LG G3, πληροφορίες ότι θα έχει Snapdragon 801 SoC

Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε ότι το LG G3 θα έχει Snapdragon 805 επεξεργαστή όμως τελικά αυτό ίσως και να μην ισχύει καθώς όπως αναφέρει το phoneArena, σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, η ναυαρχίδα της LG θα έχει Snapdragon 801 SoC.

Επιπλέον, η ίδια πηγή αναφέρει ότι η συσκευή έχει 5.5ιντσών IPS οθόνη με ανάλυση 1440 x 2560, 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη ενώ δέχεται και microSD. Η συσκευή έχει Sony Exmor R camera με OIS+, έχει προ-εγκατεστημένο Android 4.4.2 και το Knock Code της LG ενώ περιμένουμε να έχει IP67 πιστοποίηση που σημαίνει ότι θα είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Τέλος, αλλαγές βλέπουμε και στην Quick Windows case που στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται να έχει κυκλικό και όχι ορθογώνιο άνοιγμα. Όπως και να έχει περιμένουμε μέχρι στις 27 Μαΐου να δούμε τι θα μας παρουσιάσει η LG.
, LG G3, πληροφορίες ότι θα έχει Snapdragon 801 SoC

, LG G3, πληροφορίες ότι θα έχει Snapdragon 801 SoC

Press renders
, LG G3, πληροφορίες ότι θα έχει Snapdragon 801 SoC
, LG G3, πληροφορίες ότι θα έχει Snapdragon 801 SoC
, LG G3, πληροφορίες ότι θα έχει Snapdragon 801 SoC, LG G3, πληροφορίες ότι θα έχει Snapdragon 801 SoC
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kosmas

Δεν μας νοιαζει αν θα εχει 801 ή 805….ειναι τελειο!!!!smartphone of the year 2014!!!!!

Alex

Όλα καλά με το κινητό,πολύ όμορφο,αλλά μεγάλο..

Μερκουρης

βασικα το θελουμε με τον 805 κ αδιαβροχο με αλουμινιο(λιγο δυσκολο) για να ανταγωνιστει κ το note 4 k iphone 6

Panos7GR

Κρίμα! Η ευκαιρία τους να κάνουν την έκπληξη και την χάσανε… Επρεπε να κάνουν συμφωνία με την Qualcomm. Οταν θες να ξεχωρίσεις, παίρνεις αποκλειστικότητες! Τι να τον κάνεις τον 801 οταν θα έχεις τέτοια οθόνη; Ασε που ο 801 δεν είναι τίποτα παραπάνω από εναν υπερχρονισμένο 800αρη και κάτι ψιλολόγια… Κατά τα άλλα σίγουρα το smartphone της χρονιάς, αλλά περιμενα το κάτι παραπάνω.

Ελπίζω η πληροφορία “εκ των έσω” να έχετε από κανένα benchmark. Γιατί αφού δεν παρουσιάστηκε ακόμα ο 805 και δεν έχει ανανεωθεί η βάση των server των benchmarks, αν φοράει τον 805 θα δείχνει τον 801.

Χρήστος 7

Αν εχει τον 801 θα μπορούσε να βγει δυο μηνες πριν μαζί με το S5 και Z2. Στην ουσία όμως ένας μέσος χρήστης δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά του 801 απο 805 οποτε η εμφάνιση και το UI είναι που μετράει.

nick2010

Βλέπω να χαιρετάω Samsung, NOTE 3 (αν και τούμπανο συσκευή, δε λέω) και…. ΚΝΟΧ !!!!!!!

stavros1211

Τούμπανο το κινητό και τον 801 να φοράει…
Αλλά με τις ίντσες τι θα γίνει;;;;
Που θα σταματήσουν άραγε;
Στις 6; 6,5; 7; 8; 10; 15; 17; 22; 37; 60;;;;;;;;;;
ΠΟΥ;; γ@μ%#^&***!!!!

Alex

Κωστα ξερουμε ποσα ΜΡ καμερα θα εχει….

ενα δεν μπορω να καταλαβω,πωσ η sony δεινει καμερες παντου και να βγαζουν καλες photo (s4) και στα δικα της κινητα να ειναι για τον παραπαμπαμ οι καμερες…κατοχος xperia Z

JohnWave

1000 ανθρώπους να πάρεις και να τους δώσεις ένα κινητό με 805 και ένα με 801 ή 800, κανείς μα κανείς τους δεν θα μπορέσει να καταλάβει τη διαφορά χωρίς να τρέξει benchmarks. Άρα τι συζητάμε…

Όσο για το μέγεθος της οθόνης , το έχω ξαναπεί και συμφωνώ με τον stavros1211…κάποιο όριο πρέπει να έχουν ακόμα και αυτοί που χαίρονται με τις 5.5 ίντσες. Εύχομαι τουλάχιστον η συνεχής αύξηση να σταματήσει επιτέλους φέτος. Eλπίζω επίσης να αλλάξει η πολιτική ως προς τα mini των 4.7 ιντσών και να φοράνε τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, τα ίδια υλικά με τα 5.5άρια και ας έχουν και οθόνες των 720 ή 1080p.

Αν το G3 mini αποτελέσει ένα 4.7άρι ή 5άρι G2 σε τεχνικά χαρακτηριστικά με design G3 τότε θα είναι αυτό το επόμενο κινητό μου. Διαφορετικά θα πάρω το G2 όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό.

spam

O snapdragon 805 εχει παρουσιαστει πριν 1.5 χρονια μην λεμε οτι θελουμε επειδη δεν εχει φορεθεί δεν σημενει οτι ειναι καινουριο οπως και ο 810 ειναι καλοκαιρινος αλλα τωρα παρουσιαστηκε πριν κανα 6μηνο

spam

Οσο για τις διαφορες που λετε πωπω τι διαφορα να εχει 801 απο 805…. ειναι μια και μοναδικη ειναι μεγαλη διαφορα τους ειδικα στην καρτα γραφικων που εχει ο 805… περετερω δεν προχωρώ γιατι ουτε τα βασικα μερικοι που πεταγεσται με σιγουρια δεν γνωριζεται

Chris

Και έτσι η και καλά συσκευή της χρονιάς Θα είναι μια απο τα ίδια με Z2 S5 M8. Να μου πείς έχει 2Κ display, απο τις εξαιρετικές οθόνες των άλλων τριών καμία διαφορά δεν θα έχει για αυτόν που το βλέπει στην έκθεση. Και έτσι ποιός θα επιλέξει LG δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα? Καλές πωλήσεις !!!!!!!!

nikos

@spam +1,όντως οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τις διαφορές μεταξύ των δύο soc!@Alex είναι πολύ απλό,οι κάμερες της sony είναι εκπληκτικές!Όμως μια κάμερα δεν είναι μόνο ο φακός,τα mp το f aperture κ.α αλλά και το λογισμικό με το οποίο το έχει “ντύσει” η κάθε εταιρία και σε αυτό η sony υστερεί!Δες τη nokia έχει εξαιρετικές κάμερες αλλά και μια εξαιρετική εφαρμογή(nokia camera)η οποία εκμεταλεύεται τις δυνατότητες της κάμερας στο έπακρο!

Tom

Οτι ειπε ο Johnwave.

Αντρέας

Τι να το κάνεις το 2Κ εάν δεν έχεις Qualcomm Snapdragon 805 chip set. Μα δεν μπορώ να καταλάβω.

Άλλη μια διαψεύστηκε.

nGavoun

Επειδή βλέπω οτι σε πολλους δεν άρεσε αυτή η ειδηση μπορεί κάποιος να μου πει την διάφορα του 801 απο τον 805 ;

Tojm

Ο κοσμος κοιταει τα χαρτια τα χαρακτηριστικα μετραει τα pixel ενα ενα σαν κουκια και ψαχνει για 5-10% παραπανω αποδοση σε ειδη υπεραρκετως δυνατα κινητα. Και τα κανει ολα αυτα εχωντας χασει καθε κριτηριο για την εμπειρια χρησης, για το αν τον βολευει μια συσκευη αν του κανει το κλικ οταν την χρησιμοποιησει. Τιποτα καμια λογικη. Ανοιγουμε δυο καρτελες στο internet βλεπουμε χαρακτηριστικα και 2 φωτογραφιες και αποφασιζουμε

=Καμια ελπιδα. Λετε για την apple και το οτι απευθυνεται σε προβατα και την ιδια στιγμη δεν βλεπω κανεναν να προβαλει επιχειρηματα, μονο ολοι μετρανε κουκια. Αναρωτιμιεμαι ποιος ειναι πιο προβατο. Αυτος που λεει “ε iphone δεν ειναι” οπως σε ενα προηγουμενο θεμα, η αυτος που ψωνιζει με specsheets.

Petros
Τάσος ο Ν.

Αχ και να είχε ενσωματομένο antenna ο Tegra K1… Θα βλέπαμε τρομερές συσκευές… Και εννοείται θα έβαζε δύσκολα σε qualcomm. Πάντως ούτε εγώ βλέπω τι τόσο καλύτερο μπορεί να προσφέρει ο 805. Αν γνωρίζει κάποιος, να μας πει…

tiamat

η χρηση του 801 ειναι ενα λαθος που βγαζει ματια.

τι λεμε τωρα για το G2!? ,δε λεμε οτι κανεις δε μπορει να του τη πει γιατι παρολο που ειναι παλιοτερη συσκευη απο τα S5-ONE M8-Z2 ,στην ουσια εχει ακριβως τον ιδιο επεξεργαστη με αυτα ??

μιας και η LG φροντισε να ειναι η πρωτη που θα χρησιμοποιουσε τον τοτε πρωτο εμφανιζομενο snapdragon 800 ειχε το προβαδισμα σε σχεση με τους αλλους ,με αποτελεσμα το G2 να καταφερει να παραμεινει επικαιρο για ολο αυτο το διαστημα. αν τωρα ομως εχει τον 801 ,θα ειναι μια συσκευη χωρις μελλον αφου θα ξεπεραστει πολυ συντομα απο τους 805 -808 -810 που θα δουμε εως τα χριστουγεννα !

Savvas

Το κινητο οπως ολα δειχνουν θα ειναι top οτι και να λεμε. Απο specs, απο οθονη, απο θεμα φορητοτητας(μεγαλη οθονη με πολυ μικρα bezels) κτλ. Απο εκει και περα ψαχνετε ψυλλους στα αχυρα. Θα ενσωματωνει τον 801 η’ τον 802 και παει λεγοντας.Ο μεσος ορος των καταναλωτων δεν θα καταλαβει τις διαφορες στην ταχυτητα που ειναι απειροελαχιστες, ουτε θα κατσει να τρεχει benchmarks καθημερινα!!Πανω κατω ολα τα high end κινητα στο ιδιο καζανι βραζουν.Απο εκει και περα πλεον η καθε εταιρια εχει πιστους καταναλωτες και με αυτους θα πορευεται και στο θεμα αυτο υπερυσχυουν καλως η’ κακως apple και sammy. HTc one m8,Galaxy s 5,Z 2,G2,note 3 κτλ ολα ειναι κινηταρες απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου του καθενος.Χαλαρωστε επιτελους και απολαυστε την προοδο της τεχνολογιας!!Κατοχος note 3 αλλα μαλλον το lg g3 θα με αναγκασει να κανω το upgrade!!Take care people!

Savvas

….ενσωματωνει τον 801 η’ τον 805 ηθελα να γραψω!Απο κεκτημενη ταχυτητα!

tiamat

παντως τωρα που το προσεξα στη πρωτη φωτο φαινεται κανονικο tablet-phablet.
oτι μαγικα να κανει η lg με τα bezel ,5,5 ιντσες ειναι 5,5 ιντσες! -δε κρυβονται ! συμφωνω με #darth oτι πλεον η κατασταση με τις ιντσες θυμιζει τρελαδικο!

περυσι και φετος ειδαμε phablet στις 6-6,4′ ,κινητα στις 5,1′-5,5′ και mini 4,5′-4,7′
,του χρονου δηλαδη τι θα δουμε!???

δε παμε καθολου καλα!!! και το λεω εγω που παντα υποστηριζα τις παντοφλες στο παρελθον

john

Οτι και να βγαλουν παλι πισω θα ειναι απο το s5…

nikos

Είπα και’γω άργησαν να πεταχτούν τα fanboys…

cupraman

Οτι να ναι το κινητο εχει τις παναγιας τα ματια κ ο αλλος να λεει οτι κ να βγαλουν παλι πισω θα ειναι απο το εκτρωμα,γιατι ρε φιλε? Αιτιολογησετω,κατοχος galaxy s3

dark_master

Σίγουρα η κάρτα γραφικών του 805 μπορεί να υποστηρίξει οθόνη 2Κ καλύτερα από του 801.
Για μένα είναι πιο σημαντικό ή διαφορά στον επεξεργαστή παρά στην οθόνη Αφού στο μάτι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Full HD και QHD παρά μόνο κάτω από μικροσκόπιο.
Επίσης υπάρχουν φήμες ότι θα υπάρχουν 2 εκδόσεις. Μια με 2GB Ram + 16GB εσωτερική μνήμη και μια με 3GB Ram + 32GB εσωτερική μνήμη.
Όπως και να έχει ας κυκλοφορήσει με το καλό και το κρίνουμε θετικά ή αρνητικά αργότερα. Σίγουρα όμως είναι ευπρόσδεκτο. Νομίζω ότι σιγά σιγά οι ίντσες θα σταθεροποιηθουν,και οι οθόνες θα παίζουν σε μεγέθη από 4-6 ίντσες.

sosimple

Όπως γράφει και εδω , οπου εξηγεί τις διαφορες 801 vs 805, https://www.trustedreviews.com/opinions/snapdragon-805-vs-801-vs-800
η μεγαλυτερη διαφορα του 805 είναι οτι σχεδιαστηκε για μεγαλυτερες αναλυσεις, σαν του g3.
Όποτε να εχει τον 801 είναι λιγο φαουλ, αν και απο οτι φαινεται αυτον εχει. Στην πραξη ισως αποδειχτει οτι ηταν καλυτερα να μην αυξήσει την αναλυση τοτε..
Αυτο τον καιρό σκέφτομαι να παρω ενα ταμπλετο/pc, το lenovo yoga 2. Ξέρετε τι βελτίωση εκανε η εταιρια και το πλασαρει για καλυτερο? ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ 1920Χ1080, και εχει γινει αναρπαστο σε σχεση με το προηγούμενο που ειχε 3000χ αναλυση..
Ακριβως γιατι με εκεινη την αναλυση ειχε θεματακια..lenovo Με λιγα λογια χρειαζεται μια ισορροπία αναλυσης / cpu.
Γι αυτούς που κλαιγονται οτι ειναι μεγαλο, γιατι δεν παιρνουν το g2. Σχεδον ολοιδια ειναι, μη ακούσω για design. Επίσης αρχιζω να βεβαιωνομαι οτι δεν είναι μεταλικο..
Μια βελτίωση του g2 είναι.. Με μεγαλυτερο συν την sd..

Nikos

Απο μπαταρια πως θα παει, νομιζω αυτο θα κανει την διαφορα. Αν εχει διαρκεια οπως το G2, θα ειναι ασυμαντο αν θα εχει τον 801 η 805. Γνωμη μου παντα.

Chris

Συμφωνώ απόλυτα με τον sosimple και αν και δεν την πάω πιστεύω πως κάτι ήξερε η samsung που δεν έβαλε 2K οθόνη.Ούτως η άλλως την είχε, εδώ απο το techblog υπήρχε θέμα με συσκευή 2Κ απο την Samsung που φημο,λογούνταν για το s5 για να μη την έβαλε θα είχε λόγους.

Τομ

Μια παρεμβαση μονο. Νομιζω οτι το 2k και το qHD δεν ειναι το ιδιο. Λογικα το 2Κ ειναι το full HD.

Mimis

801 ??
Οκτακοσια Ένα?
Γιατί δε του φοράει εναν Celeron καλύτερα?
Αυτό περιμέναμε με ανυπομονησία?
Αρχαίο SoC..
Αυτό που ήδη φοριέται απο άλλους εδω και μήνες?
Έτσι πας για να κλέψεις εντυπώσεις?
Ασε κυρα Lg..
Μόνο διαρροές και Χόλιγουντιανα teaser..
Πφφφφ…
Παω για WP……

Tom

Καλα ο κοσμος δεν μπορει να καταλαβει ενα 4k βιντεο απο ενα full HD και θελει και 805 αντι για τον 801. Σορρυ για το τρολαρισμα αλλα το αξιζεται καποιοι ρε φιλε πως να το κανουμε.

Mimis

Με περίπου διπλάσιο εύρος διαύλου, 40% καλύτερη απόδοση γραφικών και πιο ψηλους χρονισμους, ε ναι ρε @Tom, κάποιοι τον περιμένουν τον 805 με ανυπομονησία.
Δεν κάνει μόνο στα benchmarks τη διαφορά..
Σαν να άργησε λίγο η Lg..
Ειδικά οταν όλα αυτά παλιωνουν καθε 4 μηνες.
Ειλικρινά ελπίζω να είναι φήμη μόνο, αλλιώς ΑΚΥΡΗ κίνηση..
Ασε που, ασχολούμαστε με τεχνολογία γιατί θέλουμε πάντα το καλύτερο φίλε!!
Αλλιώς θα ρωτούσα τον υπαλληλο σε ενα “Γερμανό” τι να αγοράσω.. 😉

Tom

Αν ολα παλιωνουν σε 4 μηνες να κραξουμε ολη την βιομηχανια οχι καποιων που θα χρησιμοποιησει κατι που θα παλιωσει σε 4 μηνες και οχι σε 6.

Στο τελευταιο που λες εχεις δικιο. Αλλα δεν το παρατηρω σταθερα στα σχολια. Ολοι θελουν τα τελευταια πραγματα αλλα οταν προκυψει θεμα με το κινητο που τους αρεσει διακρινω εναν “ωχαδερφισμο”. Δεν ξερω αν με πιανεις. Επισης το σχολιο μου δεν πηγαινε κατ’ αναγκιν σε σενα.

Οι υπαλληλοι πλεον μονο αν ειναι φοβερα πορωμενοι οι ιδιοι μπορουν να βοηθησουν, και αν εχουν εμπειρια απο συσκευες διαφορετικα. Θυμαμαι περυσι τετοια εποχη. Ειπα σε εναν τυπο στο καταστημα οτι γιατι το GS4 λαγκαρει λιγο. Και μου λεει οχι ρε συ δεν παιζει αυτο που λες και μου δωσε το κινητο του που ηταν επισης GS4, και μου λεει να δες εδω σφαιρα παει. Και το κινητο βεβαιως λαγκαρε. Δεν βγαζεις ακρη για αυτο καλυτερα να ψαχνεσαι μονος σου. Σπανια εχω βρει τυπο σε καταστημα να κανω παραγωγικη συζητηση αντε μια-δυο φορες.

Μιχαλης

Μια ερώτηση έχετε χρησιμοποιήσει μήπως κινητο με sd 805 και δεν έχετε βρει διάφορες με τον sd801 ; Κάτσε να βγει να τον δούμε και τοτε το συζητάμε .

Chris

Ναι λέγοντας 2Κ εννοούσα την qHD. Λάθος μου πάντως αυτή εννοούσα

sosimple

Αυτη τη στιγμη υποθέσεις γραφουμε ολοι. Πρεπει να δουμε το τελικο αποτελεσμα γιατί παιζει ρολο η υλοποιηση.. Σε καθε περίπτωση ητε με 801 ητε με 805 πρόκειται για μια βελτιωση αναμφισβήτητα του g2, το οποιο είναι ενα εξαιρετικό κινητο, αρα δε μπορουμε να βγαλουμε χαλια το g3. Ειδικα το g2, θα ειχε 5πλασιες πωλήσεις αν ειχε sd. Οποτε το g3 μονο απο αυτη τη βελτίωση θα το παρουνε πολλοί. Οσοι φυσικα θελουν τετοια μεγεθη κινητων. Περιπου ισα με το s5 θα είναι..
Το γιατι δεν έβαλε τετοια ανάλυση η samsung, μαλλον το ξερω. Επειδή με αυτη την αναλυση και 801 soc, θα εχει λιγότερα frames/sec στα παιχνιδια, και στα bench, όποτε επειδή οι περισσότεροι αγοράζουν κινητα βαση spec, θα το βλεπανε μειον..

dimpep

Όντως όλοι εδώ γουστάρουμε την τεχνολογία. Θέλουμε το καλύτερο απλά για να το χουμε (το πιστευω αυτό πολύ). Η επιτυχία ενός τηλεφώνου δεν κρίνεται στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά στην εμπειρία χρήσης. Π.Χ. το Note 3 είναι τούμπανο αλλά δεν παύει να ναι Samsung με το βαρύ και όχι optimized touchwiz και τα σχετικά λαγκαρίσματα μετά από καιρό λόγω του κακογραμμένου software. Η διαφορά θα παιχτεί στην εμπειρία χρήσης και το λογισμικό. Τεχνικά, αυτό που κάποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλα είναι ΙΔΙΑ. Δηλαδή

SD 801 – 2Gb Ram – 2500mAh μπαταρία FullHD οθόνη. Η συνταγή είναι ίδια, η υλοποίηση διαφέρει. Εκεί είναι πλέον το παιχνίδι. Γιατί όχι δε χρειαζόμαστε QHD οθόνη αλλά συσκευές που να κάνουν ικανοποιητικά και μετά από καιρό αυτό για το οποίο διαφημίζονται. Είναι ανεπίτρεπτο ναυαρχίδες 2 ετών να λαγκάρουν ακόμα και όταν πας να πάρεις τηλέφωνο. Γιατί μη γελιόμαστε, σε κανά δυο χρόνια το ίδιο θα ναι και αυτά. Εμπειρία χρήσης φέρτε μας, ουσιαστική και λειτουργική

Σόρυ για το μακροσκελές του ποστ

Γιαννης

@Tom+1, όσον αφορά την τοποθέτησή σου για την apple. Δυστυχώς υπάρχουν και οι specs victims, για να μη λέμε μόνο για sheeps διαφόρων εταιριών.

dark_master

Παιδιά μια διευκρίνιση. Οι αναλύσεις πάνε με τη σειρά: qHD, Full HD, QHD. Η QHD λέγεται κ αλλιώς 2Κ.

Tom

@dark_master. Το 2Κ λογικα δεν ειναι το full HD? Λεγοντας νΚ εννοουμε τα πιξελ στην μεγαλη πλευρα αντιθετα λεγοντας νp (1080p πχ) εννοουμε στην μικρη. Το QHD δεν ειναι 2Κ ειναι 2.5Κ. Αλλο αν εχει συνηθισει να λεγεται ετσι οκ οντως ειναι, αλλα προσωπικα, παιρνωντας το με την λογικη μονο, δεν νομιζω να ειναι το σωστο. 2Κ=1920. 2560 θα πρεπε να λεγεται 2.5Κ η αλλιως QHD (quad HD επειδη και καλα ειναι 4 φορες περισσοτερο απο το απλο HD η αλλιως 720p).

Ας πουμε το 4K ειναι 3840 × 2160 παλι σχεδον 4000 πιξελ στην μεγαλη πλευρα. Η αλλιως UHD.

@Γιαννης εγω φιλε μου ετσι το βλεπω. Οταν υπαρχουν προιοντα επιτυχημενα δεν γινεται ο κοσμος που τα τιμα να ειναι χαζος. Απλα εχει αλλα γουστα και αναγκες. Τωρα οταν ο androidακιας λεει τον appleακια προβατο που παιρνει whatever apple μπορει αντιστοιχα να κραξει ο appleακιας να κραξει τον androidακια οτι ψωνιζει πυρηνες και οχι κινητο. Απλα δεν βγαινει κατι ετσι.

Mimis

Τεχνολογία είναι.
Τα specs μετράνε τρελά, οταν συγκρίνουμε παρεμφερή συστήματα. (πχ Android συσκευές)
Κάθεαυτού. Νόμος απαραβατος.

Η Lg καλώς να επέλεγε τον 801, αν είχε ΗΔΗ κυκλοφορήσει το G3.
Τώρα, αν το ανακοινώσει /κυκλοφορήσει τελη Μαΐου , που σε 1 μηνα έπειτα, οι υπόλοιποι θα ανακοινώνουν συσκευές με τον 805,καληνύχτα!
Άργησες Lg.
Ελπίζω να μην είναι αλήθεια μόνο.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ δεν είστε spec victims, ορισμένοι που υποστηρίζετε αυτή την αποψη, ΜΗΝ ξανακραξετε την Apple, που με το “απλό” hardware φτιάχνει καταπληκτικες συσκευές!
Μια έτσι, μία αλλιώς…
Ότι σας συμφέρει..
Επίσης, τι εστι spec victims ..???
Τι είναι αυτη η νεα γελοία έννοια που δημιουργησατε?
Τα specs ειναι το Α και Ω της τεχνολογίας.
Ο μπουσουλας.
Καλό είναι να συνάδουν με εμπειρία χρήσης αλλά και με υποστήριξη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα δυστυχώς.

nikos772

Αν φοράει τον 801 δεν θα είναι θεωρητικά
ποιο ‘αδύναμο’ συγκριτικά με ένα σ5, μ8, ζ2 ?? Γιατί εφόσον η ανάλυση είναι τεράστια θα θέλει και ένα πολύ ποιο δυνατό cpu, gpu…

Chris

Παιδια υπάρχουν πληροφορίες αν βγει σε mini έκδοση με λίγο χειρότερα χαρακτηριστικά ; Θελω να κάνω την αλλαγη απο iphone5 αλλα μου φαίνεται τεράστιο και ειναι ο λόγος που δεν έχω παρει το Note 3 .

konstantine73

καταλάβετε πως σε αυτην την συσκευη με αυτην την αναλυση ο 801 δεν θα είναι αρκετος….για αυτό καποια παιδια που εχουν διαβασει 5 πραγματα παραπανω μιλανε για τον 805.
Οι ασχετοι να σταματησουν ΕΛΕΟΣ!

Sot11

Wow! Σιγά την διάφορα έλεος, τι 801 τι 805 δηλαδή οι άλλες να εταιρείες που έβγαλαν ναυαρχίδες με τον 801 δεν σας πείραξε, μόνο άμα τον βάλει lg σαν ενοχλεί? Και στο κατω κατω μπορεί να μην υπάρχει σε διαθεσιμότητα ακομα ο αριθμός των soc που χρειάζετε η lg για το g3!

Νικος

Mε ανάλυση 1440 x 2560 o 801 ειναι λίγος…. Θα ειναι το πιο αργο απο ολα…!Κρίμα….!

spirios

Τομ η Qhd=2k δεν είναι η fhd. Τέλος. Θαπρεπε δε θαπρεπε έτσι είναι.
Τώρα ο 805 θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση στη 2κ… Ας ελπισουμε οτι δε θα βάλει τον 801 σε τέτοια ανάλυση, αλλιως θα έχει μεγαλο ρίσκο και ευθύνη για τη σωστη απόδοση της συσκευής!

Tom

Απο οτι φαινεται ειναι θολο το τοπιιο

https://en.wikipedia.org/wiki/2K_(resolution)

Επισης καλο θα ηταν οταν λεμε κατι να το εξηγουμε κιολας δεν ειμαστε καφενειο.

Ιωάννης

Και των 805 να βάζαν 32bit κι αυτός!!
specs, specs α και πάλι specs!!
Τα ουσιαστικά σε δεύτερη μοίρα
Και φυσικά σε λίγο καιρό θα λένε μινι κινητά αυτά που έχουν 5 ίντσες!! Που πάμε ρε????
Οταν το iphone που όλοι κράζουν έχει 64bit επεξεργαστή!!!!
Μας τα έλεγαν και εκεί στη samsung οτι το galaxy s5 θα είναι 64bit κοροιδεύαν το κόσμο!!
Τουλάχιστον βλέπεις μια Sony (xperia z1-2) που δε μας κοροιδεύει! σου λέει εγώ αυτήν είμαι…
Να δούμε και η Lg με g3 τη θα κάνει! Πάντως και εκεί μυρίζομαι κοροιδία..

JohnWave

Eρώτηση : Υπάρχει βαρύ παιχνίδι στο Google Play το οποίο να μην μπορεί να τρέξει άψογα στο σε κινητά με 1440 x 2560 και 801 soc ή κάνουμε υποθέσεις ; Αν υπάρχει τέτοιο θέμα σε κάποιο νέο κινητό, έχει βγει δεδομένο πόρισμα ότι φταίει ο συνδυασμός ανάλυσης και soc και ότι δεν είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου κινητού ή της συγκεκριμένης εφαρμογής ; Καλοπροαίρετα ρωτώ γιατί δεν έχω εμπειρία γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

spirios

Σε οποιοδήποτε άλλο ιστότοπο και να το δεις, 2κ=2560χ1440. 2κ δεν είναι το fhd και ας είναι της τάξης των 2000 πίξελ στη μεγάλη πλευρα

dark_master

@Tom
qHD: 540 x 960 pixels
Full HD: 1080 x 1920 pixels
QHD: 1440 x 2560 pixels (Ή αλλιώς 2Κ)

Tom

Καλα εγω θα το λεω QHD αν δεν σας πειραζει το 2K μου φαινεται λαθος! Ναι ειμαι ψειρας τωρα πως να το κανουμε. H 1440p. Πειτε με περιεργο αλλα μου φαινεται λαθος 😀

spirios

Καλα μωρε οπως βολευεται ο καθεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.