LG G3 mini, με οθόνη 720p και 8MP κάμερα

Εδώ και καιρό ακούμε φήμες για το επερχόμενο LG G3, συσκευή η οποία αναμένεται να είναι η ναυαρχίδα της LG για το 2014, αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την LG. Αυτή τη φορά μια συσκευή με την ονομασία B2 Mini εμφανίστηκε σε έγγραφα και αν θυμηθούμε ότι το LG G3 έχει εμφανιστεί με την ονομασία B2 μπορούμε να πούμε ότι μιλάμε για το LG G3 mini.

Η συσκευή εμφανίζεται επίσης με την κωδική ονομασία μοντέλου LG D725 και θα έχει οθόνη 720p χωρίς να γνωρίζουμε μέγεθός της, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι στις 4.7 ίντσες δεδομένου του trend στα «mini» αλλά είναι απλά μια υπόθεση. Θα τρέχει με Android 4.4.2 KitKat και η κάμερα φαίνεται πως θα είναι στα 8MP καθώς βλέπουμε ότι θα έχει ανάλυση 3264 x 2248 pixels.

Ακόμα δεν έχουμε καμία φωτογραφία της συσκευής ούτε παραπάνω πληροφορίες και δεδομένου ότι το LG G3 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, η κυκλοφορία του πρέπει να αναμένεται σε μερικούς μήνες.
, LG G3 mini, με οθόνη 720p και 8MP κάμερα
, LG G3 mini, με οθόνη 720p και 8MP κάμερα
, LG G3 mini, με οθόνη 720p και 8MP κάμερα


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αντρεασ

απατο θα παει .αν ισχυει,θελει το πολυ ενα 150αρι γιανα πουλησει
Εαν σκευτεισ ο,τι το Ζ κανει μεχρι και 260 π.χ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.