LG G2, Φέρε πίσω το 5ιντσο smartphone σου και πάρτο δωρεάν [Dubai]

Στο Dubai η LG τρέχει μια ιδιαίτερη διαφημιστική καμπάνια ζητώντας από τους κατόχους smartphones με οθόνη 5 ίντσες να το επιστρέψουν στην LG και αυτή να τους δώσει σε αντάλλαγμα το νέο LG G2. Με λίγα λόγια η LG προτείνει στους κατόχους Sony Xperia Z1 και Samsung Galaxy S4 να τα ανταλλάξουν με το G2. Αν είστε ή ήσασταν κάτοχοι ενός από τα δύο αυτά smartphones θα προχωρούσατε σε ανταλλαγή με το LG G2;.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2 for free exchange Dubai, LG G2, Φέρε πίσω το 5ιντσο smartphone σου και πάρτο δωρεάν [Dubai]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Ε μαλλον ναι. Δεν θελει και πολλη σκεψη. Ακομη και οικονομικα συμφερει.

Σπύρος

Lol, το z1 δεν θα το αντάλλαζα Και να με πλήρωναν extra. To galaxy θα το έδινα χωρίς σκέψη, γιατί το g2 είναι πολύ ανώτερο

yiannis

Το LG G2 είναι σίγουρα καλύτερο από το GALAXY S4(snapdragon 800, μπατάρια 3000 mah, όθονη 5.2 ίντσες, λεπτότερα bezels κ.λ.π).Αν είχα το XPERIA Z1 μάλλον θα το κρατόυσα γιατί τα specs του είναι μεν παρόμοια με το G2 αλλά το Z1 υπερτερεί στην κάμερα

Φώτης

Εγω δεν ξέρω παιδια αλλα απο θέμα οθόνης που εκει σκαλωνω Εγω πολυ το lg g2 δεν με εντυπωσίασε..Απο δύναμη σίγουρα κ κάμερα ειναι top αλλα το είδα στο plasio κ το συγκρινα με το one htc στα ιδια βιντεακια κ με χάλασε οτι τα χρώματα ηταν κάπως ψυχρά σε σχέση με το one..Θεωρώ οτι τα χρώματα του one κ του z1 ειναι καλύτερα..

Χρήστος

Ναι ομως δεν μπορεις να συγκρινεις την οθονη του s4 με το lg g2 η το z1

Οδυσσέας

Με το s4 θα το αντάλλαζα χωρίς δεύτερη σκέψη(αν και Samsung fanboy) αλλά με το z1 δεν ξέρω.

eleni

Με το note2 το ανταλλαζει? Χεχχεχε

dimos

Ειμαι κατοχος s4…δεν θα το ανταλλαζα για τον πολυ απλο λογο..10 gb ελευθερα αποθηκευσης…τι να πρωτοκανεις?? Μεγα φαουλ η lg..αν ειναι για την 32 εκδοση το συζηταμε…δεν αφηνεις ετσι απλα μια super amoled full hd για κανενα λογο…ουτε καν για τον snap 800….

Χρηστος

Δηλαδη με το s3 δε θα το ανταλλαζε για 0.3 ιντσες..:-D

iikostas1

Παίζει να έρθει και Ελλάδα αυτή η προσφορά???
Όντας κάτοχός SGS4 δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος… συνεπώς χωρίς δεύτερη σκέψη… 😉

androidgye

Γίνεται και το άλλο παίρνεις με 400 το s4 το κρατας και λίγο αν δωσουν βέβαια λιγο χρονο και μετα τραμπα γλιτωνεις 200 κατοσταρικα
Εσείς τι πιστεύετε γιατί το κάνουν? Μήπως λέω μήπως η 5αρα έχει κάποια σχέση με το nexus 5?

tech21man

ΜΜΜ νομιζα οτι ελεγε με το απλο xperia z. Το z1 μαλλον και εγω δεν θα το εδινα.

Darth

το z1 όχι δεν θα το έδινα γιατί είναι τελείως διαφορετικές συσκευές αυτά τα δύο αλlα το s4 με τα χίλια (και μερικά ακομι 5 ίντσα πχ το παλιότερο z, zl)

Pete

Δέχονται και στις 4,8??!

Νίκος

Pete, ολοι θα θελαμε να δωσουμε το s3 μας για αυτο. :Ρ

kosmas

Αν δωσεις κινεζικο 5ιντσο στο αλλαζουν;;!!

kostas

Αν είχα το z1 ή το s4 μάλλον όχι.’Αν είχα όμως το Star X920F των 170 euro τους το άφηνα χαλαρά…

Spukie

ποιος στοκος θα εδινε το Ζ1 για το lg?χαχαα

Νίκος

Τσιμπάς κινέζο με 130 ευρουλάκια και κονομάς το LG hahaha

Darth

@Νίκος και αν θέλουν επώνυμο τσιμπάς s4 με 400 ευρώ και το δίνεις η το zperia z (όχι το z1) στα ίδια λεφτά και παίρνεις αυτό το τέρας :p

το z1 μόνο βλάκας θα έδινε

dimisk

Καλά όλα αυτά, αλλά αναφορικά με τις οθόνες, είτε είστε fans είτε όχι της Αpple η Retina τα ‘σπάει’!!!

Darth

@dimisk για αρχή ξέρεις τι είναι Retina type screen? είναι οποιαδήποτε οθονη (για κινιτο μιλαμε) από 300 ppi και άνω και για μεγαλύτερες οθόνες (πχ υπολογιστης είναι μικρότερο το ppi λογο απόστασης άπω το μάτι )

τώρα για οθόνες της apple ναι καλές είναι και παλιά ταν καλύτερες όλον(στα κινητά) άλλα τώρα υπάρχουν και καλυτερες και δίνω παραδείγματα ετσι ελάχιστα τυχαία
htc one, xperia z1, xperia ultra, oppo find 5, lg g2 , lg optimus g pro και άλλα

εξαλου της περισσότερες οθόνες της apple παράγει lg και japan electronics

τεσπα απλός σχολίασα να τελειώσουν καποια παραμύθια για καποια πράγματα

Theo

@Darth Σε πάω πολύ γενικά με τις απαντήσεις που δίνεις !!
Ως προς το θέμα τώρα, εγώ προσωπικά δεν θα έδινα το s4 όπως πολλοί αναφέρετε, διότε αυτά που βάζει η samsung στα galaxy s δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, όσο αχρείαστα κι αν τα θεωρούν πολλοί εκεί έξω.

Theo

αναφέρεστε** πιο πάνω

Darth

@Theo thanx 😀
για s4 συμφωνώ θα το έδινα για άλλο λόγο κυρίως (γιατί samsung καβάλησε το καλάμι τελευταιο χρόνο και εμείς σαν καταναλωτές πρέπει απλά να την τιμωρήσουμε βλέπε παλιότερα htc που κανε τα ίδια μόλις ανέβηκε ψιλά)

dimisk

@Darth- Είμαι phone user από το 1998(Νokia), έχω εντρυφίσει αρκετά στο θέμα κινητό χωρίς να δηλώνω παντογνώστης και ξερόλας,απλά εκφράζω μία πραγματικότητα, αρέσει δεν αρέσει!

Darth

@dimisk την γνομη σου εκφράζεις όχι την πραγματικότητα την γνώμη σου την σέβομαι και μπορεί να την λέει ο καθένας αλλά να μην μπερδεύουμε την πραγματικότητα με προσωπικές γνώμες και προτιμήσεις

btw: για δεύτερή συσκευή εχω iphone 4s κ

dimisk

@Darth-Δεν δήλωσα ότι τα iPhones διαθέτουν την καλύτερη οθόνη από όλες τις εταιρείες στον παγκόσμιο χάρτη των mobile phones. Απλά είπα ότι τα ‘σπάει’! Εξάλλου θα το έχεις διαπιστώσει και εσύ ως κάτοχος ενός iPhone 4s!!!

sosimple

Οπώς λέει και ο darth, η “retina” δεν είναι κάποια τεχνολογία οθόνης, όπως πχ η amoled που αναφέρεται σε διαφορετική τεχνολογία. Είναι απλα μια ονομασια μαρκετινγκ. Πρόκειται απλα για μια πόλυ καλη οθόνη, που είχε τοτε τα περισσότερα dpi και μαρκετινιστικα η apple της έδωσε αυτο το όνομα. Απο τοτε έχουν βγει ολοιδιας τεχνολογίας (και πολλές φορες ακόμα καλύτερης ποιότητας) με περισσότερα dpi. Με λιγα λογια καλύτερες της apple, και οποίος ισχυρίζεται το αντίθετο απλα δεν ξέρει τι λέει. Αυτό δε σημαίνει οτι οι οθόνες της apple δεν είναι και σήμερα εξαιρετικές. Εξαιρετικοτατες είναι. Απλα υπάρχουν και καλύτερες.

Darth

@Darth ετσι ναι τα σπάει η οθονη εχω όμως για πρώτη συσκευή το oppo find 5 τα σπάει x2 μιν σου πω x3 υπαρχουν όμως και άλλες συσκευές με παρομια οθονη η καλύτερη……..
απλός πλέον iphone δεν έχουν κάπου τρομερές ιδιαιτερότητες (βασικά έχουν είναι το μοναδικό κινιτο μικρού μεγέθους με nomal camera οποίον ενδιαφέρει το μικρο μέγεθος δλδ)

dimisk

@Darth-Το 5s-δεν ξέρω για το 5c-σχεδόν εξαφανίστηκε!

Φωτης

Εγω ειμαι ανάμεσα σε htc one,gs4,lg g2..Με το πρωτο εχω πάθει πλακα με την οθονη (ζωντανά χρώματα ,φοβερη ευκρίνεια)δεν ξέρω πιο να πάρω..

dimisk

@Φώτης-Θα σου πρότεινα HTC.Αξιόμαχο κινητό. Τι συσκευή έχεις τώρα;

TheoYoBro

Ανετα ανταλλαγή, μακαρι να ισχυε και Ελλάδα!

Φωτης

Dimisk@ εχω iPhone 4 κ αν το νεο iOS 7 το έκανε πιο όμορφο το βαρέθηκα κ για μενα ειναι πολυ πίσω..Το πρωτο που κοιτάω σε ενα κινητο ειναι η οθονη..Κ το htc one σε όσα βιντεο εχω δει (εννοείτε τα ιδια) κ σε αλλα κινητά το one δεν παίζεται.Εχω δει κ z1 k lg g2..

dimisk

@Φώτης-Μετά από 15 χρόνια αποκλειστικής χρήσης Nokia, αποφάσισα και εγώ να πάω στην Apple και το iPhone 5s το 32άρι.Μη μου τα χαλάς!!!

GREG

Οταν τρως κοκορετσι την να την κανεις την φασολαδα!!!!

dimisk

@GREG-Σε ποιον απευθύνεσαι;

Φώτης

Δεν στο χαλάω ρε συ για το 4 λεω άλλο το 5..Το εχω δει κ ειναι αρκετα καλυτερο απο το 4..Τωρα είπα κ πριν η οθονη πιστεύω ειναι top του htc..Βεβαια αυτα ειναι κ λιγο τη σου ´αρεσει..

βασιλης

Αν και ειμαι κατοχος και φανατικος κι ολας NOKIA LUMIA αν ειχα οποιαδηποτε συσκευη θα την αλλαζα με την LG G2..Ειναι ισως το πιο ωραιο ANDROID Smartphone

Takis

Ποτέ!!!!!!!!!!!!!! Δεν θα αντάλλλαζα το sony xperia z1 Είναι best phone 2013. Ακόμα και να μου έδιναν χρυσάφι.
Ενώ το s4 που είναι κατώτερο θα το ‘δινα για το g2

dimisk

@Takis-Ε! όχι και το καλύτερο τηλέφωνο για το 2013…κόψε κάτι…είπαμε!!!

Αλέξανδρος

@φωτης, το htc one εεχει ίσως την καλύτερη οθόνη αλλα θα σου πρότεινα να τα δεις και απο κοντα, απο βίντεο δε βγαζεις άκρη…η πιο εντυπωσιακή είναι του s4 για μενα , βέβαια μπορεί τα χρώματα να μη σου φαίνονται φυσικά, αλλα δες το ο ίδιος απο κοντά…

Πάντως για αυτούς που λένε για το z1 εγω θα προτιμούσα το g2 γιατι ειναι πανέμορφο με αυτά τα μπεζελ και χωρίς να με πειράζει η κάμερα. ..ασε που η Sony ολο προβλήματα είναι. ….εκτός αυτού οσο καλό και να το χουν κάνει, μόνο για 6 ιντσο πλακάκι μοιάζει, χωρίς να αμφισβητώ τις επιδόσεις του, απλα την άποψη μου λέω :Ρ

Φωτης

@Αλεξανδρε όλα αυτα που λεω τα εχω τεστάρει στο plasio..Εννοείτε οτι απο κοντα τα εχω δει..Εχω βάλει τα ιδια βιντεο παράδειγμα gs4 κ htc one κ στο one τα περισσοτερα είχαν καλυτερη ευκρίνεια κ πιο λαμπερά χρώματα..Στο gs4 ηταν πιο μουντα κ η οθονη πιο σκοτεινή..

Xρήστος

Το G2 ήρθε στο πλαίσιο, πότε θα ρθει στα υπόλοιπα καταστήματα και κυρίως στα σκρουτζομάγαζα; Γνωρίζουμε κάτι;

Χρήστος

Ευχαριστώ πολύ Κώστα!

Wolf

Το G2 μέχρι τώρα κατά την άποψη μου είναι η πιο όμορφη και η καλύτερη συσκευή..! Όμως με 16 gb μνήμη δηλαδή κάνα 12ρι ελεύθερη δεν πάει πουθενά…! Δηλαδή να δώσω το s4 μου που έχω 16 εσωτερική και 64 microsd και κάνω την δουλειά μου άψογα για μια συσκευή ναι μεν είναι ανώτερη σε τεχνικά χαρακτηριστικα(λογικό αφού είναι η καινούργια ναυαρχίδα της LG) αλλά που δεν χωράει ούτε την μισή μουσική μου…! No way…!! Ααα… και μην ξεχνάτε πως βιάζονται όλοι να παρουσιάσουν τις καινούργιες ναυαρχίδες τους φέτος μήπως προλάβουν και πουλήσουν καμιά συσκευή, γιατί άμα βγει ο βασιλιάς S5 θα γίνουν ανάμνηση κάτι g2 και z1..!

Αλέξανδρος

Χαχαχα @wolf +1

manthos

μου άρεσε για πρώτη φορα τοσο πολυ το g2 αλλα τα χαϊβάνια της LG πηγαν και μου βαλανε 16gb και χωρις δυνατότητα επεκτασεις πανε καλα αυτοι εκει!!!!!!!το χαντάκωσαν μόνη τους την ναυαρχίδα τους τι να πω κρίμα!!!!
η μόνη σωτηρία ειναι 32gb ακατέβατα!!!!

Nio

Λογικα θα το βγαλουν κ σε αλλες εκδοσεις (32gb). Δεν γινεται να μην.. Αν ειναι να το παρετε μην κανετε ετσι…Ο αλλος λεει θα βγει ο “βασιλιάς” ακομα δεν βγηκε απο το αυγο του το S4…. πανομοιοτυπο με το S3… Σιγα ρε βασιλια… φερτον να κατσει στον θρονο μου….
Το θεμα ειναι εκτος απο ωμα specs να εχει ωραια κατασκευη, με ωραιο design κ κατι πρωτοτυπο οπως τα κουμπια απο πισω που το βρισκω καλη ιδεα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.