LG G2, Αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες

Η LG Electronics Hellas τηρεί τις υποσχέσεις της και σήμερα ανακοίνωσε ότι LG G2 θα πάρει αναβάθμισει σε Android 4.4 KitKat μέσα στις επόμενες ημέρες και έως το τέλος Μαρτίου. Η αναβάθμιση αναμένεται να κάνει ακόμα καλύτερη την εμπειρία χρήσης του φημισμένου LG G2 και να δώσει νέο αέρα σε όσους ήδη το χρησιμοποιούν.

Με την αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS το LG G2 αναπαράγει μουσική πιο αποτελεσματικά και υποστηρίζει τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή εύρεσης θέσης (location mode), επεκτείνοντας έτσι τη ζωή της μπαταρίας και κατά συνέπεια την εμπειρία χρήσης. Η τελευταία έκδοση Android OS δίνει αξιοσημείωτο προβάδισμα στην ταχύτητα, επιτρέποντας στο G2 να κάνει χρήση των εφαρμογών 17% γρηγορότερα σε σχέση με πριν, ενώ χάρη στη μηχανή πλοήγησης Chromium, η περιήγηση στο διαδίκτυο είναι ταχύτερη. Επιπλέον, με τη χρήση της νέας εύχρηστης λειτουργίας Google Cloud Printer η εκτύπωση εγγράφων μέσω Wi-Fi ή Bluetooth γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.

«Φροντίζουμε για την άμεση διάθεση οποιασδήποτε αναβάθμισης λειτουργικών συστημάτων έχουμε ολοκληρώσει και αυτό αποτελεί έναν από τους πολλούς παράγοντες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των χρηστών μας», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Mobile Communications Sales Manager, LG Electronics Hellas. «Εκτός από τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά, η αναβάθμιση 4.4 KitKat OS για το LG G2 περιέχει μια σειρά από βελτιώσεις που ενισχύουν καθολικά την εμπειρία του χρήστη. Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες καταναλωτές θα απολαύσουν τη διαφοροποιημένη αξία που προσφέρει η τελευταία μας αναβάθμιση».

LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G2 Αναβάθμιση 4.4 KitKat Ελλάδα, LG G2, Αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

62 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Για το gpad έχει ακουστεί τίποτα η δεν προβλέπεται.

greg

Δεν το εχει και πολυ αναγκη αλλα μπραβο στην lg.Γνωριζει κανεις για το l9 ii εαν αναβαθμηστη ?

Γιάννης

Για το optimus g που ήρθε με 4.1 out of the box και έμεινε έτσι, ούτε κουβέντα

alxgiann

Έχω την 4.4.2 εδώ και 10 μέρες, υπάρχει αισθητή βελτίωση στην ήδη εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας και γενικότερα στην αίσθηση και ανταπόκριση του κινητού. Σίγουρα θα αναβαθμιστεί ξανά και στο μέλλον μπορεί και παραπάνω από μία φορά. Αν δεν πάθει κάποιο “ατύχημα”, δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξω κινητό για τα επόμενα 2 χρόνια…

dialteo

Αυτή θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση, ξεχάστε το μετά, βγαίνει το LG G3.

Δεν μ’αρέσει να γκρινιάζω αλλά εκνευρίζομαι που για το Optimus G ούτε κουβέντα. Ευτυχώς πρόλαβα και το έδωσα

Γιώργος

Και ενος φίλου εδώ και 10 μέρες το έχει πάρει.

alxgiann

E, Και; Δηλαδή θα σταματήσει να δουλεύει αν δεν πάρει άλλη αναβάθμιση; Και στο κάτω κάτω, όποιος θέλει και μπορεί, θα βάλει οποία Rom του αρέσει όταν σταματήσει να αναβαθμίζεται.

greg

ty @Κωστας 🙂

kostasleon

Για τα υπολοιπα Κωστα τι θα ισχυσει?

basilis

εχουμε κανενα σχετικο video να δουμε πως θα ειναι ?

basilis

εχουμε κανενα σχετικο video να δουμε πως θα ειναι ?

Thomas

Στο UI δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ διαφορά. Οι διάφορες εντοπίζονται στην άμεση,σχεδόν, απόκριση του knock-on Και off καθώς και στη διάρκεια της μπαταρίας που είναι εμφανώς βελτιωμένη. Γενικά Η συσκευή ρολάρει καλύτερα.

minas

Πέρα από την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας και της λειτουργίας του knock on, υπάρχουν λιγες μικροδιαφορές στα μενού όπως το printing και βέβαια είναι άσπρα πλέον

minas

Έλεγα οτι ειναι άσπρες πλέον οι ενδείξεις της ώρας, μπαταρίας, σήματος κλπ…

nikolakis

Ρε παιδιά,,,,,, μας δουλευετε? ?? Έχω κάνει αναβάθμιση εδώ και 10 μέρες περίπου το g2 !!! D802! !! Τι λέτε? ??

giannis

υπαρχει κανενα νεο για το ποτε θα κυκλοφορησει το g3?

Nick

Τι διαφορα εχει ενα ελληνικό απο ενα ξένο ευρωπαϊκό δηλαδή?

X. ΤΑΓΑΡΑΚΗΣ

Εμείς που πήραμε το g2 απο skroutzομάγαζο (εγω απο kaizershop) θα μας ερθει η αναβαθμίσει kitkat Κώστα????????????

kost1

και εγώ αυτήν την ερώτηση έχω , εγώ που έχω με λογότυπο της t mobile? τι γίνεται?

djfapples

Τι είναι το chromium κ ποια η διαφορά από τον chrome?

tolis

Παιδια και εμενα γερμανικο ειναι της t-mobile.η αναβαθμιση στην γερμανια εχει ξεκινησει απο της 28 φεβρουαριου.πρωτα θα αναβαθμιστουν ολες οι βονταφον συσκευες και μετα οι δικες μας μεχρι τελος μαρτιου.το ιδιο ισχυει και για οποιον εχει ιταλικης προελευσης.ολοι θα παρουμε την ενημερωση απλα θα την παρουμε με την χωρα προελευσης εισαγωγης της εταιριας!!!

tolis

Ακομα οπως λεει και ο κωστας μπορει να την παρουμε και απο τα δικτυα κινητης τηλεφωνιας οποτε λιγο υπομονη και μεχρι τελη μαρτιου ολοι θα εχουμε την ενημερωση.

Steve o Moglis

Καλησπερα και απο εμενα παιδια .. Εγω που εχω το G2 απο kaizeshop με χωρα προελευσης Πολωνια τι μπορω να κανω για την 4.4.2 ( εαν μπορει καποιος να δωσει τα ”φωτα” του θα ηταν αρκετα χρησιμο )

Steve o Moglis

Επισης εχω και εγω Κώστα ακριβως τον ιδιο αριθμο κατασκευης JDQ39B και εκδοση λογισμικου D80210e-EUR-XX εαν αυτα βοηθαν στην ερωτηση που εκανα προηγουμενος..!!

vtag

Κι εμένα απο Kaizer και ακομα τίποτα! Επίσης με το Kit Kat θα πάρει το Knock Code?????

stavros

Καλημερα.Κατεβασα το software της lg για αναβαθμιση λογισμικου απο το site της το εγκατεστησα στο pc, συνδεσα το κινητο εντοπιστηκε οτι υπαρχει αναβαθμιση την κατεβασα και την εγκατεστησα εδω και 10 μερες. Και μενα το κινητο ειναι απο kaizerstore απο Γερμανια.

nikos

Εχουν βαλει knock code ας απαντησει καποιος……
Αν δεν βαλανε ειναι απλα τραγικο

Nik

@nikos
Δε βάλανε τίποτα από τα καλούδια του G Pro2.
Ούτε Knock Code, Ούτε Magic Focus, ούτε Dual Window κτλ. Δε βάλανε απολύτως τίποτα.
Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά γνωρίζοντας την LG τόσα χρόνια αμφιβάλω αν πάρει ποτέ το G2 κάτι απ’αυτά.

nikos

Διαβασα στο xda οτι στην κορεα θαβπατουν knock code μεσα στο μαρτη, οποτε κατα το καλοκαιρι κατι μπορει να γινει.

Δημητρης

Σημερα πηρα την 4.4 σαφως ποιο στο knock on, καλυτερη αποκριση της καμερας. Περιμενω να δω τι γινεται με μπαταρια στην ηδη καλη αποδοση!!!!thanks LG!!!

kostas80

Να κάνω μια ερώτηση…Μόλις παρέλαβα το lg g2 32gb και έλεγε στο site (eu) δηλαδί ευρωπαικής προέλευσης…Όμως στο κουτί του λέει (SEA) και έψαξα και αυτό ειναι απο Σιγκαπούρη…Τί γίνεται με την εγγύηση από την lg hellas διότι η υποστίριξη ισχύει μονο για ευρωπαική προέλευση…Να το πάω πίσω και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω ή ισχύη η εγγύηση?

Jimmok

παιδια..περιμενω και γω το g2 16gb απο birdphone..(eu)…θα παρει update κι αυτο ετσι?

tolis

Και εγω απο tο kinito.gr το εχω παρει.ολα θα παρουνε λιγη υπομονη μεχρι τελος μαρτιου.

Verros

Εγω παιδια χθες πηρα την αναβαθμιση.. Το κινητο ειναι απο Πορτογαλια και η αναβαθμιση εχει μεγεθος 520Mb.. Δεν εχει πολλες αλλαγες.. Μου φενεται απλως πιο smooth το κινητο και μεγαλη διαφορα παρατηρησα στο χρονο αποκρισης στο knock-on ! Αυτα προς το παρον οτιδηποτε αλλες αλλαγες (μπαταρια κλπ) που θα τις παρατηρησω θα σας ενημερωσω !!

Δημητρης

Όποιος χρησιμοποιεί το Swype σαν πληκτρολόγιο κολλάει…

tolkien

Guys εχω μια απορια πως βλεπεις απο ποια χωρα ειναι το κινητο (LG G2 32gb).
Το μονο που βρηκα εγω ειναι οτι λεει D80210a-EU-XX.
Το λεει καπου μεσα στο κινητο οπως πχ οπως στα Lumia που ειχα? Οποιος ξερει ας πει. Ευχαριστω.

Δημητρης

Φιλε μου νομίζω στο imei.info βάζοντας το imei σου βλέπεις τις πληροφορίες του κινητού σου π.χ χώρα προέλευσης

kostas80

tolkien εδώ το λέει πάνω απο το ζρομα του κινητού σου(στο g2 μονο)και εκεί έχει κάτι αρχικά χωρών….μετά μπαίνεις εδώ…
https://g2-lg.com/official-stock-lg-g2-lg-d802-firmware-rom/
και βρησκεις την χώρα προέλευσης

tolkien

Δημητρη καΙ Κωστα80 Ευχαριστω.
Δημητρη αν προσεξα καλα το site που μου ειπες φαινονται ολα εκτος απο την χωρα προελευσης.
Και Κωστα80 ειδα το αυτοκολλητο που λες αλλα εχει σχεδον αλλοιωθει και δεν φαινεται κατι. Μονο το imei φαινεται.

Μιχάλης

Μόλις ήρθε ενημέρωση το δικό μου ειναι από birdphone ευρωπαικό μοντέλο

Jimmok

Μιχαλη οντως??? και μενα eu απο birdphone ειναι…μακαρι να την εχω κι εγω.!! ενας φιλος ομως απο wind δεν εχει παρει ακομα!

Steve o Moglis

4.4.2 kitkat done στο g2 μου παιδες .. σμρα . Πολυ καλυτερο knock-on !!. ( Ευρωπαικο-kaizershop) 520 Mb το αρχειο .

nikos

Ηρθε και σε εμενα ευρωπαικο απο vnp

Κώστας17

Κωστα γνωριζεις αν με την αναβαθμιση σε 4.4 KitKat το G2 θα εχει μεινοκτηματα στην φωτογραφικη κ αν θα του μειωθουν οι διαφορες λειτουργιες σε αυτην???η αν θα εχει γενικοτερα καποιο μειονεκτημα σε σχεση με την 4.2.2??

Geo

Παιδες? πιο ειναι το D802? λετε κ το μοντελο σας..

Chris

Παιδιά καλησπέρα. Έκανα ενημέρωση σε Kit Kat μέσω του LG PC Suite. Στη λειτουργία δικτύου δεν μου βγάζει LTE και πλέον δεν έχω 4G όταν ανοίγω τα δεδομένα. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό;

stavros

Καλημερα, Chris εκανα και εγω ενημερωση με τον ιδιο τροπο και δεν μου παρουσιαζει προς το παρον προβληματα.

tolis

Παιδια οσοι εχουμε γερμανικης προελευσης θα περιμενουμε κ αλλο την αναβαθμιση.η σελιδα της lg γερμανιας στο fb εβγαλε ανακοινωση στης 14 μαρτιου αναφεροντας οτι η ενημερωση ειναι διαθεσιμη για συσκευες βονταφον και για συσκευες με μνημη 32gb προς το παρον.οποτε τα δικα μας λογικα προς τελη μαρτιου θα αρχισουν να αναβαθμιζονται.

vtag

Παιδιά κι εγω έκανα αναβάθμιση στο G2 μου, αγορασμένο απο Kaizer Store και χώρα προέλευσης Polska(Πολωνία). Όσον αφορά την αναβάθμιση, τρέχει ακομα πιο γρήγορα!, αισθητά πιο γρήγορο και το knock on-off, καλύτερη κάμερα,γενικά οχι μεγάλες αλλαγές. Περίμενα να βάλουν knock code…..γενικώς δεν εχει μπει απολύτως καμία καινούργια λειτουργία απο το G Pro 2!! Εχει knock code η σειρά L3 και δεν πήρε το LG G2! Είδωμεν! Αξίζει να την κάνετε,δεν έχετε να χάσετε κάτι αλλά ούτε και να κερδίσετε τίποτα σπουδαίο.

vtag

Παιδιά ήρθε και στο δικό μου G2 η αναβάθμιση,αγορασμένο απο Kaizer Store και χώρα προέλευσης Polska(Πολωνία). Όσον αφορά την αναβάθμιση ακόμη πιο γρήγορο και αισθητή η διάφορα στο knock on-off! Το knock code δεν το πήρε, το εχει η σειρά L3 και το πήρε το G2! Γενικώς δεν εχει μπει απολύτως καμία απο τις καινούργιες λειτουργίες του LG G Pro 2! Μακάρι να μπουν κι αυτές με επόμενη αναβάθμιση αν και το βλέπω απίθανο. Η κάμερα τραβάει ακόμη καλύτερα! Γενικώς δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα αλλά ούτε και να κερδίσετε και τίποτα σπουδαίο. Ίδωμεν!

Αντώνης Μαρίνος

Την πήρα και εγώ την ΚΚ, καμία -σοβαρή- βελτίωση εκ πρώτης όψεως, ψιλά πράγματα εδώ και εκεί. Μερικές ρυθμίσεις παραπάνω, κάποιες βελτιώσεις στα σημεία σε μερικές λειτουργίες, τίποτα συνταρακτικό. Περιμένω να δω διάρκεια μπαταρίας, αν και στις πρώτες φορτίσεις το έχω σκίσει -για άσχετους με την ΚΚ λόγους- και δεν έχω “κανονική” χρήση για να κρίνω/συγκρίνω….

Για όσους έχουν “χάσει” το LTE, προφανώς το κινητό τους πήρε update για την “αρχική” του ROM, πιθανότατα ασιατική, η οποία δεν έχει επιλογή για LTE.

Jimmok

lg g2 16gb EU απο birdphone και δεν εχω ακομα update..!!

Παναγιωτης

Αναβαθμίζονται αυτήν την στιγμη παιδιά. Έχω ĝ2 T mobile 802… Και στα δικά σας!

Alex

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πως θα βρω προέλευση της συσκευής μου?εκανα αναβάθμιση σε 4.4.2 και χάθηκαν οι ρυθμίσεις ΑΡΝ. Δεν είχα mobile internet….τα έβαλα χειροκίνητα κ ολα οκ. Έχω internet κ την επιλογή LTE…δεν βλέπω 4g όμως…κ γιατί μετά το update έχω logo Τ mobile όταν ανοίγω τη συσκευή.? ας βοηθήσει κάποιος…

ml82

Κι εγω το ιδιο προβλημα. Τ-mobile εκανα αναβαθμιση μεσω pc-suite και εχασα το LTE. Φλασαρουμε την Ελληνικη(ποια ακριβως?) η περιμενουμε να παρουμε γερμανικη μεσω OTA?

tasos

και εγω το ιδιο δεν εχω δεδομενα καθολου,μου βγαζει 4g αλλα δεν εχω σημα καθολου.πως περναμε τις ρυθμισεις παλι?

Eyaki

στο κινητο, ενώ εχω την εκδοση 4.2.2 μου λεει ότι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση

Jimmok

σημερα μου ηρθε το update….εχει αλλαξει λιγο το quickmemo και το knock on…αυτα παρατηρησα εγω!!!

XristosDim

Εγω παντως εχω L9 ii και χθες εκανα αναβαθμιση σε 4.4.2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.