LG G3, Αναμένεται τον Μάιο με οθόνη 5.5″ QHD και micro SD

Το LG G3 σύμφωνα με ότι υπάρχει σαν πληροφορία σήμερα, αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο Μάιο και να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, Ιούνιο και μετά. Η οθόνη του θα έχει διαγώνιμο 5.5 ιντσών και η ανάλυσή της θα είναι QHD 2560×1440 pixels. Περιμένουμε επίσης να έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Τις παραπάνω πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που τις ακούμε, ερχόμαστε όμως ως Techblog να υποστηρίξουμε ότι ισχύουν και να προσθέσουμε τη νέα πληροφορία για την υποδοχή των micro SD.

Όλα είναι ανοιχτά και πιθανά για το LG G3 όμως η συσκευή που δοκιμάζεται σήμερα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά.

LG G3, LG G3, Αναμένεται τον Μάιο με οθόνη 5.5″ QHD και micro SD
Η φωτογραφία φέρεται να προέρχεται από το νέο ui του αναμενόμενου LG G3.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Johnny

Αυτό που μου δημιουργεί περιέργεια στο screenshot είναι αυτό το G (στον αγκώνα του άνθρωπου που βρίσκεται στο wallpaper) που υπάρχει δεξιά από την τέλεια που αντιπροσωπεύει τη Home screen.Τι να ναι άραγε; Ίσως κάτι ανάλογο του BlinkFeed.

Επίσης θετική η προσθήκη της Micro sd αλλά η ανάλυση είναι υπερβολικά μεγάλη.Ήδη με την Full Hd ήμασταν μια χαρά οπότε η QHD το μόνο που θα καταφέρει είναι να τρώει μπαταρία άσκοπα

stamatis21

Ετσι τετοια νακουω μπραβο ρε lg.δωσε πονο.τελος να η ευκαιρια μου που περιμενα να παρω κινητο.αυτο θα ειναι.ουτε g2 ουτε τιποτα.μονο g3.καλοκαιρακι μια χαρα.κ οσο κ να κανει δεν μενδιαφερει γιατι αυτο θα το κρατησω για καιρο.τωρα να δω ολους που τρελαθηκαν με g2 κ το υμνουν τι θα το κανουν.θα το πουλησουν κοψοχρονια για να παρουν g3;θα το βαλουν πανω στο ραφι σαν συλλογη κ θα σκασουν 500 ακομα ανετα ευρουλακια ετσι να βλεπω την αγορα να κινηται ελα παμε;εξαλλου οπως ειπε κ ο σαμαρας η ελλαδα βγαινει στις αγορες.η που σαν lg πουλουσε το g2 με τα 16 gb μονο κ ετρεξαν ολοι λες κ δεν ειχαν κινητο να το παρουν παρολο που δεν τους εκανε κ τωρα αν ισχυει θα εχει sd το g3;ε ρε γελια.θα περασω καλα με τα σχολια οταν ανακοινωθει.οσο για το βιντεο του s5 ειπες κωστα οτι η τεχνολογια προχωραει κ το s5 ειναι το φυσικο βημα.αν αυτα για το g3 ισχυουν τοτε αυτο τι βημα ειναι;κ αυτο φυσικο;γιατι για μενα ειναι φυσικο αλλα με τα δικα σου λεγομενα πρεπει ναναι η επανασταση αφου τα σπεκ του s5 ειναι φυσικο βημα.

Αντώνης Μαρίνος

Καταρχάς, @stamatis21, ελπίζω το “21” να υποδεικνύει την ομάδα σου (ΑΕΚ), γιατί αν υποδεικνύει την ηλικία σου, έχεις πρόβλημα, καθώς η πνευματική σου ηλικία φαίνεται να είναι μονοψήφια και αδυνατείς να συλλάβεις απλές έννοιες του πως λειτουργεί η αγορά, και δη των ηλεκτρονικών συσκευών. Ή το ακόμα πιο απλό του κάποιος να ήθελε να πάρει κινητό πέρσι και αγόρασε το καλύτερο διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή, δηλαδή το G2. Άστο λοιπόν καλύτερα για κάποιον που το κατέχει, δεν σε παίρνει…

Όσο για το G3, ήδη το G2 είναι το καλύτερο κινητό του 2013 και κοντράρει στα ίσα τις νέες ναυαρχίδες (ενώ π.χ. στη μπαταρία/διάρκεια τα πατάει κάτω σαν χταπόδια). Αν λοιπόν το G3 είναι βελτιωμένο σε όλα τα σημεία -όπως φαίνεται ή/και ακούγεται- τότε θα είναι το μοναδικό κινητό για το οποίο θα δώσω το G2. H προσθήκη mSD εξαλείφει το πρόβλημα του storage (αν και εγώ με το 32αρι δεν είχα θέμα), ενώ η χρήση των τελευταίων εκδόσεων SoC θα το φέρει στην κορυφή των επιδόσεων. Αναμένουμε λοιπόν….

9re9ory

Johnny αυτο το G λογικα ειναι κατι σαν το “Do you know” που τρεχει κ τωρα στα g2 οταν τερματισεις τις οθονες στα αριστερα και σε ενημερωνει για τα νεα χαρακτηριστικα.Φυσικα απενεργοποιειται αν θες.(μπορει να ειναι κ κατι αλλο ετσι??Θα δειξει).
stamatis21 τι παραληρημα ειναι αυτο??Ετσι ειναι η τεχνολογια κ οποιος ασχολειται με αυτη ξερει οτι οτιδηποτε αγορασει σε 6μηνες – 1 χρονο το πολυ θα θεωρειται ξεπερασμενο.Κ το g3 απο τη στιγμη που θα κυκλοφορισει σε 1 χρονο θα θεωρειται παλιο γιατι θα βγει πχ το g4 που θα εχει 4κ καμερα, 6″ οθονη κλπ ..κλπ…Τι παει να πει.Κανε εσυ την αγορα που σε καλυπτει κ ασε τους αλλους.Ας τα πουλησουν κ κοψωχρονια κ τι εγινε?Θα μπορεσουν να παρουν ενα αξιοπρεπες κινητο κ ατομα που δεν εχουν αρκετα χρηματα.Καλο ειναι.Εισαι το κλασικο παραδειγμα “να ψοφιση η κατσικα του γειτονα”!! Φιλικα το λεω ετσι? Ειμαστε ολοι καταναλωτες αρα βραζουμε στο ιδιο καζανι!

sosimple

@stamatis -21: Και 6 μηνες αφου παρεις το g3, κανε copy past το κατεβατο που εγραψες, αλλαξε μονο το g3 με g4 και στηλτω στον εαυτο σου..

PAP

Ο/Η sosimple απλα εγραψεςςςςςςς.! 🙂

Solon

Το θέλω και με snapdragon 810!

Antonis

Απο οτι φαινεται και η lg flat design.

nikoss

satamatis21: ότι του φανεί του Λολό Στεφανί !!!! και όταν βγει το G4 τι θα λες ; περιμένετε να βγει καινούργιο Ομόλογο (δάνειο) του ελληνικού δημοσίου;;

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Πωπω κομπλεξ που εχουν μερικοι…παρτε το χαμπαρι…και νεο και καλυτερο…ετσι παει και οποιος εχει το χρημα αγοραζει.

xtekto

Παει να φτιαξει το τελειο κινητο η lg…well done πραγματικα…στο μονο που διαφωνω καπως (αποψη δικη μου βεβαια) ειναι οτι δεν θα ηθελα να παει στις 5.5′ ιντσες…θα το ηθελα στα ιδια αντε μια ιντσα παραπανω…γιατι και τα bezel δεν μπορει να τα μειωσει κι αλλο νομιζω…εχει ηδη κανει τελεια δουλεια…Εγω προσωπικα θα το περιμενω, και αν και η τιμη του ειναι ok απο Σεπτεμβρη θα το τσιμπησω και θα φυγω απο σαμμυ μετα απο αρκετα χρονια!!

GEOZN8

Ειναι που ειναι τουμπανο το G2 που να βγει και το G3 θα γινει χαμος.Ελπιζω μονο να μην ειναι ποιο ασχημο απο το g2 αλλιως απο specs θα σκιζει!!

Wrangler10

Φήμες λενε οτι θα ειναι και αδιάβροχο ..το νέο trend.

xtekto

δεν νομιζω να παει για αδιαβροχο….για 2 λογους…
1ον: για να καταφερει λογω των πολυ μικρων του bezel να το βγαλει σχεδον ιδιο μεγεθος με το s5 (παρολο τη διαφορα μεγεθους της οθονης 5.2′-5.5′)
2ον: για να κρατησει την τιμη πιο χαμηλα..

kostas80

Πραγματικά λυπάμαι εσάς που θα πουλήσετε το g2 για g3(εκτός αν έχετε θέμα με την μνήμη) Δεν έχει νόημα να το αγοράσετε για τον απλο λογο οτι θα έχει σχεδόν μηδενικες διάφορες (σε μπαταρία,ταχύτητα, αποδοσή )από το προηγούμενο και δεύτερο θα έχει 300 ευρώ περισσότερα …σκεφτείτε πως το g2 έχει 320 ευρώ ( στα skroutzομαγαζα)Οπότε δεν χρειάζεται να σας πω ποιό είναι το καλυτερο κινητο οταν οι ανταγωνιστές. [Θεωρητικά S4=600,htc one =500],[και τα κορυφαία z1=590,note 3=700,lg g2=450] Οι μεγαλες εταιρίες μας<>οπότε προς το παρόν ας στρέψουμε το βλέμμα μας αλλού (πιστεύω πως η lg κρατάει τόσο χαμηλες τις τιμές για να τραβήξει κοσμο και οταν το πετύχει θα τις ανεβάσει …μέχρι τοτε lg g2)

Τάσος

Εντυπωσιακό θα έλεγα,αν δεν υπήρχε note 2 με 300 ευρωπουλα..άντε γειαααα…

alxgiann

Τάσο, καλό το τρολαρισμα… ακόμα γελάω.Προσωπικά, θα αρχίσω να σκέφτομαι για αλλαγή του G2 …από το επόμενο καλοκαίρι και μετά. Δεν υπάρχει λόγος, πραγματικά.

Alex

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να πάει στις 5,5 ίντσες.Περνάει τα όρια του κινητού και φτάνει τα phablet.Και όσο μικρά bezels και να έχει(που μικρότερα από το g2 δε γίνεται) πολύ μεγάλο θα είναι.Δηλαδή ειλικρινά ρε παιδιά από εσάς που έχετε το g2 υπάρχει κάποιος που λέει “όλα καλά με το κινητό αλλά θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη”??

Nio

Κατοχος G2… Δεν το πουλαω που να βγαλει κ πυραυλο η LG..
Δεν πα να χτυπα τον κωλο του κατω ο stamatis21… θα το κρατησω 10 χρονια…..

stamatis21

Ρε μαγκες γιατι το παιζετε εξυπνοι ολοι κ εγω ο βλακας.με εξοργιζει να λετε οτι να δινεις καθε χρονο απο 400 ευρω δεν ειναι τιποτα.ετσι ε;τοτε να δινατε αν γουσταρατε απο ενα ευρω στην unicef για τα παιδακια που δεν εχουν g2 κ δεν τους ενδιαφερει.αυτα τους ενδιαφερει το φαγητο που εσεις με καποιο τροπο ακομα το εχετε λυμενο.γιατι αφου εχετε τοσο ανετα αυτα τ χρηματα σημαινει η δεν εχετε αλλες υποχρεωσεις η υπαρχει απο πισω αλλοι.γιατι πλεον να δινεις καθε χρονο αυτα τα χρηματα για κατι που σου κανει την δουλεια κ αυτο που εχεις τωρα ξερετε εξυπνακιδες πωςλεγετε;δεν το λεω γιατι θα κοπει το μνμ.κ εσεις που λετε να κανω copy paste το μνμ μου κ να το στειλω σε εμενα ξερω παρα πολυ καλα τι θα πω.αλλα το θεμα ειναι οτικανεις απο εδω μεσα δεν ειπε δεν παει ν βγει το g20 εγω ρε φιλε ειμαι μια χαρα με το g2 κ δεν προκειται ν το αλλαξω για τα επομενα 4 χρονια.ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.αλλα τελικα εισαστε εξαρτημενοι με την τεχνολογια.θα δωσετε ενα κινητο που το πληρωσατε 400 ευρω 50 ευρω για να δωσετε αλλα 400 ευρω επιπλεον για να παρετε αλλο κ καθε χρονο… Συνέχεια »

xtekto

Φιλε κωστα συγρινεις το g2 με τιμες σκρουτζ και στις αλλες ναυαρχιδες βαζεις τιμες μεγαλων καταστηματων…λαθος τιμες συγκρινεις!

bas13

Μακάρι να κάνει την έκπληξη και να μην κινηθεί στη μετριότητα όπως οι ανταγωνιστές του.
Όντως οι 5,5 είναι υπερβολή. Έχω το G2 και όντως (προερχόμενος από note 2) θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη, αλλά για τους λάτρεις των μεγάλων οθονών υπάρχουν τα phablet. (θα πήγαινα σε note 3 αλλά το ΚΝΟΧ με απέτρεψε). Πάντως πιστεύω μιας και όλοι οι ανταγωνιστές μεγάλωσαν (s5,one,z2) θα προσπαθήσει σε εφάμιλλο μέγεθος να προσφέρει τις 5,5”.
Καλύτερα να μείνει στις 5,2” με το ελάχιστο δυνατό μέγεθος & όσοι θέλουν μεγαλύτερη οθόνη (όπως και εγώ) να πάνε σε G2 pro, note 3 κλπ.

Agelos

Παιδια ειμαι κατοχος εδω και λιγες μερες του G2 μετα απο το S4..απλα το εχω λατρεψει. Δεν νομιζω να παω παντως σε G3 και με ξενερωνει λιγο αυτη εξελιξη γιατι ηδη το οριο μου ειναι οι 5″ απλα με τα bezels του G2 ειναι το ιδιο. SD card καλη αλλαγη, το QHD ψιλοανουσιο.

Και επισης πρεπει να μας ακουσει η LG και να βγαλει στην αγορα ενα κινητο με μεσαιου μεγεθους οθονη 4,3-4,5″ αλλα με βαρβατα χαρακτηριστικα ισαξια του G2. Εστω κι αν δεν ειναι FHD αλλα απλο HD.

9re9ory

@stamatis21 βλεπω συνεχιζεις το παραληρημα σου ή μας τρολάρεις ή δεν διαβάζεις τα μνμ των υπολοιπων.Υπαρχουν 20 μηνυματα σε αυτο το post και ο μονος κατοχος του G2 που λεει οτι θα το δωσει για το G3 ειναι ο φιλος Αντώνης Μαρίνος ,κατω ακριβως απο το πρωτο μηνυμα σου.Μονο ΕΝΑΣ. Οι φρασεις “θα το πουλησουν κοψοχρονια για να παρουν g3″ ,”θα το βαλουν πανω στο ραφι σαν συλλογη κ θα σκασουν 500 ακομα ανετα ευρουλακια “, ειναι δικες σου φιλε μου κ κανενος αλλου εδω μεσα.Ισα ισα που διαβασα 2-3 μηνυματα που λενε οτι δεν προκειται να αλλαξουν το g2 με τιποτα, τουλαχιστον προς το παρον.Αρα ή βλεπεις φαντασματα ή διαβάζεις μονιμως τα δικα σου μηνυματα! Υ.Γ : Οσο για την ευαισθησια σου για τα παιδακια της Αφρικης,ειμαι σιγουρος οτι εχεις παραπανω υλικα αγαθα απ’οσα χρειαζεται για να ζησεις σε αυτον τον κοσμο,οποτε μην κρινεις τους αλλους.Ειναι ενα τεχνολογικο blog και γραφουμε για προιοντα τεχνολογιας.Για να γραφεις κ εσυ παει να πει οτι εχεις pc και internet.Να λοιπον κατι που πληρωνεις και δεν χρειαζεται για να ζησεις,ενω τα παιδακια πεινανε.(με τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ λογικη).!!

spirios

Ο σταματης μιλησε για περισσεια εξοδων οπως 500 ευρω το χρονο…σαυτο δικιο εχει μη συγκρινεις το ιντερνετ δεν εχει καμια σχεση. Παντως οτι θελει ο καθενας κανει, οποιος τα ‘χει τα σκαει αβερτα οτι και να λεμε. Έτσι οπως εκφραζεσαι παντως σταματη χανεις το δικιο σου..οντως κανεις δεν ειπε στο κατω κατω οτι θα παει σαν προβατο να αλλαξει το g2 για το g3.
@Αντώνης Μαρίνος το g2 ειναι το καλυτερο πλεον value for money για το 2013 οχι το καλυτερο – αλλα απο τα καλυτερα.

Sot11

Αα αλλαγές στο ui βλέπω, την ήθελε μια αλλαγή σιγουρα! Πάντως η lg έκανε μια πολυ καλή αρχή με το g2 και πιστεύω να συνεχίσει έτσι!

Υ.Γ. stamatis21 γιατι δεν πας σε ένα κέντρο απεξάρτησης απο ουσίες; Θα δεις η ζωή σου θα γίνει καλύτερη…..!

kostas80

Φίλε μου @extekto δεν συγκρινα g2 απο skroutz με τιμές Ελλαδας …το έψαξα πρωτα και το ειπα 450 κανει στο πλαισιο ενω αντιστοιχα το z1 590 ευρώ και το note 3 700

jojomos

Απο περιέργεια και μόνο… Γιατί απ τα 100 post της samsung στα 50 ζητάτε μέταλο και ποιότητα κλπ κλπ κλπ κι εδώ παρουσιάζετε το κινητό θεικό, ενώ είναι κατασκευασμένο απο παρόμοια υλικά και συναρμολόγηση;;;

Dimitris

Σκέφτομαι να αλλάξω το iPhone 5s με το g2 32gb, το g3 αν ειναι στις 5,5′ που λέτε ειναι πολυ για μενα.

Sot11

Jojomos η lg μπορεί ν βάζει πλαστικό στις ναυαρχίδες της αλλα μετά ζητάει 500 ευρώ, η samsung ζητάει 750 ευρώ!

kostas80

@Dimitris πιστεύω πως για εσενα που έχεις iPhone 5s το ιδανικό ειναι να το ανταλλάξει με htc one και να σου δώσει ο αγοραστής 100-150(αν δεν το θεωρείς παλιό) ή
Να το πουλησεις και να βάλεις άλλα 150 ευρω να παρεις htc one m8

Ventura07

Ρε παιδια κινητο αγορασατε,
δεν πηρατε ουτε οικοπεδο ουτε διαμερισμα,
το υποστηριζετε σα τρελοι λες και φοβαστε μην χασει την αξια του,
το g2 εχω και πραγματικα πεταει η καλυτερη αγορα που εχω κανει οσων αφορα κινητο τηλεφωνο,

αλλα αν το g3 εχει ακομα καλυτερη αυτονομια, 3gb ram, επεξεργαστη krait 400,
+40% αποδοση στην gpu , καλυτερη καμερα με ois+ και κανα ακομα καλουδι στο λογισμικο (μερικα τα εχουμε δει ηδη στο pro 2) ή καρτα μνημης
δηλαδη μια σημαντικη προοδο απο το g2 ναι θα το παρω τρεχοντας…
αν λειπει κατι απο τα παραπανω ή το κανει αδιαβροχο ναι θα μεινω με το g2

Dinitris

@kostas80 εχεις δίκιο αλλα εχω προβλημα συμβατότητας με το htc ειμαι Αμερική και το δυκτιο μου δεν εχει το htc (αμερικανικές μ……ς) ευχαριστω πάντως

stamatis21

9re9οry k spirios θα δειτε οταν ανακοινωθει το g3 κ ειναι αυτα κ ακομα περισ.τα σπεκς να δειτε μετα τα σχολια ολων αυτων που εχουν ηδη g2 τι θα λενε κ για ποτε θα γραφουν πουλαω g2 για g3.θυμηθητε αυτο που λεω κ κρατειστε το αρθρο να δειτε αυτα που λεω.κοντη γιορτη αλιλουια.γιαυτο κ εγραψα οταν ανακοινωθει θα γελαω με τα σχολια.γιατι ηδη ξερω τι θα λενε.οσο για σενα sot11 τι να πω οτι εισαι ηδη καμενος απο την μερα που γεννηθηκες κ δεν το πηρες χαμπαρι;θα ειναι λιγο.

Αντώνης Μαρίνος

Πραγματικά μερικοί φαίνεται να έχετε πέσει μόλις στον πλανήτη Γη…καταρχάς το G2 ψηφίστηκε το Καλύτερο κινητό για το 2013, όχι απλά το Best VFM (που επίσης είναι στην ανώτατη κατηγορία των ναυαρχοκινητών). Πλέον δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το Καλύτερο κινητό για το 2014, λόγω του ότι έχει μείνει πίσω στα specs (πλην μπαταρίας/αυτονομίας και εργονομίας), αλλά παραμένει εύκολα Best VFM, ειδικά με την τωρινή τιμή του. Πάει αυτό… Για να πάρω το G2 πριν μερικούς μήνες πούλησα το προηγούμενο κινητό μου, έβαλα κάποιο -μικρό- ποσό και το αγόρασα. Το ίδιο ακριβώς θα κάνω για να πάρω το G3: θα δώσω το G2 150-200 ευρώ, θα βάλω άλλα 150-200 ευρώ, και θα ξαναέχω το καλύτερο κινητό -όπως φαίνεται. Σε ποιον και πως και γιατί φαίνεται αυτό παράλογο ? Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε δηλαδή, και κάνουμε τόσα χρόνια. Λεφτά για πέταμα δεν έχω, αλλά μέχρι στιγμής πάντα καταφέρνω να έχω top κινητό κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας από ελάχιστα έως και καθόλου χρήματα (όπως π.χ. πήρα το αμέσως προηγούμενο κινητό μου, εντελώς τζάμπα με τη διαδικασία που ανέφερα). Γράφω και λέω τα απολύτως λογικά και προφανή, παρ’όλα αυτά σε μερικούς από εσάς φαίνονται περίεργα εώς εξωπραγματικά…ψαχτείτε λιγάκι,… Συνέχεια »

JohnWave

Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα των 5.5 ιντσών εκτός αν κάνει κανένα νέο θαύμα πάλι η LG και χωρέσει τις 5.5 στο σασί του G2 ( δεν ξέρω αν η συνολική επιφάνεια του G2 είναι αρκετή για να τη χωρέσει ).

Ventura07

@JohnWave οποτε δεν θα ξαναπαρεις ναυαρχιδα
γιατι απο εδω και περα τετοιο μεγεθος και ακομα παραπανω θα εχουν ολες οι ναυαρχιδες,
το σασι του g3 θα ειναι σαν των s5,one,z2 μονο που θα εχει μεγαλυτερη οθονη
οποτε θα χωρεσει 5,5 ιντσες σε σασι 5 ιντσων

JohnWave

@Ventura07, ναι αν το στάνταρ των ναυαρχίδων γίνουν οι 5.5 ίντσες , δεν θα πάρω ναυαρχίδα. Δεν με πειράζει όμως γιατί η ανάλυση 720Χ1280 ή η 1080Χ1920 μου είναι υπεραρκετή ( δεν βλέπω pixel από τα 720Χ1280 και πέρα ) , όπως και οι 4πύρηνοι επεξεργαστές και τα 2GB ram. Οι εφαρμογές δεν αυξάνουν τις απαιτήσεις σε τεχνικά χαρακτηριστικά με το ρυθμό που αυξάνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά οι εταιρίες στα κινητά. Με άλλα λόγια ένα LG G2 έχω την εντύπωση ότι θα με καλύψει πλήρως για τα επόμενα 2 χρόνια.

chris tax

Εγω ειχα παρει το note 3 περσι αρχες οκτωβριου και το πουλησα μετα απο 2 μηνες για το g2. Δεν με νοιαζει αν υστερει σε σχεση με το note 3. Το g2 για μενα ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε. Και το πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου. (Μαυρο παντα). Ομολογω πως δεν καταλαβα γιατι ειχε μιμρη χωρητικοτητα .. ειδικα απο την lg. Αλλα δεν αλλαζω γνωμη ..
Δεν το αλλαζω αυτο το κινητο

minas

Άντε να δούμε τι θα βγάλει η LG, πάντως οι 5,5 ίντσες μου φαίνονται δυσκολοχώνευτες. Δεν το απορρίπτω, θα δούμε τελικά ποιό θα είναι το επόμενο κινητό μου, το G3 ή το One.
Γουστάρω να αλλάζω συχνά κινητό γιατί το βαριέμαι και έχω να δίνω 500-600 ευρώ κάθε χρόνο για κινητό που είναι το πρόβλημα για κάποιους; αυτό με κάνει κοινωνικά αναίσθητο ή εκτός πραγματικότητας;
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν έχουν όλοι οι τομείς κρίση στην Ελλάδα, πολλοί αντί να μεμψιμοιρούν έχουν βγει με ιδέες και τόλμη, πάνε τρένο με πολλή και σκληρή δουλειά και δεν ξέρουν τι θα πει κρίση.
Βγείτε μια βόλτα σαββατοκύριακο και δείτε ότι δεν πέφτει καρφίτσα στα εστιατόρια, σινεμά και τα μπαράκια, άσε τις καφετέριες. εγώ λέω λοιπόν ότι άνετα κάποιος μαζεύει και έχει να δίνει για τοπ κινητό, αλλιώς κάθεται και μαγειρεύει σπίτι και κάνει πικνικ με τα παιδιά με το ταπεράκι και βολεύεται με το s3 άλλα 2 χρόνια. Πάλι κύριος θα είναι, όπου φτάνει το χέρι μου πιάνω, όχι παραπέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.