LG G2 με Android 4.4 KitKat εναντίον G2 με Jelly Bean

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις για αναβάθμιση ναυαρχίδων σε Android 4.4 KitKat, ξέρουμε πως πλησιάζουν για το HTC One και το Galaxy S4, αλλά τι γίνεται με τον 3ο της παρέας, το LG G2; Η LG Αγγλίας στις 21 Φεβρουαρίου ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube που μας δίνει μια κρυφή ματιά στην αναβαθμισμένη σε 4.4 έκδοση του G2.

Το 3λεπτο βίντεο παρουσιάζει δύο συσκευές, ένα G2 με Android 4.2.2 και άλλο ένα με 4.4 KitKat, συγκρίνοντας την ταχύτητα των δυο σε διάφορες εφαρμογές. Αυτό με την έκδοση KitKat όπως ήταν αναμενόμενο βγαίνει μπροστά σε όλα τα τεστ και είναι 9ms πιο γρήγορο στην αφύπνιση της οθόνης καθώς και 21ms ταχύτερο στην λήψη φωτογραφίας.

Η LG μας ενημερώνει πως η αναβάθμιση σε KitKat φέρνει μαζί της αρκετά καλούδια, όπως βελτιωμένη αναπαραγωγή μουσικής, μια λειτουργία τοποθεσίας για εξοικονόμηση μπαταρίας και βελτιώσεις γενικά στην απόδοση της συσκευής. Σύμφωνα με την LG, ο χρήστης που θα αναβαθμίσει την συσκευή του σε Android 4.4 θα δει “αξιοσημείωτη αναβάθμιση στην ταχύτητα” που επιτρέπει την φόρτωση εφαρμογών ως και 17% πιο γρήγορα.

Η ερώτηση φυσικά είναι πότε θα μπορέσουμε να έχουμε όλα αυτά στην συσκευή μας; Η LG Αγγλίας αναφέρει πως η αναβάθμιση θα ξεκινήσει κατά τα μέσα Μαρτίου, αλλά δεν έχουμε πληροφορίες για το πότε θα διατεθεί σε άλλες περιοχές. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η αναβάθμιση μετά την διάθεση της στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πάρει σύντομα τον δρόμο της και προς την χώρα μας.

Τι πιστεύετε για το βίντεο; Είστε ευχαριστημένοι με τις αναβαθμίσεις που φέρνει η LG στην συσκευή της; Και αν κάποιοι από σας απέφευγαν να αγοράσουν G2 λόγω της έλλειψης KitKat, τώρα θα αναθεωρήσετε;

, LG G2 με Android 4.4 KitKat εναντίον G2 με Jelly Bean

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Ωραια. Αν συνεχισει ετσι η LG θα τα παει καλα.
Κ επειδη ανταγωνιζεται το nexus 5 αυτην την στιγμη στα χρηματα αν προσεχει τις αναβαθμισεις της τοτε σαν συνολο το nexus δεν εχει νοημα αγορας. LG G2 πολυ καλυτερη συσκευη…..

stamatis21

Δεν μενδιαφερει το g2 πια καθολου μα καθολου.περσινα ξινα σταφυλια.παω κατευθειαν για g3 αν αξιζει.κατι που δεν πηρα τοσο καιρο γιατι μπορει οι απαιτησεις μου να μην ειναι τεραστιες αλλα σε αυτα που ζηταω δεν μεν ικανοποιησε.δεν θαδεινα 500 ευρω για κατι που δεν μου καθεται καλα.γιατι καθε χρονο δεν εχω ορεξη να δινω 500 ευρω οπως λενε οτι κανουν πολλοι εδω μεσα λες κ ειναι φυστικια.οποτε κοιταω να παρω κατι που θα καλυψει πληρως σε ολα που θελω κ να το κρατησω το λιγοτερο 3 χρονια σαν κινητο.

thanos

Εχω το g2 δεκα μερες τωρα και πραγματικά
ειναι το μόνο σημείο που υστερεί η ταχύτητα. Αν οντως βελτιωθεί όπως δείχνει το video θα μιλαμε για την πιο πληρες συσκευή.

Darth

@stamatis21 έτσι από περιέργεια τι δεν σου άρεσε 400 euro κάνει LG g2 32 gb (την 10 gb έκδοση δεν την αναφέρω καν γιατί δεν δεν έχει λόγο ύπαρξης καν)

Prototype

Τι??? 9ms ποιο γρήγορα άνοιγμα οθόνης.. Πωπω… 500ms μισώ δευτερόλεπτο θέλει ένα άνοιξε κλείσε του ματιού.. Τρομερός χρόνος… Αντε και με την ταχύτητα του φωτός σύντομα. Με τι ασχολούμαστε θεέ .

Alexis

Σιγά τις διαφορες μωρε στην ταχυτητα που χρειαστηκε να το κανουν και βιντεο με καμερα που τραβαει 240fps το δευτερολεπτο! Αυτο που μου αρεσε ειναι ο τροπος ανοιγει η καθε εφαρμογη στο kit kat! Το εφε!

Nikos21

Να πω μπραβο στην lg που θα κανει το αυτονοητο και θα δωσει kit kat, δεν βρισκω το λογο,
Απλα αυτο το βιντεο δειχνει το ποσο ανουσια ειναι εν μερη η σκοτουρα που μας εχει πιασει με τις εκδοσεις,
δλδ αν η lg δεν εδινε την 4.4 και χαναμε το 9ms γρηγοροτερο knock on η καλυτερη συσκευη του 2013 θα ηταν για πεταμα?
Δε λεω σκασαμε 400-600 ευρω και θελουμε υποστηριξη απο την εταιρεια και να γινεται η συσκευη ολο και καλυτερη….αλλα μην τρελενομαστε κι ολας…

sosimple

Και αν γινοταν να εχει και ενα 3ο g2 με custom rom cloudyflex 4.2.2, θα βλεπατε νικητη το 3ο g2 σχεδον στα παντα, και με ολα τα transision efect (και περισσοτερα) της kitkat για να φανει ακομα περισσοτερο ποσο ανουσιες ειναι αυτες οι συγκρισεις.. Φυσικα καθε βελτιωση επισημη καλοδεχουμενη.

μηνας

Τα έχουμε κάνει αρκετά τραγικά..ιδιαίτερα με όλα τα updates και το τι περιμένουμε να πάρει η κάθε συσκευή.. Βέλτιοση στην μπαταρία υπάρχει? Γίνεται καλύτερη διαχείριση της μνήμης? Αυτά είναι τα βασικά και όχι άπειρο ελάχιστες διαφορές.. Αυτό είταν το μότο της Apple

Nickant

Εκτός από λίγο παραπάνω ταχύτητα, από ότι διαβάζω η lg υπόσχεται στην νέα της αναβάθμιση μια γενικότερη βελτίωση απόδοσης της συσκευής όπως εξοικονόμηση της μπαταρίας που θεωρώ επιτακτική ανάγκη και ουσιαστική καινοτομία(να ένα καλό νέο)! Ας ελπίσουμε να μην καθυστερήσει πολύ να φτάσει στη χώρα μας..

Nik0s

Τραγικο βιντεο…χαχαχα μιλαμε για κλασματα δευτερολεπτου.

stamatis21

Λοιπον darth καταρχας το 32 αρι ακομα κανει 432 κ οχι 400.κ επισης εγγυηση καμια για απο lg.οποτε πας για 16αρι.τι δεν μου αρεσε;για μενα το πιο βασικο η καμερα.δηλ η φωτο στο φουλ ζουμ δεν μαρεσε.εχει τρελο κοκο κ πολυ θολουρα σαν ζωγραφια φαινεται η φωτο.οπως οταν κανεις πανω στην φωτο ζουμ για να δεις τις λεπτομερειες κ μιλαω οχι για μικρο ζουμ αλλα για φουλ ζουμ δεν βλεπεις τις λεπτομερειες καν μονο κοκο.τιποτα αλλο.εγω γουσταρω οταν βλεπω μια φωτο θελω να κανω ζουμ να την επεξεργαζομαι.ουτε στα βιντεο με 60fps ειναι σουπερ.μουφα λειτουργια.κ δεν λεω να παρω nokia που ειναι κορυφη δεν μαρεσουν τα wp ακομα.ουτε ομως μαρεσει τα sony γενικα.δεν τα γουσταρω.θελω ενα lg με καλυτερη καμερα που να πεταει.γιαυτο περιμενω το g3 που να σκασει το λιγοτερο με 21mp καμερα.κ το πιξελιασμα στο ζουμ φταει κ η οθονη.ενω αν εχει 2κ το πιξελιασμα σχεδιν θα εξαφανιστει

Αντώνης Μαρίνος

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το G2 είναι, όχι μόνο το best vfm στην κορυφαία κατηγορία, αλλά απλά το καλύτερο κινητό που υπάρχει. Το τι περιμένει ο καθένας να δει από ένα κορυφαίο κινητό είναι συζητήσιμο, αλλά απλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλο κινητό που να είναι τουλάχιστον 9/10 σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες (σε μπαταρία, οθόνη, ευχρηστία, κάμερα είναι 10/10, άντε 9/10 στο UI και στην εμπειρία χρήσης σε σχέση με το Ν5 και το One).

Όλοι περιμένουμε την 4.4. (την stock, γιατί custom 4.4 υπάρχουν εδώ και 2 μήνες) για να δούμε για ποιο λόγο καθυστέρησε τόσο η LG και αν άξιζε η αναμονή….

machineman

Αντωνης+1 πολυ καλα τα ειπες!

makis

Αντώνης+2 σε 5 μέρες θα το χω και εγώ και ας είναι και με μπισκότο είναι τέλειο

stamatis21

Καλα ναι ναι λετε οτι θελετε αλλα η καμερα ειναι για πεταμα.για τα σκουπιδια.κ αντωνη κ λοιποι μπορει να το χειροκροτατε γιατι τοχετε κ οπως λεει ο λαος αμα δεν πενεξω τοσπιτι θα πεσει να με πλακωσει λετε οτι θελετε.θελει πολλα ψωμια ακομα για να ειναι καμερα με τα απο κατω.γιατο παρτε κ σε πεντε μερες κ.οποτε γουσταρετε g2 κ ας αφηστε σε μενα την κινηταρα g3 να παρω που θαχει καμερα με κ αντε γεια

makis

Stamatis21 Ορθογραφία δικέ μου με εστειλες εγώ θα το πάρω από έξω 300ευρα το 32gb Υ.Γ βάλε λεξικό στο Κηνιτο στο g2 έχει στο g3 θα μιλάς και θα γράφει

machiman

Stamatis21 αμα ειναι για πεταμα η καμερα του lg g2 αρα εννοεις οτι και ολα τα κινητα που εχουν 12 με 13 mega pixel ειναι για πεταμα!θα παρω αυτην την υπερκινηταρα και θα σε ενημερωσω αν η καμερα ειναι για τα σκουπιδια οπως λες.

JohnWave

Σας ζηλεύω τους κατόχους του G2 🙂 Tα updates έχουν λόγο ύπαρξης μόνο όταν επιφέρουν ουσιαστική βελτίωση σε κάτι ή λύνουν κάποιο πρόβλημα. Από την πληροφόρηση που έχω ( μπορεί να μην στέκει ) το μοναδικό προβληματάκι του G2 ήταν/είναι το gps? Σωστά?

alxgiann

@stamatis21 ..πες το ρε φίλε μην ντρέπεσαι, έχεις μετοχές σε ανταγωνιστική εταιρεία της LG …έτσι; Τώρα…χωρίς πλάκα, δεν καταλαβαίνω τι περιμένεις από ένα κινητό. ΔΕΝ είναι φωτοφραφική μηχανή, και δεν μπορείς να έχεις ΠΟΤΕ την ίδια ποιότητα ούτε σαν από μια φθηνή κόμπακτ φωτ. μηχανή. Δεν θέλω να μπώ σε λεποτομέρεις, το θέμα έχει συζητηθεί εδω εκατοντάδες φορές. Η ποιότητα του G2 σε φωτό, αν ΞΕΡΕΙΣ πως να το χρησιμοποιήσεις, είναι πολύ ικανοποιητική. Είμαι (ευτυχής) κάτοχος G2 απο τον περασμένο δεκέμβριο, είναι το μόνο κινητό που έχω καταευχαριστηθεί μετά το Desire S που είχα παλαιότερα. Σχετικά με το τηλέφωνο ο Αντώνης Μαρίνος με κάλυψε απόλυτα, το ίδιο ακριβώς πιστεύω και εγώ. Α, αν και δεν έχω ιδαίτερα μεγάλα χέρια, στις 90% των περιπτώσεων το χειρίζομαι με το ένα χέρι. Φυσικά έχει σχέση και πώς το κρατάς αλλά δεν είναι και πυρινική φυσική. Εχω 1-2 θεματάκια με το UI αλλά δεν τα θεωρώ deal breaker. Είμαι πολύ περίεργος για το G3, πιστεύω να έχει καλύτερο πλαστικό γιατί ένα από τα (λίγα) παράπονα που έχω είναι αυτό, μου ράγισε δίπλα από την υποδοχή του φορτιστή μετά απο 2 βδομάδες, από ότι είδα σε φόρουμ, σε πολύ κόσμο συνέβη αυτό.

stamatis21

Machiman ναι θεωρω ολα τα κινητα με 12 η 13 mp για τα σκουπιδια.γιατι απο την στιγμη που δεν εχουν οπτικο ζουμ δεν εχει αποτελεσμα αυτο που θες.οταν ζουμαρεις με κινητο δεν βλεπεις λεπτομερειες.απλα βλσπεις μια θολουρα κ μετα φανταζεσαι τι εχει εκει.κ alxgiann το ξερω οτι δεν ειναι φωτογρ.μηχανη αλλα κ οταν τραβας κ μια απλα φωτο χωρις ζουμ οταν την ζουμαρεις εσυ ο ιδιος κ το φτασεις στο μεγιστο που παει για πεσμου τι βλεπεις εσυ που τοχεις;θολουρες κ σαν ζωγραφια κ οχι φωτο.για πεσμου που βλεπεις τις λεπτομερειες ε;γιατι αυτο θελω οταν τραβας μια φωτο οταν το ζουμαρεις να βλεπεις αυτο που τραβας κ οχι να φανταζεσαι.απλα πραγματα.κ πιστεψε εγω μονο lg αγοραζω.κ εχω ακομα το 3d αλλα δεν αλλαζω αμα δεν δω αυτο που θελω στην φωτογραφ.

xristos p

Παιδιά προχθές μου έπεσε και μου έσπασε το ( glass degitizer όχι LCD) από το LG G2 μου και θέλω να μάθω πόσο θα κοστίσει η αντικατάσταση !!!

Asimakis

Εντάξει είχα ξεκινήσει να γράφω μια έκθεση στον stamatis21 αλλά τελικά με κάλυψαν τα παιδιά από πάνω, ναι to g3 θα είναι μάλλον κινηταρα αλλά δεν μπορείς να βγάζεις άχρηστη την κάμερα του g2 που είναι αρκετά καλή, και το g2 το παίρνεις κοντά στα 360 ενώ το g3 θα έχει κάνα 700αρι

stamatis21

Asimakis μπορει να κανει 360.μπορει να το εδινε 50 ευρω.αφου η φωτογραφ.του με χαλαει δεν ειναι αυτο που θα πω οτι αξιζει να το παρω δεν το παιρνω οσο κ κανει.δεν ειμαι τυπος που θελω ναλλαζω καθεεξι η καθε χρονο κινητο.αν αυτο με ικανοποιει πληρως σε ολα τοτε μπορω να μεινω κ μια πενταετια.εσυ μπορει να δωσεις 360 ευρω φετος για το g2 κ του χρονου νασαι με g3 εγω δεν θα ταδωσω.αν κ το g3 δεν με ικανοποιησει δεν παιρνω κινητο.απλα τα πραγματα.δεν πεταω λεφτα για να λεω οτι εχω κινητο που δεν μου κανει.εχω πιο συμαντικα να πεταω ετσι τοσα λεφτα.κ 700 να κανει αν με ικανοποιησει γιατι θα πρεπει να το παρω day one;εδω το g2 μεσα σε πεντε μηνες σχεδον επεσε στα μισα λεφτα.δεν υπαρχει τελειο αλλα σε αυτα που αναζητω θελω εστω να πεταει.κ τωρα δεν πεταει.το αρκετα καλη δηλ δεν μου κανει.θελω το οτι καλυτερο αντικειμενικα υπαρχει εκεινη την χρονικη περιοδο.τελεια κ παυλα

Asimakis

Ωραία με την ίδια λογική μπορείς να περιμένεις να πέσει στα μισά λεφτά το g3 , μόνο που εκείνη τη χρονική περίοδο θα βγαίνει το g4 ή to g pro 3, και προς πληροφόρηση σου, ναι αύριο περιμένω το g2 και είμαι με ένα neo v κοντά στα 2 χρόνια τώρα…Επίσης άλλο να “πετάξεις” 350 ευρώ και άλλο 700 όπως λες.

Nio

Ρε φιλε stamatis21 πραγματικα οποιο σχολιο σου κι αν διαβασα, ενα πραγμα μου ερχοταν μονο στο μυαλο….

https://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg

machineman

Αν θες οπτικο ζουμ πας αλλου τοτε z1 ας πουμε τωρα αν θες lg γι αυτα που ζητας εισαι στο περιμενε.αλλα 12 με 13 megapixel δεν ειναι για τα σκουπιδακια σε συγκριση με αυτο που εχεις και μην συγκρινεις απο θεμα καμερας το g2 με 3d σου.

stamatis21

Μα asimakis αυτο σου λεω οτι αμα δεν αξιζει το g3 για μενα δεν αγοραζω.τωρα αν αξιζει ετσι οπως θελω στη φωτογραφ.ας βγουν μετα g αφου εγω θα ειμαι πληρης με το g3 π.χ.αρα δεν προκειται να πεταξω ουτε 700 γιατι δεν προκειται να κανω αγορα day one ουτε αν δεν αξιζει να πεταξω αλλα 350 ευρω.κ machineman εννοειται οτι δεν συγκρινω το δικο μου με το g2 .το δικο μου εχει την πιο μουφα φωτογραφ.που εχω δει ποτε στην ζωη μου.απλα ηθελα να δω τι παιζει με το 3d κ μονο.κ τελικα πηγε απατο.ετσι κ για μενα η 13αρα την θεωρω μια απλη καμερα.τιποτα το τρομερο.τι πρεπει να αγορασω το g2 επειδη σιγουρα εχει καλυτερη απο το δικο μου;οχι βεβαια γιατι για μενα δεν αξιζει

machineman

Κατανοητο stamatis21 αλλα αυτη η τεχνολογια δεν σταματαει ποτε καθε 6μηνο να το πω καθε 8μηνο ολο και καποιο καλητερο απ το προηγουμενο θα βγαινει.τωρα θα κανουνε ανταγωνισμο και για την αναλυση με ultra hd ελεος ποσο καλητερη εικονα να βγαλει ενα smartphone !

δημητρης

μπορω να πω οτι εχω το g2εδω και 6 μηνες!!!και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την επιλογη μου!!!ειναι 9/10 σε ολους τους τομεις!!!πρωην κατοχος 3gs,4,note1,note2!!!

akis

μολις κατεβασα και γινεται η αναβαθμιση. επιτελους. να δοκιμασω και την ART

δημητρης

πριν απο λιγο εκανα αναβαθμηση το g2 μου!!σε 4.4.2!!!!ειναι απο γερμανια το κινητο!!

Steve o Moglis

Το εχω εδω και 4 μερες απο skroutz στα 350 € αψογοοο για τα λεφτα του !!! ευρωπαικο απο Πολωνια απο οτι ειδα απο την συσκευη μηπως , ξερει καποιος τι μπορω να κανω για την 4.4 kitkat ..Ευχαριστω …

Giorgos K.

@xristos p. επειδή έπαθα την ίδια ζημιά, το έστειλα μέσω vodafone για αντικατάσταση οθόνης. (Δυστυχώς οθόνη και digitizer είναι ένα ανταλλακτικό οπότε αντικαθιστούν ολόκληρη την οθόνη). Συνολικό κόστος 204 ευρώ..Ouch!! 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.