης το μεγαλύτερο θέμα είναι οχι να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό αλλα να έχει άλλους απο δίπλα να την ζορίζουν και αυτή να ζορίζει αυτούς

γιατί δες την samsung…………… ξεκίνησε πολύ καλά τα πήρε πάνω της και τώρα την παίζει ντίβα (χαμένοι βεβαία είναι καταναλωτές από κάτι τέτοιες συμπεριφορές)

Γιάννης σε λέω

@Darth χαμένα κυρίως είναι τα samsung sheeps, οι τυφλά υποταγμένοι, γιατί και σε “σκατί” χρώμα να βγάλει η samsung κινητό, θα τρέξουν να το αγοράσουν!

Thodoris

Η οθόνη του LG Flex είναι πραγμταικά “flexible OLED”, δηλαδή εύκαμπτη, ή απλώς κυρτή;

Darth

@ Γιαννης αν δεν πρόσεξες τα sheeps υπάρχουν παντού όπου υπάρχει κάτι δημοφιλή, οπός και στην περίπτωση της Samsung έτσι και στην LG θα αρχίζεις να βλέπεις όλο και ποιο πολλά sheeps.
γενικός το φαινόμενο του υπερβολικου φανατισμού είναι καθαρά και μόνο εμφάνιση αδύναμου χαρακτήρα και πολλές φορές και έλλειψη γνώσης η και τα δύο, με λίγα λόγια τπτ το καλό

Kwnst

Παιδες εχω μια σχετικη με το αρθρο ερωτηση. To lg g flex που παιζει γυρω στα 400 καινουργιο, αξιζει σαν αγπρα αυτη τη περιοδο??? Το νοτε 3 εχει πλεον 470… (κατοχος νοτε 2). Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γιάννης σε λέω

@ Darth αυτό είναι το άσχημο, ότι υπάρχουν παντού! Αν και θεωρώ ότι σε samsung και apple υπάρχουν περισσότερα, χωρίς αυτό να αποκλείει βέβαια ότι κάποιος μπορεί να επιλέξει κάποια από τα προϊόντα τους επειδή του αρέσουν, και όχι επειδή είναι τυφλά υποταγμένος.

nikos

@Kwnst αφού έχεις note 2 σημαίνει ότι δεν σε ενοχλεί η μεγάλη οθόνη άρα το g flex κάνει για εσένα.Το note 2 έχει HD ανάλυση αν δεν σε χαλάει τότε δεν θα έχεις πρόβλημα και με το g flex που έχει επίσης hd όμως επειδή είναι κυρτή φαίνεται και είναι πολύ πιο ποιοτική απο τις κλασικές HD οθόνες.Το τελευταίο ερώτημα είναι αν σε βολεύει η κυρτή οθόνη.Αν ναι τότε κάνει γα εσένα.Σε hardware δεν υστερεί σε τίποτα του note 3(απλά έχει 2gb ram αντί για 3gb)και έχει χαμηλότερη ανάλυση οθόνης.Ελπίζω να βοήθησα.

Darth

@Γιάννης στην samsung και apple υπαρχουν πολλοι για ενα και μοναδικό λόγο……… είναι τα ποιο δημοφιλές….. και ο κλασσικός fanboy πάντα διαλέγει μια δυνατή/δημοφιλές εταιρεία(η άτομο) για να έχει να λέει (αφου ο ιδιος δεν…..)
και ναι αν βγαλει κατι καλο και χορις να ζιταει ενα κάρο λεφτά ειτε apple ειτε samsung χαλαρά αγοράζω… (κάτοχος του macbook pro και μιας tv samsung)
υποταγή ομάς είναι ενα είδους “αρρώστιας”

Τάσος ο Ν.

@Kwnst Φίλε μου είναι δύο διαφορικά κινητά. Η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι πως το note 3 είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τα υπόλοιπα κινητά. Υστερώντας μεν σε ram (που δεν θα το καταλάβεις γιατί η διαχείρηση ram στα Samsung δεν είναι καλή οπότε είσαι μια χαρά με 2gb) και pixels σε μικρό βαθμό, το flex είναι ακόμα πιο ψηλά από το note… Είναι το κάτι άλλο και θα το καταλάβεις μόλις το πιάσεις στα χέρια σου… Και τα δυο πάντως είναι απλα εξαιρετικά.

gdel

Σχετικά με το gflex. ´Εχω κάνει χρήστης του iphone 3, iPhone 4s, iphone 5,
note 1, note 2, note 3, htc one και gflex. Απλά το gflex είναι πολύ καλύτερο από ότι έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα. Λάβετε υπόψη σας ότι το android μου κάθεται στο στομάχι. Παρόλο αυτά το software του gflex (διάφορα tips της lg) το καθιστούν πάρα πολύ εύχρηστο παρά το μέγεθός του. Σε ότι αφορά την οθόνη το note 3 είναι καλύτερο (πιο λευκό άσπρο), αλλά το gflex σε μαγεύει λόγω της κυρτότητας. Είναι σαν να συγκρίνεις ξανθιά σουηδέζα καλλονή με πορτορικανή που έχει από τον ένα γονιό ινδιάνικες ρίζες. Στην τσέπη το gflex, λόγω της καμπύλης, δεν το καταλαβαίνεις σε σχέση με το note 3. Το επόμενο τηλέφωνο που θα αγοράσω θα είναι το gflex 2. Τέλος για τον φίλο που ρωτάει παραπάνω, το gflex δεν είναι flexible αλλά κυρτό. Μπράβο στην lg που το τελευταίο χρόνο έκανε απίστευτη πρόοδο.

Kwnst

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια :). Η αληθεια ειναι οτι αν το νοτε 3 εμενε στα 400ε στα σκρουτζομαγαζα δεν θα το συζηταγα καν. Ομως 65ε διαφορα ειναι μεγαλη! Το μονο μου θεμα πλεον ειναι το μεγεθος του g flex. Θα το δω και απο κοντα. Αν δεν ξεφευγει σε μεγεθος του νοτε, λογικα θα το χτυπησω. Το οτι δεν εχει full hd ειναι αλλο ενα θεματακι γιατι μετα το νοτε 2 ηθελα να παω σε full hd η αληθεια. Θα δειξει. Ευχαριστω πολυ και παλι 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.