LG G3, Με οθόνη 1440 x 2560 pixels, 16MP camera και LG Odin 64-bit SoC;

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZDNet Korea, η LG θα ανακοινώσει τον διάδοχο του LG G2 μέσα στο 2ο μισό του 2014, και θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα LG G3. Το LG G3 θα διαθέτει οθόνη άγνωστης για την ώρα διαγωνίου με ανάλυση 1440 x 2560 pixels (QHD). Υποθέτουμε ότι η οθόνη του G3 θα διαθέτει παρόμοια διαγώνιο με αυτή του LG G2, στις 5.2 ίντσες δηλαδή. Δεν αποκλείεται πάντως η εμφάνιση ενός μοντέλου, ίσως του LG G3 Pro, με παρόμοιο hardware και με οθόνη QHD στις 5.5 ίντσες έως 5.8 ίντσες.

Το LG G3 αναμένεται να διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 16 Megapixels που θα συνοδεύεται από σύστημα οπτικής σταθεροποίησης (OIS) και θα βασίζεται σε ένα οκταπύρηνο SoC της LG, με την ονομασία LG Odin, το οποίο είναι 64-bit capable (ARM Cortex-A50).

LG G3, LG G3, Με οθόνη 1440 x 2560 pixels, 16MP camera και LG Odin 64-bit SoC;

Σημείωση: Στην εικόνα βλέπουμε ένα concept για το LG G3, και όχι το πραγματικό προϊόν.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Τρέμε Samsung και Apple… Το G2 σας αποδυνάμωσε το G3 θα σας σβήσει από το χάρτη…Αρκεί να μην κάνει κανένα κουλό πάλι με τον αποθηκευτικό χώρο…

Seme

Το G3 πρέπει να είναι φοβερό κομμάτι. Αρκεί να μην γίνει καμιά παπατζα.

Lefteris

Οκταπυρηνο ναι αλλά με τι μπαταρία;;;ε;

tetra82

Το Galaxy S4 έχει ξεπεράσει τα 40.000.000 κομμάτια (κάτι που η Samsung βέβαια δεν θεωρεί καλές πωλήσεις) ενω το iPhone 5s πούλησε περίπου 5.500.000 κομμάτια το πρώτο τριήμερο. Απο την άλλη το G2 έχει απογοητεύσει τις προβλέψεις της LG (μίλαγε για 10.000.000) και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τα 3.000.000 κομμάτια παγκοσμίως (πηγές για όλα Cnet, Wiki, Phandroid). Αν εσένα αυτοί οι αριθμοί σου δείχνουν πως η LG αποδυνάμωσε τους άλλους 2 και μάλιστα με το G3 θα τους σβήσει κι΄ολας μάλλον κάτι δεν πάει καλά με σένα!

alexandros κ

@Γιώργο το QHD ειναι καλύτερο από το FHD?(για οθόνες λέω)

Κώστας Βλαχάκης

Alexandros:
qHD 960×540 pixels
FHD 1920×1080 pixels
QHD 2560×1440 pixels

Γιώργος

Εχω δωσει το s4 και τωρα εχω το g2…..δε ξερω τι λενε τα νουμερα αλλα το g2 ειναι μακραν καλητερο του s4.Γνωμη μου.

Χρήστος

Συμφωνώ με τον Γιώργο, τώρα αν κάποιοι στενόμυαλοι δεν βλέπουν πιο κινητό είναι καλύτερο τι να πω tetra για τα νούμερα..Κάτι δεν πάει καλά με αυτούς…

tetra82

Το αν είναι καλύτερο ή όχι είναι υποκειμενικό. Θεωρώ εκπληκτική συσκευή το G2. Αν ήμασταν σε μια χώρα με μεγάλη επέκταση του 4G και καλύτερα συμβόλαια απο αυτά που δίνουν οι κλέφτες εδω πιθανότατα θα το προτιμούσα. Η ένστασή μου όμως δεν ήταν στο αν είναι καλύτερο ή οχι (που ξαναλέω είναι υποκειμενικό) αλλά στο γεγονός πως μια εταιρεία που η καλύτερή της συσκευή έχει πουλήσει μόλις 3.000.000 κομμάτια (αυτό σημαίνει ούτε το 1/4 απο τον ανταγωνιστή της στο Android και σχεδόν τα μισά απο ότι πουλησε το iPhone 5S σε 3 μέρες), θα καταφέρει να σβήσει τους άλλους απο τον χάρτη. Αλλο οι προτιμήσεις, άλλο η πραγματικότητα.

vasilis

Ασχέτως απο τα νούμερα παιδιά αλλα δυστηχώς το g2 πατάει το s4 για πλάκα,η lg έκανε τρομερή δουλειά απλά λόγο λάθος επιλογών έχει κάνει κακό όνομα, αλλα όλα αλλάζουν όπως στην περίπτωση της $am$ung…

Χρήστος Παπαβασιλείου

Και αν το επόμενο nexus βασίζεται στο g3 εφόσον δλδ κατασκευάστρια είναι η lg θα χουμε 64bit soc και οχταπυρινο. Αυτά είναι. Απο το n4 δύσκολα πας στο n5 αλλα στο n6 άνετα.

Wolf

Λογικό δεν είναι ρε παιδιά το g2 να είναι καλύτερο απο το s4…?! Πότε βγήκε το ένα και ποτε το άλλο..?! Όταν βγει το s5 που είναι ο πραγματικός αντίπαλος του g2 ξεχάστε τη την lg…!! Ειδικά με το λάθος που έκανε να μην βάλει υποδοχή για κάρτα micro sd..!

tiamat

αυτα εμενα δε μου λενε τιποτα.

το g2 δεν υστερει στη καμερα (εχει απ’τις κορυφαιες εκει εξω…) ,ουτε στην οθονη (επισης απο τις κορυφαιες) ,ουτε στο soc (εχει το καλυτερο του 2013 τον 800αρη) . εκει που υστερει ειναι στην επαρκεια μνημης και στο software το οποιο πρεπει να σταματησει να αντιγραφει την samsung και να δημιουργησει κατι ωριμο και ομορφο οπως το sense !

tech45

Η lg εφτιαξε τρομερο κινητο……η αλλαγη πλευσης των καταναλωτων δεν γινεται σε μια μερα….θελει δουλεια να πεισεις οτι αξιζεις…το g2 αποτελει οροσημο…..αλλαγης….

νικ

Και γιατι να μην το παμε αντιστροφα κ να ειναι το g3 που θα βγουν κ τα δυο το 2014;

P@NOS

Έλεος με αυτά που γράφουν ορισμένοι εδώ μές! To G2 παρουσιάστηκε μισό χρόνο μετά το S4, αυτό έλειπε να ειναι και χειρότερο!

Nikos21

@Lefteris οκταπυρηνος με μπαταρια αναλογη του g2, δηλαδη την καλυτερη της αγορας!

Darth

@Nikos21 με αυτή την ανάλυση αν θα έχει μπαταρία του g2 θα φεύγει τσακ μπαμ νεράκι

jon

Αν συγκρινουμε αυτα τα δυο τηλ,το υποκειμενικα δε πρεπει να μετρα διοτι μαρτυρα αλλη τοποθετηση…αντικειμενικα πρεπει να μετραμε τα πραγματα κ εκει το g2 ειναι μια κατηγορια πανω.

Χρήστος

@Wolf Το galaxy s4 είναι αντίπαλος του g2. Και τα δύο κινητά του 2013 είναι. Το s3 είναι αντίπαλος του optimus g και το s5 αντίπαλος του g3 αν δεν κάνω λάθος.

terr

Και μονο που γραφτηκαν τοσα σχολια στο συγκεκριμενο αρθρο,μαλλον δειχνει οτι η lg αρχισε να απασχολει…..μυαλα,κατι γινεται λοιπον…

Nikos21

@Darth το αναλογη δεν το ειδες?

stamatis21

Εγω ημουν ετοιμος να παρω g2 με τα 32 gb.αλλα ακουγοντας αυτη την ειδηση δεν κανω καμια κινηση τωρα μεχρι νακοινωθει το g3.αν ισχυουν τα specs τοτε μιλαμε για την κινηταρα που πιστευω οτι με αυτα υπερκαλυπτει ολους.θα εχει τα παντα σε ολους τους τομεις τελειους.οθονη καμερα soc τα παντα.day one θα ειναι αγορα.μετα απο εκει κ περα οτι κ να βγει το θεωρω υπερβολη.αν δεν ισχυουν απλα παω τοτε για g2 κ με πολυ χαμηλη τιμη πλεον.

Darth

@Nikos21 ανάλογη με του g2 με όλα αυτά που λέει οτι φοράει (ειδικά αν έχεις σκοπό να ανοιξεις κάποιο game) =4500 mha προφανώς ούτε για αστείο εκτός και αν το κανουν πράγματι 5,9 ίντσες
τότε δεν είναι κινιτο ποια και μιλάμε για σανίδα του σερφ, tablet η όπως θέλετε πείτε το

giorgos one x

Το G3 θα έχει αντιπάλους τα HTC m8,S5 είναι βλακια να το συγκρίνουμε με παλιότερα κινητά. Όσο αφορα το G2 είναι μακράν καλυτερο σε hardware απο το S4 οποτε οι μόνοι αντίπαλοι του είναι nexus 5 και το note 3

Spyros

Ρε παιδιά κάτι που παρατήρησα και κανένας δεν το ανάφερε,πως ειναι δυνατον να έχει 64bit soc τη στιγμή που το καινούργιο android ειναι 32 bit

Aris Pateras

Η LG έχει καλύτερα κινητά από την Samsung και οικονομικότερα! Το G2 έπρεπε να το στηρίξει πάνω στο G Pro. Εκεί θα ήταν πραγματική επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεις σε κάποια μαγαζιά το G2 φθηνότερο από το G Pro κι ας είναι το τελευταίο παλαιότερο κατά κάτι μήνες. Η LG δεν μπαίνει στην αγορά όταν πρέπει να μπει. Κι αν προσέξει τις αναβαθμίσεις όπως το Servise της θα κάνει τρελές πωλήσεις! Έχει τεχνογνωσία, θέλει στρατηγική!

Κώστας Π.

@ Spyros
Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Για αρχή το Android δεν είναι κάτι στατικό. Κάθε κατασκευαστής παίρνει την βάση (AOSP), και της κάνει όοο,τι αλλαγές θέλει.
Προφανώς αν κάποιος χρησιμοποιήσει 64μπιτ SoC, θα κάνει και το αντίστοιχο compilation στο Android μαζί με τις απαραίτητες αλλαγές.

Panagiotis G.

Όπως δεν θα έπαιρνα κινητό με επεξεργαστή exynos έτσι δεν θα τιμήσω ούτε τον επεξεργαστή της LG γιατί πολύ απλά δεν εχουν ιδέα πως να κάνουν σωστά soc και δεν έχουν και την καλύτερη υποστήριξη από xda. Γι αυτό qualcom ποιότητα υποστήριξη και τα πιο ολοκληρωμένα της αγοράς

sosimple

Η lg εκανε αρκετες πατατες και στο g2. Το εχω, δε μιλαω με βαση τι διαβαζω. Καταρχην οταν στην Ελλαδα (και σε παρα πολλες χωρες) βγαζει μονο το 16αρι τι πωλησεις περιμενει να εχει.. Ετσι αγοράζουν λιγοι.. Σαν και εμενα που αναγκάστηκα να το παρω απο εξω, ουσιαστικά χωρις εγγυηση. Το gps ειναι λαχείο. Οι μισοι γραφουν οτι δουλευει τέλεια, και οι αλλοι μισοι οτι εχει πρόβλημα. Απο τους μισούς που γραφουν οτι δουλευει μια χαρα, αφαιρεσε τους μισούς που δεν εχουν μέτρο συγκρισης ωστε να καταλαβουν οτι ειναι προβληματικό. Την κανει τη δουλειά του στο αμαξι, αλλα έχει μικρα κοληματακια. Σαν να παγωνει για 10τα του δευτερολέπτου στιγμιαια. Οχι και τοσο προβλημα. Αμα το χρεισιμοποιεις ομως για αθλητισμο, τρεξιμο κλπ ειναι απλα αχρηστο. Αναγκάζομαι να χρησιμοποιω το galaxy s2.. Βαλε εδω οτι για εγγυηση πρεπει να το στηλω εξω με αμφιβολα απιτελεσματα αν θα το θεωρησουν προβληματικο, και ποσο καιρό θα περιμένω (που οφείλεται παλι στην lg) και παιρνεις την εικονα.. Στο utube κυκλοφορει και βιντεο με την κεραια του gps κάποιου που το ανοιξε και προσπαθεί να το φτιαξει. Ουσιαστικά σε κακοτεχνία της lg οφειλεται.. Παμε τωρα στην καμερα και στο περίφημο συστημα οπτικης σταθεροποιησης. Παραμονή χριστουγενων ειμουν… Συνέχεια »

leof1

Το g2 τραβαει απιστευτες φωτο…..ειναι μεσα στα 3 καλυτερα κινητα για φωτογραφια κ βιντεο….απο προσωπικη χρηση….σε καταστημα κινητων δουλευω κ τα εχω επεξεργαστει ολα

j

οσοι λενε πως δεν συκρινεται το s4 με το g2 εχουν τραστιο αδικο. Είναι και τα 2 οι ναυαρχιδες των εταιρειων για το 2013. Εχουν και τα 2 την τοπ θεση στις 2 εταιρεις

ΑΝΤΕΓΕΙΑ

Ότι λέει ο sosimple ισχύει.
Εχω g2 και τον καταλαβαίνω απόλυτα.
Δύσκολα θα επέλεγα lg ξανά.

Μιχαλης

Το αποτέλεσμα του γκάλοπ που έγινε απο τους ψηφοφόρους του techblog ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο ever. Ετσι πραγματι το G2 και για μενα ειναι λιγο καλύτερό απο το S4 αλλα το galaxy note 3 ειναι by far στην κορυφη ολων…..εκανε μεγαλο τουρμπισμα η samsung με δαύτο.

Solon

@Κώστας Π.
Αυτό που λες δεν γίνετε. Οι εταιρίες παίρνουν το Android μαζί με κάποια έτοιμα εργαλεία προγραμματισμού από την Google και κάνουν την παραμετροποίηση με σετ εντολών στα 32 bit. Έχουν πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα αλλά δεν μπορούν να φτιάξουν 64μπιτα σετ εντολών σε καμιά περίπτωση. Αυτό απαιτεί μεγάλες αλλαγές στον πηγαίο κώδικα και μόνο η Google μπορεί να το κάνει. Επιπλέον πρέπει να αναβαθμίσει και τα εργαλεία προγραμματισμού της. Σαφώς και θα το κάνει κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος αφού ο ανταγωνισμός την έχει ξεπεράσει σε αυτό το σημείο.
Οι εταιρίες το ξέρουν αυτό και ετοιμάζουν τις ναυαρχίδες τους με το κατάλληλο SoC ώστε να είναι έτοιμες να δεχτούν το νέο 64μπιτο Android μόλις το διαθέσει η Google.
Η Apple το έχει κάνει αυτό προσφέροντας μάλιστα στους συνεργάτες της και τα ανάλογα εργαλεία προγραμματισμού αναβαθμισμένα με τα νέα 64μπιτα σετ εντολών.

@stamatis21
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά το άρθρο λέει ότι το G3 θα κυκλοφορήσει το 2ο εξάμηνο του 2014. Αν περιμένεις 6 μήνες κάθε φορά να αγοράσεις το επόμενο μοντέλο δεν θα αγοράσεις ποτέ. Πάντα θα υπάρχει κάποια ανακοίνωση για νέο μοντέλο σε 6 μήνες.

George

Παιδια η ειδηση ειναι ψευτικη. Ψαξτε το και θα δειτε.

stamatis21

Sosimple φιλε μου δεν ειναι ετσι με την αντιπροσωπεια.δηλ απο την στιγμη που ειναι ευρωπαικο κανονικοτατα στο φτιαχνει η ελληνικη αντιπροσωπεια.δεν χρειαζεται να το στειλεις εξω.στο μονο που δεν σε καλυπτει ειναι η μνημη αν παθει κατι κ αυτο γιατι δεν εχει φερει στην ελλαδα με τα 32.κ αυτο στο λεω γιατι εχω lg εδω κ δυομιση χρονια απο γερμανια αγορασμενο κ οταν το πηγα στην ελληνικη lg δεν μου εφεραν αντιρηση να το δουν απο την στιγμη που ηταν στην εγγυηση των δυο χρονων. Κ solon δυστυχως ετσι ειναι δεν γινεται να διαθετω καθε εξι μηνες το λιγοτερο 400 ευρω για κινητο;κ να τα ειχα τα θεωρω υπερβολη σαν ποσο να δινεις τοσα λεφτα πλεον σε μια εποχη που αλλοι ψαχνουν αυτα τα λεφτα.κ γιατι να τα δινεις στο κατω κατω;πιστευεις οτι αξιζει καθε εξι μηνες ναλλαζεις κινητο η τα διαθετεις σε κατι αλλο;αρα για μενα προσωπικα ημουν καλυμενος με το g2 σαν specs.αλλα κατι με χαλαγε.τωρα αν ισχυει η ανακοινωση ειναι αυτα που θελω κ μετα θαργησω να παρω κινητο παρα πολυ γιατι κ οθοναρα θα εχει κ soc και καμερα.αν δεν ισχυει παω στο g2με πολυ χαμηλοτερη τιμη απο 400.γιατι να μην το παρω 250 σαν ναυαρχιδα.οι… Συνέχεια »

GiannisMix

@leof1
Στα 3 καλύτερα;;;
ειναι καλύτερο απο ποιο απ τα παρακάτω;;; Lumia 920, Lumia 925, Lumia 1020 (ασε το 1520 απ έξω!), Sony Z, Sony Z1, HTC One. (το one δινει πολύ θόρυβο σε επίπεδο ζουμ διαφορετικα ειναι τουμπανο η φωτο)

sosimple

Μη γραφουμε οτι να ειναι. Το θεμα της εγγύησης εχει συζητηθεί άπειρες φορες. Τι πιστεύει ο καθενας οτι ισχύει, τι έκανε ή δεν έκανε στο παρελθον δεν ενδιαφέρει κανεναν. Η ιδια η lg στο λεει ευθεως οτι ΔΕΝ το υποστηρίζει εφοσον ειναι 32 γιγα, και διάφοροι που το πηγαν για επισκευη σε αλλους το δεχτηκε και σε αλλους οχι. Παιξε τζοκερ δηλαδή. . Και αυτο με απειλες για δικαστήρια φορουμ κλπ. Αν είναι να βγαλω καρκινο για ενα κινητο αστω. Επισης ο φίλος που γραφει οτι βγάζει τις καλυτερες φωτο, ανάθεμα και αν έχει καταλάβει καν τι γραφω. Τη μερα οντως μια χαρα βγαζει. Για δοκιμασε υπό τις συνθηκες που περιγράφω και ελα να μου ξαναπεις οτι γραφω παραμυθια. Και αν οι συνθήκες στις οποιες γραφω οτι βγαζει αθλια ακούγονται ζωρικες (ειναι) ,περιγράφω και κινητό παλαιο στο 1/3 της τιμης που δεν εχει πρόβλημα. Μεχρι 3 μερες πριν και εγω εγραφα οτι η καμερα ειναι αψογη. Δεν ειμαι ψειρας με την καμερα και δεν ειχε τυχει να βγαλω φωτο στο σκοτάδι σε κινουμενο αντικείμενο. Επισης εχω φιλο που εχει ακριβως το ιδιο κινητο σε 16αρι. Ακριβως το ιδιο θεμα εχει. Μονο που αυτός ελεγε οτι το gps το δικο του… Συνέχεια »

sosimple

Διαβάστε και αυτό να δειτε οτι ξερω τι λεω https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485088&page=8
Τσικουνευτηκανε να βαλουνε ενα καλωδιο για κεραια του gps με απλα λογια. Οσοι πιανουν το χερι τους το ανοιγουν κολλάνε ενα καλωδιο για κεραια και ως δια μαγιας τα προβλήματα gps πολλα ή λιγα εξαφανίζονται.
Και στο service να το στηλεις, το νεο κινητο που παραλάβανε στις περισσότερες περιπτώσεις το ιδιο θεμα εχει. Απλα πολοι δεν εχουν απαιτήσεις και δεν το καταλαβαινουν ή σε καποιους δουλευει καλυτερα (οχι τελεια ομως) για καποιο λογο.

jon

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν το ois χρησιμοποιηται μονο για τυχον δικο μας κουνημα χεριων κ οχι για κινουμενα αντικειμενα ωστε να εχουμε σωστο αποτελεσμα γιατι δε καταλαβα το παραδειγμα του sosimple με το ativ s κ το χορο που φωτογραφιζε.

tiamat

φιλε jon το ois ειναι ενα παχυρευστο υλικο γυρω απο τη καμερα που απορροφα τους κραδασμους που γινονται αθελα μας απο το χερι και που χαλανε τελικα τις φωτογραφιες. δεν εχει τεχνιτη νοημοσυνη απο καποιο chip ωστε να κανει κατι παραπανω οπως πχ να εστιαζει σε κινουμενα αντικειμενα. ειναι ομως το A και το Ω για να βγαλει καποιος σωστες και ομορφες φωτογραφιες (ειδικα τη νυχτα) και ειδικα στη βιντεοσκοπηση “σωζει ζωες” με την αποτελεσματικοτητα του…

δε θελω να αμφισβητησω τον sosimple αλλα πιστευω αν εβγαλε καποιες κακες φωτο με το g2 οφειλονται σε δικο του λαθος καθαρα, πιθανον στις ρυθμισεις η’ σε μεγαλο κουνημα των χεριων του η’ απλα δεν επρεπε να χρησιμοποιησει flash .

για μενα δε νοειται κινητο χωρις ois

sosimple

@Tiamat το εχεις το κινητο ή γραφεις τι πιστεύεις? Στο xda υπάρχουν 2 threat για την καμερα ακριβως για αυτό το θεμα. Και οι 2 developer αλλαζουν ολες τις ρυθμισεις (ταχύτητα κλειστρου , iso, κλπ) προσπαθώντας να πετυχουν καλυτερες φωτο στο σκοτάδι. Αυτο που βαζουν οι περισσότεροι ειναι ενα που κρατά το κλειστρο πολυ λιγο ανοιχτό ακριβως για να μειωσεις το φαινομενο η φωτο να βγει κουνημενη αλλα και για να εστιάσει γρηγοροτερα. Ετσι όμως παιρναει λιγοτερο φως και βγαινει χαλια σε λιγο φως για αλλο λογο. Η ουσια ειναι οτι ο αισθητήρας δεν κανει για φωτο σε λιγο φως. Ποσο μαλλον σε σκοταδι με φλας , και ακομα περισσότερο αν το αντικειμενο που φωτογραφιζεις δεν ειναι ακινητο. Ποσο ποιο απλα να το γράψω? Τωρα αμα θες να πιστεψεις τον “πωλητη κινητων” παραπανω που γράφει οτι το g2 βγαζει τις καλυτερες φωτο δικο σου πρόβλημα. Και με αυτα που γραφω, δεν ειμαι εντελως δυσαρεστημένος απο το g2. Για τα πράγματα που κανείς καθημερινά για εμενα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη. Εχει ομως αυτα τα 2 μειον. Καλο ειναι να τα ξέρεις απο την αρχη για να μη βρίζεις μετα: – Κακιστες φωτο ΜΟΝΟ σε χαμηλο φωτισμο ειδικα αν… Συνέχεια »

stamatis21

Sosimlpe ηρεμησε τι δεν καταλαβαμε τι γραφεις.λες πραγματα που δεν εχουν νοημα.οτι ναναι.τι αμα ρωτησουμε εκατο ατομα δεν ξερουν αυτοι κ ξερεις εσυ;δηλ ημαρτον.μην κανεις τον παντογνωστη;το εχεις μελετησει το θεμα.σιγα.καταρχας εσυ πας κ βγαζεις μες στο σκοταδι φωτο;στο σκοταδι δεν βλεπεις να περπατησεις η ποιος ειναι διπλα σου κ εσυ φωτογραφιζεις;εσυ επισης θες να βγαλεις καλες φωτο με λιγο φως με λεντ λυχνια;δηλ οι βλακες που βαζουν στις φωτογραφικες ξενον φλας δεν ξερουν.γιατι ρε φιλε αφου ηθελες να βγαζεις φωτο στο σκοταδι δεν παιρνεις μια φωτογραγικη να κανεις την δουλεια σου η δεν πηρες το lumnia 1020 που ειναι camera phone γιαυτες τις δουλειες;ποιος σου ειπε οτι δεν ξερουμε οτι σε σκοταδι δεν βγαζει καλες φωτο;ποιο κινητο εξαλλου θα βγαλει αν αυτο δεν εχει πρωτα απο ολα ξενον φλας κ ας ειναι τιγκα στα μεγκαπιξελ;

GiannisMix

@stamatis21
αν δε κανείς ζουμ δε βλέπεις θόρυβο. Και να κάνεις πολλές φορές δε θα δεις. Κ ας ειναι σε ανοιχτο χωρο με μαύρο σκοτάδι που δε βλέπεις ούτε τη μύτη σου! Απο προσωπική εμπειρία χρειαζεται stand για την πολύ καλή φωτο σε μαύρη μαυριλα διαφορετικα μέσα σε μαγαζιά η σε λίγο φωτισμό δε χρειάζεται τιποτα! Lumia 920.. Και προφανώς και το 925!!
Υ.Γ. Δε καταλαβαίνω γιατι κανεται επίθεση στον sosimple επειδή λεει πως είναι ένα κινητό που σε υπερκαλύπτει αλλα εχει μειονέκτημα στο θέμα κάμερας σε χαμηλό φωτισμό.. Απ τη στιγμή που συμφωνείται μαζί του γιατι του πηγαίνετε κόντρα;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.