LG: Σκέφτεται την κατασκευή του επόμενου Nexus smartphone

Τα ονόματα που μοιάζουν να είναι τα επικρατέστερα για να αναθέσει η Google το επόμενο Nexus smartphone είναι Huawei και LG. Η Huawei, όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο είναι εκείνη που ακούγεται πιο έντονα. Όμως μπορεί να δούμε τελικά και τους δυο να κυκλοφορούν από ένα Nexus.

Σύμφωνα με τα παιδιά από το AndroidPIT, πηγές από την LG φέρονται να “επιβεβαιώνουν” την πιθανότητα κατασκευής ενός Nexus smartphone λέγοντας ότι ακόμη το σκέφτεται αν θα κατασκευάσει τη συσκευή. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά “We now have confirmation from sources within LG that the company is indeed considering making the 2015 Nexus”.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι πράγματι η LG θα αναλάβει το Nexus 2015, αλλά το όνομά της έχει πέσει στο τραπέζι. Να θυμίσουμε ότι η LG είχε αναλάβει τα Nexus 4 και Nexus 5 πριν επιλεχθεί η Motorola για το Nexus 6.

Θα έχει όμως ενδιαφέρον, αν ισχύουν οι πληροφορίες για δυο κατασκευαστές, να δούμε πως θα είναι ο ανταγωνισμός μεταξύ LG και Huawei. Αυτό μοιάζει με το Android Silver που είχε ακουστεί ότι θα υλοποιήσει πέρσι η Google, αλλά τελικά δεν το προχώρησε. Το πρόγραμμα Android Silver θα περιελάμβανε περισσότερες από μια συσκευές από διάφορους κατασκευαστές οι οποίοι θα λάνσαραν high-end smartphones με stock Android.

Προς το παρόν μένουμε σε επίπεδο φημών και κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

LG: Σκέφτεται την κατασκευή του επόμενου Nexus smartphone, LG: Σκέφτεται την κατασκευή του επόμενου Nexus smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorhe

Android One & Android Silver δύο πολύ ωραία προγράμματα που θα βοηθούσαν να φανεί ποιος πραγματικά φταίει για το lag και τις αναβαθμίσεις που αργούν. Με το χεράκι της Google όλα στρώνουν. Ας βγάζουν οι εταιρίες Silver Edition και την κανονική. Ξεκίνησε και το One σε Ευρώπη, ωραία αυτή η εξέλιξη.

θανασης

Δοκιμαζω το νεξους 6 αυτές τις μέρες.. Αν και εντυπωσιασμένος απο τη μεγάλη οθόνη όταν χρησιμοποιώ εφαρμογές στο σπίτι το κινητό δε προσφέρει κάτι παραπανω απο αη φορούν της απλ. Το χουν κλειδώσει τόσο απο πλευράς μεταφοράς αρχείων μέσω γιου ες μπη και το γκουγκλ πλεη μου ζητάει πιστωτική για να το χρησιμοποίησω δωρεάν που δεν είμαι σίγουρος αν η συνεχής συνησφορα της γκουγκλ είναι καλό η κακό πράγμα.. Το αντροιντ κλειδωνεται όσο και περισσότερο που το βλέπω να καταλειγει σαν το αι ο ες. Ας είχε το αι φοουν μεγαλύτερη μπαταρία σε κανονικο μεγεθος και δε θα γυριζα πίσω σε αντροιντ… Για να δούμε τι θα βγάλει η μαικροσοφτ το καλοκαίρι…

Lefteris t.

Θα ήθελα να συνεχίσει η Motorola την κατασκευή nexus συσκευών το 6αρι τα είχε όλα κ έχει κάνει sold out σχεδόν σε όλες τις περιοχές κ δικαιος κατά την γνώμη μ!

forneverarrow

Καλά τα silver και τα green… Αλλα να τα βρίσκουμε στα καταστήματα, οχι μονο απο σκρουτζομάγαζα ή σε κανενα public με 100 κομμάτια διαθεσιμα. Ήθελα ενα Nexus 5 πέρσι και όλο εξαντλημένο ήταν…

Λευτερης

Φιλε Θαναση αν χρησιμοποιεις το Νexus 6 και αυτο που εχεις να πεις ειναι οτι ειναι οτι ειναι το ιδιο κλειδωμενο με το iOS και οτι δεν προσφερει κατι παραπανω το anroid (!!!) ισως θα ηταν καλυτερο να παρεις ενα iPhone και ν αφησεις το Nexus σε καποιον που ξερει να το χρησιμοποιει…

Φωτης

@Θαναση …ελα πες το! εισαι απο iphone, δεν εχεις μαθει να χρησιμοποιεις android γιετ!

θανασης

Σε προηγούμενα αντροιντ πέταγα φακέλους πανω στο κινητό άνετα. Σε τούτο το συστημα είναι κρυπτογραφημένο (κάθε φορά που κανεις φορμάτ είναι να πας για καφέ) και όταν το συνδεω με υπολογιστη το οποίο έχει μοτορολα εφαρμογές κλπ δεν με αφήνει να χρησιμοποίησε τη συσκευή μέσω mtp. Οποτε ο μόνος τροπος να μεταφέρω φακέλους είναι μέσω γκουγκλ ντραιβ κλπ. Θα με θυμηθείτε αλλά η γκουγκλ θα το κλειδώσει παρα πολύ το λογισμικό σε σημείο αι ο ες για να σπρώχνει τις υπηρεσίες της και να προστατεύει δήθεν το κοινο.. Επίσης η κάμερα λαγκαρει στο νεξους 6. Ή μπαταρία δε, έπεσε 15% παιζοντας σποτιφαι χωρίς νάναι ανοιχτή η οθόνη κ σε Νορμάλ απόδοση για 20 λεπτα χωρίς μπλουτουθ εν εφ σι. Οποτε δε νομιζω να το κρατήσω. Φυσικά οι εμπειρίες μου είναι υποκειμενικές αλλά θα προτιμούσα άλλο αντροιντ έναντι του 6 η κάνα ουιντοουζ 930/940.

thanoik34

Motorola turbo σε έκδοση nexus να βγάλει και θα γίνει χαμός!!!!!

Superuser

@Θανάση
Αυτό με την πιστωτική είναι προαιρετικό.Κάθε εφαρμογή που έχει in app αγορές σου πετάει το παράθυρο ώστε να δηλώσεις πιστωτική για τυχόν αγορές που θα θες να κάνεις..
Αν δεν θες, πολύ απλά πατάς παράλειψη και απολαμβάνεις την εφαρμογή δωρεάν αν είναι διαθέσιμη..
Απλώς το android απαιτεί (και το θεωρεί λογικό) λίγο παραπάνω λογική σκέψη από τον χρήστη..

θανασης

@superuser

Η πιστωτική στο γκουγκλ πλεη δεν είναι προεραιτικη και δεν έχει να κανει με εξυπναδα. Όσοι έκαναν λογαριασμό στο παρελθον χωρίς μια ωραία. Οι καινουριοι πρεπει να παρέχουν κάρτα. Εγώ προσωπικά δε πρόκειται.. Θα βρω τροπο να πετάξω 5 άλμπουμ και να τα παίζω στο αυτοκίνητο.

Οσον αφορα τα προβλήματα με το usb MTU μάλλον είναι πρόβλημα με το λάπτοπ μου.

Δοκιμασαμε σήμερα το πρωι κάτι συγκριτικά τεστ με το νοουτ 4 της σαμσουνγκ και το νοουτ τα πήγε πολύ καλυτερα σε ποιότητα οθόνης. Το νεξους πχ πέρναγε τις χορογραφίες σε ιστοσελίδες απο επεξεργασία για να βελτιώσει ταχύτητα ενω το σαμσουνγκ στον ίδιο χρονο παρείχε τη σελιδα χωρίς τέτοια κόλπα. Επίσης σε 4κ βίντεο το σαμσουνγκ πολύ καλυτερο.

Γενικα ψιλό απογοητευμένος με το νεξους 6. Μάλλον θα περιμένω για τέλος χρονιας μπας και δουμε κάτι άλλο απο huawei η το νοουτ 5.

Superuser

@Θανάσης
Τι λες;
Θες να πεις ότι για να κατεβάσεις εφαρμογές από το google play πρέπει να δηλώσεις πιστωτική;
Θα είχε βουήξει το σύμπαν..
Πριν μία βδομάδα έκανα καινούργιο σε γνωστό μου

θανασης

@superuser
Συγνωμη δε το γραψα σωστα.. το γκουγκλ μιούζικ πλεη.
Απλα είχα προβλήματα να σύνδεση το τηλέφωνο με λάπτοπ κατέληξαν να θέλω να σπρωξω τραγούδια απ το λάπτοπ στο μιούζικ πλεη και μου σπάσε τα νεύρα.

Superuser

1.Το συνδέεις στο pc
2.Πας στην συνδεδεμένη συσκευή/εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος και σου ανοίγει όλη την εσωτερική με όλους τους φακέλους
3.Μειώνεις το παράθυρο
4.ανοίγεις τον φάκελο σου με τα τραγούδια και μειώνεις και αυτό το παράθυρο
5.Τα έχεις δίπλα δίπλα και κανείς drag and drop ή χύμα στην εσωτερική η σε όποιον φάκελο θες εσύ

Τόσο απλό..

θανασης

@superuser
Ναι αλλά το θέμα είναι οτι ενω το τηλέφωνο εμφανιζεται στη λίστα των γιου ες μπι δηλαδή μου λέει να το κάνω ετζεκτ, δε μου εμφανιζεται ως δίσκος στον εξπλορερ.. Αρχικα πίστευα οτι ηταν λόγω του κρυπτογραφημένου συστηματος φακέλων αλλά το δοκιμασία σε ξένο υπολογιστη και δουλεύει οποτε κάποια ντραιβερς δεν είναι σωστα τοποθετημένα αν και έχω κατεβάσει απ τη μοτορολα.

ΣΤΑΘΗΣ

Έχω το κινητό εδώ κ 2 βδομάδες.Μπορεί κανεις να μου απαντήσει γιατί δεν έχει φάκελο μουσικής παρα μονο music play και γιατί στον φάκελο φωτογραφιών να μην μπορω να κάνω εσωτερικούς φακέλους που να μπορω να τους ονομασω όπως θέλω εγώ;Επίσης δεν υπάρχει φάκελος διαχείρησης αρχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.