LG G3, Εκτιμήσεις για τις διαστάσεις του

Το LG G3 θα κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο και άλλες μεγάλες πρωτεύουσες και αναμένεται να έχει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και ίσως να είναι αδιάβροχο.

Μέσα από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή αξεσουάρ και θηκών Spigen προέξυψαν κάποιες διαστάσεις τις οποίες τα παιδιά από το GSMArena υπολόγισαν και έβαλαν πλάι-πλάι σε αυτές όλων των κορυφαίων Android smartphones που κυκλοφορούν σήμερα.

Από αυτή τη σύγκριση προκύπτει ότι το LG G3 θα έχει το μέγεθος του Samsung Galaxy S5 αλλά με οθόνη 0.4 ίντσες μεγαλύτερη.

LG G3, LG G3, Εκτιμήσεις για τις διαστάσεις του

LG G3, LG G3, Εκτιμήσεις για τις διαστάσεις του

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

για αυτο τον λογο δεν αξιζει να μιλαμε για μεγεθη για το συγκεκριμενο κινητο.
εντυπωσιαστηκα

Panagiotis G

αν κατάφερε να βάλει η LG 5.5 ίντσες σε μέγεθος μικρότερο από το S5 τότε απλά δεν έχω λόγια!

παναγιωτης

πετρο μην βιαζεσαι.διοτι αν ισχυουν ολα τα παραπανω θα μηλαμε για την φτωχοτερη καπερα απ τον ανταγωνισμο μετα απ το m8 φυσικα.γιαυτο περιμενε να το δουμε πρωτα σε λιγες μερες.

patentas

Παναγιώτη δεν βιαζόμαστε.. Ότι κάμερα και να φοράει αυτό το κινητό, και δεν είμαι φαν αλλά εκεί που έχουνε φτάσει τα πράγματα είναι όλες εξερετικές – εκτός του M8 όπως είπες κι εσυ, αλλά και το G2 που έχει ο ξάδερφός μου, ότι και να προσπαθσεις να βρεις σαν λάθος, ή λίγο δεν χαλάει την εικόνα..
Λοιπόν η δική μου πρόβλεψη (επειδή νομίζω θα άκουσες για 13MP και θα νομίζεις οτι θα είναι χειρότερη επειδή αλλου υπάρχουν 16 και 20) είναι ότι θα φοράει τον Exmor IMX214 με 6 φακούς και Image Stabilization Plus (IS+) (που έχει ακουστεί).
Βασικά την ίδια με του OnePlus One.. 4κ βίντεο και τέτοια. Πάρα πολύ καλή κάμερα!
Για εμένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήταν για τους άλλους να βγάλεις συσκευή με πιο μεγάλη οθόνη στο ίδιο μέγεθος! Και μιλάμε για τουλάχιστον τις ίδιες επιδόσεις… φαντάσου να είναι και καλύτερες..

patentas

admin, διόρθωσε σε παρακαλώ το σχόλιο..
“για εμένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη “ήττα” για τους άλλους…”

Ventura07

οι διαστασεις (αν αληθευουν) ειναι αυτες που περιμενα, με εξαιρεση το παχος που θα ηθελα να διατηρηθει στα 9χιλ και κατω

Δημήτρης

Επειδή έτυχε να δω σήμερα από κοντά το κινητό (λογικά υπάλληλο της LG) θέλω να αναφέρω πως ήταν αισθητά πιο μικρό από το note 3 που κατέχω και φαινόταν να το χειρίζεται σχετικά άνετα με το ένα χέρι. Πιστεύω πως έχουν κάνει τρομερή δουλεία με το κινητό σε θέμα διαστάσεων. Τα περιθώρια είναι ελάχιστα παρόλο που ακούγεται πως θα είναι αδιάβροχο.

Sot11

Πάντως οτι και να λέμε, σχεδιαστικά δεν το πιάνει καμία άλλη φετινή ναυαρχίδα! Και αν ειναι και αδιάβροχο σε αυτές τις διαστάσεις θα ναι τέλειο! Περιμένω να δω τι θα μας δείξει και η Apple όμως.

παναγιωτης

σαφως patenta και δεν υπαρχει μεγαλυτερη (ηταν)η(ηπα) για τους αλλους να βαλεις μεγαλυτερη οθονη στο ιδιο σασι αλλα ο στοχος του σχολιου μου δεν ηταν να σου χαλασω την ονειρωξη…παραμονο οτι καλο θα ηταν να περιμενουμε και μετα να κρινουμε.χωρις να θελω να υποβιβασω την συσκευη που μακαρι να ισχυουν οι διαστασεις.θα ειναι το οτι καλητερο για να παραδειγματιστουν και οι υπολοιποι κατασκευαστες.

bas13

Οι διαστάσεις του μου φαίνονται εξωπραγματικά μικρές, μακάρι να είναι έτσι αλλά μέχρι να το δω επίσημα κρατάω επιφυλάξεις.
Κάτι ακούγεται για 2 εκδόσεις, ελπίζω να μην ισχύει μόνο και μόνο γιατί προς τα μέρη μας βλέπω να έρχεται μόνο η ”φτωχή” και την ”καλή” να την βλέπουμε με το κυάλι, όπως συνέβη και με το 32αρι G2.

greg

εγω εχω το g2 σε γενικα εμεινα ικανοποιημενος το μονο που με χαλασε ειναι τα χρωματα της καμερας πχ το καφε ειναι αθλιο .. καταλα μια χαρα ας ελπιζω το g3 να εχει κατι καλητερο σε αυτο των τομεα

Peter

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ G2 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ 5,5 ΙΝΤΣΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ)ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΧΡΙΣΤΩ,3000 mAh ΜΕ 2Κ ΟΘΟΝΗ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ FANBOY (ΤΗΣ SONY) ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ SAMSUNG,HTC,LG ΚΛΠ.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

Αντρέας

Όντως Peter αλλά τουλάχιστον υπάρχουν οι φορητές μπαταρίες, αφού δεν θα έχει αποσπομενο καπάκι δεν θα μπορείς να αλλάζεις την μπαταρία

greg

το ενα δεν εχει ραδιο το αλλο εχει μεγαλα bezel το αλλο δεν εχει καλη καμερα δεν ξερο τι να παρω καμια προταση ?

@παναγιωτης Ρε φίλε σου τεκμηρίωσε κάτι, πολύ απλό ο άνθρωπος, κάτι που αν ασχολείσαι έστω και επιφανειακά με την κινητή τηλεφωνία, θα έπρεπε να το ξέρεις από καιρό. Ότι τα megapixel δεν κάνουν την κάμερα. Δεν σου επιτέθηκε, ούτε σου μίλησε με άκομψο τρόπο. Σου μετέφερε τον θαυμασμό του για το επικείμενο smartphone της LG και για τα χαρακτηριστικά που θα έχει. Του λες ότι δεν πρέπει να προτρέχουμε, ενώ εσύ ο ίδιος καταδίκασες την κάμερα του κινητού, χωρίς καν να έχεις δει ούτε ένα δείγμα της. Τον ειρωνεύεσαι για ένα λάθος που δεν το έκανε εσκεμμένα ενώ ρε φίλε δεν ξέρεις στοιχειώδη ορθογραφία. Γράφεις το μιλάμε και το καλύτερο με ήτα (και όχι ήττα) και επειδή ανέφερε την γνώμη του, του λες ότι παθαίνει ονείρωξη με το κινητό? Δεν πιάνεστε πουθενά, μερικοί εδώ μέσα, αντί να θαυμάσετε΄την συσκευή και να χαρείτε που μια ακόμη εταιρεία μπαίνει όλο και πιο δυναμικά στο παιχνίδι (οπότε θα αναγκάσει και τις υπόλοιπες να συμβαδίσουν μαζί της και να εξελιχθούν γρηγορότερα), μόνο και μόνο επειδή είστε κάτοχοι, smartphone άλλης εταιρείας, μόλις κάποιος ισχυρισθεί ότι είναι καλύτερο από το δικό σας, κάνετε λες και σας έβρισαν χυδαία κάποιο στενό οικογενειακό πρόσωπο και επιτίθεστε αναίτια. Έλεος… Συνέχεια »

princegr

@greg, όσο και να μην γουστάρουν κάποιοι τη σαμμυ βγάζει τις καλύτερες all around συσκευές με κορυφαία υποστήριξη επίσημη και ανεπίσημη. Αυτό οφείλουμε όλοι να το παραδεχτούμε είτε μας αρέσει είτε όχι. Αντικειμενικά μιλάω και δεν είμαι fan καμίας εταιρίας μιας και έχω πάρει smartphones από όλες τις επώνυμες.

nikoss

τo iphone στις 4,7 ίντσες μάλλον είναι μονόδρομος για όσους θέλουν κινητό , που να μπορεί να χωράει άνετα στην τσέπη τους, κρίμα για την lg

greg

princegr@ ειχα το s2 και πραγματικα και ακομα κραταει γερα τωρα εχω το g2 και εχω δει την διαφορα και λεω να γυρισω πισο στην σαμμυ με το s5 δεν λεω οτι ειναι πολυ ομορφο σε μαυρο κατι λεει αλλα καμερα και οθονη ειναι τελεια αυτο μονο τα λεει ολα !! @nikoss i phone ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ventura07

αν το iphone διατηρησει τα ιδια bezel θα ειναι το ιδιο μεγεθος με τα υπολοιπα….

Alexis

nikoss τι εγινε τωρα οι 4.7 ιντσες του iphone ειναι μονοδρομος οι 4 ιντσες δεν είναι;

Bouss

@Alexis
Καρόδρομος…

patentas

Φίλε Πναγιώτη μην φοβάσαι, δεν μου χάλασες την “ονειρωξη”.. ξύπνιος είμαι. Το G2 το δημιούργησε η LG για να ανταγωνιστεί και -σαν προσπάθεια- να ξεπεράσει σε πωλήσεις τους ανταγωνιστές. Ξεκίνησε με το G2 που βγήκε απο το πουθενά και φυσικά καμία περσινή συσκευή δεν είχε τέτοιο hardware..
Και επειδή φαίνεται πως έχουν στόχο να ξεπεράσουν τις άλλες εταιρίες θα βγάλουν πάλι κάτι καλύτερο απο τον ανταγωνισμό.
Ακόμα θυμάμαι όταν είχα ακούσει για το G2 οτι θα είναι 5,2¨ και έλεγα ότι θα είναι τεράστιο! Και τελικά ήταν πιο μικρό και απο το s4. Καλά, δεν μιλάμε για τα Z.. αν και εκείνα είναι αδιάβροχα..
Γούστα είναι αυτά.. πραγματικά λατρεύω τις super amoled μιάς και το κινητό μου έχει και βλέπω τι κάνουν, λατρεύω τα ηχεία απο το One, λατρεύω το σχέδιο απο το Ζ, αλλά στην επιλογή μου δεν ψάχνω τα περισσότερο θετικά, αλλά τα λιγότερο αρνητικά… οπότε G3. Απο τον eveleaks είχαμε δει και το one απο πιο πρίν, οπότε το σχέδιο θα είναι αυτό. Τα hardware ας είναι όποιο θέλει. Καλο ηχείο, μπαταρία και κάμερα να έχει και θα σκίσει.

χρηστος σαμ

Μικρότερο μέγεθος και μεγαλύτερη οθόνη από τον ανταγωνισμό… Αυτό τα λέει όλα νομίζω.. Κάτοχος g2 και ερωτευμένος με τις διαστάσεις του σε λόγο με την οθόνη.. Από εδώ και πέρα μόνο lg

βασιλης

δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με τις διαστάσεις τι πάει να πάει το χώρεσαν??
Έχει η δεν έχει οθόνη 5,5’ ίντσες? Άρα θα είναι μεγάλο όπως και να το κάνουν Κατά την γνώμη μου από ένα σημείο και μετά
παύει να είναι κινητό αλλά πάει να γίνει tablet…παντόφλα δηλαδή Καλά όλα τα αλλά επεξεργαστές κάμερες και αλλά καλούδια αλλά ρε
παιδία να μην το παρακάνουμε με τις οθόνες

χρηστος σαμ

φιλε @βασιλη πιστευω κανεις λάθος…
ημουν κατωχος του s3 και μετα πηγα στο g2 με σχεδον διασταστασεις αλλα με μιση ινστα παραπανω..αυτο που διαπιστωνω (οχι μονο εγω)ειναι το ιδιο μανιτσεβελο ειναι και ας εχει μιση ινστα παραπανω αρα καλα λεμε εδω μεσα μπραβο που του χωρεσαν τετοιες διαστασεις.
πλεον η ταση ειναι γενικα να μεγαλωνουν τις οθονες εφοσον πουλανε.
αν ψαχνεις κατι μικροτερο υπαρχουν πολλες επιλογες.
αν θες ομως το g3 να ειναι 5ιντσο μαλλον δεν θα σου κανουν το χατιρι! 😛

βασιλης

συμφωνώ να μεγαλώσουν την οθόνη για να διαβάζεις καλύτερα αλλά μέχρι ενός σημείου
το ότι πρέπει κάθε χρόνο να βγάζουν νέα κινητά και πρέπει κάτι να δείξουν δεν χρειάζεται στο μέγεθος τις οθόνης φτιάξε την μπαταριά σου φτιάξε την κάμερα κάποια πράγματα τα όποια είναι χρησιμα…σε λίγο θα χρειαζόμαστε τσάντες για να κουβαλάμε τα κινητά συμφωνώ με εν μερί με εσένα διότι πχ το s5 είναι μια τετράγωνη παντόφλα…Αλλά όπως είπα δεν παύει η 5.5’ να είναι στα όρια τις τεραστίας οθόνης

dimpep

5.3 ήταν το πρώτο Note, ένα Phablet! Άρα και αυτό phablet είναι! Μη γελιόμαστε. Απλά δεν έχει…πενάκι!

stauros

εγω επειδη εχω το g2 θα πω οτι σε εμφανιση ειναι τελειο αλλα 2 θεματα εχει η καμερα (τα χρωματα δεν λενε ) και δεν δεχεται microSD και τωρα βλεπω οτι τα κανει μεγαλητερο 0.3 ιντσες για να χωρεσει εε ελεος

Κώστας

Ο επεξεργαστής που θα φοράει το κινητό είναι ο snapdragon 805 , και θα επαληθεύσει την δήλωση της qualcomm για κινητό με snapdragon 805 τον Μαϊο του 2014 καθώς επίσης θα είναι και ο πλέον κατάλληλος για την νέα ανάλυση του κινητού. Ο S801 που υπάρχει στα benchmarks προέρχεται από συσκευές που προηγήθηκαν του τελικού προϊόντος. H LG κάνει τη μεγάλη διαφορά και φέτος.

Johnny

Opoios den thelei 5.5 othoni as parei to lg G3 mini otan vgei
Bahahahahaha

Ventura07

@dimpep το note 1 με 5.3 οθονη 146.9 x 83 x 9.7 mm
το g3 με 5.5 αναμενεται μικροτερο σε ολες τις διαστασεις

οποτε αστοχη η συγκριση σου, ας το εκανες τουλαχιστον για το z2 (5,2) που και παλι ειναι πολυ πιο στενο και λεπτο.

Αντώνης Μαρίνος

Μέχρι και σήμερα, 1 βδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση, και δεν ξέρουμε αν το G3 τελικά θα έχει 801 ή 805, και αν θα είναι πλαστικό/αλουμίνιο/ψευτοαλουμίνιο το καπάκι. Επίσης παίζει και να είναι 3200αρα η μπαταρία, καθώς επίσης και το να μην βγει καν έκδοση με 16GB storage.

Προφανώς το best-case scenario (805, 32GB, 3200mAh) είναι Conan ο βάρβαρος εναντίον των Στρουμφ, αλλά και το worst-case (801, 3000mAh) δεν είναι του πεταματού, καθώς το κινητό προσφέρει σχεδόν τα πάντα ή και περισσότερα/καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα.

If the price is right, έτσι και αλλιώς η LG θα πάρει και τα σώβρακα….και από εμάς τα ευρουλάκια μας…

tiamat

αυτη ειναι η μαγεια των συσκευων χωρις μπεζελ!!! ,σου δινουν τη δυνατοτητα να χαιρεσαι και να απολαμβανεις τα πολλαπλα πλεονεκτηματα μιας μεγαλυτερης οθονης, κανοντας ταυτοχρονα τις λιγοτερες δυνατες παραχωρησεις στη πρακτικοτητα και τη φορητοτητα.

εγω ειμαι πολυ κατα που το βγαλε 5,5′ και οχι 5,3′ (λεω ετσι 5,3′ γιατι ειναι εξαναγκασμενη απο τη γενικοτερη ταση να την αυξησει απ’τις 5,2′) ,αλλα απο τη στιγμη που καταφερε να ειναι μικροτερο απο το 5 ιντσο one M8 και στα ιδια με το galaxy S5, εχει ολον μα ολον τον σεβασμο μου..!!!

αν μαλιστα ειναι και αδιαβροχο…τοτε θα εχει ξεφτυλισει ολοκληρωτικα παντελως τους παντες!!!!!

*κωστα βλαχακη χρονια πολλα!!!!! 😀 και ολοι οι κωστες του techblog φυσικα!

Chris

Όταν το ρομπότ δεν έχει κάτι να πεί (όχι πως έχουνε οι άλλοι) το ρίχνει στην αύξηση της οθόνης.

παναγιωτης

@μερκουριε πριν γινεις δικηγορος-μπατμαν-σουπερμαν και γινεις επιθετικος απο το πουθενα θα σου λεγα να ξαναδιαβασεις τα σχολια και αν εχεις νου θα καταλαβεις γιατι απαντησα ετσι στον πελατη σου(καπερα απο μενα κ ηπα απ την μερια του)…απο κει και περα κοιτα λιγο τα χωραφια σου και οχι τα ξενα.οσο για την συσκευη..ξαναδιαβασε το σχολιο που σε πικρανε και θα καταλαβεις αν εχεις νου ξαναλεω.
φιλε patenta το s4 ειναι μικροτερο του g2 κατα 2 cm περιπου.ελπιζω πραγματικα το g3 να ειναι τρομερη συσκευη σε ολα του γιατι μπορει να την παρω τοτε μετα απο κανα 6μηνο φυσικα!θελω πραγματικα να ειναι ετσι.οσο για την καμερα,ξερω ποια εχει συμφωνα παντα με αυτα που γνωριζουμε.

@παναγιωτης Ρε φίλε με δουλεύεις τώρα? Εσύ τι λες να αποφάσισα στα καλά καθούμενα να σε κράξω χωρίς να διαβάσω πρώτα τα σχόλια? Ούτε πελάτης μου είναι ο άλλος, ούτε γκόμενα μου, ούτε μπήκα στην διαδικασία να σου απαντήσω για να τον υποστηρίξω, αλλά να κράξω εσένα με την απαράδεκτη συμπεριφορά σου. Μια χαρά σου απάντησε, χωρίς καμία εμπάθεια ούτε τις δικές σου ειρωνείες και εξυπνάδες. Δεν θα αναφερθώ ξανά στην ορθογραφία σου φυσικά, γιατί δεν σου είπα για την κάμερα που φαίνεται ότι δεν έγινε από έλλειψη γνώσεων το λάθος, αλλά για κάποια άλλα που δεν ανέφερες καν. Και μου λες ότι εγώ είμαι επιθετικός ενώ εσύ πρώτιστα, μόνο που δεν έβρισες τον άλλον επειδή εξέφρασε την γνώμη του? Σύνελθε ρε και αφομοίωσε το σλόγκαν του techblog. Η τεχνολογία μας ενώνει δεν μας χωρίζει. Κουράστηκα να διαβάζω σχόλια αντιπαλότητας και ανταλλαγή “φιλοφρονήσεων”, κάτω από κάθε άρθρο, από fanboys και αδαείς, αντί να διαβάζω κάτι ουσιαστικό για το κάθε τηλέφωνο. Ακόμα βέβαια δεν τεκμηρίωσες την άποψη σου για την κάμερα του κινητού, ούτε μας παρέθεσες κάποιο δείγμα να δούμε κι εμείς την μεγάλη αποτυχία. Μόνο να κράζεις χωρίς να δεις πρώτα, να γίνεσαι επιθετικός και είρωνας και μετά να διαμαρτύρεσαι… Συνέχεια »

Τάσος

Η συσκευή θα είναι τρομερή και παλι καλά που βγήκε 5,5 ίντσες!!!!Ιδίως όταν είναι στο μέγεθος του s5!!Οποίος δε γουσταρει αυτές τις ίντσες και είναι κατα, και το ήθελε γύρω στις 5,2 ας πάρει κάτι άλλο στην τελικη και μη μας τα πρηζει !!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ LG!!

True

Βγηκαν τωρα φημες και εικονες που δειχνουν οτι τον 801 θα φοραει τελικα στην Κορεα..Ελπιζω το ευρωπαικο μοντελο να ειναι με το 805,αν και δεν νομιζω// Ο 801 ειναι σχεδιασμενος να τραβαει οθονες με QHD αλλα δεν θα εχει την ιδια αποδοση οσο ο 805! Σε δυο μηνες θα ειναι διαθεσιμος ο 805,Δεν περιμεναν αυτοι αλλο ενα μηνα και μετα να το βγαλουν??

μακης

@μερκουριος, συγγνώμη που επεμβαινω στη διαμάχη σας αλλά επειδή παρακολούθησα τη ροή των σχολείων μάλλον εσύ είσαι αυτός που δεν ενστερνίζεσαι το σλόγκαν και δημιουργεις αντιπαράθεση από το πουθενά (προφανώς όχι εσκεμμένα άλλα από λανθασμένη αντίληψη). Ξαναδιαβασε το σχόλιο του Παναγιώτη και φαντασου να στο λέει ένας φίλος σου σε κουβέντα και σε περίπτωση που ακόμα το βρίσκεις επιθετικό πάρε ένα ζαναξ…

παναγιωτης

μερκουριε.Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω..οσο αναφορα την αντιπαλοτητα και συμπεριφορα.κατα 2ων το σχολιο μου ειχε σαν στοχο της διαστάσεις της συσκευης(μακαρι να ειναι ετσι..).ηταν αρκετα μικρες για να ειναι και αληθινες,που τελικα ειναι περιπου 147cm σε σχεση με τα 142 του αρθρου.οσο αναφορα την καμερα οπως ειπε και ο patentas την εχει και το oneplus αλλα και το oppo.καλη καμερα σε ληψεις ημερας και με καλο φως.το (φτωχοτερη) αφορα τα trends της εποχης οσο αφορα το marketing,ψυχολογια καταναλωτη κτλ.πραγμα που εχει μεγαλη αναλυση.
(οσα περισσοτερα τοσο το (καλυτερο)).τωρα αν κουραστηκες απλα μην διαβαζεις.το(ρε)σου το γυρνω πισω οχι ομως εστω και ειρωνικα το(φιλε).fanboy δεν ειμαι καμιας εταιρειας γιατι ειχα συσκευες απο πολλες εταιρειες.το (αδαεις) τωρα και παλι οχι αφου ασχολουμε τουλαχιστον 5 με 6 χρονια στα android απο zte blade με εκδοση 2.1.και τελος πιες και κανα τσαι που και που ηρεμει τα νευρα.

ppc

Οι διαστάσεις που αναφέρονται στο παρών άρθρο είναι λάθος. Το GSMArena δεν αναφέρει τόσο μικρές διαστάσεις, το έχει ως 146.3 x 74.6 x 8.9mm που είναι περίπου ίδιο με το Sony Xperia Z2

https://www.gsmarena.com/lg_g3_full_specs_leak_ahead_of_announcement-news-8580.php

παναγιωτης

και να φανταστεις μακη του το λεω(καπερα,ηπα)κατι που καναμε λαθος και οι δυο μας με τoν patenta.τωρα για το ονειρωξη?που για μενα φανερωνει την τρελη επιθυμια για κατι..τι να πω πραγματικα.υπαρχουν πολλα τετοια τυπακια εδω μεσα.

@μακης Φίλε έχεις δίκιο. Αν κάποιος φίλος μου μου πει ότι την βρίσκω μ’ ένα τηλέφωνο δεν θα παρεξηγηθώ. Εδώ μέσα όμως δεν νομίζω να είμαστε φιλαράκια, ενώ δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε μια δημιουργική αντιπαράθεση απόψεων (κι εγώ μαζί, αν μου την πεις αναίτια). Τώρα εσύ αν δεν βρίσκεις επιθετικό και είρωνα τον Παναγιώτη, δικαίωμα σου. Εμένα περισσότερο μου κακοφάνηκε που αντί να του πει την άποψη του και μόνο, το γύρισε κατευθείαν στο προσωπικό, για ένα λάθος που έκανε στον γραπτό λόγο, ενώ ο ίδιος δεν γνωρίζει ορθογραφία. Αν εσύ το βρίσκεις νορμάλ εντάξει, εμένα δεν μου άρεσε και του απάντησα στον ίδιο τόνο. Ο γραπτός σας λόγος μπορώ να πω ότι μοιάζει επικίνδυνα, οπότε λογικό είναι να έχετε και τις ίδιες απόψεις. Τα νεύρα μου είναι μια χαρά, όπως και τα μάτια μου επίσης και ξέρω να ξεχωρίζω πότε κάποιος είναι εξυπνάκιας και πότε όχι. @παναγιωτης Φίλε, Παναγιώτη, μ΄ έχεις στείλει με την ευφράδεια λόγου σου και την χριστιανική σου παρομοίωση. Καταλάβαμε όλοι τι θες να πεις, η κάμερα του G3, υστερεί σε αριθμό megapixel μονάχα, κάτι που θα ξενίσει μόνο τους αδαείς, που θεωρούν όπως λες ότι τα megapixel κάνουν την κάμερα. Για τους περισσότερους εδώ… Συνέχεια »

Alexis
Γιαννης

@Αlexis
Αστοχο τελείως αυτο που λες , το iphone 6 λόγω τεράστιων bezel θα είναι στο μέγεθος όσο το S5 άρα και όσο το G3. Επίσης το Note 3 άνετα χωράει σε τσέπη παντελονιού και πουκαμίσου , μην λέμε και ότι θέλουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.