LG G2: Τα πλαϊνά πλήκτρα είναι πλέον παρελθόν. Ήρθε το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο.

Το LG G2, η νέα ναυαρχίδα της LG, η οποία κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά, θέτει νέα standards στο design των smartphones, ενισχύοντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη. Με κεντρικό άξονα την αυθόρμητη ανθρώπινη συμπεριφορά που η LG μελέτησε σε βάθος, το LG G2 αλλάζει τα δεδομένα στο σχεδιασμό των smartphones, αποτελώντας το πρώτο “έξυπνο” τηλέφωνο που καταργεί τα πλαϊνά πλήκτρα.

Έχοντας διαπιστώσει πως η πρόσβαση στα πλαϊνά πλήκτρα γίνεται όλο και πιο δύσκολη καθώς οι συσκευές μεγαλώνουν, η LG τα υποκαθιστά, εισάγοντας πρώτη το λεγόμενο Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key).

LG G2 back button, LG G2: Τα πλαϊνά πλήκτρα είναι πλέον παρελθόν. Ήρθε το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο.

Το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο έχει ήδη κερδίσει της εντυπώσεις διεθνώς για μια σειρά από σημαντικούς λόγους:

• Αν τα πλήκτρα βρίσκονταν στο πλαϊνό μέρος της συσκευής, ο χρήστης θα έπρεπε να καταβάλει σημαντική προσπάθεια για να τα εντοπίσει και να τα χρησιμοποιήσει σωστά, επιδιδόμενος σε “γυμναστικές ασκήσεις δαχτύλων”.

• Ακριβώς επειδή καταργήθηκαν τα πλαϊνά πλήκτρα, οι κατασκευαστές της LG κατάφεραν να τοποθετήσουν σε πλαίσιο οθόνης 4,7 ιντσών (συμβατικών μοντέλων) μια Full HD οθόνη 5,2 ιντσών καταργώντας τα περιττά πλαίσια.

• Ο χρήστης απολαμβάνει μεγαλύτερο έλεγχο, καθώς εκεί τοποθετεί αυθόρμητα το δείκτη του χεριού του όταν κρατά το τηλέφωνο. Έτσι, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος πτώσης.

• Πατώντας παρατεταμένα τα πίσω πλήκτρα έντασης, ο χρήστης μπορεί ενεργοποιήσει το QuickMemo και τη φωτογραφική μηχανή ώστε να κρατήσει σημειώσεις ή να φωτογραφήσει άνετα και γρήγορα. Επίσης, με το έξυπνο πίσω πλήκτρο και τη συντόμευση της φωτογραφικής μηχανής, τα “self – portraits” γίνονται πλέον πιο εύκολα και διασκεδαστικά. Και όλα αυτά χωρίς να ανησυχεί για την πιθανότητα εξάντλησης της μπαταρίας, καθώς το LG G2 διαθέτει μια πολύ “γενναιόδωρη” 3.000 mAh μπαταρία η οποία μπορεί να του χαρίσει μια εμπειρία χρήσης μακράς διαρκείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά τις λειτουργίες του LG G2 επισκεφτείτε το micro site εδώ.

Μάθε για: Την κάμερα 13MP OIS και τη λειτουργία Guest Mode.

LG G2 back button, LG G2: Τα πλαϊνά πλήκτρα είναι πλέον παρελθόν. Ήρθε το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο.

LG G2 back button, LG G2: Τα πλαϊνά πλήκτρα είναι πλέον παρελθόν. Ήρθε το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο.

LG G2 back button, LG G2: Τα πλαϊνά πλήκτρα είναι πλέον παρελθόν. Ήρθε το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mpakas

και αυτό τώρα το λένε πρωτοποριακό ένα κουμπί πίσω μαζί με την κάμερα ….

Kostas

Τα σπάει το εργαλείο πολύ βολικό

NIKOΣ.Μ

Το τηλ πηγα σημερα και το δουλεψα απο κοντα. Ποτε δεν πιστευα οτι μια οθονη 5,2 θα ητανε τοσο ομορφα βαλμενη μεσα σε ενα τετοιο πλαισιο, και ουτε που καταλαβαινεις οτι ειναι τοσο ιντσων. πραγματικα η lg εδωσε μαθηματα σε ολους οτι τα bezels ειναι ξεπερασμενα, και ο κοσμος δεν τα θελει. Ο καταναλωτης θελει μεγαλες οθονες σε μικρα πλαισια. Οσο για τα πληκτρα με βολεψανε τοσο πολυ που απο την πρωτη στιγμη ητανε σαν να τα δουλευα καιρο, χωρις καθολου να τα χασω και να τα ψαχνω στα πλαγια. Ειναι υπεροχο τηλ, και πραγματικα μακαρι η lg να το προσεξει, και να μην το αδειασει. Τωρα για τα υπολοιπα specs ε τι να πω??? τα εχουνε πει αλλοι πριν εμενα, αλλα ειναι αυτο που λενε, οτι αν εσυ ο ιδιος δεν πας να το πιασεις και να το δουλεψεις, δεν θα μπορεις ποτε να βγαλεις συμπερασμα. Μην ακουτε κανεναν, αυτος που θελει να παρει μια συσκευη, καλα θα κανει να παει απο κοντα να το δει.

Xρήστος

Βολικό σίγουρα είναι, αλλά δεν θα το έλεγα πρωτοποριακό μιας και δεν είναι η πρώτη εταιρεία που το σκέφτηκε! Η acer ήταν η πρώτη που υλοποίησε κάτι τέτοιο στο Liquid Gallant Duo όπου το πλήκτρο on/off ηταν στο πίσω μέρος της συσκευής και θυμάμαι τότε όλοι το κοροΐδευαν αλλά είναι απίστευτα εξυπηρέτικο μιας και το δάχτυλο σου κουμπώνει κατευθείαν στο κουμπί! Kατα τα άλλα το G2 ειναι τουμπανάκι και χαίρομαι με τα ανύπαρκτα περιθώρια της οθόνης, αλλά δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ την LG για κινητό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν και την κακή σχέση που έχει με τις αναβαθμίσεις.

Nikos

Πολυ βολικο, και χρησιμο αφου μικριναν κι αλλο τα bezel

skace13

Είναι το καλύτερο κινητό αυτή την στιγμή κατα την αποψή μου αλλά όποιος πάρει τα 16gb που στην ουσία είναι 10 θα χτυπάει το κέφαλι του στον τοίχο.

Nikos

Α… και ας φερουν επιτελους το 32αρι,
Οσοι εχουν να δωσουν 600 εχουν κι 650,
επισης το z1 ηρθε στα 750 το note 3 στα 800 to s4 κανει τωρα 690, ας αφησουν τα σαπια περι τιμης και ας το φερουν!

Φίλιππος

Ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει περάσει απ’τα χέρια μου μέχρι στιγμής…και έχουν περάσει (σχεδόν) τα πάντα εκτός από Wp8!

Thodoris

Βάλτε τουλάχιστον ένα σήμα “Προβαλλόμενο προϊόν” ή “Ανάρτηση από τους χορηγούς μας”. Κάνει μπαμ.

Κώστας Βλαχάκης

Συντάκτης: Guest Post
Link: lg-g2-advertorial-back-button-0001

Θα ακολουθήσουν άλλα 4 που θα αναφέρονται σε βασικές λειτουργίες του LG G2.

tiamat

δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πιο απολαυστικο στη χρηση κινητο απο το g2 με τα πισω πληκτρα !!

Alexis

Σήμερα τα έπιασα στα χέρια μου πρώτη φορά και οπωσδήποτε θα συμφωνήσω! Είναι στην τέλεια θέση τα κουμπιά και γενικά αυτο το κινητό το λατρεύω! Άλλο πράγμα να το βλέπεις από κοντα και να το πιάνεις στα χέρια σου!

arg

η καλύτερη θέση που έχω δεί σε κινητό είναι στα μήλα με το διακοπτάκι on / off του ήχου ! απίστευτη καινοτομία, όλα τα υπόλυπά είναι απλά θεατές !!

Avgerinos

και το LG KU990 ειχε ημι-περιστροφικο πληκτρο πισω,που εκανε scroll στα μενου,αυξομειωση εντασης σε κληση/μουσικη,ζουμ στην καμερα κτλ και ηταν απιστευτα βολικο! Ακομα το εχω και το χρησιμοποιω ως δευτερο και για οταν εχω χειρονακτικες δουλειες καθως περα απο το αθλιο touch κραταει ακομα καλα…
Η αληθεια ειναι οτι πλεον τα κινητα με μεγαλη οθονη ειναι δυσκολο να τα χειρηστεις με ενα μονο χερι,οποτε οτι βοηθαει σε αυτον τον τομεα ειναι στα συν!

Τάσος

Ειναι πολυ βολικο το πισω πληκτρο..το κακο κατα τη γνωμη μου,ειναι οτι ειναι υπερβολικα κοντα στο φακο της καμερας με κινδυνο να την κλεισεις αν πας για ζουμ..στη φωτογραφια,μικρο το κακο,στο βιντεο ομως..κ ειναι κ πολυ ομορφο κ τα παντα..αλλα τα 16 γιγα πολυ λιγα..

Leon

Ειναι πραγματικα απιστευτο τηλεφωνο.
Και απ οτι ακουγεται απο τους χρηστες του, απροβληματιστο!
Αλλα και προβλημα να τυχει, η LG εχει το καλυτερο service στην ελλαδα οσον αφορα τα κινητα. Μεχρι και απ το σπιτι σου ερχονται και παραλαμβανουν τη συσκευη και στην επιστρεφουν χωρις χρεωση.
Δυο πραγματα μενει να κανουν. Να εισαγουν την 32αρα εκδοση (δεν καταλαβαινω γιατι δεν την φερνουν. Τη θελουμε. Θα πληρωσουμε.) και να το υποστηριξουν με αναβαθμισεις.

Darth

όσο κινητό είναι γύρο στης 4,3 ίντσες πίσω πλήκτρα είναι άβολα + άχρηστα

όταν ανεβαίνουμε ίντσες όμως τότε τα πλαϊνά πλήκτρα γίνονται άβολα στην χρήση (με ένα χέρι ούτε για αστείο συνήθως)

έτσι ναι είναι πολύ βολικά εκεί που είναι όποιος δεν έχει δοκιμάσει live δεν ξέρει (και όταν λέω live ενωω χωρίς το καλώδιο πίσω όπως σε κάποιο κατάστημα)

το κινητό το δούλεψα 3 μέρες περίπου και μοναδικό μειονέκτημα που έχει (αρκετά σοβαρό) είναι οτι η βασική έκδοση του είναι 16 gb και 32 είναι λίγο σπάνια (εξωτερικό συνήθως)
αν είχε κάποια κάρτα μνήμης θα ήταν οκ άλλα έτσι 16 (στην ουσία 10 gb) είναι για μια τέτοια συσκευή μέγα λάθος

zoi

εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το g2 γιατί δέχεται μόνο16gb .Μέχρι να εισάγουν 32αρα θα έχω πάρει άλλα smartphone .Η Lg είναι λίγω πίσω σε αυτά

Jaqen Hghar

Παντού θα εμφανιστεί ένα iSheep να πει την βλακεία του! arg, το μήλο είναι πιο αρχαίο πλέον κι απ’αυτό που υποτίθεται ότι έφαγε η Εύα!
Το G2 είναι απλά απίστευτο!!! Όσο για την μνήμη, τα 16g είναι μια χαρά γι’αυτους που θέλουν να κάνουν απλά τη δουλειά τους! Τα Nerd με τα 300+ παιχνίδια που θέλουν να έχουν στο κινητό τους, ας πάρουν Playstation.

Nio

Οχι καλα κανουν κ παραπονιουνται για τα 16gb. Σιγα την χωρητικοτητα. Πλεον ειναι τουλαχιστον γελοια. Ας εκανα οτι κ με το optimus g με στανταρ 32αρα. Που πρεπει να το κανουν παντου πλεον αυτο σε ολα τα smartphones και τα ταμπλετ, η 32αρα να ειναι η στανταρ.
Τωρα οσο για τα κουμπια πραγματικα πρωτοπορος κ αν οχι, το υλοποιησε σαν ιδεα φοβερα σε μια καταπληκτικη συσκευη.
Και οπως λεει η apple: “Ειναι πραγματικα σαν ιδεα τοσο φοβερη, τοσο καινοτομα που δεν μπορουμε να σκεφτουμε οτι καποιος αλλος θα συνεχιζει να τοποθετει τα κουμπια με τον κλασσικο τροπο.!”

Cj Georgio

Πολύ ωραίο κινητό. Άμα δεν είχα το s4 θα το έπαιρνα με τα 32G.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.