LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

Το LG G3 κατέφτασε από χθες και είναι η πολλά υποσχόμενη ναυαρχίδα της LG για το 2014 η οποία μας μυεί στον κόσμο των Quad HD (1440 x 2560-pixel) οθονών σε smartphones. Ωστόσο μπορεί να είναι το πιο πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό του αλλά το LG έχει να μας δείξει κι άλλα. Η LG έχει βελτιώσει το LG G3 σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από την οθόνη, την κάμερα, το user interface, υλικό κατασκευής και άλλα.

LG G3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
LG G3 ελληνικό hands-on video

Πάμε να δούμε περιληπτικά τα νέα χαρακτηριστικά του LG G3:

1. Οθόνη Quad HD (1440×2560-pixel)
Μια Quad HD οθόνη έχει 3.69 εκατομμύρια pixels πράγμα που μεταφράζεται σε 78% περισσότερα pixels από μια οθόνη 1080p η οποία έχει 2.07 εκατομμύρια, και 4 φορές περισσότερα από μια οθόνη 720p
, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

2. Νέο flat user interface
Το νέο UI είναι ακόμη πολύχρωμο αλλά έχει παστέλ αποχρώσεις, λίγο πιο ήπια εμφάνιση με επίπεδα εικονίδια, είναι πιο ελκυστικό και άνετο στη χρήση.
, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

3. Laser auto-focus
Το LaserAF στην πίσω πλευρά εκπέμπει χαμηλής έντασης υπέρυθρο φως το οποίο βαηθά την κάμερα στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εστίαση αφού χρειάζεται μόλις 0,276 δευτερόλεπτα για να κάνει autofocus, χρόνος ο οποίος είναι πολύ εντυπωσιακός.
, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

4. Κατασκευή από πολυανθρακικό που μοιάζει σαν μέταλλο
Το LG G3 βασίστηκε στην κατασκευή του LG G2 καθώς έχει τα κουμπιά στο πίσω μέρος και μπροστά δεν έχει καθόλου φυσικά κουμπιά. Όμως η LG αποφάσισε να ακούσει τους χρήστες της και αντικατέστησε το γυαλιστερό πλαστικό του LG G2 με ματ φινίρισμα το οποίο δεν αφήνει δαχτυλιές. Επιπλέον, η LG έχει τοποθετήσει «metallic» επίστρωμα στο πίσω μέρος της συσκευής το οποίο αν και είναι πλαστικό δίνει την αίσθηση μετάλλου.
, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

5. 13MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας plus (OIS+)
Η 13MP εξωτερική κάμερα του LG G3 χρησιμοποιεί οπτικό σταθεροποιητή εικόνας plus (OIS+), τεχνολογία την οποία είδαμε στο LG G Pro 2 phablet το οποίο βοηθάει στην πολύ πιο σταθερή λήψη, 20% καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας.
, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

6. Πολύ καλή αναλογία screen-to-size
Το LG G3 μπορεί να έχει 5.5 ιντσών οθόνη όμως η LG τα κατάφερε πολύ καλά να τη χωρέσει στην συσκευή καθώς μόνο η οθόνη αποτελεί το 76% του μπροστινού μέρους της συσκευής με αποτέλεσμα να μην δίνει την αίσθηση μια συσκευής με 5.5 ιντσών οθόνη καθώς τα bezels είναι ελάχιστα.
, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

7. Αποσπώμενη μπαταρία, επεκτάσιμη μνήμη
Η 3000mAh μπαταρία μπορεί πλέον να αφαιρεθεί από τον χρήστη και η μνήμη μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD έως και 128GB.
, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

8. Smart Notice, Smart Keyboard, Smart Security
To νέο user interface φέρνει χαρακτηριστικά όπως το Smart Notice το οποίο για παράδειγμα σας προειδοποιεί να πάρετε ομπρέλα αν βρέχει ή πρόκειται να βρέξει. Το Smart Keyboard μαθαίνει τον τρόπο με τον οποίο γράφετε και αν για παράδειγμα πατάτε πολλές φορές κατά λάθος το γράμμα «Α» αντί για το «S» τότε επεκτείνει τους σένσορες του «Α» προκειμένου να σας βοηθήσει ενώ παράλληλα μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του QWERTY πληκτρολογίου προκειμένου να ταιριάζει με το μέγεθος του χεριού. Το το Smart Security περιλαμβάνει τρία σημαντικά χαρακτηριστικά που αυξάνουν την ασφάλεια της συσκευής: Knock Code, Content Lock και Kill Switch.
, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

9. LG QuickCircle
Η θήκη επιτρέπει λειτουργίες όπως phone, text, music, camera, fitness και watch χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το τελέφωνό σας.
, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του

10. Τιμή και κυκλοφορία
Το LG G3 είναι ήδη διαθέσιμο στην πατρίδα του την Κορέα αλλά στον υπόλοιπο κόσμο το περιμένουμε τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Η τιμή του είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για ναυαρχίδα καθώς όπως σας είπαμε και χθες τα 16GB θα είναι στα 599 ευρώ και τα 32GB στα 649 ευρώ.

, LG G3: όλα τα νέα χαρακτηριστικά του
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μπαμπης

Απλα τελειο μπραβο στην LG!!!!!!Κωστα ποτε να το αναμενουμε ελλαδα???εχουμε καμια ημερομηνια???

True

Εχω την εντυπωση οτι το 32 gb θα ειναι περιοσμενο σε καπιες χωρες οπως περσι με το 32 gb του G2 η ειναι η ιδεα μου..?

kostas

στο βελγιο βγαινει 27.6 στα 599 τα 32gb και 549 τα 16Gbαν βγουνε μαζι καλος αλλιος μια βδομαδα αργοτερα ελλαδα

koutsis

Πιστευω οτι με βαση αυτα που προσφερει και με βαση την τιμη του, ειναι μια πολυ καλη προταση.Αν οχι η καλυτερη αυτη τη στιγμη …

Beowolf

Iσως ό,τι συνολικά πιο ενδιαφέρον έχω δει εδώ κι ενάμιση χρόνο, συμπεριλαμβανομένου και του Μ8

Κάτοχος HTC one (2013)

Hlias

Απλά απίστευτο το κινητό σε πάρα πολύ καλή τιμή και πιστεύω δεν υπάρχει ανταγωνισμός πουθενά τα αφήνει πολύ πίσω Όλα μπράβο στην LG…

dark_master

Κώστα αυτά είναι από την LG ή από σένα? Γιατί αν είναι από σένα πιστεύω πως θα έπρεπε να θίξεις τη διαφορά στις εκδόσεις ανάλογα τη Ram και του εσωτερικού χώρου.

Karakas

Ρε μάγκες την παλεύετε λίγο???

– “Απλά απίστευτο το κινητό σε πάρα πολύ καλή τιμή” Σοβαρολογείς τώρα???

600-650 ευρώ κάνει…μάλλον ζω σε λάθος χώρα…κρίση σου λέει μετά και βλακείες!!!

Ventura07

@karakas θα μπορουσα να σου αναφερω τις τιμες των υπολοιπων ναυαρχιδων και αρα αναλογικα η τιμη ειναι οντως παρα πολυ καλη…
Αλλα θα προτιμησω να σου πω οτι επειδη η χωρα στην οποια ζεις εχει κριση δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος πειναει ή οτι δεν εχει να δωσει 650 ευρω(γτ θα παει να το παρει με το που βγει και απο μεγαλο καταστημα) ο καθενας τα λεφτα του τα κανει οτι θελει, επισης δεν εχουν ολοι οικονομικο προβλημα.

Beowolf

και γιατί παρακαλώ ενα απ τα κορυφαία smart θα έπρεπε να μπορούν να το πάρουν όλοι χαλαρά?

μπορούν μήπως όλοι να πάρουν το κορυφαίο αυτοκίνητο, ή την κορυφαία plasma TV?

μπορούσαν ποτέ, όλοι?

JohnWave

Eξαιρετικό κινητό με 1 μόνο υποκειμενικό μειονέκτημα : Είναι μεγάλο για τα χέρια μου όπως όλα τα κινητά με ύψος 14+ εκατοστά.

Περιμένω όπως και πολλοί φίλοι μου να δω μήπως δώσει τη λύση το G3 mini το οποίο φαντάζομαι θα είναι ένα 5ιντσο G2 με υποδοχή κάρτας = το ιδανικό κινητό για μένα και για πολλούς άλλους πιστεύω.

kostas_chrivas@hotmail.com

dark_master αυτες ειναι οι τιμες απο καταστημα εδω στο βελγιο, δεν τις εβγαλα μονος μου τις τιμες

George E.

Επίσης να αναφέρουμε και κάποια αρνητικά κυκλοφορούν στο Internet… Η οθόνη είναι ποιο σκοτεινή από των ανταγωνιστών, ο 801 υπερθερμένεται από έντονη χρήση της οθόνης,η μπαταρία δεν “αντέχει” για τα δεδομένα ενός τέτοιου κινητού… Συν ότι δεν παύει να είναι δύσχρηστο στην χρήση του ενός χεριού παρόλο τα εξαιρετικά μικρά bezel…
Αλλά όπως και να έχει, ας έρθει πρώτα με το καλό από τα μέρη μας και βλέπουμε στην πράξη τι κάνει έναντι των άλλων.

Γιάννης σε λέω

Το κινητό είναι μοναδικό στην κατηγορία του. Σε 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του, θα αξίζει σίγουρα η αγορά του από κάποιο σκρουτζομάγαζο. Δεν είναι φθηνό, αλλά σε σύγκριση με τα s5, z2, m8 σε τιμή τα “σπάει”! Μπράβο στην LG!
Προσοχή τιμών = Σεβασμός καταναλωτών

Γιάννης σε λέω

Ο καθένας εδώ μέσα “ακόμα δεν τον είδε, Γιάννη τον εβάφτισε”… Μιλάτε για υπερθερμάνσεις λόγω υψηλής ανάλυσης οθόνης και γρήγορη αποφόρτιση της μπαταρίας για τον ίδιο λόγο. Περιμένετε να κυκλοφορήσει πρώτα, και μετά μιλάτε! ο snapdragon 801 στο G3 είναι χρονισμένος στα 2.5 Ghz, όταν στα άλλα τηλέφωνα-ναυαρχίδες του ανταγωνισμού είναι στα 2.26 Ghz. Αυτό δεν είδα να το τονίζει κανένας βιαστικός κριτής!

George

Αν και κάτοχος Note 3 το G3 το λάτρεψα.Πολύ καλός σχεδιασμός και καλά χαρακτηριστικά.Μπράβο στην LG

JohnWave

Αυτό με τον κόφτη φωτεινότητας να ξέρετε ότι το είχαν και το 4Χ και το Optimus G.

Στο 4Χ σε συνεργασία με έναν developer είχαμε λύσει το θέμα επιτυχώς ( βρήκαμε το αρχείο στο system που δίνει την εντολή μείωσης της φωτεινότητας λόγω υπερθέρμανης και το απενεργοποιήσαμε ) αλλά δεν ξέρω αν η λύση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και στο G3.

1) Kατεβάστε αν δεν έχετε ήδη τον Root Browser από το Play ( δωρεάν ) και φυσικά δώστε του δικαιώματα superuser.
2) Πηγαίνετε στο /system και πατήστε παρατεταμένα το φάκελο bin.Από τις επιλογές διαλέξτε “permissions” και τσεκάρετε παντού read and write.
3) Μπείτε στο φάκελο bin και βρείτε το αρχείο thermald.Πατήστε παρατεταμένα πάνω του και διαλέξτε “permissions”.Κάτω από τη στήλη “execute” ξετσεκάρετε όλα τα κουτάκια.
4) Κάντε επανεκκίνηση

Επαναλαμβάνω δεν ξέρω αν το system structure του G3 θα είναι ίδιο με αυτό των παλιότερων κινητών της LG. Aν είναι το ίδιο τότε λογικά θα λύσετε τσακ μπαμ το θέμα του κόφτη φωτεινότητας. ( απαιτεί root φυσικά )

Φώτης

Το κινητο παρα πολυ καλο..Γιάννη δεν τον βαφτίσαμε που είπε κ ένας φιλος..Στο μονο που ξενέρωσα Εγω προσωπικα ειναι στην οθονη του..Δεν μιλάω για ανάλυση γιατι εκει τα σπάει με την QHD οθονη του..Σε όσα συγκριτικά το είχαν δίπλα σε gs5 κ M8 η οθονη ηταν αρκετα πιο σκοτεινή στο lg κ τα χρωματα σε ζωντάνια αρκετα πιο πίσω..Είδα αρκετα κ αυτο φαίνεται..Εμενα προσωπικα με χάλασε..Κατα τα αλλα εξαιρετικό αλλα για μενα οθοναρα δεν λες μονο την ανάλυση ειναι κ αλλα σημαντικά πράγματα..Τα gs5 κ m8 στο ΣΥΝΟΛΟ έχουν καλυτερη οθονη κ αυτή ειναι η γνώμη μου πάντα..Κ ενα τελευταιο ,το m8 εχω ακούσει λόγο UI ειναι το πιο smooth κινητο κ πιο γρήγορο κ απόκριση οθόνης που εχει βγει..

Ntinos

Θα γίνει καμια αναβάθμιση στο g2 με βάση το νεο ui του g3?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.