LG G2 mini, Έρχεται με οθόνη 4.7 ίντσες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog, η LG ετοιμάζει τη mini έκδοση του επιτυχημένου G2 η οποία θα έχει οθόνη 4.7 ίντσες. Εσωτερικά, μέχρι και αυτή τη στιγμή το νέο smartphone έχει την κωδική ονομασία LG G2 mini αλλα δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έτσι θα ονομάζεται μέχρι και τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το LG G2 mini θα ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και 2GB μνήμη RAM. Η οθόνη του True HD 4.7 ιντσών δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτή τη στιγμή αν θα είναι HD ή Full HD. Ακούγεται όμως αρκετά λογικό να είναι Full HD (1920×1080 pixels) όπως αυτή του HTC One.

Να θυμίσουμε ότι το LG G2 έχει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης Full HD και πολύ μικρά περιθώρια (bezel) περιμετρικά της οθόνης κάτι που φαίνεται ότι θα προσφέρει σχεδιαστικά και το G2 mini αν θέλει να σηκώσει στις πλάτες τους το βαρύ όνομα “G2”.

Το LG G2 mini αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και κατά τη διάρκεια της επερχόμενης έκθεσης CES 2014 τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας.

LG G2 mini 4.7 inch, LG G2 mini, Έρχεται με οθόνη 4.7 ίντσες
Στη φωτογραφία απεικονίζεται το τωρινό μοντέλο LG G2.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

αυτο μαλιστα. πολυ καλο!!! ιδανικες ιντσες για μενα με τουμπανο specs

tiamat

τα εχω ξαναπει οτι το G2 για την LG θα ειναι οτι ηταν το S2 για τη samsung το 2011.

πολυ καλα κανει και επενδυει στη δυναμικη που δημιουργησε το μεγαλυτερο g2 και αν μιλαμε για 8ooαρη snap και 2 giga ram μιλαμε για μια δευτερη ισοτιμη ναυαρχιδα και οχι για μια πετσοκομμενη σε specs mini εκδοση που βγαζουν ολοι οι υπολοιποι.

αν φτιαξει καποια στιγμη και το πιο κακασχημο ui ολων των εποχων που διαθετει και σοβαρευτει με τις αναβαθμισεις οπως σοβαρευτηκε και η HTC (εστω και αργα) ,σιγουρα θα γινει η samsung νουμερο δυο σε πωλησεις και prestige στο μελλον

Darth

πάρα πολύ καλή συσκευή ακούγετε αρκεί να υπάρχει έκδοση 32 gb, όχι σαν το g2 που η έκδοση με 10 gb παντού και 32 gb έκδοση δυσεύρετη (τώρα άρχισε νε εμφανίζεται κάπου κάπου και αυτό χωρίς εγγύηση )

Κώστας Ζ.

Xperia Z1S( mini) – LG g2 mini…. Πολεμος…

j

@tiamat για εμενα το ui της lg ειναι το πιο ωραιο. αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο………..

nikos

μόνο mini δεν είναι…ούτε σε μέγεθος ούτε σε specs…πάντως με το μόνο που θα συγκρίνεται είναι το Ζ1 mini…το ένα έχει καλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη,ενώ το άλλο καλύτερη κάμερα…

keysmith

δηλαδή αμα ήταν 4.3΄ θα το λέγαν micro και αν ήταν 4΄θα το έλεγαν pico?!? Άκου mini οι 4.7!?! Και θυμάμαι κατηγορούσαμε την samsung στο siii mini που το είχε πεί mini ενώ είχε 4΄ όσες το Galaxy S… Σημεία των καιρών. Θα αντιστέκομαι όσο μπορώ, τσέπες ΔΕΝ αλλάζω πάντως για να χωράνε οι παντόφλες τους..

tiamat

#j αν σου φαινεται αυτο το ui ομορφο οκ…αλλα τα πραγματικα ομορφα ui των sony-apple τι σου φαινονται τοτε?

ειναι σαν να μου λες οτι το nissan micra που ειναι πραγματικα σα κακασχημο βατραχι εσυ το θεωρεις το ομορφοτερο και γι’αυτο (προφανως) το αγορασες.

ενταξη ειπαμε υποκειμενικοτητα,οκ, αλλα οπως και να το κανουμε το ui της lg και της samsung ειναι η ντροπη της αισθητικης (ειδικα της lg) και οπως αντικειμενικα το audi a1 ειναι πιο ομορφο απο το micra εξωτερικα και εσωτερικα (διευκρινιζω για ομορφια μιλαω ,οχι για αλλα χαρακτηριστικα εξοπλισμου,τιμης κλπ), ετσι και το ui της lg ειναι μαυρα χαλια για το 90 και βαλε τοις % του πληθυσμου.

#keysmith οντως σαν trolling ακουγεται το “4,7 mini” . το καλο ομως ειναι οτι το καλουπι του g2 ειναι χωρις bezel οποτε αν ειναι ετσι και το mini ,τοτε θα εχει μικροτερες διαστασεις απο το z1mini (οπως και το g2 με τις 5,2’εχει μικροτερες διαστασεις απο το z1 των 5 ιντσων)

alxgiann

@keysmith
Φίλε σε καταλαβαίνω αλλά σημείωσε ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις και δεν χρησιμοποιούν το ίδιο τις συσκευές τους. Εγώ, πχ. οι κλήσεις ομιλίας που κάνω δεν αποτελούν παρά το 5-10% της συνολικής χρήσης. Έχω το G2 (το πήρα πριν μια εβδομάδα, κα-τα-πλη-κτι-κο είναι!), με καλύπτει απόλυτα σε ποιότητα και μέγεθος οθόνης – δεν νομίζω να πάω ποτέ πάνω από τις 5,5′ η κάτω από 5 ίντσες. Άλλοι πιθανόν να θέλουν 6+ ίντσες για ταινίες, gaming κτλ. Όλα είναι υποκειμενικά ανάλογα με τα γούστα μας και την χρήση που κάνουμε (και τα φράγκα που διαθέτουμε βεβαίως).

alxgiann

@ τιαματ

Συμφωνώ για το UI της LG, δεν είναι στα top από σχεδίαση αλλά και αντιαισθητικό δεν μπορείς να το πείς.Της Samsung είναι ακόμα χειρότερο, κατά την γνώμη μου. Πάντως εμένα το UI του G2 προς το παρόν δεν με ενοχλεί αν και πιθανότατα αν δεν δω κάποια αλλαγή με την 4.4 (..σε μερικούς μήνες), θα πάω σε άλλη ROM, πιθανότατα cyanogen αν έχει βγάλει 4.4 για το G2.

GeoX

Τι δεν μπορείτε να καταλάβετε όλοι εσείς που λέτε για το “mini” ??? Το ονομάζουν έτσι σε σχέση με το μεγαλύτερο κινητό που ακολουθεί την σειρά !! Δεν εννοούν άμεσα ότι θα είναι μικρό με 4- ίντσες κλπ … Ξεκολλάτε λίγο με αυτό το θέμα !!

keysmith

@alxgiann
συμφωνώ με τα λεγομενά σου και ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Ομως ποτέ δεν είπα να μην υπάρχουν μεγάλα και δυνατά κινητά για όσους θέλουν τέτοια. Είπα γιατί να μην υπάρχουν και “μικρά” (4΄΄) με δυνατά χαρακτηριστικά (κυρίως κάμερα). Εμείς (οι θέλοντες μικρά) μηνάμε στην απόξω.. Δεν μας παίζουν εμάς.. Η μικρό και μάπα ή καλό και μεγάλο. Μικρό και “καλό” δεν παίζει για εμάς..

tech21man

Tiamat κολοκυθοπιτα. Δεν μου αρεσει ειδικα το νεο της apple και ενω sony fan για πολλους λογους αυτη η εμμονη με τη γκριζιλα εδω και εκει…Μια χαρα ειναι της lg.

Evans_1980

Ειμαι κατοχος του l9 με οθονη 4,7 ιντσες και εχει ιδιες διαστασεις με το g2 που ειναι 5,2 ιντσες. Πιστευω οτι οι διαστασεις του mini θα ειναι αντιστοιχες ενος κινητου 4-4,3 ιντσες και αρεσει σε οσους δεν θελουν μεγαλα τηλεφωνα.

ddr2

Αν ισχυει η ειδηση, η συσκευη θα ειναι killer!
Αν και για εμενα το ιδανικο θα ηταν στην 4,5 ιντσες.
Επιτελους!

nikos

@ddr2 αν η LG κάνει τόσο καλή δουλειά στα bezels όσο έκανε στο G2 τότε το συνολικό μέγεθος θα είναι μικρότερο απο ένα smartphone στις 4,5 ίντσες.

Darth

οσο για τα ui…………
samsung…………. χειρότερο δεν υπάρχει (στο note κόπος καλύτερα)

sony τόσο καιρό με αυτοί την γκριζιλα παντού…….. το παράκανε ποια…….. βασικά βαρετό έγινε και με τόσο bloatware το λες και αντιαισθητικό

HTC … αρκετά καλό ειδικά μετά απο της τελευταίες προσθήκες έγινε ακομι καλύτερο (λείπουν ακομι καποια πράγματα αλλά τα βάζουν κάθε τόσο) (παλιό sense ήταν αίσχος όμως)

LG…… δεν το λες top αλλά σε σχέση με samsung και sony είναι αρκετά ποιο χαρούμενο και έχει και αρκετές δραματοποιήσεις

Lenovo….. αρκετά καλό UI μεν με κάποιες ελλείψεις αλλά είναι αρκετά όμορφο και καλό γραμμένο

Xiomi……. miui φοράει τα λόγια ει ναι περιττά

IOS………….. το καινούργιο look μου φαίνεται αρκετά χάλια το παλιοτερο ήταν πάρα πολύ κάλο

WP………. για μένα είναι αίσχος μαύρο (στα tablet καλύτερα είναι τα πράγματα)

AOSP(pure android)……… υπερβολικά άδειο…….. κενό ουσιαστικά του λείπουν πολλά

CM roms………. με το them engine εχεις όποιο look γουστάρεις εσύ

αυτααα για τα ui
πάντως για το llok της lg που λένε μερικοί δεν καταλαβαίνω… μιπος είναι καποια προκαταλιψη?

Nikos21

Εκπληκτικο κινητο αν οντως εχει αυτα τα χαρακτηριστικα που θα το κανουν μινι μονο στο μεγεθος,
λογικα 4,7 με αυτα τα bezels θα ειναι σε σκαρι 4,3 ιντσων!

Δυστυχως ομως οι πωλησεις του g2 δεν ειναι οι αναμενομενες παρολα τα θετικα σχολια ολων οσων το εχουν πιασει στα χερια τους.
Μενει φυσικα η περιοδος των γιορτων.

giorgio

Αν φτάσαμε να λέμε τις 4,7″ ίντσες mini…

ddr2

@Nikos
Το ξερω οτι οι Κορεατες κανουν καλη δουλεια με τα bezels (ισως σε βαορς της ανθεκτικοτητας? , τελος παντων) αλλα θα ηθελα ενα κινητο με 4,5 ιντσες και μηδενικα bezels, αρα σχεδον διαστασεις iphone.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Για ολους εσας που δεν καταλαβαινετε τι σημαινει μινι…ΜΙΝΙ ΕΝΝΩΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ -Ο-Χ-Ι- ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ (ΜΙΝΙ) ΜΟΝΤΕΛΟ… ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ…ΟΚ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.