LG G3, QHD οθόνη 2560×1440 και μικροτερα bezel;

Samsung και HTC έχουν ανακοινώσει τις ναυαρχίδες τους για το 2014, η Sony έχει ανακοινώσει τα δικά της σχέδια για το Sony Xperia Z2 αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο. Αυτή που απομένει, είναι η LG. Οι φήμες για το LG G3 γίνονται όλο και πιο έντονες όσο περνάει ο καιρός και σήμερα πηγή μέσα από την εταιρεία ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα έχει 5.5 ιντσών QHD οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440.

Η πηγή λοιπόν μέσα από την εταιρεία, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται στο Nixanbal, μας επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά της οθόνης και χαρακτηρίζει το κινητό ως εντυπωσιακό. Με οθόνη 5.5 ιντσών η συσκευή θα έχει περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το Samsung Galaxy S5 και λογικά θα έχει πολύ λεπτά bezel.

Όσο για το design του LG G3 μάλλον θα ακολουθήσει την παράδοση του LG G2, δηλαδή με volume buttons στο πίσω μέρος και κατασκευή από πολυανθρακικό πλαστικό αλλά ματ αντί για γυαλιστερό. Επίσης, λέγεται ότι το καπάκι στο πίσω μέρος θα βγαίνει πράγμα που μας κάνει να υποθέτουμε ότι θα μπορεί να γίνεται επέκταση μνήμης μέσω microSD κάρτας.

Όπως είπαμε όλα τα φυσικά κουμπιά του θα είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος όπως και στο LG G2 αλλά θα είναι μικρότερα.

Για την κάμερα δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες αλλά από το mockup στην φωτογραφία βλέπουμε ότι θα έχει dual-shot flash.

Τέλος, η επίσημη ανακοίνωσή του από την LG αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα και αν οι φήμες τελικά επαληθευτούν το LG G3 θα είναι το πρώτο Quad HD smartphone που δεν έχει κατασκευαστεί από κινεζική εταιρεία.
, LG G3, QHD οθόνη 2560×1440 και μικροτερα bezel;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Α.

Έλα ρε LG.Τρέλανε μας !!!!!

Denis

Πραγματικά αν ειναι έτσι αξίζει!

dimpep

Μια ερώτηση…γιατί επιμένουν όλοι να τα λένε bezel και όχι περιθώρια; Υπάρχει και ελληνικότατη λέξη!

χρηστος σαμ

τρελανε μας LG!!!!!!!!!!!

True

ωραιο ναι,,αλλα λιγο πιο στρογγιλεμενες γωνιες(οπως το g2) θα ειναι τελιο!

Τομ

Το κινητο στην φωτο ειναι πολυ ομορφο.

nikos

Πανέμορφο και με ελάχιστα bezels με QHD οθόνη(αν και τη θεωρώ αχρείαστη)και άλλα πολλά, αλλά τι πρεμούρα είναι αυτή να βάζουν το λογότυπο και να πιάνουν χώρο ενώ θα μπορούσαν στη θέση του να υπάρχουν πλήκτρα ώστε να απολαμβάνουμε ολόκληρες τις 5.5”…

theo

@nikos φίλε νίκο καλή η σκέψη σου αλλά μην ξεχνάς ότι κάπου πρέπει να υπάρχει κάποια καλωδίοση, το μεγάφωνο, οι κεραίες και συνήθως τα βάζουν απο κάτω και πάνω απο την οθόνη. αν υπήρχαν πλήκτρα μπορεί να μην είχε χώρο. το σημαντικότερο όμως είναι ότι για μια εταιρεία είναι είναι <> έξοδα που μπορούν να τα αποφύγουν. γιαυτό σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει συσκευή με hardware πλήκτρα (προσωπική εκτίμηση με βάση το trend της εποχής).

gang

To lg g2 και ολη αυτην η σειρα ειναι απλα μια απομιμηση της νοτε σειρα χωρις πενάκι για αυτο και μερικοι χαρηκαν τοσο που να πιασουν και ενα νοτε να στανιαρουν να πορωθουν 100 φορές περισσοτερο

sosimple

@gang: Σουχει περασει καθολου απο το μυαλο οτι το νοτε ειναι πολυ μεγαλυτερο απο g2? Απευθύνεται σε διαφορετικους χρηστες. Οποιος ήθελε το νοτε το πηρε. Αυτοι που παίρνουν g2 ειναι αυτοι που θελουν μεγαλη οθονη σε μικρο μεγεθος. Και το ίδιο θα ισχυει και για το g3.
Αυτα τα περι απομιμησεων ειναι για καθυστερημένους.. Πρεπει να έχεις και τα 2 για να το πεις αυτο. Το νοτε είναι κινηταρα, και το g2 επισης κινηταρα. Με τα συν και τα πλην και στα 2.

constantine

@dimpep Aρα με την δικια σου λογικη να μην λεμε Smartphone, αλλα εξυπνο κινητο, ν μην λεμε οθονη HD αλλα οθονη υψηλης ευκρινειας, να μην λεμε wifi αλλα ασυρματο δικτυο κτλ και εσυ να μην λεγεσε dimpep αλλα ντιμπεπ …α και ν αλλαξει ονομα το techblog σε Ιστολογιο της Τεχνολογιας

stavros

Gang το σχολιο σου παντελως ακυρο…. αντε και του χρονου!!! Χεχε

Johnny

Ένα δυνατό χαστούκι στις υπολοιπες εταιρίες όπως η Samsung,η Sony και η HTC
γιατί ένα smartphone με οθόνη 5.5 ιντσών πρόκειται να έχει σχεδόν ίδιο συνολικό μέγεθος με τις δικές τους ναυαρχίδες που κυμαίνονται από 5 μέχρι 5.2 ίντσες.

Αν και η QHD οθόνη με χαλάει απίστευτα.Αφού μια χαρά είμαστε με τις FHD γιατί λυσσαξαν όλοι με την QHD.Το μόνο που θα καταφέρει είναι να τρώει μπαταρία άδικα

Darth

@dimpep γιατι ελλαδα και τεχνολογια δεν πανε μαζι (τοσο απλα)

Sot11

Constantine εχει απόλυτο δίκιο ο dimpep! Δεν καταλαβαίνω γιατι απο την στιγμή που υπάρχουν ελληνικές λέξεις για την περιγραφή όλων πραγμάτων να μην τις χρησιμοποιείς!

Στο θεμα τώρα, σχεδιαστικά το κινητο για εμένα δεν λέει και πολλά, νομίζω πιο όμορφο ήταν το g2.

Αντρέας

Όπα παιδιά έχει ανακοινώσει G2 PRO

Constanitne

@Sot11 Γιατι μιλαμε για διεθνεις ορολογιες που ετσι τις εχουμε μαθει, γιατι τα αγγλικα ειτε σαρεσει ειτε οχι ειναι διεθνης γλωσσα, οταν μπαινεις σε πολλα site, οταν διαβαζεις σε διαφορα φυλλαδια τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα ειναι ολα στα αγγλικα για καλυτερη και ευκολοτερη επικοινωνια και στο κατω κατω ποιο ευκολο ειναι να γραψω ram παρα Μνημη τυχαιας προσπελασης 😛
Εσυ να φανταστω και ο dimpep δν χρησιμοποιειτε καθολου αγγλικες λεξεις στην καθημερινοτητα δλδ λετε…τελειωσε το γιαουρτη πρεπει να παω στην υπεραγορα αντι για super market.
Φιλικα παντα 🙂

Ventura07

Τον επεξεργαστή μας κρύβουν και ανησυχώ

JohnWave

Έχω την εντύπωση πως η LG για 2η συνεχόμενη χρονιά θα βγάλει το καλύτερο κινητό της χρονιάς.

Christos

@JohnWave για εξηγησε μας και την πρωτη! Αν εννοεις το G2 αν θυμαμαι καλα το ONE βγηκε πρωτο!

Beowolf

Όταν λες bezels φαίνεσαι πιό σχετικός στους υπόλοιπους…που έτσι κι αλλιώς δεν σε διαβάζουν…

JohnWave

@Christos, αν θέλεις μπορώ να τροποποιήσω τη φράση μου και να πω :

Έχω την εντύπωση πως η LG για 2η συνεχόμενη χρονιά θα βγάλει το καλύτερο κινητό της χρονιάς για τους χρήστες του Techblog, τους συντάκτες και τους χρήστες του Myphone, τους συντάκτες του Phonearena και τα διάφορα ξένα περιοδικά τεχνολογίας ( Stuff, Consumer Report κτλ ).

Είσαι ok τώρα; 🙂

andophon

Ολα ειναι προσωπικο γουστο.Οποίο κ να βγήκε κινητό της χρονιάς, τα συνήθη διαφημιστικά τερτίπια, το one δεν καθιερώθηκε στη συνείδηση το τεχνολογικού κόσμου καλώς ή κακώς κ ειδικά στο εξωτερικό μαλλον απετυχε.Οι πωλήσεις, η αντοχή στο χρόνο κ η πράξη αποδεικνύουν τους πραγματικούς νικητές κ όχι η δικιά μας προσωπική γνώμη. Όσο για τα sites και τα περιοδικά που επιλέγουν, τι λέτε, δεν επηρεάζονται από εταιρίες?

Ιωάννης

constantine τον έστειλες το κύριο dimpep αδιάβαστο!!!
χαχαχα

Christos

Ναι ειμαι οκ τωρα!

Διονύσης

Το κινητό είναι υπέροχο! !!!!
Αλλά δύσκολα κάποιος θα άλλαζε το g2 ( LG g2 εχω εγώ) για να πάρει το g3 λόγω κρίσης! !!!!!!! Εγώ πάντως αν είχα την οικονομική δυνατότητα πάλι LG Θα έπαιρνα! !!!ΤΟ LG G3 ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΣΤΈΡΙ! !!!

χρηστος

johnwave καλυτερο κινητο δεν ειχε βγει το lg g2 ειχε βγει το htc one για το 2013

stamatis21

Ετσι lg μπραβο τελειωσε τους παντες.!!!!!!διαλυσε τους.απο δω κ περα ξεκινα το γελιο κ το πανηγυρι με τα σχολια.ετσι qhd κ οποιος δεν γουσταρει αυτα ειναι βλακειες του μυαλου του.προσπαθει να πησει τον εαυτο του επειδη εχει κινητο με fhd οτι η qhd ειναι μουφα.αυτα τ λετε στον καθρεφτη στο σπιτι σας.αιντε.οταν βγει μην το αγορασετε.εξαλλου δεν μαρεσει ν κυκλοφορω μενα κινητο κ να το εχει κ ο διπλανος μου.μακραν θαναι κορυφη το κινητο.δεν βλεπω τους γνωστους εδω μεσα που εχουν g2 ναεμφανιζονται να λενε κατι;ετσι μπραβο ρε lg παρτους ξανα ολα τα λεφτα.να πουλησουν τα g2 τουςκ να δωσουν αλλα 500 ν παρουν g3.δεν εχουν υπομονη ωστε να δουν που αξιζει να τα δωσεις αλλα καθε χρονο να πετανε τοσα λεφτα.ετσι.εμενα προσωπικα μου αρεσε το g2 αλλα κατι με χαλαγε κ γιαυτο δεν πηρα.περιμενα g3.προτιμουσα να παρω με 30 ευρω κατι παρα να δωσω τοσα λεφτα.αλλοι δεν ειχαν υπομονη κ εκαναν αγορα.να τωρα που θα παθουν πλακα με g3 κ δεν θα ξερουν τι να κανουν.ετσι να δωσετε κ αλλα λεφτα.το μονο σωστο σχολιο που διαβασα ηταν του διονυση.αντε γεια

Φωτης

Αν κ το galaxy s 5 θα πάρω κ οπως είπε κ σε κάτι αλλα σχολια ο Tom το κινητο γ@μ@ει..Το είδα στο πλαίσιο κ άλλαξα γνώμη που κ γω οπως κ πολυ άλλοι το κραζανε πριν το δουν απο κοντα με τα specs που θα είχε..Τα λεω αυτα γιατι κ το lg3 θα ειναι τούμπανο κ μπορω να πω οτι θα ήθελα κ το galaxy 5 να είχε QHD οθονη..Είδη η amoled που εχει το g5 ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ..Το λεω για κάποιους μη μπω όλους που λενε οτι ειναι αχρειαστη η οθονη του lg3 με τέτοια ανάλυση..Χωρις να την δεις απο κοντα ειναι αστείο να λες απο τωρα οτι σιγα κ τι έγινε..Κ στο κάτω κάτω 5,5 ίντσες δεν ειναι κ λίγες κ να δω αν βγει κ οντος την δούμε απο κοντα κ τα σπάει να δω τη θα λέτε μετα..Τα λεω όλα αυτα γιατι ακόμα δεν έχουμε δει απο κοντα το κινητο οπως κ το g5 που τελικά σε κάποιους τομείς τα σπάει..

kostas

Ρε παιδια τελειο το g2 ok αλλα αν το βαλετε διπλα σε s4 iphone η οθονη ειναι σα ξεθοριασμενη..το μονο μείον π βρίσκω.

arg

σιγά τα bezell, βάζω στοιχημα ότι του iphone 6 θα είναι ακόμα μικρότερα !!!!!!!!!

😛

Nio

stamatis21 πάλι παραλήρημα έπαθες??? Είπαμε εγώ το G2 μου δεν το αλλάζω…. Το έχω και σε άσπρο. Το προσέχω σαν διαμάντι. Τα 16gb με χάλασαν λίγο αλλά μόνο στην ιδέα γιατί εμένα μου φτάνουν. Το G2 και για μένα ήταν το κινητό της χρονιάς, γιατί ήμουν φανατικός sony και με έκανε να αλλάξω μάρκα. Πραγματικά τα πίσω buttons με βολεύουν τόσο που δεν θα μπορούσα να πάρω άλλο κινητό χωρίς αυτά.
Α.! Και το G3 θα το σκεφτώ όταν πέσει στην ίδια τιμή. Μέχρι τότε ελπίζω να το πάρεις από τους πρώτους να μας πεις εντυπώσεις..!!!!!!!!

Τομ

Καλα ρε παιδια δεν ειναι και ορολογια το bezel μια λεξη ειναι. Απλα οι περισσοτεροι δεν ξεραμε τι σημαινει και εμεινε. Ουτε εγω ηξερε τι σημαινει απλα προτιμω και γω οπως και τα παιδια πιο πανω να το λεω ελληνικα. Πλαισιο. Πιο ομορφη λεξη ε; Το αλλο το εγγλεζικο μου θυμιζει μελισσα.

Σχετικα με το G3 ειναι πραγματι εντυπωσιακο αλλα ελπιζω η LG να μην επιμεινει στο κακιστο πλαστικο του G2 και επισης να σουλουπωσει λιγο το UI της.

Το μεγεθος και η αναλυση τεραστια για μενα αλλα περι ορεξεως. Ελπιζω η LG να μην μεινει στο κυνηγι των speccs και να ειναι πιο ουσιαστικη.

Προς το παρον το πιο αναμενωμενο για μενα ειναι το iphone 6. Καλες εντυπωσεις απο HTC One m8 και galaxy s5 επισης.

alxgiann

Nio, Και εγώ έχω το G2,συμφωνώ μαζί σου 100% αλλά εμένα αυτό που θα με κάνει να μείνω LG για καιρό είναι εκτός από τα πίσω πλήκτρα και το knock on. Ειδικά μετά την αναβάθμιση σε 4.4, είναι άψογο. Πλέον όταν χειρίζομαι άλλα κινητά και πρέπει να χρησιμοποιήσω πλήκτρα, νοιώθω κάτι σαν να επέστρεψα στην…λίθινη εποχή. Τόσο πολύ με έχει βολέψει. Επίσης, είναι το πρώτο κινητό που δεν θέλησα να ρουταρω. Δεν λείπει κάτι, και με 4.4 πλέον πετάει.

alxgiann

Tom, συμφωνώ και με σένα για το πλαστικό. Δεν είναι καλής ποιότητας. Ακούγεται πάντως ότι θα είναι καλύτερο στο G3, Για να δούμε… Όσο για το UI, δεν νε ενοχλεί αλλά δεν μου αρέσει κιόλας. Ακόμα και του Lenovo είναι πιο ωραίο.

Tom

Ναι alxgiann και ειναι περιεργο γιατι το προηγουμενο flagship (το optimus G) ειχε γυαλι. Ενταξει δεν ειναι αναγκη το μεταλλο αλλα βαλε ενα σεβαστο πλαστικο τελοσπαντων. (Του γιαλιου η μοδα παει περασε κακως την κραταει η Sony γιατι ειναι και ευπαθες)

alxgiann

Να σου πω tom, δεν προτιμώ μέταλλο, όταν είχα το desire S, στην αρχή ήταν ωραία αλλά μετά τα πρώτα χτυπήματα άρχισα να εκτιμώ το πλαστικό πιο πολύ. Ποιος ο λόγος να έχεις μέταλλο ή γυαλί και να το κρύβεις με θήκες και δεν ξέρω τι άλλο για προστασία. Και μην αρχίσω και για το “καπέλο” στις τιμές με αφορμή τα “καλύτερα” υλικά. Σε συσκευές καθημερινής χρήσης δεν είναι Η καλύτερη επιλογή. Για ποζερια στην καφετέρια, μπορεί και να είναι.

nikos

@Stamatis21 σύμφωνα με αυτά που γράφεις εγώ δεν θα πάρω το g3 γιατί κάτι δεν θα μου αρέσει και θα πάρω το g4 αλλά τελικά ούτε αυτό γιατί το g5 θα είναι καλύτερο,δεν είναι λογική αυτή,η τεχνολογία προχωράει και ξέρεις ότι όποιο κινητό και να πάρεις σε μερικούς μήνες θα είναι ξεπερασμένο,αν λειτουργούσε έτσι η αγορά τότε κανείς δεν θα έπαιρνε τίποτα γιατί θα περίμενε το επόμενο,το μεθεπόμενο και ούτο κάθε εξής.

sosimple

Αφήστε ρε το stamati. Ο ανθρωπος ειναι troll. Μπαίνει και γράφει copy past τη χαζομαρα του συνεχεια. Χωρις λογικη, χωρις τιποτε. Πιθανοτατα δεν διαβαζει ούτε τι εχει γραφτεί πριν, ούτε τις απαντήσεις.. Προσωπικά αμα ειμουν moderator θα τον έσβηνα τελειως.. Δεν τους θελεις τέτοιους αναγνωστες..

George24

Ωραίο κινητό…αλλά είναι LG… Το Samsung Galaxy s5 είναι πολύ καλύτερο… Γενικώς ο, τιδηποτε είναι Samsung είναι κορυφή… Φιλότιμη προσπάθεια από την συμπατριωτισα αλλά δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο το s5!!

stamatis21

Καλα sosimple θα ερθει η ωρα που θανακοινωθει κ τοτε εχει πισω η αχλαδα την ουρα της.δεν πειραζει κατι τετοιους τυπους θελει η lg κ η καθε lg για να χτισει.ετσι τετοια θελω να βλεπω αγοραστικο κοινο να πεταει τα λεφτα κ sosimple στο καινουργιο κτηριο της lg θα σε αναγραφει με πλακετα με τους χορηγους.ετσι να φευγουν τα πεντακοσαρια.κ για μπω στο θεμα εσυ ρε sosimple ησουν πρωτος πογ εκραζες την οθονη κ την αναλυση κ τωρα σσ βλεπω σιγα σιγα να μας τα γυρνας τουμπα.δηλ τωρα σου κανει η αναλυση κ δεν εχεις προβλημα που θα δεν θαχει δθαφορα απο fhd;δεν σε ενοχλει που θα τρωει μπαταρια;εμενα πρεπει ν διωξει το σαιτ;ας με διωξει.αλλα εδω μεσα υπαρχουν αρκετοι που με τα λεγομενα τους κανουν κωλοτουμπεςκ οχι εγω.

Τομ

Alxgiann πολυ σωστος φιλε μου καλα τα λες. Πλαστικο μια χαρα ειναι αρκει να ειναι καλο. Και τα nokia πλαστικα ειναι και τοσα αλλα ποιοτικοτατα κινητα. Απλα λεμε ρε παιδι μου. Καλα για γυαλι δεν το συζητω δεν θα παιρνα ποτε γυαλινο κινητο. Μεταλλο ισως για την αλλαγη. Αλλα και το καλο πλαστικο ειναι τελειο. Το G2 και το galaxy s3 που εχω (και το 4) δεν εχουν καλο πλαστικο. Το nexus 5 κατι motorola καινουρια και το galaxy s5 εχουν καλο πλαστικο. Και πολλα midrange sony.

χρηστος

παιδια το lg isai οπως λεγεται η g3 η οθονη αλλαζει βαζουνε αποθηκευτικο χωρο 32gb και επεκταση 3000mah 2gb ram snapdragon 801 2.5 ghz και θα ειναι και αδιαβροχο ευχαριστηθηκατε που λεγατε για το s5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.