LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks

Εδώ και λίγες ώρες έχουμε στα χέρια μας το LG G Flex 2. Ξεκινήσαμε νωρίτερα με το unboxing video και συνεχίζουμε με τα πρώτα αποτελέσματα benchmarks από τα δημοφιλή λογισμικά Quadrant και AnTuTu. Τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουμε με το πλήρες hands-on video review αφού έχουμε δοκιμάσει και εξαντλήσει τις ικανότητες της συσκευής.

To LG G Flex 2 ενσωματώνει τον οκταπύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή Snapdragon 810 και μνήμη RAM 2GB. Η οθόνη του είναι κυρτή τεχνολογίας P-OLED με διαγώνιο 5.5″ και ανάλυση Full HD. Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και αποκλειστικά από την COSMOTE με τιμή 769 ευρώ.

LG G Flex 2 benchmarks
AnTuTu: 56.364
Quadrant: 32.553

Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge benchmarks
• Galaxy S6 Edge AnTuTu: 68.545
• Galaxy S6 Edge Quadrant: 39.322
• Galaxy S6 AnTuTu: 63.165
• Galaxy S6 Quadrant: 33.654

HTC One M9 benchmarks
• HTC One M9 AnTuTu: 56.039
• HTC One M9 Quadrant: 31.686

LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks, LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks

LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks, LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks

LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks, LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks

LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks, LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks

LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks, LG G Flex 2: Αποτελέσματα benchmarks

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

το ποιο σημαντικό όμως ) σχεδόν το σημαντικότερο για μένα…….. μπαταρία πόσο αντέχει? αν είναι σαν του g3 άστο κλαψτο

spyrosrotary

Με διαφορά ο Exynos 7420 πιο δυνατός από τον Snapdragon 810.

mitsaras

Για εμένα δεν παίζουν ρόλο τα benchmark, αλλά το user interface της κάθε εταιρείας και πόσο καλά μονταρισμένο είναι πάνω στο κινητό. Δύο πράγματα που μου προκαλούν απορία είναι. Το πρώτον ότι το s6 edge βγάζει πιο πολλά από το s6 στα benchmark έχοντας τον ίδιο επεξεργαστής και ανάλυση οθόνης (βέβαια μικρή διαφορά αλλά πάντα πιο πάνω) Και δεύτερον, στο αποτέλεσμα του g fleχ γράφει ότι έγραφε και του htc one m9 που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 στα 1,56gh και όχι 2,0gh.

dark_master

Στο CPU-Z γιατί αναφέρει 28nm? Κανονικά δεν θα έπρεπε να ηταν 20nm?

@spyrosrotary μην κοιτάς τα benchmarks πάντα. Είναι ενδεικτικές οι τιμές. Και παλιότερα κινητά που βγάζανε τρελά σκορ σε σχέση με τα άλλα ήταν πιο buggy και laggy από άλλα που βγάζανε μικρότερο σκορ.
Στη καθημερινή χρήση θα δεις διαφορά.
Επίσης μπορεί ένα κινητό όταν κυκλοφορήσει να έχει χαμηλότερα σκορ σε σχέση με τα αρχικά ενώ μπορεί να είναι πιο απροβλημάτιστη η λειτουργία του παρόλα αυτα.

nikos7

πριν την επισημη κυκλοφορια του φλεξ2 και των υπολοιπων, το φλεξ2 δεν εβγαζε λιγοτερα απο το μ9? τωρα βγαζει περισσοτερα?

Geo

Εμένα μου έκανε εντύπωση ότι γράφει dakvik jvm. Δεν έχουμε πάει στο ART πλέον? Που υποτίθεται είναι default για το lolipop και πολύ καλύτερο από πλευράς απόδοσης?

Miko

Το μόνο καλό που δείχνει να έχει ο 810 είναι η GPU του. Σε όλα τα άλλα δεν βλέπω καμμιά μεγάλη εξέλιξη.. και σίγουρα δεν αξίζει ο τόσο μεγάλος ντόρος για αυτό το SoC. Δεν βλέπω γιατί να άφηνα π.χ. το ΜΧ4 μου και τον τούμπανο ΜΤ6595 και να πήγαινα στον 810. Ελπίζω το νέο SoC που φτιάχνουν για το τέλος του χρόνου να είναι καλύτερο.
Σίγουρα τα 769 ευρώ τιμή κόστους δεν είναι μόνο απο την SoC αλλά και αυτή παίζει τον ρόλο της που σαν εταιρία είναι απο τις πιο ακριβές.
Για μένα είναι ακριβό κινητό, όπως όλα τα κινητά πάνω απο 500 ευρώ.

KostasB

Στο cpu-z στην αρχιτεκτονική του επεξεργαστή γιατί γράφει krait 450; Δεν υποτίθεται πως έχει arm cortex a57 και a53; Ομοίως και με τα nm του επεξεργαστή που αναφέρθηκε και παραπάνω…

παναγιωτης

καλημερα σε ολους.παιδια χτες εγκατεστησα την 5.0.1 στο s4 και παρατηρησα ακιβως το ιδιο πραγμα στο cpu z οσο αφορα το dalvik.πιθανοτατα να μην εχει γινει ενημερωση στην εφαρμογη γιαυτο φανταζομαι και το λαθος στα nm και στο διαβασμα των μικροτερα χρονισμενων πυρινων.

dark_master

@Miko Ο Εxynos σαν επεξεργαστής χρησιμοποιεί 2 ζεύγη επεξεργαστών 4xA53 & 4xA57 όπως και ο 810.
Ο 6595 χρησιμοποιεί 8xA53.

Οπότε έχουν διαφορά.Επίσης ο 810 και ο 7420 βασίζονται πάνω στην Arm αρχιτεκτονική (4xA53 & 4XA57).
Άρα πως βγήκε ότι ο 810 δεν αξίζει?Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει καλά καλά για να ξέρουμε τι παιδικά προβλήματα έχει βγάλει…

kostas_falcon

LG flex 2 snap 810 1080p αναλυση 56000
Galaxy s6 exynos 7420 2k αναλυση 70000

Δεν έχουν μεγάλη σημασία τα bench σε καθημερινή χρηση, αλλά και μόνο η τεράστια διαφορά σκεπτόμενοι και την πολύ μεγάλη αναλυση του s6 μετράει…..

Τέλος από μετρήσεις θερμοκρασιας 56 ο snap810 37 o 7420

14νανομετρα ο exynos, 20 και καταιδρωμενος ο snap810

Είπε κάνεις κάτι…..?

Miko

Χωρίς να θέλω να σε θείξω, δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα φίλε μου. ο ΜΤ6595 χρησιμοποιεί 4xA17 και 4xA7, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία.
Εγώ βάζω δίπλα-δίπλα τα scores στο Antutu του ΜΤ6595 στο ΜΧ4 και του 810 στο LG και δεν βλέπω τρελές διαφορές εκτός απο το GPU στα 3D.
Αυτό το θέμα έθιξα, και δεν νομίζω οτι ένας 64bit SoC που υποτίθεται χρησιμοποιεί και το lollipop με οτι αυτό συνεπάγεται, πρέπει να είναι τόσο χαμηλά. Για μένα έπρεπε να είναι στα στάνταρ του SoC στο S6/S6 edge.
Για να μην πω γενικά για την συσκευή η οποία χάνει σε όλα (ram/IO etc.).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.