LG G3, η LG Ολλανδίας επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά και 2GB RAM

Το LG G3 εμφανίστηκε στο LG U.K. website με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του και ανάμεσα σε όλα επιβεβαιώθηκαν αυτά που γνωρίζαμε για τη συσκευή μέχρι τώρα αλλά εμφανίστηκε να έχει 2GB RAM αντί για 3GB που πιστεύαμε. Σήμερα εμφανίστηκε και στην Ολλανδία στο website της LG.

H ανάρτηση μάλλον έγινε κατά λάθος καθώς περιείχε την πλήρη σελίδα του προϊόντος και στη συνέχεια οι περισσότερες πληροφορίες κατέβηκαν. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το LG G3 θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560 και Snapdragon 801 επεξεργαστή. Το δυσάρεστο είναι όμως πως αυτό που διαβάσαμε στο LG U.K. website για τα 2GB RAM επιβεβαιώνεται τώρα και η συσκευή ίσως να μην έχει 3GB RAM τελικά. Επιπλέον βλέπουμε 16GB εσωτερική μνήμη και όχι 32GB.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι 3000mAh μπαταρία, 13MP εξωτερική κάμερα, Android 4.4.2 προεγκατεστημένο. Οι διαστάσεις τις συσκευής είναι 146.3mm x 74.7mm x 8.9mm.
Επιπλέον, το LG G3 θα παρέχει στον χρήστη πληροφορίες παρόμοιες με εκείνες του Google Now.

Η Quick Circle θήκη θα εμφανίζει τα 6 πιο χρησιμοποιημένα apps στα οποία θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση από την κυκλική οθόνη.

Η εξωτερική κάμερα θα χρησιμοποιεί Laser Auto Focus για γρήγορο focus στις φωτογραφίες και τα videos. Όσο για την υποδοχή για microSD που χθες διαβάσαμε ότι θα δέχεται μέχρι και 2TB, δεν εμφανίστηκε κάτι στο ολλανδικό website.
, LG G3, η LG Ολλανδίας επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά και 2GB RAM
, LG G3, η LG Ολλανδίας επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά και 2GB RAM
, LG G3, η LG Ολλανδίας επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά και 2GB RAM
, LG G3, η LG Ολλανδίας επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά και 2GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ventura07

Μεγα fail αν ισχυουν τα 2gb

nikos

Αποκλειεται να βγαλει ενα g2 με τον 801 αντι για τον 800 και με καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη!Η θα βγαλει 2 εκδοσεις ειτε θα εχει γινει λαθος

Vasilis

Μάλλον 2 εκδόσεις θα έχει μια με 16gb/2gb και μια με 32gb/3 gb οπότε αν είναι και στο gsm arena specs

Christos
Αντρέας

Άστο ρε lg

Vasilis

Μόνο ελπίζω αν έχει δύο εκδόσεις η πιο μικρή να έχει απλή full hd ανάλυση, το Qhd με χαλάει γνωρίζοντας ως ο σκοπός του είναι για εφέ και ταχύτερο άδειασμα μπαταρίας.
Εδώ ίσα που Διακρίνω διαφορά στις 5,5 ίντσες με 720p του huawei 3x με με το full hd του Google galaxy s4 που είναι και πιο μικρή σε μέγεθος.
Σίγουρα όμως θα υπάρχουν και γεράκια που θα βλέπουν διαφορά μόνο και μόνο για να πείσουν τους εαυτούς τους ότι και βλέπουν.

George E.

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω θα ήθελα να δω τι θα λένε όλοι αυτοί που “θεωποιήσαν” το ΑΚΥΚΛΟΦΌΡΗΤΟ G3 στο σχετικό poll του techblog….

Κώστας Βλαχάκης

George E., Αυτο σκεφτηκα κ εγω, οτι αν ειναι ετσι, θα επαναλαβουμε το poll…

Tom

G3 premium με 3gb και τον 805 2 μηνες αργοτερα στα 800 ευρω. Εδω θα μαστε

George E.

Θεοποιήσαν….
Sorry για το ορθογραφικό…

Ν.τ.

Κοιτα να δεις οτι αυτο που εκραξα περισσότερο, ειναι και το καλυτερο.Το z2 με προβληματα, το m8 μονο μουρη και μετριοτητα,παλι η samsung θα πουλησει σαν τρελλη.Οποτε περιμενουμε το note4

john

Γι αυτο σας λεω τοσες φορες λετε να μην ηξερε η samsung τη θα βγαλουν η αλλες εταιριες πριν βγαλει το s5 παλι το καλυτερο ειναι απο ολα…

Ventura07

Λοιπόν θα κάνω μια εκτίμηση…
η lg Όπως και οι υπόλοιπες θα κυκλοφορήσει ένα απλό και ένα premium g3
με το premium να κυκλοφορεί λίγο αργότερα και θα φοράει τον 805 και 3gb

Sot11

Σιγα, τα ιδια specs με τα αλλα θα εχει και θα ναι κι πιο όμορφο απο τα αλλα.

tiamat

εγω συμφωνω με τα παιδια που λενε οτι θα βγει σε 2 εκδοσεις.
1) 16 giga storage , 2 giga ram
2) 32 giga storage , 3 giga ram

αλλα αν γινει ετσι, ας μου πει καποιος ποια η ουσια και το νοημα της πρωτης εκδοσης ,εφοσον ειναι ιδιο με g2. αλλα θα μου πει μετα καποιος αλλος ,γιατι ρε φιλε το one m8 εχει καμια διαφορα απο το m7 η’ το s5 απο το s4 εχει ?…

τιποτα. να πανε να………. και εδω ειμαστε απο σεπτεβρη με premium εκδοσεις και 805 να ξαναδουμε τα θεματα τους !!!

Nikos

Ελεος ρε lg με QHD τι ειναι αυτα!Θελω να παρω την ψήφο μου πισω απο το pull…..
Πάλι το καλύτερο ειναι το S5….

παναγιωτης

η lg εκανε το λαθος αν ισχυει.ειχα πει και σε παλιοτερο post οτι ας το δουμε και κρινουμε μετα οποτε θα περιμενω και γω μεχρι αυριο.αν ισχυει ομως tom να βγαλει και μια prime εκδοση τοτε θα εκανε την ποιο fail κινηση απο οτι εχουμε δει εως σημερα σε σχεση με τους αλλους κατασκευαστες.γιατι θα καταδικασει το g3 να πουλαει ως ναυαρχιδα μονο για 2 με 3 μηνες ενω οι αλλοι σχεδον ενα εξαμηνο.μακαρι να μην το εχει αυτο στον νου της γιατι θα ειναι κριμα για το g3 και 2 θα φανερωσει της φοβιες της προς τον ανταγωνισμο κατι το οποιο θα μεταφραστει στης πωλησεις της.

tiamat

τι ωρα ειναι αυριο το unveil ρε παιδια?? θα εχει streaming? και γω θελω να παρω πισω τη ψηφο μου απ’το mega poll αμα ειναι ετσι!

jim

Επαναλαβετε το poll πεντε και δεκα φορεσ αν θελετε..παλι το g3 θα βγει!!ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο..εκτοσ αν θελουν καποιοι το Μ8 με τη χαλια καμερα,το s5 που δεν εχει τιποτα κανουργιο και το z3 με τα ελατωμματα τησ υπερθερμανσησ…

True

@tiamat..6 ωρα Αγγλιας ρε φιλε..8 ωρα Ελλαδας!Να δουμε αυριο τι θα μας αποκαλυψουν γιατι και γω το καρτερουσα τοσο καιρο,και τωρα με κατι φημες(2 gb ram,16 gb rom,3000 mah,) με απαγοητευει..Το πιο σημαντικο και fail ειναι οτι δεν θα φοραει τον 805! ενω σε ενα δυο μηνες θα ειναι διαθεσιμος..//

dimitris

“Off topic” πριν απο λιγο μου ηρθε αναβαθμιση στο G2 γυρω στα 80mb, ξερει κανενας τι αναβαθμιζουν?

tech21man

Εχει νοημα το 3ο GB RAM στο android απο τεχνικης αποψης ακομη?

costas

@jim αν ισχύει το 2gb ram δεν ειναι το πιο ολοκληρωμένο μια οθονη άλλαξαν βασηκα και ενα update snapdragon που δεν θα εχει μεγαλη διαφορα απο τον 800 αρα παμε για g2

Enzo

Όπως όλα δειχνουν, το ΝΟΤΕ 3 με τα 3GB RAM και 32 GB μνήμη και 3200 mA/h παραμένει πολύ μπροστά….Ακόμη και σχεδόν 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του…

Αντώνης Μαρίνος

Εγώ στο poll δεν έχω ψηφίσει για τον προφανή λόγο ότι δεν έχω δει/πιάσει ακόμα το G3, άρα πως θα μπορέσω να κρίνω ? Ενώ για τα άλλα έχουμε δει πλέον τόσες photos και videos (τα specs τα ξέραμε) που μπορούμε να κάνουμε μια έστω βασική κρίση.

Επίσης νομίζω είχε βγει ως αρχική φήμη πριν κανά μήνα ότι θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, η “βασική” και η “full”, στα πρότυπα των κινέζων: 2/16 και 3/32. Αν είναι έτσι, τότε απλώς αποδεικνύεται με τις πληροφορίες αυτές.

Αλλά ας περιμένουμε μερικές ώρες ακόμα, τουλάχιστον να είμαστε σίγουροι για τις εκδόσεις και τα specs….

tasos

Σε όσους λένε “Γιατί δεν έχει 3gb ram” Κινητό αγοράζετε ή PC.

nikos

@Tasos κακα τα ψεματα.Κινητο παιρνουμε,που ομως εχει πιο βαρυ λειτουργικο και απο τα full windows, παρολο που ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο απο το ανδροιδες!Οι απαιτησεις συστηματος ανεβαινουν καθε μερα και οσο οι εταιρειες φορανε τα κακογραμμενα ui τους στης συσκευες και βαζουν ανουσιες εφαρμογες τοτε και τα 3γιγα ραμ δεν φτανουν!

tolis

Κωστα κανενα λινκ θα εχουμε για την παρουσιαση???

Chris

Αν εχει 2gb ram και ειναι πλαστικό πίσω αξίζει να παρει κάποιος το lg g2 του οποίου η τιμη σίγουρα θα πέσει με την έλευση του g3 και θα ειναι παρόμοια κινητά !

Μιχαλης

Καλά αμα ισχύει πάλι το note 4 πάλι θα ειναι το καλύτερο κινητο φέτος . Δεν θα εχει αντίπαλο πραγματικά . Και έλεγα να το πάρω τον Αύγουστο αλλά αφού θα ειναι ίδιο με το g2 σχεδόν δεν αξίζει

enki

με 2 gb ram ειναι μια χαρα ρε παιδια..3 gb δεν ειναι απαραιτητο ακομη

dark_master

Μάλλον κάποιοι αριθμολαγνοι βιάστηκαν να μιλήσουν. Ας περιμένουμε να παρουσιαστεί κ βλέπουμε πως θα είναι κ μετά κρίνουμε. Επειδή είδα πολλές κωλοτούμπες τις τελευταίες μέρες Εγώ ένα έχω να πω. Ας κυκλοφορήσει με το καλό να δούμε πως θα είναι και πως θα λειτουργεί κ μετά κρίνουμε.
Τα ίδια έλεγαν κ οι φαν της Samsung αλλά μέχρι τώρα την πιο υποδειγματική λειτουργία την έχει το Μ8.
Καλό θα ήταν να κρίνουμε κάτι μόνο όταν κυκλοφορήσει κ όχι μόνο από τα χαρτιά. Επίσης όσο καλό κ αν είναι το hardware αν το software δεν είναι καλογραμμένο τότε δεν λέει κάτι από μόνο του.

dimitris

LG G3 day – Livestreaming @London, UK https://www.youtube.com/watch?v=WFPZO2fcAUo

JohnWave

Η άποψή μου : > Για το android που κυκλοφορεί φέτος όπως και για τις εφαρμογές που κυκλοφορούν φέτος, ένα κινητό δεν χρειάζεται πάνω από 2GB ram. To έχω δει στην πράξη στο κινητό μου. > Για το android που κυκλοφορεί φέτος όπως και για τις εφαρμογές που κυκλοφορούν φέτος, ο χρήστης δεν θα δει διαφορά στην πράξη ανάμεσα στον snapdragon 800 και τον 805. > Για επιφάνειες μέχρι 5.5 ίντσες η QHD ανάλυση δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω σε σχέση με την Full HD. Βάσει των παραπάνω οι εταιρίες κατασκευής android κινητών θα πρέπει να επικεντρωθούν σε βελτιώσεις άλλων χαρακτηριστικών όπως : -> η βελτίωση της κάμερας ( και δεν εννοώ τα μεγαπίξελ ) -> η βελτίωση της μπαταρίας -> η όσο το δυνατό μεγαλύτερη μείωση των bezels > η βελτίωση της ποιότητας κατασκευής Το G3 σε σχέση με το G2 : ->βελτιώνει μόνο την κάμερα. ->δεν βελτιώνει μάλλον τη μπαταρία ( super στο G2 ) ->δεν καταφέρνει να μειώσει κι άλλο τα bezels ->δεν βελτιώνει την ποιότητα κατασκευής ( παραμένει πλαστικό ) αλλά κάνει το πλαστικό να φαίνεται ομορφότερο. Aυτό που θα ήθελα φέτος να είχε κάνει η LG θα ήταν να είχε βγάλει ένα μεταλλικό G2… Συνέχεια »

nick

Σωστός ο JohnWave αν και το TouchWiz της Samsung τρώει αρκετή RAM με αποτέλεσμα αν έχεις 3GB RAM είσαι άρχοντας.

tolis

Φιλε δημητρη θενκς για το λινκ!!

kostas

εχουμε “επισημη” πηγη 5,5άρα οθόνη με ανάλυση 2K, 13άρα κάμερα με Optical Image Stabilization και καταγραφή 4Κ video, Snapdragon 801 στα 2,5GHz, 3GB RAM και 3000mAh μπαταρία, με επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως 128GB μέσω microSD κάρτας. Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν μια χρυσή και μια “platinum” έκδοση, οι οποίες όμως μάλλον προορίζονται για την αμερικάνικη αγορά μέσω του παρόχου Sprint.

Bill

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε την αλήθεια !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.