Το LG G2 mini πήρε έγκριση Bluetooth και εμφανίζεται ως LG-D620;

Το LG G2 mini, η “μικρή” έκδοση του καταξιωμένου μοντέλου G2 συνεχίζει να μας απασχολεί αυτή τη φορά με τη φερόμενη έγκρισή του για το Bluetooth (ναι, όλες οι συσκευές με Bluetooth απαιτείται να έχουν την έγκριση του φορέα που διαχειρίζεται τα διακαιώματα αυτής της ασύρματης διασύνδεσης). Μέσα από αυτό το αποδεικτικό προκύπτει η κωδική ονομασία LG-D620.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G2 mini υπάρχουν δύο σχολές. Η μια αναφέρει ότι θα έχει οθόνη 4.3 ίντσες με ανάλυση 960×540 pixels και η άλλη ότι αυτό θα φέρει οθόνη 4.7 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels.

Εμείς εδώ στο Techblog πρώτοι και αποκλειστικά υποστηρίξαμε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ότι η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 4.7 ίντσες.

Και οι δύο σχολές φέρεται να τα βρίσκουν στην κάμερα που μάλλον θα είναι 8 Megapixel.

LG G2 mini Bluetooth, Το LG G2 mini πήρε έγκριση Bluetooth και εμφανίζεται ως LG-D620;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
LeTak

Φετος θα ειναι η πιο ολοκληρωμενη χρονια γιαβτα smartphones! Ολες οι εταιριες πηραν το σωστο δρομο βγαζοντας κινητα σε ολα τα μεγεθη με κορυφαία χαρακτηριστικα! Η Sony έβγαλε το compact, η LG θα βγάλει αυτο, η nokia το lumia 1520 mini, και η htc το one mini 2.. Λογικά και η Samsung θα βγάλει το s5 mini…

sdaoulas

Η Samsung ειναι αυτη που εβγαλε τη νεα κατηγορια mini.

giorgos

Η Samsung έβγαλε την κατηγορία μίνι ναυαρχίδων αλλά όχι με τα ίδια χαρακτηριστικά. Η Sony με το compact έπιασε το νόημα και έβγαλε “μινι” κινητό με καλά χαρακτηριστικά και τώρα θα ακολουθήσουν lg και htc…. Εγώ πάντως θα αγόραζα άνετα ένα g2 με 4,7″ HD και snap 800 και φυσικά ΜΠΑΤΑΡΙΑ!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Θα προτιμουσα 4.3″. Mε τα bezels του μεγαλου θα ειναι πραγματικα μινι. Με χαλαει που θα εχει 8 mp camera. Γιατι δεν ακολουθει επακριβος το μονοπατι του Ζ1 compact?

enigma

Καμία samsung και καμία sony κοκ δεν έβγαλε την κατηγορία mini. Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί οι πρώτες που το έκαναν αυτό ήταν οι htc (diamond mini αν θυμάμαι καλα) και η nokia με τα Ν97mini….

Για την ώρα το πιο “σωστό” είναι της sony χωρίς καμία έκπτωση σε chipset, camera σε σχέση με το μεγάλο…

JohnWave

Aν βγει στις 4.7 και έχει φυσικά τα φανταστικά bezels του G2 τότε πολύ πιθανόν να είναι το επόμενο κινητό μου. Ένα G2 mini στις 4.7 θα είναι σε ύψος όσο ένα mini άλλης εταιρίας στις 4.3 ( πχ το Xperia Z1 compact ) οπότε κανένας δεν θα μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είναι πραγματικό mini.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.