LG G2, Δυο με τρία εκατομμύρια πωλήσεις

Διίστανται οι απόψεις για τις συνολικές πωλήσεις του LG G2. Υπάρχουν δύο αναφορές, η πρώτη κάνει λόγο για 2 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ η δεύτερη από τη Κορέα αναφέρει 3 εκατομμύρια πωλήσεις με περίπου 900.000 να έχουν γίνει μόνο στην Νότια Κορέα. Τα νούμερα είναι αρκετά μακριά από το στόχο των 10 εκατομμυρίων που έχει θέσει η ίδια η LG για την ναυαρχίδα της.

Εκπρόσωπος της LG δήλωσε πως «Αν και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τέτοια δεδομένα, οι πωλήσεις (του LG G2) πηγαίνουν μία χαρά», κάτι που έρχεται σε αντιδιαστολή με την LG να περιμένει να παρουσιάσει λειτουργικές ζημίες για το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Ο λόγος των χαμηλών πωλήσεων ίσως βρίσκεται στην συσκευή Nexus 5, η οποία πωλείται σε χαμηλότερη τιμή και έχει παραπλήσια τεχνικά χαρακτηριστικά. Όπως και να έχει το LG G2 θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα smartphone για την χρονιά που μας πέρασε.

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2 πωλήσεις, LG G2, Δυο με τρία εκατομμύρια πωλήσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Ενα εξαιρετικό smartphone το οποιο επεισε πολλους πως αν θελει η lg μπορει να κανει “πρωταθλητισμο” στην κατηγορια των ναυαρχιδων.εγινε κοινα αποδεκτο ως ενα απ τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο της χρονιας και εθεσε τις βασεις για να αποκτησει μεγαλυτερο κυρος η lg.οι αριθμοι και το ποσο πισω εμεινε απο τον στοχο της δε μου λενε τιποτα.πρωτα και κυρια γιατι το ανακοινωσε σε μια περιοδο οπου σχεδον ολες οι εταιριες ειχαν κυκλοφορησει τις ναυαρχιδες τους για αυτη τη χρονια και οι περισσοτεροι(συμπεριλαμβανομενου και εμενα)ειχαν κανει την αγορα τους και πρεπει να το κοιταξει αυτο η lg.επισης εχει να κανει και με αυτο που αναφερει το αρθρο για το nexus αλλα και στο οτι ακομα δεν εχει δειγματα γραφης στο μεγαλο στοιχημα που πρεπει να κερδισει για να μας πεισει οτι αλλαξε ροτα.τις αναβαθμισεις.με συχνες και ποιοτικες αναβαθμισεις που θα βελτιωνουν την εμπειρια χρησης κ ριχνοντας μεγαλο βαρος και σχεδιαστικα στη βελτιωση του ui, δε θα εχει να φοβηθει τιποτα.θα ερθουν και οι πωλησεις που θελουν και ειναι αχρηστα νουμερα για εμας αλλα γι αυτους ο μονος λογος που φτιαχνουν κινητα

nikos

εγω ψαχνω να αγορασω το optimus g το πρωτο και δε τον βρισκω πουθενα. πολυ καλα τηλεφωνα και τα δυο. μπραβο στην lg

Κωστας

Δε λεω καλη τιμη εχει αριστη συσκευη ειναι αλλα δυο πράγματα έπαιξαν ρόλο στο να χαντακοθη το τηλέφωνο αυτό τουλάχιστον στην Ελλάδα .το πρώτο δεν είναι άλλο από την μνήμη των (16)gb συνολικά 10.4gb καθαρή που φέρνει η εδώ αντιπροσωπεία , και το δεύτερο είναι το πρότινος όνομα που έχει δημιουργήσει η LG όσο αφορά την υποστήριξη σναβαθμησεων που παρέχει στης συσκευές της.

Panagiotis G

εάν είχε υποδοχή για κάρτα SD και καλύτερη υποστήριξη στις αναβαθμίσεις θα το αγόραζε πολύς κόσμος αντί για το S4 αλλά δεν…

Kilplix

Και εγω πιστευω οτι εχασε παρα πολυ κοσμο εξαιτιας της SD card. Παντως ειναι κινηταρα

Μιχάλης

Τον μεγαλύτερο ρόλο στις μέρες για να πουλήσει ένα κινητό δεν είναι οι υποδοχή κάρτα μνήμης αλλα οι διαφημιση. Πάρτε παράδειγμα την apple ούτε αυτή έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης αλλα με τόση διαφημιση αγοραζουν τα προϊόντα τους με κλειστά τα μάτια . Το ίδιο ισχύει και για την HTC . Αν δεν επενδύσεις τα εκατομμύρια σου στην διαφημιση δεν ανεβαινουν οι πωλήσεις με τίποτα .

μιχαλης

Συγνώμη για το διπλό ποστ αλλα προς αποφυγή παρεξηγήσεων το ίδιο και ξ HTC πάει ότι ούτε αυτη δεν πουλάει λόγω έλλειψης διαφήμισης

Nio

Βεβαια μετραει αυτο που λεει ο Μιχαλης. Εμεις που ξερουμε κ 5 πραγματα γνωριζουμε οτι ειναι κινηταρα κ σε πααααρα πολυ καλη τιμη..!!!! Ειναι στα σχεδια μου να το παρω..Αλλα θα αργησω κανα δυο μηνες μαλλον…. Δεν πειραζει αν πεσει κ αλλο θα ναι πραγματικα το καλυτερο VFM ολων των εποχων.

qwerty

για 2 λεπτά που το δοκιμασα εξαιρετικο. Μακαρι να το υποστηριζε και με σοβαρα φτιαγμενα updates

potapos

Μα πως να φτάσει τις πωλήσεις που θέλει?? Όταν όλος ο κόσμος ψάχνει για την έκδοση με τα 32GB και δεν υπάρχει κινητό unbranded και ευρωπαϊκό ούτε για δείγμα.. είναι λίγα τα 10 γίγα για ναυαρχίδα όπως και να το κάνουμε..

stamatis21

Ναι φιλε μιχαλη η apple που λες εχει ριξει διαφημιση αλλα ταυτοχρονα εχει στην αγορα ολες τις εκδοσεις κ με 16 κ 32 κ 64 κ σου λεει οτι γουσταρεις παιρνεις αν εχεις λεφτα.αν εχεις 800 για τα 32 παρτο ενω η lg ελλας με το ετσι θελω σου λεει εγω μονο μια θα φερω κ αμα σου αρεσει κ αμα παρεις με τα 32 εγω δεν σου καλυπτω αμα παθει κατι η μνημη.γιατι αφου βλεπει οτι με τα 16 απετυχε στην ελλαδα γιατι δεν ακουει τον κοσμο οπως εκανε στην κατασκευη του κινητου που ειναι σουπερ κ να δοκιμασει πλεον κ με τα 32.αφου βλεπει οτι απο την στιγμη που δεν εχει υποδοχη για μνημη ο κοσμος θελει το μεγαλυτερο.δηλ αυτη η εταιρια εδω στην ελλαδα μονη της βγαζει τα ματια της.δεν βλεπει οτι ολοι θελουν με τα 32;κ εγω ηθελα να παρω το κινητο αλλα δεν το παιρνω λογο του χωρου.δεν γινεται καθε τοσο κ λιγακι να σβηνω κ να γραφω πραγματα στην μνημη γιατι δεν εχει χωρο.ουτε μαζι να κουβαλαω κ στικακι για να γεμιζω αυτο.ημαρτον.εκει στην lg ειπαν οτι το μνμ εληφθη αλλα δεν το βλεπω.ρισκαρετε με τα 32 κ αμα αποτυχει μην ξαναφερετε ξανα κινητο.στο… Συνέχεια »

Grhgorhs

Συμφωνο απολυτα με τον φιλο @stamatis21 για το LG G2 to 16g εαν ειχε φερει το 32g θα ειχε μεγαλητερα κερδη η lg και ο κοσμος δεν θα εψαχνε ν βρει το 32g στα oline καταστηματα(οπως εγω)! τι να πω ? κριμα !δηδ για 20-30euro παραπανω κανανε λαθος κινηση πανω που δημιουργησαν ενα κορυφαιο smartphone!!

Superuser

Ποιός σας είπε οτι δεν καλύπτει η lg ελλάς το 32άρι??

Κωστας

Η ίδια η LG, με το που πήγα το δικό μου στο service το πρώτο που μου είπε η κοπέλα στην υποδοχή ήταν ,το 16 η το 32 είναι γιατί το 32 δεν το καλύπτει η εγγύηση και ότι χρειάζεται θα το πληρώσετε εσείς.

Grhgorhs

η Lg gr το λεει φιλε μ

Κωσταντίνος

Εχω το 32 αρι παιδια πεταει το κινητο πρωην κατοχος s4 ουτε που το μετανιωσα στο δικο μου σκοραρει 35608 στο antutu !!!

Δημητρης

Καλησπερα!!!!Ζητω προκαταβολικα συγνωμη γιατι ισως δεν ειμαι στο σωστο θεμα για να κανω την ερωτηση μου ,αλλα ψαχνωντας ψιλοχαθηκα!Μετα απο δυο χρονια που θα τελειωσει η εγγυηση της συσκευης και για καποιο “χ” λογο χαλαση η μπαταρια ΑΛΛΑΖΕΤΕ;;; κι αν ναι που; Ισως φανη σε καποιους χαζο αλλα δεν μπορω να μην ρωτησω !!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.