LG G2: Αποκάλυψε μόνο όσα θες με τη λειτουργία Guest Mode

Για την LG, η ανάπτυξη νέων καινοτομιών πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φυσική συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής των καταναλωτών. Μόνο έτσι μπορούν τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα να συμβάλουν πραγματικά στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και συνεπώς στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του.

Με μια σειρά από νέες συναρπαστικές λειτουργίες και μοναδικά χαρακτηριστικά το LG G2 επισφραγίζει ακριβώς την προσπάθεια της LG για καινοτομία με ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

LG G2 guest mode, LG G2: Αποκάλυψε μόνο όσα θες με τη λειτουργία Guest Mode

Ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στα κορυφαία αυτά χαρακτηριστικά που κάνουν το LG G2 να ξεχωρίζει κατέχει η λειτουργία Guest Mode. Με γνώμονα τον σημαντικότατο ρόλο των smartphones τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική ζωή των καταναλωτών, τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες που εξυπηρετούν & φυσικά, τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που διαφυλάσσουν, το Guest Mode εγγυάται ότι το smartphone θα παραμείνει για τον κάτοχό του μια υπόθεση καθαρά προσωπική.

Συγκεκριμένα, με το Guest Mode, το LG G2 προστατεύει τον ιδιωτικό χώρο του ιδιοκτήτη, μέσω της εμφάνισης μόνο προεπιλεγμένων εφαρμογών, κάθε φορά που κάποιος άλλος, πέραν του κατόχου, αποκτά πρόσβαση στο τηλέφωνο. H προστασία αυτή επιτυγχάνεται μέσω ενός εναλλακτικού μοτίβου ξεκλειδώματος. Έτσι, για παράδειγμα, οι γονείς μπορούν να δίνουν στα παιδιά τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το smartphone τους, μόνο με τους τρόπους που εκείνοι θεωρούν κατάλληλους. Επιπλέον, ο κάτοχος του κινητού δε χρειάζεται να ανησυχεί, μήπως η μπαταρία εξαντληθεί από την εκτενή χρήση του smartphone από τους φίλους του, καθώς το LG G2 έρχεται ενσωματωμένο με 3.000 mAh μπαταρία.

Μάθε για: Το έξυπνο πίσω πλήκτρο και τη λειτουργία Guest Mode.

LG G2 guest mode, LG G2: Αποκάλυψε μόνο όσα θες με τη λειτουργία Guest Mode

LG G2 guest mode, LG G2: Αποκάλυψε μόνο όσα θες με τη λειτουργία Guest Mode

LG G2 guest mode, LG G2: Αποκάλυψε μόνο όσα θες με τη λειτουργία Guest Mode

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

φοβερό κόλπο, αρκεί βέβαια να μπορείς να ρυθμίσεις πολλές λειτουργίες.

Πχ να μήν έχει πρόσβαση κάποιος τρίτος σε μία εφαρμογή ή σε τηλεφωνικό κατάλογο ή φωτογραφίες.

Έχει τύχει να δώσω στον άλλον το κινητό να παίξει ένα παιχνίδι καιτον βλέπεις μετά απο λίγο να χώνετε στο fb

dimitris

εκει που ο πατερας αρπαζει του γιου του το χερι να παρει το κινητο. εκλασα στο γελιο. φαντασου να το παρει η γυναικα του. πολεμος

Kratos

Εμένα γιατί αυτό το άρθρο μου μυρίζει 100% διαφήμιση…? Κρίμα…. Προσωπικά με χαλάει να μπαίνω για να ενημερώνομαι και να βλέπω τέτοια “άρθρα”.! Ελπίζω να ήταν μία τυχαία προσθήκη και να μη γίνει συνήθεια. Με όλο το σεβασμό προς το techblog και τον Κώστα που θεωρώ ότι είναι κορυφή.!

Κώστας Βλαχάκης

Kratos, Ναι είναι sponsored 100%. Συγκεκριμένα είναι το δεύτερο από μια σειρά 5 post που θα γίνουν για κάποιες από τις ξεχωριστές λειτουργίες του LG G2. Ότι είναι sponsored ξεχωρίζει τόσο από το Συντάκτης: Guest Post, τόσο και από το link που αναφέρει “advertorial”.

Σε κάθε περίπτωση όπως βλέπεις αναφέρει μια λειτουργία του κινητού που θα μπορούσα και εγώ από μόνος μου να έχω παρουσιάσει. Θέλω να πω ότι δεν πρόκειται για δοκιμή που να το βγάζουμε καλό επειδή πλήρωσαν. Άρα κατανοητή η αντίδρασή σου, δεν θα πρέπει όμως να σκέφτεσαι τίποτα παραπάνω αρνητικό 😉

Kratos

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση Κώστα, απλά είναι τόσες οι διαφημίσεις (στον κόσμο γενικότερα), που όταν τις βλέπεις και εκεί που κατά την ταπεινή μου άποψη, δε θα έπρεπε να βρίσκοντε… Ε κάπου κάπου αντιδράει κανείς.!! Διότι… πως να το κάνουμε, είναι διαφορετικά να μας ενημερώνεις εσύ!! Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά!! Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα! 🙂

Nio

Πριν μπω στο αρθρο νομιζα οτι στην φωτο ησουν εσυ Κωστα…
κ λεω wtf??? χαχαχαχαα.

Κώστας Βλαχάκης

ahahah! Λες και εσύ, ομόρφυνε αυτό το αγόρι? lol

Nio

Νομιζα οτι επαιζες σε διαφημιση… κ λεω wow..!!!

tasos

Guest mode….κάτι μου θυμίζει αυτο…..αααα θυμίθηκα, το KIDS CORNER στα Windows Phone.

alxgiann

Καλή και χρήσιμη λειτουργία για αυτούς που τους αρέσει να μοιράζονται τα κινητά τους με άλλους. Προσωπικά, δεν το δίνω σε φίλους, και ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση στον υιό μου.
(εκτός και αν πλησιάζει ο καιρός για αλλαγή κινητού και χρειάζομαι δικαιολογία… )

Nikos

πολυ χρησιμο, ειδικα οσοι εχουν αεδρφακια,ξαδερφακια κλπ

Giannis

Κωστα ποιο θεωρεις πιο καλο ? το galaxy s4 η το lg g2?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.