LG G2 Knock On: Ένα διπλό χτύπημα είναι αρκετό για να το “ξυπνήσεις”

Το LG G2 ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών με την καινοτομία του Knock On, το LG G2 νιώθει το άγγιγμα και ενεργοποιεί την οθόνη με ένα διπλό χτύπημα. Σε συνδυασμό με την αντικατάσταση των πλαϊνών πλήκτρων με το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key) του LG G2, το “Knock On” έρχεται να πλαισιώσει αρμονικά τη λειτουργία της συσκευής με απλό, πρακτικό και έξυπνο τρόπο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο κάτοχος του G2 είναι να χτυπήσει ελαφρά στο κέντρο της οθόνης δύο φορές, ώστε η συσκευή να «ξυπνήσει», ενώ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μπορεί και να την κλειδώσει.

Όμως εκτός από το άγγιγμα του χεριού, το LG G2 έχει την ικανότητα να ‘νιώθει’ το βλέμμα του κατόχου του όταν αυτός παρακολουθεί ένα video και να κάνει παύση όταν εκείνος κοιτάζει αλλού, ενώ επίσης νιώθει και το αυτί του όταν πλησιάζει τη συσκευή ώστε να απαντά τόσο απλά σε μία εισερχόμενη κλήση.

“So, we knock away” χωρίς ανησυχία εξάντλησης της γενναιόδωρης 3.000 mAh μπαταρίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο χρήστη να έχει πάντα στο πλάι του το LG G2. Ίσως το πιο ‘smart’ smartphone.

LG G2 Knock On, LG G2 Knock On: Ένα διπλό χτύπημα είναι αρκετό για να το “ξυπνήσεις”

LG G2 Knock On, LG G2 Knock On: Ένα διπλό χτύπημα είναι αρκετό για να το “ξυπνήσεις”

LG G2 Knock On, LG G2 Knock On: Ένα διπλό χτύπημα είναι αρκετό για να το “ξυπνήσεις”

LG G2 Knock On, LG G2 Knock On: Ένα διπλό χτύπημα είναι αρκετό για να το “ξυπνήσεις”

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ps2

Nokia 920..με amber το καιρό τώρα..

tasosk

@Ps2 το καινουργιο που φερνει το knock on ειναι οτι με διπλο κτυπημα κλεινει η οθονη… οχι μονο ανοιγει οπως στην gdr3 των wp8 😉

Leyteris

Τι καινοτομεί μην τα πάρω. Αντιγραφή Νοκια και Samsung !

GiannisMix

Αχρηστη λειτουργια.. Στην πραγματικοτητα κανεις δε το χρησιμοποιει… Καταναλωνει υπερβολικη ενεργεια και η μπαταρια εξαφανιζεται στο δευτερολεπτο… να βαλουν μπαταριες και μετα να εχουν τετοιες λειτουργιες..

Anthony

Giannismix, με τα κουμπιά στη πλάτη ειναι απαραίτητη η λειτουργία πρώτον, και δευτερον ποιος σου ειπε οτι δεν εχει καλη μπαταρια ; Τη καλύτερη εχει απο τα android smartphones της κατηγορίας του .. Πριν Κάνετε το hate σας, ψάξτε λίγο πρώτα

Darth

@GiannisMix εχει την καλύτερη μπαταρία στα κινητά μεγέθους του και κατηγορίας του και κρατάει αρκετά και θέλω να σε δω χωρίς αυτή την λειτουργία ποσο ευκολα θα το ξκλειδονεις με τα κουμπιά στιν πλάτη (που είναι εξαιρετικά βολικα όταν το εχεις στα χέρια και άβολα αν το εχεις στο τραπέζι)

btw στο oppo find 5 μου με την cyanogen mod rom εχω αυτή την λειτουργία και που την δωκιμασα δεν είναι παραμικρή διαφορά στην μπαταρία γιατί αν οθονη δεν εντοπίζει αγώγιμο υλικό (κοινός δάχτυλο κλπ) στην οθονη πέφτει σε sleep mode

τώρα αν σε κάνα samsung σκίζει την μπαταρία δεν φταίμε εμείς αλλά η samsung εξαλου η ίδια η samsung παραδέχτηκε επίσημα ότι δεν είναι καλη σε software……..

αλλά τι να κάνουμε δεν είναι ούτε samsung ούτε apple για να το πας στην καφετέρια ε?

Ps2n

Tasosk για το κλείσιμο υπάρχουν καιρό τώρα shutdown widget apps που κάνουν μια χαρά την δουλεια τους και μάλιστα και με εντυπωσιακά εφέ.Το knock on το έχουμε στο lumia με το amber update όπως προειπα και την gdr2

GiannisMix

@Anthony @Darth
1) δε χρειαζεται να το διαβασω τωρα ξερω τι χαρακτηριστικα εχει το LG.
2) δεν ειμαι hater καμιας ετιαρειας. Ειμαι hater του συγκεκριμενου χαρακτηριστικου γιατι ξερω πως δουλευει και τι καταναλωνει.
3) Darth το οτι εχει μεγαλη μπαταρια δε σημαινει οτι αρκει! πρεπει να βαλουν μεγαλυτερες απ τη στιγμη που προωθουν συνεχεια το ιντερνετ και τετοιες λειτουργιες που καταναλωνουν ενεργεια.
Τσπ στα λογια καλα τα λετε παιδια. Χρησιμοποιηστε το ομως πρωτα και θα σας πω εγω αν θα σας φτασουν τα 3000 mAh. Το 920 που εχω με 2000 mAh με ενεργοποιημενη τη λειτουργια δε βγαζει ουτε μιση μερα. το LG δηλ ξαφνικα δε θα καταναλωνει τιποτα και θα την βγαζει ολοκληρη επειδη εχει 3000; δε νομιζω.

Darth

@GiannisMix στο android μια υπηρεσία μπορείς να τρέχει σε επίπεδο kernel level σε πολύ low priority καταναλώνοντας σχεδόν μηδενική ενέργεια και εφόσον και αν γραφτεί σωστά (δίνει τέτοια δυνατότητα το Linux με λίγα λόγια)
+ ότι περισσότερα digitizer υποστηρίζουν standby mode
αν υλοποιηθεί σωστά ναι καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια………..

στα wp αν δεν είναι μέσα στο kernel μια τέτοια υποστήριξη μόνο με εφαρμογή μπορεί να γιάνει (πχ προσθήκη από την nokia) ετσι θα τρέχει μόνιμα μια εφαρμογή και δεν θα αφήνει το digitizer της οθόνης να μπει πότε σε standby mode καταναλώνοντας αρκετή ενέργεια

αν τα εξήγησα καλά και καταλαβατε καλός, πάντως όλα είναι θέμα υλοποίησης και δυνατοτήτων (για συγκεκριμένη λειτουργία μιλάω πάντα)

Φίλιππος

@GiannisMix χωρίς να χρησιμοποιήσεις το κινητό πως βγάζεις συμπέρασμα; Επειδή ο κουβάς που έχεις δεν βγάζει ούτε μισή μέρα με τα 2000mAh, δεν σημαίνει ότι μπορείς να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα…
Τώρα όσον αφορά την λειτουργία, πολύ βολική μιας και τα πλήκτρα είναι από πίσω…Αν δεν την είχε, θα είχα πετάξει το κινητό σε κάνα τοίχο!!! 😀
Η μπαταρία, απλά θεϊκή!!! Το μοναδικό smartphone που μου βγάζει σχεδόν δύο μέρες με μια φόρτιση, όταν όλα τα άλλα που είχα (ή εξακολουθώ να έχω) πολλές φορές δεν έβγαζαν ούτε καν μια ολόκληρη μέρα!

manolis

Η 16άρα κάρτα είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα . όταν θες να έχεις ένα καλό smartphone δεν μπορείς να περιορίζεσαι με την 16αρα κάρτα

GiannisMix

@Darth
βαση αυτων που λες φαίνεται να έχεις δίκιο. Δε τα ξέρω τόσο αναλυτικα. Στη πράξη το βλεπω απλα απο τον δικο μου “κουβά” όπως λέει ο Φίλιππος ότι με ενεργοποιημένη αυτη τη λειτουργία δε βγάζει τη μισή μέρα ενώ με απενεργοποιημένη μου βγαζει πάνω απο μια μέρα οπότε φαντάζομαι ότι το LG ενώ έχει μεγαλύτερη μπαταρία έχει ταυτόχρονα και μεγαλύτερη οθόνη που λογικά θα τραβάει περισσότερο και λέω ότι δε θα βγαζει πολύ ώρα με αυτη τη λειτουργία ούτε εκείνο. Σαφώς σα λειτουργία είναι καλή αλλα θεωρώ ότι χρειαζεται η μεγάλες μπαταρίες η όπως είπες εσύ καλύτερες υλοποιήσεις.
Τσπ… Μακάρι όντως να μη τρωει μπαταρία και να έχει γίνει καλή δουλεια γτ με τ κουμπάκι απο πίσω θα είναι πολύ άβολο..
@Φίλιππε
Ο κουβάς μου σε χαιρετάει και βαριέται υπερβολικά πολυ να σου απαντήσει!

Panos7GR

Επιτρέψτε μου να πω πως κατ’ εμέ το πιο “smart” smartphone είναι το Moto X. Πραγματικά οι τύποι έκαναν καλή δουλειά στο software και προέβλεψαν και την κατανάλωση ενέργειας, γι αυτό έβαλαν συγκεκριμένο επεξεργαστή για να χειρίζεται αισθητήρες και διάφορες “έξυπνες” δυνατότητες. 😉

Κατά τα άλλα, LG G2 δαγκωτό σε σχέση με S4, Z1 και Οne! Πολύ προσεγμένο, προσφέρει πιο ουσιώδη πράγματα απ τα προαναφερθέντα και είναι πιο προσιτό (όχι δεν μιλάω για Skroutz-ομαγαζα, που η σειρές Galaxy S και Xperia πέφτουν οι τιμές σαν χείμαρρος)

Αλέξανδρος

Παιδιά αυτή η λειτουργία είναι πολύ καλή ακόμη και σε tablet. Προχθές πήρα το Lg g pad 8.3 και με έχει βολέψει πολύ.
Τώρα αν καταναλώνει ενέργεια θα το παρατηρήσω αν και δε νομίζω.
Αυτή την στιγμή είναι στο 45% και Χ. λειτουργίας 2:52 λ. Με 90% φωτεινότητα, η οθόνη είναι συνέχεια ανοιχτή, εννοείται είμαι κατά όλη την διάρκεια σε wifi με 2 browser σε λειτουργία και παράλληλα ο mx παίζει κάποια video clip στο background, έξυπνη οθόνη ανοιχτή και κάποια πρόσθετα floating apps + 10 εφαρμογές ανοιχτές.
Με λίγα λόγια αν έχεις καλή μπαταρία δεν έχεις θέμα και φυσικά αν ισχύουν αυτά που γράφει ο
Darth αλλού έχετε θέμα και όχι στην συγκεκριμένη λειτουργία.

Sotiris

Η συγκεκριμένη λειτουργία ειναι πολύ χρήσιμη θα έλεγα και με εχει βοηθήσει αρκετά στο n9 μου, αλλά καινοτομία της lg δεν την λες καθώς το n9 την εχει από το 2011….

stelios

Γεια σας ειμαι κατοχος LG G2 θα ηθελα να ρωτησω εχετε ακουσει αν θα παρει το Kitkat η με αυτο θα μεινω?η καμερα γιατι οταν εχω το φλας ανοιχτο βγαζει τοσο κιτρινες τισ φωτογραφιες?

stelios

Γεια σας ειμαι κατοχος του G2 να ρωτησω εχετε ακουσει αν θα παρει την Kitkat?γιατι οταν βγαζω φωτο με το φλας ανοιχτο οι Φωτο βγαινουν τοσο κιτρινες?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.