LG G3, φωτογραφία που διέρρευσε επιβεβαιώνει την 5.5 ιντσών QHD οθόνη

Σήμερα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη ναυαρχίδα της LG που ουσιαστικά μας επιβεβαιώνει τα όσα κυκλοφορόυσαν ως φήμες εδώ και καιρό. Το LG G3 θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών 1440×2560, 538ppi, η GPU είναι Qualcomm Adreno 330 και ο επεξεργαστής αν και αναγράφεται ότι θα είναι Qualcomm Snapdragon 800 αλλά πολύ πιθανό τελικά να έχει τον Snapdragon 801 όπως και το Samsung Galaxy S5 και το Sony Xperia Z2.

Επιπλέον, η συσκευή έχει 3 GB RAM και 13 MP εξωτερική κάμερα με OIS+ τεχνολογία.
, LG G3, φωτογραφία που διέρρευσε επιβεβαιώνει την 5.5 ιντσών QHD οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akn

τέλειοοοο !

vtag

Τουμπανακι θα είναι!!!

Αντρέας

Θα έπρεπε να έχει snapdragon 805 και σίγουρα 4000 mha battery

Μιχάλης

Adreno 330? Ο snapdragon 801 μου μύριζει . Μάλλον ούτε αυτό θα έχει τον 805 . Ελπίζω να είναι απλά ένα πρωτότυπο

Ventura07

μεγαλο φαουλ αν δεν εχει τον 805

Kostas-Doha

κατοχος G2 – υπερευχαριστημενος – πιστευω οτι επρεπε να γινουν καποιες αλλαγες στο υπαρχων μοντελο (sd card, καποια μικρα προβληματα υπερθερμανσης, αναβαθμιση ποιοτητας κατασκευης) η αυξηση οθονης και μαλιστα τετοιας αναλυσης ειναι μαλλον παιχνιδι εντυπωσεων και λιγοτερο ουσιας…..πιθανον μια εκδοση σε dual sim οπου να εχει προσβαση σε 4G δικτυα να εφερνε μια πραγματικη επανασταση αφηνωντας τον ανταγωνισμο να μετραει πιξελς…..ομολογω παντως οτι τα σπεκς του 3 ειναι διαστημικα

Λευτέρης

Το Note 4 πιστεύω θα έχει τον 805.Κατα τα άλλα η QHD δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητη εφόσον είναι και 5.5 ίντσες θα θέλει αρκετά μεγάλη μπαταρια.Για να δούμε!

Nio

Μια απλη ανανεωση κ αυτο…. Πλαστικο μου μυριζει… Για να δουμε. Μαλλον δεν εχουν τι αλλο να βαλουν σε ενα κινητο….
G2 και παλι G2… χαχαχαχαχα….

Tom

Ιδιος επεξεργαστης και οτι βελτιωση, περα απο την RAM ειναι για κακο. 5.5 ιντσες και QHD. Οχι ευχαριστω λες και τα μεγεθη και οι αναλυσεις δεν ειναι ηδη πολυ μεγαλες στις 5+ ιντσες και στα 440 ppi

ulb

Πάει, έγινε και αυτό παντόφλα…

Jimmok

ωραια…οθοναρα βλεπω…μικρα bezels βλεπω…μια χαρα!!

thimios1984

Δε νομιζω Κωστα γιατι βαση resolution και density μας διχνει οθονη 4,6 ιντσες και οχι 5.5.

petris

Σωστός ο thimios1984. τόσο πολύ density?? Λέτε να αρχίσαν να τα μικραίνουν?

Tom

Εγω γιατι βγαζω 5.75 ιντσες;

alxgiann

Σταμάτηηηη…. που είσαι; Αναρτήθηκε νέο άρθρο για το G3, πως σου ξέφυγε!;
Λοιπόν, αν κρατήσει την ίδια τιμολόγηση η LG όπως και το 2013, θα πάει καλά. Καλή αγορά για νέο κινητό, όχι τόσο καλή για αναβάθμιση από κάποιο κορυφαίο μοντέλο του περασμένου χρόνου.

chris

Πώς ξέρουμε ότι είναι ο snapdragon 800? Και επίσης αφού έχει density 640, γιατί στο άρθρο λέει 538

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, το LG G3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και όλα είναι πιθανό να αλλάξουν την τελευταία στιγμή. Οι συσκευές που βρίσκονται στα χέρια όσων το δοκιμάζουν πριν την επίσημη ανακοίνωσή του μπορούν να δεχθούν αλλαγές. Αυτό που έχει ακουστεί και που μπορούμε να υποστηρίξουμε και εμείς με τις πληροφορίες που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουμε είναι ότι θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD 2560×1440 pixels και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Ο επεξεργαστής που θα ενσωματωνει δεν θα μπορεί να είναι άλλος από τον 801 που φοράνε οι ανταγωνιστές (Xperia Z2, Galaxy S5, One M8) άσχετα αν σε αυτή την πρώιμη φωτογραφία (εφόσον είναι αληθινή) παρουσιάζεται με τον Snapdragon 800.

Σε ότι αφορά την οθόνη σκεφτείτε ότι το AnTuTu στο Galaxy S5 με οθόνη 1920×1080 pixels 5.1 ιντσών αναφέρει 480 dpi. Για κάντε τον αντίστοιχο υπολογισμό που κάνατε για να βγάλετε την οθόνη του G3 4.6 ίντσες. Βγαίνει; Όχι. Είναι 4.6 ίντσες η οθόνη Full HD του Galaxy S5 (480 dpi σύμφωνα με το AnTuTu); Όχι.

Τα ppi του Galaxy S5 είναι 432 και όχι 480 dpi όπως αναφέρει το AnTuTu. Οπότε λογικό είναι να φαίνονται πολλά τα dpi και στη οθόνη της φωτογραφίας που συνοδεύει το άρθρο μας.

Dimos

Με αυτά τα dpi παίρνουμε διαγώνιο οθόνης 4,6 ίντσες..ΣΤΟΠ..Αυτό είναι αδύνατο για το G3..STOP..Η φωτό είναι fake…ΣΤΟΠ!

tiamat

“πιθανον μια εκδοση σε dual sim οπου να εχει προσβαση σε 4G δικτυα να εφερνε μια πραγματικη επανασταση αφηνωντας τον ανταγωνισμο να μετραει πιξελς…”

o doha ειπε μεγαλη αληθεια. δωστε dual-sim και πολυ καλη αυτονομια με μεγαλη μνημη (32-64giga) συσκευη και θα δειτε που θα φτασει.

τι να το κανω τα 500ppi???? τις παπατζες με τα δακτυλικα αποτυπωματα και τα 64bit??
ΔΙΚΑΡΤΟΥΜΠΑ θελω!!!! ,να σταματησω να κουβαλαω 2 συσκευες στις τσεπες σαν φορτωμενο γαιδουρι!!!! και μεγαλη μνημη να ειμαι αρχοντας να μην αγχωνομαι για το ποτε πρεπει να αδειασω το κινητο με πραγματα που πιθανον να μη θελω να αφαιρεσω απο μεσα!!!! οπως και καλη μπαταρια να μη μασαει ζορια !!!!

το κινητο ειναι πρωτα απ’ολα εργαλειο!!!!! οποτε οτι εταιρειες να αφησουν επιτελους τις βλαμενες κινησεις εντυπωσιασμου και να πανε στην ουσια και τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αναγκες της καθημερινοτητας!!!!

Μιχάλης

Παιδιά άλλο dpi και άλλο ppi . Έχουν διαφορα

nick

Αυτό είναι παιδιά μάλλον
https://gpad.tv/phone/kddi-au-lg-isai-fl-lgl24/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.