LG G3, Νέες φωτογραφίες σε χρυσό και πληροφορίες για την κάμερα με laser…

Τα παιδιά από το GSMArena δημοσιοποιούν αποκλειστικά δύο νέες φωτογραφίες του αναμενόμενου LG G3 αυτή τη φορά σε χρυσό χρώμα και κάποιες νέες αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. To LG G3 θα παρουσιαστεί στις 27 Μαίου στο Λονδίνο (το Techblog θα είναι εκεί!).

Αυτό που αναφέρουν τα παιδιά είναι ότι στο πίσω μέρος της συσκευής αριστερά ο αισθητήρας που διακρίνεται είναι ένα “laser” που θα έχει σκοπό να βοηθάει την κεντρική κάμερα να πραγματοποιεί λήψη καλύτερων φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού…

Η μπροστινή κάμερα θα μπορεί να λειτουργεί και με φωνητικές εντολές για να τραβάμε selfie φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να κρατάμε κάπως συκγεκριμένα τη συσκευή.

Σε ότι αφορά τον επεξεργαστή λέγεται ότι θα φοράει τον Snapdragon 801 με 3GB μνήμη RAM και θα έχει 32GB ενσωματωμένη μνήμη και υποδοχή micro SD (όπως πρώτο το Techblog σας είχε κάνει γνωστό).

Η μπαταρία του LG G3 θα είναι 3000 mAh και η οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση QHD δηλαδή 2560×1440 pixels.

LG G3 leak gsmarena, LG G3, Νέες φωτογραφίες σε χρυσό και πληροφορίες για την κάμερα με laser…

LG G3 leak gsmarena, LG G3, Νέες φωτογραφίες σε χρυσό και πληροφορίες για την κάμερα με laser…

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
True

Ωραιο το χρυσο!!Απο μπροστα κατι δεν παει καλα,αλλα δεν νομιζω να ειναι ετσι το τελικο προιον!

dimpep

Το τελικό προιόν Θα είναι έτσι. Πότε τελευταία μετά από leaks το τελικό προιόν δεν είναι το ίδιο;

Nio

Χμμμ.. Γιατι μου φαινεται μεταλλικο το φινιρισμα και τρελαινομαι???? Πες μου οτι θα τα εχει ολα.
Μεταλλικο, μικρα πλαισια, αδιαβροχο και τρελλα specs……
Ααχχχχ…

momo

Φιλε ΝΙΟ δεν ειναι μεταλλικο…εχω το ATIV S και βλεπω στην φωτο οτι ειναι το ιδιο πραγμα….

Tom

Πολλα αν και παλι. Αν ηταν πιο μικρο και αν ειχε μια ωραια μαυρη ματ εκδοση θα μου αρεσε. Για οσους αρεσκονται στις 5.5 ομως ειναι κομπλε. Και η LG ειναι αρκετα ανεβασμενη εταιρια. Και φαινεται να προσπαθει και στις αναβαθμισεις. Το καλο ειναι οτι κραξε κραξε το κραξιμο επιασε τοπο. Και για την HTC το ιδιο και για την LG. Η Sony πισω και σε αυτο. Και οτι δινει ειναι συνηθως προβληματικο.

Τομ

Α κατι αλλο τελικα εχουμε μαθει τι ειναι αυτο που ειναι διπλα στην καμερα αλλα οχι το φλας

Panagiotis GP

Δεν μου αρέσει το χρυσό, μου αρέσει όμως σαν συσκευή.
Μια κόκκινη γραμμή που έχω βάλει όμως στην αγορά του επόμενου κινητού μου είναι
Ποτέ Ξανά Οπίσθιο Ηχείο.
Μπροστά, ναι. Πάνω, ναι. Κάτω, ναι. Stereo ακόμη καλύτερα. Πίσω όμως ποτέ ξανά.

Αντρέας

Φίλε Τομ το άρθρο μιλά ακριβώς για αυτό.

Αν δεν έχει 805 θα πέσουν πολλοί από τα μπαλκόνια τους

ulb

Και μετά λέτε για την Samsung… Design είναι αυτό; Τρισχειρότερο από αυτό του S5!

Akn

lg και αλλα αστε τα πάρτε ένα vivo xshot και είστε κομπλέ κάτοχος σ4

Panos7GR

Εγώ γιατί εξακολουθώ να πιστεύω πως τελικά θα δούμε να φοράει τον 805; Μάιο έχουμε, καλή συνεργασία έχει η LG με την Qualcomm, γιατί όχι; Αφού θέλει να ξεπεράσει την φήμη της σειράς Galaxy S, ότι βγάζει smartphone με την αιχμή της τεχνολογίας, άρα μια τέτοια κίνηση θα βουλωνε τα στόματα των S-fans και θα τραβούσε τα βλέμματα όσων ασχολούνται με το “άθλημα” και όχι μόνο αν ακολουθήσει επιθετική διαφήμιση.

Αν ισχύει για το “laser”, πιστεύω θα κάνει την έκπληξη στις νυχτερινές λήψεις. Και καλά σαν τις κάμερες ασφαλείας που έχουν γύρω απ το φακό LEDακια κόκκινα (συνήθως), για να “βλέπουν” με πολύ χαμηλό φωτισμό, ε;;; Χμμμ… Ίδωμεν!

True

Τον 805 θα εχει!μην ακουτε πελλαρες..η ιδια η Qualcomm ειχε ανακοινοσει προσφατα οτι το πρωτο κινητο με 805 θα ανακοινοθει τον Μαιο!Δεν βλεπω τον λογο η LG να βαλει το 801 αφοu ηδη θα δατιθεται ο 805..Εξαλλου ο 805 ειναι σχεδιασμενος για αναλυση QHD και οχι ο 801.Επισης χθεσινες πληροφοριες απο ενα insider κανει λογο για τον 805!!

greg

αδιαβροχο δεν παιζει να ειναι

Tom

Ναι φιλε Αντρεα το ειδα με το που ποσταρα το σχολιο σορρυ για την περιττη ερωτηση. Οταν βιαζεσαι λεει ο λαος..

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θα ειναι και πως θα λειτουργει (οκ laser αλλα τι και πως) αλλα φανταζομαι θα μαθουμε.

wrangler10

Το χρυσό δεν μου αρέσει..Το ηχειο (εαν αυτο ειναι το ηχειο δεν ξερω ) ειναι λαθος στο πισω μέρος..Εάν δεν εχει τον 805 δεν μου λεει τιποτα προσωπικά εμένα…Αδιάβροχο μην λέτε ότι δεν είναι γιατί δεν το ξέρετε αυτό..εγώ νομίζω ότι θα είναι βασιζόμενος του προ-άγγελου του G3 το Isai που είναι αδιαβροχο…Νεαρέ σε μαύρο υπάρχει διαθέσιμο?Πιάσε ένα σε παρακαλώ χαχαχα

τασος_μιχ

προσωπικα σαν design μ αρέσει..αλλα οχι το χρυσο..απο μπροστα ειναι κατι σαν htc 8s και ειναι ομορφο..αν εχει 5.5 που λογικα τοσο θα εχει, απο μενα το Χ το εχει φαει..αν ηθελα ταμπλετοφωνο θα πηγαινα στην εταιρια που ειναι η μανουλα τους,και το ξερει το παραμυθι..αναφερομαι φυσικα στην σειρα note της samsung..και οοοοσο μικρα να τα κανουν τα μπεζελ,η τεραστια οθονη δεν μπορει να αλλαξει..και για μενα θα ειναι δυσχρηστη..

χρηστος σαμ

θεικο απλα..που να βλεπαμε κ την οθοναρα του ανοιχτη με αυτα τα μπεζελ
αν ειναι κ μεταλλικο κ αδιαβροχο..καλα..την εχει πει σε ολες τις εταιριες που δικαιολογουν τα μπεζελ λογω αδιαβροχοποιησης!
κ πληροφοριακα με βαση τις διαστασης του lg isai fl, περιπου ιδιες διαστασεις με s5, one m8,z2 συν μιση ιντσα ακομη(!!!)

Evagoras

Το ηχειο ειναι μια χαρα εγω εχω το g2. Θα προτημουσα το ηχειο στο να ειναι πισω επειδη οταν παιζω το δαχτυλο μου το κλεινει και δεν ακουγετε καθολου.

Mimis

Περιμένουμε εναγωνίως την επίσημη παρουσίαση!

nord

πιστευω το καλυτερο κινητο μεχρι στιγμης

angelino

αν η lg βελτιωσει το UI ειναι το καλυτερο κινητο μαζι με το s5

tiamat

καλα ετσι και βαλουν τον 805 και εχει τετοια μπεζελ θα γινει της μουρλης!! .κωστα δηλαδη θα πας επισημη παρουσιαση και θα εχουμε πρωτοι hands on απο το κτηνος!!????..ΧΟ*ΧΟ*ΧΟ ωρε γλεντια!!!…

minas

Μπράβο ρε LG, τελικά κατάφερες να δημιουργήσεις ντόρο για τη νέα ναυαρχίδα σου!
Φήμες, υποθέσεις, δήθεν αποκαλύψεις, διαρροές… όλα αυτά βοηθούν να αυξηθεί η προσμονή και να συζητούν όλοι το G3! Έτσι θα πάει μέχρι την παρουσίαση! 🙂

Αντώνης Μαρίνος

@evagoras x2 😉 Και όχι μόνο σε παιχνίδια, και η μικρή όταν βλέπει κανά videάκι το ίδιο κάνει, κλείνει το ηχείο και μου λέει “μπαμπά δεν ακούω” 🙂

Προφανώς το χρυσό για όποιον δεν είναι ο Φλωρινιώτης είναι επικό no-no. Ίσως για τους καρακιτσιαριούς Κορεάτες…Επίσης το λευκό όπως το είδα είναι μάλλον άσχημο, οπότε για μένα ένα απλό τυπικό μαυράκι και είμαστε κομπλέ.

Όσο για το 801-ή-805, και οι δύο είναι next-gen, άρα και οι δύο καλύτεροι από τον 800αρη του G2, άρα καλός ο 801, και ακόμα καλύτερος ο 805….

jojomos

Τον 801 θα έχει μάγκεςςςς, αν είχε τον 805 θα είχε διαρρεύσει, σπανίως πέφτουν έξω τα leaks, να τον περιμένετε κατα τον Αύγουστο τον 805 απο κάνα κινέζικο πρώταα…

Τομ

Οτι θα εχει μικρα πλαισια θα εχει αλλα που το καταλαβατε απο την φωτο; Τα πλαισια θα ειναι μαυρα στο χρωμα της οθονης και οχι αυτο το ελαχιστο χρυσο μερος στην ακρη.. Αυτο κατα 99% δηλαδη εκτος της περιπτωσης που οι Κορεατες το εχουν κανει 100% οθονη μπροστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.