LG G3 με οθόνη 5.5 ιντσών QHD έρχεται τον Μάιο;

Το LG G2 είναι το καλύτερο smartphone που έχει κυκλοφορήσει η LG μέχρι σήμερα και το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι όχι μόνο εξίσου καλά αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνουν πληροφορίες-φήμες από τη Νότιο Κορέα που αναφέρουν ότι το επόμενο LG G3 θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD 1140×2560 pixels και αναμένεται μέσα στο Μάιο.

Μαζί με το G3 ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής φαίνεται ότι ετοιμάζει και το επόμενο LG G Pro 2 με οθόνη 5.9 ίντσες επίσης QHD το οποίο λέγεται ότι θα ανακοινωθεί νωρίτερα δηλαδή κάπου προς τα τέλη Φεβρουαρίου και την έκθεση MWC 2014.

Πάντα θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι “ψήνεται” και το LG G2 mini με οθόνη 4.7 ίντσες

LG G3, LG G3 με οθόνη 5.5 ιντσών QHD έρχεται τον Μάιο;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Τέρμα τα κινητά πλέον απο ότι βλεπω . Μόνο ταμπλετοφωνα θα βγαινουν με δυνατα specs . Τι ωραία….

Μανος

@Μιχαλης Αν δεν σου αρεσει, τραβα παρε κανενα με πρασινη οθονη π ειναι κ μικρο κ βολικο. Αφου ολοι στο τελος μεγαλα παιρνετε τι γκρινιαζετε;

jim

Μανο δεν αγοραζουμε ρακετα ολοι.Το poll του techblog σου λεει τιποτα ?

σακης

Μη κάνει καμία χαζομάρα και το βγάλει με 16GB μνήμη! Αν έχει μικρή χωρητικότητα τουλάχιστον να υποστηρίζει micro sd!

Όσο καλό στα χαρακτηριστικά είναι το G2, αυτό που με έκανε να μη το σκεφτώ καν σαν επιλογή, είναι η μικρή χωρητικότητα που έχει, χωρίς την δυνατότητα προσθήκης επιπλέον, μέσω micro sd!

Αλέξανδρος Σ.

@Μανος, αν εσένα δε σου φτάνουν οι 5.2 του g2 τότε τα δάχτυλα σου πρέπει να είναι πολύ μεγάλα…! Έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν οι διαστάσεις και έχουν ελαχιστοποιηθει τα μπεζελ, συνεπώς αύξηση οθόνης συνεπάγεται και μεγαλύτερες διαστάσεις, κάποτε αυτή η τακτική πρέπει να σταματήσει, εκτός βέβαια αν αλλάξει η φιλοσοφία για το πως θα χρησιμοποιουμε τα κινητά μας.

steliosk2000

Εμένα μ’ αρέσει το γεγονός πως η Lg είχε πει πως οτιδήποτε πάνω απο τις 5,2 inches είναι και καλά “ΜΕΓΑΛΟ”… και όχι οτι δε μου αρέσουν τα ταμπλετόφωνα ή το Lg G2, αλλά “just saying…” 😉 για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας αν τελικά θα αληθέψει μια τέτοια είδηση…

μιχαλης

Κ μαζι δωρο μια θηκη με υπογραφη του Τζοκοβιτς κ του Ναδαλ…
κατοχος lumia925

Darth

Και εμενα μου αρέσουν μεγάλες οθόνες ακόμη και 7 ίντσες.. Δυστυχώς όμως και 5 ίντσες που έχω τώρα είναι δύσκολη στο κουβάλημα… So.. 4.7 και μάλιστα συμπιεσμένη συσκευή η αναδυπλουμενη οθόνη

tech21man

Να δω την apple που επεμενε στο μεγεθος.

Παντως πλεον η lg κοιταει μονο τη samsung.

Gmis

ενταξει η LG εχει κανει πολυ καλη δουλεια με την σειρα G αλλα σε λιγο ετσι οπως παμε τα 10ιντσα tablet θα θεωρουνται κινητα !!! 🙁

Dimitrinho

Αμαν με αυτα τα μεγεθη δεν υπαρχει λογος να βγαλουν τετοια κινητα αλλωστε δεν χωρανε στην τσεπη.
Εγω με το iphone 5s μια χαρα ειμαι οταν ειμαι εξω δεν χρειαζομαι τοσο μεγαλη οθονη στο σπιτι μου εχω το ipad οποτε εχω βολευτει παρα πολυ καλα.πιστευω οτι το ιδανικο μεγεθος οθονης ειναι 4,3 ιντσες δεν χρειαζεται παραπανω.

kostas-Doha

επιμενω…το G2 ειναι επαγγελματικο τηλ αρα πρεπει να εχει μεγαλη οθονη για εμας που βρισκομαστε on the run…Αν η lg η οποια αλλη μαρκα καταφερει να εξαφανισει τα μπεζελς και ειναι ολο μια οθονη θα ειναι ΤΕΛΕΙΟ….με αυτο τον τροπο θα πεσουν ελαφρα οι ιντσες πχ max 5…θεωρω οτι σε τετοια τηλ πρεπει να δουλεψουν με 2 sim, καλυτερες μπαταριες και καρτες sd…

Φώτης

Αν ειναι ετσι στο μέλλον τα κινητά μεγάλα για μενα η καλυτερη επιλογή θα ειναι τα note!!!!Παντα μπροστα απο όλους σε αυτήν τη κατηγορία..Ετσι απλα..

Aris Pateras

Η LG αν βγάλει το G3 με 5,5″ οθόνη, με υποδοχή SD (όπως το G Pro που έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος) με μικρή απόσταση παραγωγής από το S5, την έφαγε την Samsung στην… ευθεία! Ούτε καν γωνία! Αλλά να μου το θυμηθείτε! Θα κάνει ΠΑΛΙ λάθος ν’ αργήσει και θα αφήσει “καταναλωτικό” χώρο και ΠΑΛΙ θα χάσει ενώ το κινητό θα είναι ΠΑΛΙ πολύ καλύτερο! Το G Pro είναι καλύτερο από το S4 αλλά δεν το προώθησε σωστά!

nick

λογικη η αναλυση της οθονης μιας και προσφατα εκανε την παρουσια της στο κοινο,απλα μην κανουν καμια πατατα και βαλουν τον δικο τους ”πρωταρη´´ οχταπυρινο ODIN και δεν βαλουν τον ΔΡΑΚΟ s805…!!!!!κατα τα αλλα εινια η φυσικη εξελιξη του g2…απο μενα μετα το lg 4χ που πηρα για την γυναικα μου και εγω εμεινα με iphone 4s θα παω δαγκωτο για g3….!!!!!

sokel

για αυτόν που λέει ότι η 4.3 και άλλες τέτοιες βλακείες μάλλον δεν έχει σερφάρει ποτέ από το έξυπνο κινητό του
Όσο ποιο μεγάλο είναι ένα τηλέφωνο τόσο το καλύτερο σερφάρεις καλύτερα γράφεις καλύτερα
και δεν έχουμε όρεξη να αγοράζουμε και τάπλετ υπάρχουν οι υπολογιστές στο σπίτι και τα έξυπνα κινητά για έξω τον πραγματικό κόσμο που θες κάτι να τα κάνεις όλα και στις τσέπες ιδίος
στις αντρικές χωράει μέχρι 6ιντζο στο παντελόνι για γυναικείο δεν λέω γιατί οι περισότερες
χρησιμοποιούν τσάντες
το μέλλον δείχνει μια συσκευή τύπου motorola atrix αλλά με μεγάλη οθόνη 5ή6ή και γιατί όχι 7
και σπίτι σύνδεση με τηλεόραση πληκτρολόγια ποντίκια και το ίδιο το σπίτι ασύρματα και αυτόματα το να το παίζει κάποιος τυφλός δεν έχει νόημα

Μανος

@jim Ναι μου λεει πολλα το πολλ, οπως οτι περσυ ολοι εκραζαν τις 5αρες οταν βγηκαν κ τρ τις παιρνουν ολοι. Ετσι θα γινει κ τρ, μην λεμε ο,τι μας κατεβει.

Thanos

Η διαστάσεις στα κινητά έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό παιδιά… η αλήθεια είναι αυτή…
Θα συμφωνήσω στο ότι η 4’3 οθόνη είναι όντως η καλύτερη και ακόμα καλύτερα η 4’0… τώρα με ταμπλετοφωνο έχεις θέμα, γιατί όσο και να το κάνεις αν είσαι σε κίνηση… πχ. τρέχεις και ακούς μουσική δεν είναι το ίδιο.
Εμένα μου αρέσουν τα ταμπλετοφωνα πχ. LG G2 απλά υποστηρίζω πως είναι καλύτερα τα κινητά με πιο μικρές οθόνες γιατί είναι πιο εύχρηστα και πιο βολικά

minas

Οι ίντσες ανεβαίνουν, αυτή την στιγμή η καινοτομία και οι εξελίξεις έρχονται απο Κορέα-Ταϊβάν-Κίνα-Ιαπωνία. Όλοι οι άλλοι ακολουθούν. Ακόμα και η Apple αναγκαστικά θα ανεβάσει τις ίντσες αν θελει να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Οχι βέβαια όπως εκανε με το 5 που απλά το μάκρυνε! Η γυναικα μου πήρε το χρυσό 5s στα 740 ευρώ και αν θέλει να σερφάρει το αφήνει στην άκρη και παίρνει το ipad mini. Εγώ με το lg g2 τα κανω όλα με το 1/3 της τιμής του συνδυασμού iphone-ipad.Αυτό το εχουν πιάσει οι samsung-LG και οδηγούν εκεί τις οθόνες.

minas

Οι ίντσες ανεβαίνουν, αυτή την στιγμή η καινοτομία και οι εξελίξεις έρχονται απο Κορέα-Ταϊβάν-Κίνα-Ιαπωνία. Όλοι οι άλλοι ακολουθούν. Ακόμα και η Apple αναγκαστικά θα ανεβάσει τις ίντσες αν θελει να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Οχι βέβαια όπως εκανε με το 5 που απλά το μάκρυνε! Η γυναικα μου πήρε το χρυσό 5s στα 740 ευρώ και αν θέλει να σερφάρει το αφήνει στην άκρη και παίρνει το ipad mini. Εγώ με το lg g2 τα κανω όλα με το 1/3 περίπου της τιμής του συνδυασμού iphone-ipad.Αυτό το εχουν πιάσει οι samsung-LG και οδηγούν εκεί τις οθόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.