LG G Flex, Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του curved smartphone

Ο κάθετα καμπυλωτός σχεδιασμός του LG G Flex μειώνει την απόσταση μεταξύ του στόματος και του μικρόφωνου όταν η συσκευή τοποθετείται στο αυτί, με τον τρόπο που έκαναν οι παραδοσιακές τηλεφωνικές συσκευές. Το LG G Flex χρησιμοποιεί ένα τόξο καμπυλότητας που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για το μέσο πρόσωπο, ώστε να προσφέρει βελτιωμένη φωνή και ποιότητα ήχου.

Η καμπύλη αυξάνει την ένταση του ήχου κατά 3dB σε σχέση με ένα συμβατικό smartphone. Επιπλέον, η καμπύλη προσφέρει πιο σταθερό κράτημα και εφαρμόζει πιο άνετα στην πίσω τσέπη.

Tο LG G Flex είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει την επίστρωση “Self Healing” στο πίσω μέρος. Η ελαστική επίστρωση προστατεύει από την καθημερινή φθορά, τις πιθανές γρατσουνιές και τα κοψίματα που μπορεί να προκύψουν στα smartphones χωρίς θήκη, κάνοντας το G Flex να μοιάζει καινούργιο για ακόμα περισσότερο καιρό.

LG G Flex
Λειτουργικό σύστημα: Android Jelly Bean 4.2.2
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800 2.26GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 6 ίντσες, Curved P-OLED, 1280×720 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, Full HD video
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi ac, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB 3.0, NFC
Μπαταρία: 3500 mAh
Διαστάσεις: 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7 χλστ.
Βάρος: 177 γρ.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αφορούν την κορεάτικη έκδοση του LG G Flex και ίσως διαφέρουν από το ευρωπαϊκό μοντέλο όποτε και αν κυκλοφορήσει.

LG G Flex specs, LG G Flex, Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του curved smartphone

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

Εγώ πιστεύω πως είναι λίγο άχρηστο διότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το LG g2.Καθος πιστεύω πως είναι χρήσιμη η καμπίλη προς τη καλύτερο πιασιμο το κινητού.

john

Εγώ πιστεύω πως είναι λίγο άχρηστο διότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το LG g2.Καθος πιστεύω πως είναι χρήσιμη η καμπίλη προς το καλύτερο πιασιμο του κινητού.

tasos

Πάμε καλά ? Ούτε καν FullHD οθόνη, χωρίς android 4.3 ή 4.4, ούτε επέκταση μνήμης, ?

paris

Για το android 4,3 να το δεχθώ, αλλά ποιο 4.4 φίλε Τάσο; Η Google δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα και θα το είχε το LG πάνω;;;

Nio

Χωρις full hd οθονη κ 3500mAh μπαταρια θα εχει καλη αυτονομια….

mario

η μαγκια είναι να δουμε κινητό με πάχος όσο ενα χαρτί, την ίδια ευελιξία….και να διπλώνει γιατί όχι……. ωραίος τρόπος να γίνεις ανταγωνιστικός χαχαχαχ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones CES 2015 LG LG Android Smartphones

LG G Flex 2, διέρρευσε λίγο πριν αποκαλυφθεί στη CES 2015

H CES 2015 ανοίγει τις πύλες της τη Δευτέρα στο Las Vegas όπου θα παρευρεθεί και η LG. Πριν πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο press event της, διέρρευσε το πολυσυζητημένο LG G Flex 2 που εμφανίζεται σε poster της έκθεσης με moto “Redefining the curve” και από κάτω την ονομασία LG G Flex 2.

Smartphones LG LG Android Smartphones LG G Flex

LG G Flex 2, αποκαλυπτήρια στην CES με Snapdragon 810;

Τέλη του 2013 η LG ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone με κυρτή εύκαμπτη οθόνη, το LG G Flex. Σύμφωνα με αναφορές που γίνονται στα κορεάτικα media, η εταιρεία θα κάνει τα αποκαλυπτήρια στο LG G Flex 2, στην CES 2015 που ξεκινά σε λίγες μέρες στο Las Vegas. Οι πληροφορίες λένε για 64-bit Snapdragon 810 […]

Smartphones Android LG LG G Flex

LG G Flex 2, αποκαλυπτήρια σε έναν μήνα στην CES 2015;

Το LG G Flex μαζί με το Samsung Galaxy Round, ήταν οι δυο πρώτες συσκευές που ήρθαν με κυρτή οθόνη πέρσι. Ενώ η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει την επόμενη “παράξενη” οθόνη της με το Samsung Galaxy Note Edge που στην μια πλευρά η οθόνη του είναι κυρτή, μένει να δούμε από την LG να παρουσιάσει […]

Business LG LG Android Smartphones LG Android Tablets

LG: εύκαμπτα smartphones το 2015, αναδιπλούμενες οθόνες το 2017

Η LG πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο της smartwatch με στρογγυλή οθόνη, το LG G Watch R το οποίο έχει Plastic OLED οθόνη με διάμετρο 1.3 ιντσών. Ωστόσο πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί η LG χρησιμοποίησε P-OLED οθόνη και όχι γυαλί. Η LG εξηγεί ότι έχει πιο απλή κατασκευή, είναι λιγότερο εύθραυστη, πιο λεπτή και […]