LG G2, Αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat στο τέλος του Q1 2014

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, η ναυαρχίδα της LG, LG G2 θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4 KitKat στα τέλη του πρώτου τριμήνου του 2014. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Court Elliot, υπεύθυνος του τμήματος Brand Coordination της LG στον Καναδά. Συμπλήρωσε επίσης ότι όλες οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών και οι πάροχοι θα λάβουν την σχετική ενημέρωση ώστε να διανέμουν την αναβάθμιση LG G2 ταυτόχρονα. Η εταιρεία δεν είχε κάποιες πληροφορίες για κάποια άλλα high-end κινητά.

Έτσι ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν απάντησε σε ερώτηση για το LG Optimus G, σχετικά με το αν θα αναβαθμιστεί και πότε. Το ίδιο και για το LG Optimus G Pro, που τρέχει την ίδια έκδοση του λογισμικού.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2, LG G2, Αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat στο τέλος του Q1 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

το optimus g και το g pro βλέπω το παράτησε στην μοίρα του………..

dialteo

Είναι που “το πήρε το μήνυμα” η LG. Άσε μας ρε LG για γέλια και για κλάματα είσαι. Εδωσα το lg g για αυτο το λόγο.

kostas

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα? Εξαιρετική συσκευή δεν λεω…. Αλλά θα αργήσει να πάρει το 4.4 και αυτό είναι μείον

Παναγιώτης Ζησίδης

Ο Darth είπε:
το optimus g και το g pro βλέπω το παράτησε στην μοίρα του………..

Μην νομιζεις, σιγουρα τωρα λεει: ”g και g pro? δικα μας ειναι??”

ahilleas

Θα πάρει το 4.4 και ως εκεί.. Μετα θα βγάλει το g3 και πάμε για άλλα! Μα τι εταιρεία είναι αυτή..να φτιάχνει φοβερά κινητά και να τ’αφήνει στη μοίρα τους..κρίμα! Έλεγα και κυρίως έλεγαν πως θα σοβαρευτούν σ’αυτόν τον τομέα, το μοναδικό στον οποίο υστερούν ακόμα.. Ίδωμεν

kostas

Αν δεν πάρει και την 5 εμένα με έχασε και παω μονό σε νεξους με ότι καλό και κακό έχει.

Sotiris

Τι παραπονιεστε λες και άλλες εταιρίες θα δώσουν νωρίτερα την 4.4… Εδώ η samsung παλεύει ακόμα την προβληματική 4.3…

tiamat

ρε σεις δικιο εχεται για g και gpro ,αλλα νομιζω οτι αυτη η κινηση ειναι ενα πολυ μεγαλο πρωτο βημα για να δειξει οτι το g2 αποτελει το μοντελο αφετηρια γι’αυτη και οτι κανει μια νεα αρχη !

η LG με το g2 και τη 4.4 αρχιζει και δειχνει τα δοντια της.

αμα το συνεχισει οπως κανει η htc με το οne θα πεισει ολο το κοσμο και θα αποτελεσει μια τεραστια ευκαιρια να αναδειχθει ως η κορυφαια εταιρεια στο χωρο μαζι με τη sony δεδομενου οτι η samsung με τα region lock, την απαγορευση για root και τις πολυ κακες αναβαθμισεις που εδωσε εχει εκτεθει ανεπανορθωτα στη συνειδηση των fan της και πλεον εχει αφησει χωρο να τη χτυπησουν εκει που ποναει οι αλλες εταιρειες που ειναι ικανες να παρουν τη θεση της

Nikos

Καθολα θετικο το γεγονος οτι το g2 θα παρει οπως ηταν και λογικο την 4.4 πιστευω οτι η lg το χει παρει το μηνυμα και μα πρωτο αυτο το κινητο θα δειξει ενα καλυτερο προσωπο.

Αλέξανδρος

Παιδιά έχω το Lg g pro και δεν λέω φοβερό τηλέφωνο αλλά έτσι και δεν πάρει την 4.4 ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ θα ισχύει ότι λένε και οι πολλοί, δηλαδή μας γράφει κανονικότατα. Το ότι τρέχει απροβλημάτιστα ή ότι είναι τούμπανο δεν λέει κάτι, διότι δεν περιμένω να αλλάξει κάτι συνταρακτικό στο κινητό και ας πάρει και την έκδοση 6. Το θέμα είναι να δείξει-χνει σεβασμό στον πελάτη της γιατί 700€ δεν είναι και λίγα .
Το ότι δείχνει ενδιαφέρον για το τωρινό μοντέλο( Lg g2 ) δεν μου λέει κάτι γιατί σε μερικούς μήνες και αυτό θα το ξεχάσει όπως έκανε και με τις προηγούμενες ναυαρχίδες της.

Αντώνης Μαρίνος

Καταρχήν και για να μην λέμε ότι θέλουμε: έχει πάρει κάποια άλλη συσκευή (πλην nexus) την 4.4 και δεν το ξέρουμε ? Επίσης έχουν ανακοινώσει άλλες εταιρείες συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την αναβάθμιση σε 4.4 και δεν το έχουμε ακούσει ? Αυτά γενικά.

Παάε στα ειδικά. Η LG είναι -ή ήταν- η χειρότερη από πλευράς αναβαθμίσεων (τα ξέρουμε από την εποχή του 2Χ). Δείχνει να προσπαθεί τουλάχιστον, οπότε μέχρι και όταν -και αν- δούμε τις αναβαθμίσεις της, είμαστε σε αναμονή…

Για όποιον βιάζεται για την 4.4. μπορεί να δοκιμάσει σήμερα την προσαρμοσμένη του Ν5 στο G2 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.