LG G Flex, Επίσημο και με ικανότητες αυτοΐασης το κοίλο smartphone της LG

Η LG επισημοποίησε το νέο G Flex με την κοίλη σχεδίαση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα στην Κορέα και από τους τρεις μεγάλους τοπικούς πάροχους κινητής τηλεφωνίας. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έκανε γνωστό αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα κυκλοφορήσει ως ένα πειραματικό μοντέλο, για να διαπιστώσει αν θα έχει απήχηση στο κοινό.

Το LG G Flex ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης HD 1280×720 pixels τεχνολογίας OLED και όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε χαρακτηρίζεται από κοίλο σχήμα. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το γνωστό Qualcomm Snapdragon 800 chipset (2,2GHz) και 2GB RAM ενώ η κάμερα διαθέτει αισθητήρα με ανάλυση 13 Megapixels. Τεχνολογίες όπως οι DLNA, NFC, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11ac δίνουν το παρόν. Η μπαταρία του βρίσκεται επίσης στα 3500mAh.

Στο πίσω μέρος και κάτω από την κάμερα υπάρχουν τα volume controls και ανάμεσα τους το πλήκτρο power on/off σε μία διάταξη όμοια με αυτή του LG G2. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως διακρίνονται δύο LEDs, με διαφορετικό κατά πάσα πιθανότητα χρώμα φωτισμού, και με λειτουργία μάλλον παρόμοια με αυτή του TrueTone χαρακτηριστικού στο iPhone 5s. Δεν είμαστε σίγουροι 100% πάντως.

Όπως και στο LG G2 μπορεί να καταγράψει και να αναπαράγει ήχο υψηλής πιστότητας, έχει το χαρακτηριστικό Knock-On (double-tap to wake) ενώ υπάρχουν ειδικά animations ανάλογα με τον τρόπο που ξεκλειδώνετε το smartphone. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Κορεάτικης εταιρείας το G Flex διαθέτει ειδική επικάλυψη από ένα υλικό αυτοΐασης (self-healing), το οποίο “θεραπεύει” μόνο του τις γρατσουνιές στο πίσω μέρος μέσα σε διάστημα μερικών λεπτών.

Αν κοιτάς το κινητό από μπροστά τότε η οθόνη σχηματίζει κοίλη, αν το κοιτάς από την πλάτη είναι που λέμε κυρτό.

LG G Flex revealed, LG G Flex, Επίσημο και με ικανότητες αυτοΐασης το κοίλο smartphone της LG

LG G Flex revealed, LG G Flex, Επίσημο και με ικανότητες αυτοΐασης το κοίλο smartphone της LG

LG G Flex revealed, LG G Flex, Επίσημο και με ικανότητες αυτοΐασης το κοίλο smartphone της LG

LG G Flex revealed, LG G Flex, Επίσημο και με ικανότητες αυτοΐασης το κοίλο smartphone της LG

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anthony

Μαμάτο!! <3

bill r

Πιστευω καλυτερο απο το galaxy round! Πιο χρησημη και βολικη η καμπυλη του απο το round! Ανετα θα το τσιμπαγα γιατι μ’αρεσουν αυτα τα περιεργα!

ΤechviewGR

Σε τι χρησιμεύει η κυρτή οθόνη????

sonyxperiaL

να δω αμα θα χωραει στην τσεπη…

Κώστας Βλαχάκης

ΤechviewGR, Δεν πρέπει να χρησιμεύει σε κάτι απαραίτητα. Υπάρχει πάντα και η αίσθηση του να θέλεις κάτι χωρίς να εξηγείται. Εμένα προσωπικά δεν με τραβάει ούτε αυτό ούτε το Galaxy Round. Αλλά θα ήθελα να δω πως “κάθονται” στο χέρι μου και την τσέπη μου που λέει ο sonyxperiaL.

stratos

τι μου θυμίζει, τι μου θυμιζει. Α! Τον Wulverin που γιατρευοταν μονος του.

GREG
john

@ΤechviewGR giα να σπαει πιο εύκολα και να πρέπει να ξαναδώσεις λεφτά για καινούργιο …

Ωραίος και πρωτόγνωρος σχεδιασμός, ας το δούμε καλύτερα στη χρήση.

JohnWave

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ποτέ κινητό με κυρτή οθόνη.Πιστεύω όλη αυτή η ιστορία θα αποτύχει από άποψη πωλήσεων και θα εγκαταλειφθεί.Αν πετύχει τότε θα έχουμε μια φοβερή νίκη του marketing έναντι της λογικής ( υπάρχουν φορές που το marketing νικά τη λογική και καταλαβαίνετε σε ποιο κινητό αναφέρομαι…).

Ιωάννης

Να πώ και γω την γνώμη μου…έχοντας κάποτε το nexus s το οποίο είχε ένα κάπως ελαφρύ καμπυλωτό σχήμα το θεωρούσα παρα πολύ βολικό…
Σε ότι αφορά τώρα τα κυρτά που παρουσιάστηκαν και από τις δύο εταιρίες το samsung το θεωρώ όχι απλά άσκοπο αλλά τελείως οικτρό.Το lg όμως έχει κάτι διαφορετικό πάντως να πει.Σίγουρα ο σκοπός του έχει να κάνει με την προβολή βίντεο γι΄αυτό και η κλήση του προς αυτή την κατεύθυνση που το βίντεο θα φαίνεται πολύ καλό. 2ον η lg προετοιμάζει τους “αγοραστές” της για τις κυρτές της οθόνες που έρχονται… και φυσικά 3ον μην ξεχνάμε πως υπάρχει μια μάχη ανάμεσα στις δυο εταιρίες σχετικά με τις κυρτές οθόνες οπότε μεταφέρεται και στο στρατόπεδο των mobile συσκευών.
Και 4ον και το πιο συμαντικό, μιλάμε για τεχνολογία, και η τεχνολογία εξελίσσεται και δοκιμάζεται
στην εφαρμογή της και όχι στα σχέδια και αν μας αρέσει τώρα ή μετά….απλά δοκιμάζεται για κάτι μελλοντικό στην εξέλιξή του…
….αυτά.

Kostas

Για εμας με πεταχτο κωλο ειναι οτι πρεπει το κοιλο!!

johnix666

Πιστεύω οτι θα είναι βολικό για τους παρακάτω λόγους ¨

1. Επιτέλους δεν θα υπάρχει επαφή της οθόνης με το μάγουλο καθώς μιλάμε .Το θεωρώ σημαντικό!!!!!
2. με την κυρτή οθόνη φαίνεται να έχει περισσότερο νόημα η τοποθεσία των controls στο πίσω μέρος . εικάζω ότι θα είναι ποιο προσβάσιμα με τον μέσο και τον δείκτη , λόγο καμπυλότητας.
3. το ακουστικό και το μικρόφωνο είναι ποιο κοντά στις πηγές τους. (στόμα και αυτί αντίστοιχα )
…είναι η λογική των τηλεφώνων γενικά που βλέπουμε χρόνια στα σταθερά στο σπίτι
αυτά…

kostas

όταν το ακουμπάς στο τραπέζι το φαντάζομαι να τραμπαληζει και ξενερώνω άσε που δεν θα μπορείς να το πατήσεις από τη μια μεριά και θα σηκώνεται από την άλλη .

Gmis

φαινεται δυσκολο να το κρατησεις…

GREG

Πολύ σύντομα όλοι οι κατασκευαστές θα χρησιμοποιούν εύκαμπτες OLED οθόνες που δεν θα κινδυνεύουν να σπάσουν.
Η επόμενη λογική σχεδίαση θα είναι ένα smartphone που θα διπλώνει στα 2, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.
https://youtu.be/N3E7fUynrZU?t=2m15s
Όπως δείχνει η τάση αυτή θα παρουσιάσουν και οθόνες υπολογιστών και τηλεοράσεις 21:9 με ελαφριά κλίση που βοηθάει στη θέαση. Σε τάμπλετ και λάπτοπ δεν νομίζω να μπουν.

Νίκος

το θέλω…………………………………γιατί μου αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o.k.man

“με ικανότητες αυτοΐασης” ; Δηλαδή αν αρρωστήσει, να μην πάρω τηλέφωνο στον ΕΟΠΥΥ ;;;!
“Αν κοιτάς το κινητό από μπροστά τότε η οθόνη σχηματίζει κοίλη, αν το κοιτάς από την πλάτη είναι που λέμε κυρτό.” Και αν το κοιτάς πλάγια είναι μπούμερανγκ !!! Πετάς το κινητό στον αέρα και ξαναγυρνάει πίσω! Γι’ αυτό το φτιάξανε έτσι, ώστε αν κάνεις το λάθος και το βαρεθείς ή δεν σου αρέσει, το πετάς και ξαναγυρνάει επάνω σου !!!

air23

Καλυτερο απο της Samsung παντως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.