Το LG G3 έχει 3GB μνήμη RAM και δεν είναι μεταλλικό (update)

Βρισκόμαστε στο Λονδίνο και στις 20:00 ώρα Ελλάδας θα ανακοινωθεί επίσημα το LG G3. Πριν γίνει όμως αυτό είχαμε την ευκαρία ναd δούμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα από κοντά το μοντέλο σε χρώμα τύπου “τιτάνιο” που θα κυκλοφορήσει για την αμερικάνικη Verizo και να ρωτήσουμε αυτόν που το κράταγε ένα μόνο πράγμα.

Update: Θα διατεθουν δυο εκδοσεις η μια με 16GB ενσωματωμενη μνημη και 2GB μνημη RAM και η δευτερη με 32GB ενσωματωμενη μνημη και 3GB μνημη RAM. Το καπακι πισω ειναι πλαστικο.

Τον ρωτήσαμε να μας πει πόση μνήμη RAM έχει και μας απάντησε μονολεκτικά 3GB ρίχνοντας φως στο πέπλο μυστηρίου που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες και ανέφερε ότι θα έχει 2GB μνήμη RAM.

Επίσης το πιάσαμε για λίγο στα χέρια μας και το χρώμα τύπου “τιτάνιο” είναι πλαστικό. Αυτό που πιάσαμε τουλάχιστον στα χέρια μας δεν ήταν μεταλλικό.

Προηγούμενη συζήτηση με άλλο στέλεχος της LG νωρίτερα έβγαλε την πληροφορία ότι το LG G3 θα είναι κάτι λίγο πιο ακριβό σε σχέση με το LG G2.

Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ…

, Το LG G3 έχει 3GB μνήμη RAM και δεν είναι μεταλλικό (update)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
someone

Ωραία νέα που τελικά έχει 3GB Ram αλλά κρίμα που δεν θα είναι μεταλλικό.

ilias99

και cpu snapdragon 801 η 805 γιατι αν εχει 801 τι διαφορα hardware θα εχει ????

NikolasTz

Αν και πλαστικό, πως είναι η αίσθηση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο?

george_k

Κάντε λίγο υπομονή, σε λίγο θα τα μάθουμε όλα!

Μάκης

Ναι κρίμα που δε θα είναι μεταλλικό και είχα πόσα μαγνητάκια ψυγείου που ήθελα να του βάλω! Ξεκολλήστε κάποιοι επιτέλους!

tiamat

ωραιος!!!! σαν πρακτορας μας εισαι εκει κωστα! : D

manhs

ποτε θα ξεκινησει ρε παιδια το live?

Jimmy

Πρεπει να το δειχνει στην σελιδα της LG. https://lg.com/global/g3/index.html

Μιχάλης

Ειμαι σε δίλλημα να δω το live event ή βίντεο του mkbhd που ανέβασε μόλις τώρα

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Εντυπωσιακό!

Nio

Αν βγαίνει το καπάκι πηγαινετε πάρτε του ένα μεταλλικό.

Αλέξανδρος Σ.

https://youtu.be/d6605kiXmm8
Ο Marques έβγαλε κιόλας first impressions video με hands on 😀

kostas

στην παρουσιαση γιατι λεει metalic skin?

kostas13

Σαμσουνιζη η kg πλαστικά καπακια κάρτες μνήμης κτλ. Δεν ενώνουν τα τσανακια τους να κάνουν και καλύτερες πωλησεις.Ακου λέει τη θέλουμε το μεταλο. HTC ρε δε με ενδιαφέρει η κάμερα θέλω να πιάνω το κινητό και να νιώθω την αξία του όχι άλλο πλαστικό έλεος πια 700 ευρώ πλαστηκουρες μας τα @@@@@ πια.

Γιαννης

υπ’ οψιν οτι η LG εχει δυνατη συνεργασια με την verizon οποτε μπορει το συγκεκριμενο μοντελο να προσφερει 3 GB RAM αλλα το διεθνες μοντελο να ελθει με 2 … κατι παρομοιο ειχε συμβει με το
wireless charging που στο G2 δεν υποστηριζεται παρα μονο στο μοντελο της verizon ….

tolis

Οντως κωστα αναφερθηκε ο παρουσιαστης αλλα και στο βιντεο καποιες φορες για metalic skin…οποτε αναμενουμε οταν το τσεκαρεις!!!

kostas 13

Ναι ρε θέλω μεταλλικό σασί γιατί όχι .Όχι άλλο πλαστικό φτάνει πια .Δώστε ένα κάρο λεφτά και πάρτε πλαστικό ,γατάκια .

Μιχάλης

Παιδιά πλαστικό είναι που μοιάζει με μέταλλο

Τομ

Το κινητο ειναι αρκετα ομορφο οπως και να εχει. Επισης ειναι αρκετα compact. Δηλαδη ειναι απλα λιγο πιο πλατυ απο το HTC One M8. Και αυτο ηταν.. Το S5 θα ειναι ακομα πιο compact αλλα με σημαντικα μικροτερη οθονη.

Δειτε και το βιντεο του MKBHD ο τυπος εχει τεραστια χερια και στα χερια του φαινεται αρκετα καλο σε μεγεθος. Για ατομα με μεγαλα χερια δηλαδη δεν θα ειναι καθολου προβλημα πιστευω.

Αυτο που με αγχωνει με το κινητο ειναι η αποδοση του με την QHD αναλυση. Η μεγαλη αναλυση χωρις λογο σκοτωνει το performance. Μακαρι να μην ειναι ετσι ομως.

Επισης μου αρεσουν τα icons του νεου UI. Και το πιο flat look. Η LG σιγουρα κανει τα μεγαλυτερα αλματα απο ολους σε πολλους τομεις.

Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος απο το κινητο. Ιδανικα θα ηθελα να ηταν πιο μικρο (5.2) αλλα με το ιδιο σχημα (το G2 δεν μου αρεσει τοσο το G3 ειναι πιο ομορφο) και full HD. Αν ηταν ετσι θα το παιρνα αυριο κιολας (που λεει ο λογος)

temasek

Τελικά θα είναι 2GB ram για το 16αρι
Και 3gb ram για το 32αρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.