LG G2 Mini, Προ-ανακοινώθηκε με Android KitKat 4.4

Η LG δεν έχει σταματημό αυτές τις ημέρες, μετά την ανακοίνωση του LG G2 Pro και της σειράς L III με τα L90, L70 και L40 η LG προ-ανακοινώνει και το πολυαναμενόμενο LG G2 Mini που θα κοντραριστεί αρκετά με το Sony Xperia Z1 Compact. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε στο MWC σε λίγες ημέρες.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G2 Mini δεν θυμίζουν σε τίποτα το μεγάλο του αδερφό, με το τρόπο του Sony Xperia Z1 Compact θυμίζει το Sony Xperia Z1. To LG G2 Mini έχει οθόνη 4.7 ιντσών (επιβεβαιωνοντας τις αποκλειστικες πληροφοριες του Techblog) με ανάλυση qHD (960×540 pixels ~234 ppi), τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στα 1.2 GHz, 1 GB μνήμη RAM για multitasking, 8 GB μνήμης για αρχεία επεκτάσιμης μέσω microSD ενώ θα υπάρχιε και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G.

Στο φωτογραφικό τομέα έχουμε 8 Megapixel κεντρικής πίσω κάμερας και 1.3 Megapixel μπροστινή για selfies και βίντεοκλησεις. Το LG G2 Mini όπως και τα τηλέφωνα τις σειράς L III, αλλά και το LG G2 Pro, τρέχει Android KitKat 4.4. To Mini αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις αγορές από το Μάρτιο ξεκινώντας από την Ρωσία και τις γειτονικές της χώρες και συνεχίζοντας στην Μέση Ανατολή, Λατινική Αμερική, Ασία και τέλος Ευρώπη.

LG G2 Mini, LG G2 Mini, Προ-ανακοινώθηκε με Android KitKat 4.4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Κριμα…..

makismali7

ωραιο εμφανισιακα με ελαχιστα bezel οπως κ το g2…αλλα στα specs απογοητευση!!!! αν ειναι τα specs του z1 compact τοτε θα μιλουσαμε για το υπερτατο κινητο…η το αναποδο…το z1 compact να ειχε αυτα τα bezel

σπυρος

Γιατί όχι hd οθόνη? Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικα όπως το z1 compact σε αυτα τα χρήματα παίρνεις το l9 ii

vkrd

LG G2 mini στα κορεάτικα σημαίνει πατάτα…

akisibiza83

Αν τιμολογηθει πανω απο 250 ευρω στα επισημα μαγαζια θα παει ακλαυτο. Δεν ειναι κ οτι πιο ευχαριστο να εχει αυτη την αναλυση η οθονη ο ανταγωνισμος υπερεχει . το s4 mini εχει την ιδια αναλυση σε 4.3 ιντσες (με οτι αυτο συνεπαγεται) κ πιο δυνατα specs , ενω το z1 compact παιζει σε μια κατηγορια μονο του απο θεμα τεχνικων χαρακτηριστικων (κ τιμης ελπιζω) .

fanis

περιμενα να ειναι mini μονο στο μεγεθος αλλα ειναι σε ολα mini…παρολα αυτα αν τιμολογηθει χαμηλα θα αξιζει…οταν λεω χαμηλα εννοω το πολυ 250…

JohnWave

Μέγα λάθος της LG όσο αφορά την ανάλυση της οθόνης. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται τα προγενέστερα κινητά της LG στις 4.7 ίντσες ( Οptimus 4Χ, Οptimus G, L9 II ) να έχουν καλύτερη ανάλυση από το μεταγενέστερο G2 mini. Θα πρέπει να τιμολογηθεί πάρα πολύ φτηνά για υπάρχει λόγος για να το αγοράσει κάποιος.

Nα σημειώσω ότι σήμερα το L9 II με την ανώτερη ανάλυση, τα αρκετά ικανοποιητικά bezels και τις πολύ καλές κρτικές από τους κατόχους του , πωλείται σήμερα στα μεγάλα καταστήματα στα 240 ευρώ. Βάσει λογικής το G2 mini θα έχει λόγο ύπαρξης αν τιμολογηθεί με αρχική στα 200 ευρώ…δύσκολο…

Γιαννης

Πραγματικά η ανάλυση της οθόνης απογοητεύει. Θα έπρεπε τουλάχιστον να ήταν HD! Επίσης χάθηκε ο κόσμος η μνήμη του τηλεφώνου να ήταν στα 2 GB? Αν το δώσουν σε λογική τιμή για αυτά που προσφέρει ίσως έχει επιτυχία, αλλιώς δεν το νομίζω!

Johnny

Μιλάμε για το αδερφάκι του καλύτερου smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (LG G2) και εκεί που περιμένουμε τον αντίπαλο του z1 compact η LG μας δίνει ένα κινητό (με χειρότερα specs από το L9 II) που δε μπορεί καν να ανταγωνιστεί τα s4 mini και one mini. Δεν πας καμιά βόλτα από τη Sony κυρία LG μπας και σου μάθουν οι Ιάπωνες πως φτιάχνονται τα πραγματικά mini και μετά δείχνεις και εσύ στη Sony πως να συμμαζέψει τα bezels της επιτέλους.

Δημήτρης

Αυτο που τα mini βγαινουν τόσους μήνες μετά το μεγάλο μοντέλο,πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω.τωρα αυτο με την ανάλυση της οθόνης,ειδικά για μια εταιρεία που είναι κορυφή σε αυτο τον τομέα με δική της γραμμη παραγωγής,είναι πραγματικά απαράδεκτο.μονο τσιγκουνιά μπορω να το χαρακτηρίσω.Εκτος και αν έχει κάτι παραπάνω απο 2 κατοσταρικα οπότε πάει και έρχεται,αν και δε νομίζω γιατι εκεί παίζουν μπάλα τα L

Takis

Το πολύ 199 με αυτά τα χαρακτηριστικά αντε μέχρι 230 ,αν κάνει παραπάνω τοτε η lg μας δουλεύει κανονικά.
Δεν είναι ανάλυση οθόνης αυτή για μίνι ναυαρχίδας

mitsoukos89

ok η αναλυση ειναι λαθος… αλλα δε μπορω να καταλαβω τι σας πειραζει στα specs… δλδ τα s4 mini και one mini που ειναι διπυρηνα με 1.5gb και 1gb ram ειναι καλυτερα και στα μαγαζια εχουν 400 ευρω; εγω πιστευω πως η τιμη του θα ειναι γυρο στα 300 αφου και το μεγαλο ειναι περιπου 100 ευρω φθηνοτερο και παραπανω σε μερικες περιπτωσεις…

Takis

Από τη στιγμή που το z1 compact έχει 440 τοτε αν είναι το g2 mini κάνει 300 – 350
Τότε προτιμώ xperia L

makis77

Σκέτη απογοήτευση!!Περίμενα κατι πολύ καλύτερο από την LG!!

Sot11

Νομίζω πολύ λάθος κίνηση αφού τα ίδια χαρακτηριστικά εχει και L90. Το μικρό του g2 ήθελε τουλάχιστον sd600 και 720p οθόνη!

machineman

Τι qhd ποιοτητα ακομα εκει μειναμε παλι?α ρε sony θα παω μου φαινεται,z1 compact the best

leonidas

Κατοχος Ζ1 Compact και ντροπη να λετε πως θα κοντραριστει με το κινητο μου με αυτα τα specs

kostas-Doha

κατοχος G2…..ΑΝ η lg το ριξει στην μαχη με τιμη 200€ τοτε ειναι πολυ εξυπνη κινηση….θα σαρωσει…αλλα μεχρι εκει….διαφορετικα!!!!!!!

ΚωσταςD.

σαν κατοχος του l9 ii πιστευω οτι ειναι λαθος της lg να μην βαλει hd οθονη στο g2 mini. τουλαχιστον αν εχει καλυτερη καμερα και ηχο απο το l9 ii και λογικη τιμη θα παει καλα, αλλιως…..

kostas02

Να και κάτι ευχάριστο με βγάζει από το δίλημμα που είχα να πάρω το s4 mini

Οδυσσέας

Νομίζω ότι ο leonidas έχει δίκιο. Δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με το z1 compact. Αν και για μένα αν είχε HD οθόνη και αν έχει Full HD βίντεο θα ήταν τέλειο.

kostis

Δεν συγκρίνεται με το Z1 compact η κάμερα του απέχει έτη φωτος απο το compact (και όχι μόνο γιατί το ένα είναι 21 mp ενώ το άλλο 8)αλλά το Ζ1 compact έχει εκπληκτικούς φακούς και βγάζει τρομερες φωτογραφίες και μέσα στο νερο….όσο για την οθόνη του g2 mini ασχολιαστο….απαραδεκτο να μην είναι hd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.