LG G2 Gold, Χρυσή έκδοση ετοιμάζεται να διαθέσει η LG

Σύμφωνα με μία διαρροή, η LG θα διαθέσει το κορυφαίο LG G2 σε… χρυσό χρώμα, αρχικά στην αγορά της Ταϊβάν. Από ότι φαίνεται η… μόδα του χρυσού, που ξεκίνησε η Apple (υπήρχαν και παλαιότερα χρυσά κινητά, αλλά η Apple, όπως και να το κάνουμε, ξεκίνησε το πρόσφατο… “trend”) ήρθε για να μείνει. Έτσι, μετά τις HTC και Samsung, ήρθε και η σειρά της LG να παρουσιάσει με “χρυσο περιτύλιγμα” τη ναυαρχίδα της.

Εκπρόσωπος του τοπικού γραφείου της LG στην Ταϊβάν επιβεβαίωσε ότι το LG G2 σε χρυσό χρώμα θα κυκλοφορήσει σύντομα. Δεν υπάρχει πάντως επίσημη πληροφόρηση για την τιμή και την διαθεσιμότητα του, σε χώρες εκτός Ταϊβάν, ωστόσο το online κατάστημα ePrice, έχει προσθέσει στη λίστα του τις 16GB και 32GB εκδόσεις της χρυσής έκδοσης του κινητού με παρόμοιες τιμές με εκείνες της μαύρης ή της λευκής έκδοσης.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2, LG G2 Gold, Χρυσή έκδοση ετοιμάζεται να διαθέσει η LGLG G2, LG G2 Gold, Χρυσή έκδοση ετοιμάζεται να διαθέσει η LG

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zois

ελεος

Κώστας

Μαζί θα δίνουν και χρυσή μασέλα 😅

Μιχάλης

Χαλάει και αυτη . Ακολουθει τα χνάρια της samsung/apple

J0hnar0s

Δεν έχετε κανένα δίκιο!

Είναι καθαρά θέμα:

1.γούστου (εγώ προσωπικά είμαι του μαύρου για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις!)
2. ανταγωνισμού
3. Μ@λ@κι@ς και καπιταλισμού (αν αποκτά διαφορά στην τιμή ) γιατί αυτοί τα θέλουν, τα φαντασιώνονται και τα πληρώνουν. Αν ήσασταν κατασκευαστές και σας ζητούσαν χρυσό θα φτιάχνατε χρυσό, διαμαντένιο για να εκμεταλλευτείτε αυτή την ζήτηση απο τα “κορόιδα”.

Γιατί δεν αλλάζει ούτε το σασί ούτε τα specs και το χειρότερο….σκεφτείτε το πιο λογικό, θα χρησιμοποιηθεί πρόσοψη !!!

Γιαννης

Καλά, είστε σοβαροί; Για ποιο λόγο ξεκίνησε η Apple αυτό το “trend” όπως λέτε; Δηλαδή, πως βάζετε το σημείο μηδέν στην στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο χρυσό iPhone? Μην τρελαθούμε τελείως

steliosk2000

Χρυσό πλαστικό? Πρώτη φορά θα δω… 😛

(χωρίς παρεξήγηση, γουστάρω το LG G2!!)

Spyros

Και μετά λέτε μερικοί η apple έμεινε πίσω ξεπεράστηκε και τέτοια, εγώ αυτό που βλέπω ειναι ότι όλοι την αντιγράφουν σε κάποια σημεία και αυτό που με ενοχλεί ειναι ότι την αντιγράφουν και στα κακά όπως τιμολόγηση κλπ. Κάτοχος one X και iPad air για να μην παρεξηγηθώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.