LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του

Μπορεί το LG G3 να είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στις 27 Μαίου όμως σήμερα διέρρευσαν τα πλήρη χαρακτηριστικά του χάρη σε ένα «μυστικό» pre-announcement event στην Κορέα. Το Techblog θα το δει πρώτο από κοντά την Τρίτη 27 Μάιου στο Λονδίνο!

Αυτό σημαίνει ότι δεν μιλάμε απλά για υποθέσεις αλλά για επίσημα χαρακτηριστικά, αν και πρέπει να πούμε ότι η LG έχει μια τάση να διαφοροποιεί τις εκδόσεις των ναυαρχίδων της οπότε ίσως δούμε αλλαγές στην επίσημη παρουσίαση στο Λονδίνο.

Έτσι λοιπόν, όπως περιμέναμε το highlight του LG G3 είναι η 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels (QHD) ενώ οι διαστάσεις του είναι 146.3 x 74.6 x 8.9 mm, όσο και του Sony Xperia Z2.

Τελικά έχει τον quad-core Snapdragon 801 αντί του Snapdragon 805 που είχαμε ακούσει, 3GB LPDDR3 RAM, 32GB εσωτερική μνήμη (δεν υπάρχουν πληροφορίες για microSD) και 13MP εξωτερική κάμερα με το βελτιωμένο Optical Image Stabilization + της LG και η εσωτερική κάμερα είναι 2.1MP με «ενισχυμένη selfie λειτουργία». Τρέχει με Android 4.4 KitKat και έχει 3000 mAh μπαταρία.
, LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του
, LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του
, LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του
, LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του
, LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του, LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του

Πρώτο δείγμα από την κάμερα
, LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του

, LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του

, LG G3, παρουσιάστηκε σε secret event, αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

72 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
greg

λοιπον ομορφο ωραιο καλα χαρακτιριστικα αλλα τετοια αναλυση με τετοια μπαταρια δεν πανε μαζι οσο και καλη αυτονομια να υπαρχει και επισης θα θελαμε ενα ποιο καλο επεξεργαστη παντως ενα πραβο για την ομορφια του

kostas

Περιμεναμε και αλλα απο την lg…

Νικος

δηλ.. ρε γμτο να πεταξω το LG 2… :-((

Λευτέρης

Με 5.5 ίντσες UHD και 3000mah μπαταρια δεν πας πουθενά!

Gblog_21

Δυστυχως στην τελευταια φωτο τελειωνει ο μυθος του μεταλλου και ακομα ποιο δυστυχως παλι glossy πλαστικο βλεπω..Μου βγηκαν τα ματια απο την αναντανακλαση.Βαλε λιγο ποιοτικο πλαστικο βρε lg.Οχι αλλο φτηνιαρικο πλαστικο!

ΦΑΝΗΣ

καλα καμερα δε το λες αυτο……

Tsaki

Πραγματικά πολύ όμορφο!!
Για εμένα το G2 όμως είναι ακόμα η χρυσή τομή.

George

Μόνη της βγάζει τα μάτια της lg. Πέρα του ότι δεν υπήρχε λόγος -πέρα από το να δείξει ότι αντιγράφει τα λάθη των άλλων- να βγάλει τόσο σύντομα το g3, κάνει πολλά μεγάλα φάουλ! 5.5 ίντσες οθόνη είναι υπερβολικά μεγάλη, η ανάλυση επίσης είναι άχρηστη και η μπαταρία μικρή για τα παραπάνω χαρακτηριστικά της οθόνης. Αν δεν είναι και αδιάβροχο το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο και φυσικά θα θεωρώ σαφώς καλύτερη επιλογή ένα g2 με 32gb αποθηκευτικό χώρο. Για ‘μένα έπρεπε να βγει αργότερα, με οθόνη fullhd 5.2 το πολύ, τον 805, να είναι αδιάβροχο στο μέγεθος του g2 και να έχει microsd ή να ξεκινάει από τα 32gb.

Spiros

θα έχει και πενάκι;;
τι είναι αυτό στην τελευταία φωτογραφία (πάνω αριστερή γωνία);

petran91

@Λευτέρης Κρίμα που δεν σε συμβουλεύτηκε η LG για να φτιάξει το τηλέφωνο.. Αυτή η εταιρία δεν έχει ιδέα τι κάνει πια!

Κόσμημα είναι το κινητό, κόσμημα!

True

Μπορει τον 805 να μην εχει,,αλλα πιστευω το ευρωπαικο μοντελο θα εχει 3200 mah και καρτα μνημης!Αυτο που “παρουσιαστηκε” σημερα ειναι το μοντελο της Κορεας.Οπως και περσι,στην κορεα ηταν διαφορετικο το μοντελο(2800 mah και καρτα μνημης” απο οτι στον υπολοιπο κοσμο(3000 mah,χωρις καρτα μνημης).Ας ελπισουμε οτι θα μας εντηπωσιασει η Lg..!

Takis

Ο αισθητήρας της κάμερας είναι o sony exmor IMX 214

Darth

δεν με ξετρέλανε………. ειδικά βλεπω μεγάλωσε οθονη + ανάλυση και έμεινε ιδια η μπαταρια. παει η καλή αυτοομια του g2

nikos

Είναι καλό,κοντράρει στα ίσια τον ανταγωνισμό,όμως περίμενα κάτι παρπάνω από την lg!Ας ελπίσουμε ότι το ευρωπαικό μοντέλο θα διαφέρει σε μπαταρία,κάμερα και πως θα υπάρχει card slot!Τώρα αν γινόταν να φοράει και τον 805 καλά θα ήταν αλλά ζητάω πολλά :P.Ας είχε όλα αυτά και ας ερχόταν και 800ευρώ στο Ελλαδιστάν,αν και μέχρι τώρα η lg έχει πολύ καλή τιμολογική πολιτική.

greg

Φανης το λες υετικα η αρνητικά?

Chris

Να δω τώρα τι θα πείτε για την πιο “καινοτόμο” εταιρία. Snapdragon 801, πλαστικούρα και Glossy και όλας βέβαια επειδή είναι LG δεν την βρίζουμε βρίζουμε μόνο samsung για τα πλαστικά. Και έτσι μια οθόνη qHD το άργησε 3 μήνες η οποία και καμία διαφορά δεν θα έχει. Προσωπικά πιστεύω πως με ευκολία θα είναι καλύτερη αυτή του S5 λόγω AMOLED. Άπατο θα πάει.

antipaleuon

Ο/Η kostas λέει:
Περιμεναμε και αλλα απο την lg…

Δηλαδή τι άλλο περιμένατε; Έχετε χάσει τη μπάλα μερικοί!

Ο/Η greg λέει:
επισης θα θελαμε ενα ποιο καλο επεξεργαστη παντως ενα πραβο για την ομορφια του…

Ποιον θέλατε; Τον 805; Γιατί; Θέλετε κινητό χρονισμένο στα 2.7 Ghz; Να τα κάνετε τι; Να τρέξετε Antutu και να βγάλετε μεγάλο score;

Ο/Η ΦΑΝΗΣ λέει:
καλα καμερα δε το λες αυτο…

Και τι το λες; Είδες φωτογραφίες και σε χάλασαν; Ακόμη δε βγήκε το κινητό και έβγαλαν όλοι συμπέρασμα! Περιμένετε να κυκλοφορήσει να δούμε οθόνη που πρώτη φορά βλέπουμε την ανάλυση αυτή και μετά θα κρίνουμε!

Chris

Ά καιι δεν έχω samsung επειδή την θεωρώ προχειροεταιρία και απο τις χειρότερες. Απλά αρνούμαι να αντιληφθώ αυτήν την θεοποίηση της LG μόνο και μόνο για τα περιθώρια.

Nio

Οι τελευταιες φωτο ειναι μεσα σε πλαστικη θηκη.
Διαβασα απο μια πηγη οτι θα ειναι απο βουρτσισμενο αλουμινιο….

Μιχαλης

Επειδή μάλλον δεν θα εχει micro sd δεν νομίζω να το αγοράσω . Και ειδικά αμα εχει glossy πλαστικό

nikos

Μην λέμε ότι θέλουμε!Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.Δεν θα έχει gloosy πλαστικό,είχαμε δει βίντεο από renders εδώ στο techblog που έδειχναν ένα βουρτσισμένο πλαστικό σε στυλ αλουμίνιο!Όσο γοα εσένα φίλε chris θα συμφωνήσω ότι τόσο μεγάλη ανάλυση είναι αχρείαστη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το s5 θα έχει καλύτερη οθόνη λόγο amoled!A

Sot11

Μπράβο σας μου αρέσει που είστε αντικειμενικόι… Το πλαστικό στα samsung σας αρέσει, αλλα οι άλλες εταιρείες μην τολμήσουν να βάλουν! Και επίσης το μοντέλο ειναι το κορεατικο! Ειναι διαφορετικό απο ευρωπαϊκό, περιμένετε πρώτα να το δείτε και μετα πείτε οτι θέλετε. Αν ειναι δυνατόν…

nikos

Η amoled έχουν χάσει πλέον το φανατικό κοινό τους γιατί πολύ απλά όλοι πλέον στρέφονται σε ποιοτικές lcd η οποίες κατα τη γνώμη μου είναι καλύτερες!Ίσως εσένα να σου αρέσουν τα υπερκορεσμένα χρώματα των amoled οθονων αλλά αυτό δεν τις κάνει καλύτερες

Darth

@Chris τπτ τι να πουμε φετος μονο κινεζει εκαναν μπαμ

Chris

Τίποτα παιδιά συμφωνώ με τον Darth και βασικά αν και δεν πάω ούτε τους κινέζους καλά κάνουν και χτυπάνε την αγορά άλλοι βγάζουν γάζες άλλοι κινητά που κολλάνε άλλοι περιμένουνε 3 μήνες μετά για να βγάλουνε flagship με μόνη διαφορά μια αχρείαστη οθόνη και όλοι αυτοί ζητάνε απο 600Ε μέχρι 750Ε.

Katsas

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Δεν νομίζεται ότι τα Bezel επανήλθαν σε επίπεδα προ G2 εποχής?
Γιατί δεν προσπάθησε η εταιρεία να κρατήσει αν όχι να ελαχιστοποιήσει τα περιθώρια της οθόνης στα πλάγια της συσκευής κάτι το οποίο κατά την ταπεινή μου άποψη έκανε την προηγούμενη γενιά G να ξεχωρίσει?

Φώτης

Πρώτον η οθονη λέμε οτι ειναι αχρείαστη κ δεν θα εχει διαφορα..Εχουμε δει απο κοντα το lg g3 η καμια άλλη οθονη κινητού με QHD οθονη κ λέμε οτι γουστάρουμε;Κ τελος το htc one m8 παραμένει ο βασιλιάς στο θέμα εμφάνιση κ ποιότητα!!!Αλλα πολυ καλο κ το lg g3!!!

keysmith

Τι παντελόνι να πάρω να χωράει στην τσέπη ένα 146.3 x 74.6 x 8.9 mm κινητό?!?

Ασε το παντελόνι.. τι μπανάνα να πάρω τώρα το καλοκαίρι να το χωράει?!?! Μάλλον όχι μπανάνα, καλύτερα να πάρω τσαντάκι ώμου να το χωράει, αυτά που παλιά ονομάζαμε ταγάρια..

Δεν είναι αυτά κινητά.. σε λίγο θα θέλεις τσάντα λαπτοπ για να πάρεις μαζί σου.

j

@chris τίποτα δεν σε ικανοποιεί. Η lg δεν σου αρέσει, η samsung δεν, οι κινέζοι δεν. Τι στο καλό. Αν επιτρέπεται τι κινητο έχεις; Και τέλος πάντων απλά σταματά να σνομπαρεις τα πάντα. Η lg θα βγάλει ενα κινητο με τέλειο design με στυλ αλουμινίου και όχι glossy, με μια οθόνη που δεν την έχεις δει για να την κρίνεις και με μια τιμή αρκετά καλύτερη του ανταγωνισμού.

Mimis

801, Αρχές Ιουνίου 2014, Ναυαρχίδα.
Έγινε Lg..
Γελάει και το σκυλί..
Τα λέμε.

Chris

j χαίρομαι τουλάχιστον που δεν με λέτε φάνμποι. Για την ερώτηση έχς ενα Xperia x8 που απο τότε που βγήκε η SONY δεν του έδωσε ποτέ αναβάθμιση.

Titaras

Παντως και ‘γω ως κατοχος του LG G2 (εδω και 7 μηνες και πολυ ευχαριστημενος) μπορω να πω οτι δε μου εκανε κατι το G3…. Οταν παρουσιαστηκε το G2 μπορω να πω οτι εκανε τη διαφορα (τοτε) με τον 800αρι και την εμφανιση (προσωπικη αποψη) που ειχε!! Τωρα δε βλεπω κατι που με δελεαζει (και αλλους κατοχους G2 φανταζομαι). Ιδια μπαταρια, επεξεργαστη χωρις μεγαλες διαφορες (ειδικα μαλιστα αν δουλευει στα 2.3 GHz), μια αναλυση οθονης που πολυ αμφιβαλω αν χρειαζεται και ενα μεγεθος λιγο “δυσκολο”…..

παναγιωτης

εστω και ετσι ειναι μια ομορφη συσκευη παρολο που μεγαλωσε κατα 5 περιπου cm απ το προηγουμενο leak.οσο αναφορα την μπαταρια πιστευω οτι δεν θα εχει μεγαλη διαφορα απο το g2.λογικα θα εχει γινει μια καλη διαχειριση της μπαταριας απο την lg.ειναι μια απο της μεγαλες εταιρειες και ξερει καλα τι κανει.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Πωπω οι περισσότεροι έχετε κολλήματα και λογικό αλλωστε, αυτη είναι η νοοτροπία που αποκτάτε ως έλληνες. Τα κρίνετε όλα χωρίς να τα έχετε δεί, χωρις να έχει καν παρουσιαστεί κατι, χωρις να το έχετε πιάσει στα χέρια σας. Το παίζετε γνώστες των πάντων. Βγένει το s5 και λένε ωω γαμάτο κινητό. Λένε θα βγεί το g3 στο μέγεθος τους s5 με 5.5 ίντσες ωωω είναι παντόφλα που να χωρέσει. Θα μάθετε ποτέ σας να έχετε αντικειμενική κρίση?

ανωνυμος

το ενα σας ξυνιζει το αλλο σας βρωμαει ελεος πια παρτα εκει με 100 ευρο να βρειτε την υγεια σας σε ολα τα ποστ που εχω μπει ολο και κατι βρισκετε αχαριστοι φιλακια

μανος

δεν σε ικανοποιει τιποτα για κανενα λογο ελεος ρε παιδια οκ μερικοι θα το παρουν μονο και μονο για αυτη την οθονη για αυτους του λιγους υπαρχει και λεγετε lg g3

greg

ελπιζω για τους φιλους του g3 να εχει καρτα μνημης γιατι εγω στο g2 ειμαι πολυ περιορισμενος

tiamat

ΝΤΡΟΠΗ !!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!! \EPIC FAIL απο την LG!!!!! -EPIC FALL !!!!!!!!!!!!!!…. το οτι διερρευσαν ολα τα χαρακτηριστικα πριν την επισημη πρωτη, δειχνει οτι ειναι μια μικρη εταιρεια (οπως ειναι πια και η htc που της διερρευσε ολοκληρο one σε βιντεο…) δεν καταλαβαινουν οτι ετσι χαλανε ολο το surprise effect και ξενερωνουν το κοινο τους!??? πραγματικα δε το περιμενα…. να περασω τωρα στην αναλυση της πολυαναμενομενης ναυαρχηδας οσο πιο ορθα μπορω: + επιτελους 32 giga storage !!!! (το πιο βασικο!!!!) + 3 giga ram + ελαχιστα μπεζελς!!!!! διαστασεις οσο του μολις 5′ htc one m8!!!!!! και μαλιστα σε ορθολογισμενο ,εξισορροπημενο ratio oθονης-πλαισιου (ειδα το m8 και ηταν ενα μακροστενο αισχος σαν το τηλεκοντρολ της τηλεορασης μου και το iphone 5s ,παρολη την υπεροχη premium κατασκευη του) + ομορφο πλαστικο – εχει τον “last year 801” και τον χαρακτηριζω ετσι διοτι ειναι κατ’ουσιαν ο ξεπερασμενος 800 αρης ,ενω πολυ συντομα θα ριχτουν στο στοιβο των κινητων ο σαφως ανωτερος 805 και οι πολυ ανωτεροι του 64bit 808-810 βασιζομενοι στα 20nm!!!! ετσι,το μεγαλυτερο πλεονεκτημα της lg που ηταν να φοραει πρωτη ο,τι καλυτερο ειχε η qualcomm χαθηκε μια και καλη!!!! (μη ξεχναμε οptimus G ,το πρωτο παγκοσμιως με τον snapdragon 600 , G2… Συνέχεια »

Enki

Σε τι δεν σας κανει ο snapdragon 801 ρε παιδια??3gb ram θα εχει..ειναι υπερ αρκετο..τρομερη αυτονομια!!ο 805 θα κυκλοφορησει οταν θα παρουσιαση κ η exynos τον 64 bit…το κινητο ειναι φοβερο.αλλα απο 5.2 ξεφευγει πολυ το πραμα..phaplet κανονικο

manolito

Για ακόμη μια φορά πάλι καλά που πήρα Xiaomi Mi3 64GB με £230!!

Mimis

@tiamat +1

tiamat

*μια μικρη διορθωση το οptimus G PRO ηταν το πρωτο με τον 600 αρη*

dark_master

@Enki ο 805 δεν ειναι 64bit. Οι 808,810 είναι.
Όσον αφορά τη Ram μέχρι τώρα σε όσα κινητά έχουν κυκλοφορήσει με 3GB δεν έχουμε δει σημαντική διαφορά, πέρα από την υποστήριξη του bloatware της κάθε εταιρείας.
Ο 801 είναι μια χαρά επεξεργαστής όμως η κάρτα γραφικών του δεν ξέρουμε αν μπορεί να υποστηρίξει την 2Κ ανάλυση. Οπότε όπως καταλαβαίνεις αν η οθόνη (λόγω ανάλυσης) πιάσει να ζορίζει την κάρτα γραφικών τότε θα υπάρχει θέμα και με την κατανάλωση.

minas

Δεν αντιλαμβάνομαι την κριτική, το G3 φοράει ότι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο σε επεξεργαστή, οθόνη, μνήμη. Έχει μεγάλη μπαταρία, μεγάλη χωρητικότητα και δυνατή κάμερα. Τι άλλο να θελησει κανείς;; Αν φόραγε 20 άρα κάμερα, ήταν αδιάβροχο και κόστιζε 800 ευρώ θα λέγαμε για την τιμή!!! Η αυτονομία του θα είναι πάλι πολύ καλή πιστεύω!

tiamat

μηνα αργησε χαρακτηριστικα πολυ για τον 801…
μεχρι να κυκλοφορησει η συσκευη θα εχουμε ηδη ανακοινωση κινητων με τον 805…

.αν ηθελε 801 επρεπε να ειχε το κινητο ετοιμο στην βαρκελωνη μαζι με one,s5,z2

john

Εχω βαρεθη να το γραφω μονο samsung παρτε το χαμπαρι…
Δεν χρειαζεται να ψαχνεις και πολυ περνεις μια φορα το χρονο το τελευταιο μοντελο και εισαι αρχηγος…
550 ευρω εχει το s5 μετα απο 1 μηνα που κυκλοφορισε…

Darth

@john και η Samsung μια χαρά μας απογοήτευσε, κοινός φέτος ένα κλικ έκαναν Κινέζοι και τέλος όλοι η άλλοι τπτ το καλό

True

@mina σε ενα μηνα θα ειναι ετοιμο ο 805! κ ερχεται τωρα η λγ να ανακοινωσει το γ3.Γιατι δεν περιμενε αλλο λιγο?Παλι θα χασει στις πωλησεις οπως εχει κανει περσι που δεν εχει βαλει καρτα μνημης!3 πραγματα ειναι απο τα πιο βασικα για ενα κινητο(επεξεργαστης,μπαταρια και καρτα μνημης)Αν χανει εστω σε ενα απο τα πιο πανω τι να το κανεις ως “ναυαρχηδα”.Ο 801 τραβαει 2Κ,αλλα ας ελπισουμε να κανει την εκπληξη και να διαθεσει στο ευρωπαικο μοντελο τον 805 και να κανει το μπαμ!

Ventura07

περιμένω αρχική τιμή 600αρι για να σωθεί η παρτίδα

JohnWave

Όντας :
>αντίθετος με διαστάσεις μεγαλύτερες από αυτές του G2
>χρήστης που δεν χρειάζεται πάνω από 16GB
>χρήστης που καλύπτεται πλήρως από οθόνες ανάλυσης HD
>χρήστης που κοιτά την απόδοση του κινητού στη χρήση του και όχι στα benchmarks
>χρήστης που εκτιμά πολύ τα μικρά bezels
>αντίθετος με τεχνάσματα του τύπου “πλαστικό που μοιάζει με δέρμα”, πλαστικό που μοιάζει με αλουμίνιο”

προτιμώ το G2 αντί του G3 και όλων των φετινών ναυαρχίδων της κάθε εταιρίας,

minas

@Tiamat, True
Το δυνατό σημείο του G3 φαίνεται οτι θα είναι η οθόνη. Κινητά με 805 θα βγουν στην αγορά πολύ αργότερα, ίσως να μην δούμε καν φέτος στα ράφια κάποιο μοντέλο, οπότε πιστεύω οτι καλά το πήγε, έβαλε τον δοκιμασμένο 801 (μονόδρομος, αν ήθελε να βγάλει πριν το καλοκαίρι κινητό) και έτσι αποφεύγει και τον αναμενόμενο φθινοπωρινό ντόρο με τις παρουσιάσεις του iphone. Δεν θα είχε τύχη αν συνέπεφτε χρονικά με το iphone!

KostasB

Κάποιος που να γνωρίζει ας μας πει τι διαφορά μπορεί να κάνει το ηχείο 1watt από τα άλλα του ανταγωνισμού. Αν θυμάμαι καλά και μία ακόμη εταιρεία παρουσίασε κινητό με 1watt ηχείο φέτος.

χρηστος σαμ

Έλεος ρε πως κάνετε έτσι!? Ο άλλος θα πάθει κατάθλιψη επειδή δεν βαλανε τον 805 στο g3! :p
Αν η Qualcomm τον διέθετε θα τον έβαζαν όλοι.. Δεν νομίζω ότι το κάνανε από οικονομία… Και για να κλείσω, ακούω απόψεις του τύπου ”αχρειαστη η qhd,αχρειαστο το αλλο”… Εντάξει παιδιά οποίος δεν θέλει να προχωράει η τεχνολογία ας μείνει με το κινητό που έχει και ας μη το κουράζει άλλο το θέμα στα φόρουμ.. Δεν γίνετε ένα κινητό να τα έχει όλα.. Τίποτα δεν είναι και δεν θα γίνει όσο και να γκρινιαζουμε. Φιλικά πάντα.

χρηστος σαμ

*τέλειο

sosimple

Οντως σε αυτα που γράφει ο tiamat παραπανω εχει δικιο.. Με βαση τα παραπανω πολυ δυσκολα χρήστης του g2 παει σε g3, γιατί μόνο στο μέγεθος της οθονης θα δει διαφορα.. Και αυτο ειναι σχετικο αν ειναι συν ή πλην γιατι το μεγεθος της συσκευής μεγαλώνει επικινδυνα..
Βεβαια για καποιον που ψάχνει νεο κινητο, και θα συγκρίνει με, ζ2, s5 κλπ αν το μέγεθος της οθονης είναι αποφασιστικος παραγοντας , παει ανετα σε g3.
Και εγω συμφωνω οτι δεν εχει τον ιδιο αντίκτυπο το g3 σε σχεση με το g2 οταν παρουσιαστηκε. Ενα χρονο μετα, και το g2 δεν εχει να ζηλεψει σχεδον τιποτα απο τον ανταγωνισμό. Αν πειράζεις κιολας, εντελως τιποτα τοτε.. Εξακολουθω να προτιμω το g2 απο το s5 με πληρη ηλικρινια..
Σε ενα χρόνο απο τωρα αντιστοιχα, αποκλείεται το g3 να στέκεται το ιδιο καλα στον τοτε ανταγωνισμό.
Τη χειρότερη εντυπωση ομως μου εχει κανει η διαφήμιση της lg.. Ειναι δυνατον να δειχνεις ενα αλουμινενιο κινητο, να ακούγονται ηχοι απο μεταλλο που κόβεται, για να αποδειχθεί τελικα (99%) οτι θα είναι… πλαστικο!! Δεν καταλαβαινουν οτι ανεβαζουν πολύ τις προσδοκιες, και οταν διαπιστωνεται οτι δεν είναι ετσι ξενερωνουν τον κόσμο?

Αντώνης Μαρίνος

Τελικά (?) επιβεβαιώθηκε το worst-case scenario, δηλαδή 801 (αντί 805), 3000mAh (αντί 3200), και έλλειψη mSD/αδιαβροχοποίησης. Ή μήπως δεν είναι έτσι ? Όπως όλοι ξέρουμε, σχεδόν όλοι οι κορεατοκινεζοιάπωνες έχουν διαφορετικά μοντέλα για εντός και εκτός της χώρας τους. Και μάλιστα το G2 ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις (καπάκι, μπαταρία, TV, mSD). Αν όντως επιβεβαιωθούν τα τελευταία νέα (?) τότε προσωπικά θεωρώ ότι η LG έχασε την ευκαιρία να κάνει τον Conan ενάντια στα “αντίπαλα” στρουμφάκια. Κοινώς θα έβγαζε ένα κινητό που θα έκανε όλα τα άλλα να μοιάζουν με αντίκες, και μάλιστα σε παραπλήσια (?) τιμή. Ως έχουν (?) τα πράγματα, η LG θα βγάλει ένα κινητό που μπορεί να προσφέρει πολλά (και μάλιστα το πρώτο με QHD), αλλά όντως δεν είναι το “giant step for smartphones” που ήταν τα G και G2 αντίστοιχα. Αυτό εμένα απλά θα με φέρει πιο πίσω στο προγραμματισμό μου να αλλάξω κινητό. Εκεί που θα περίμενα το πολύ ένα μήνα να πάρω το G3 (για να γλυτώσω κανά 100ρικο), τώρα θα περιμένω τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο (που θα κλείνω χρόνο με το G2) για να δω τι θα πάρω… * γέμισα το post με ? ερωτηματικά, γιατί όπως είπα έχουμε διαφορετικές εκδόσεις,… Συνέχεια »

γιαννης

αυτογκόλ εάν δεν εχει καρτα μνημης παλι επισης τωρα το s5 και z2 είναι αδιάβροχα και με καλητερες καμερες κριμα εμ εγω εχω το g2 το μονο που μου τι σπαει είναι ότι δεν εχω καρτα μνημης αλλα δεν το βλεπω να παω στο g3 δεν αξιζει να το παρω μονο και μονο για την οθονη μπορει όμως η lg να εχει κανει καλη δουλεια

dark_master

Η αδιαβροχοποιηση δεν θα πειράξει αν πχ το βγάλει με πρότυπο ipx7 όπως η HTC το Μ8.
Από εκεί κ πέρα επειδή ακούω για QHD και επειδή έπονται και τα 4Κ ειλικρινά ποιος θα καταλάβει διάφορα αν δεν το βάλει κάτω από μικροσκόπιο?
Όσον αφορά την ύπαρξη SD έχω την εντύπωση πως το Ευρωπαϊκό μοντέλο θα εχει. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε γίνει διαρροή ότι θα βγουν σε 2 εκδόσεις όσον αφορά τη Ram και τη χωρητικότητα.
Η Μια έκδοση με 2GB Ram και 16GB Rom και η άλλη με 3GB Ram και 16GB Rom.

jojomos

Το θετικό για την εταιρεία είναι οτι έχει εξάψει το ενδιαφέρον του κοινού…
Έβγαλε ένα καταπληκτικό g2 και μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με τέτοιο τρόπο, ωστε η αναμονή κι οι φήμες για το g3 να θυμίζουν την κατάσταση που επικρατούσε όταν περιμέναμε το s3 μετά το πανίσχυρο s2…
Δηλαδή πολλά περιμέναμε και πήραμε οριακά καλύτερα χαρακτηριστικά απ αυτά που υπήρχαν…
Το κινητό καταπληκτικό, αλλα με οριακά καλύτερα χαρακτηριστικά, βασικά ίδια θα έλεγα εγώ, απλά συνδυάζουν και καλύτερο λόγο μεγέθους κινητού / μεγέθους οθόνης…
Οι παλιοί ξέρουν και μεταξύ μας κι οι περισσότεροι εδώ μέσα, οτι 805, μηδενικά bezel, μεταλλική κατασκευή κι αδιαβροχοποίηση δεν θα βλέπαμε… Εύχομαι να κάνω λάθος, απλά δεν κάνω, χωρίς να σημαίνει οτι το κινητό δεν τα σπάει απλά δεν θα έχει το κάτι παραπάνω…

nick

Και πιος σας ειπε οτι η lg δεν εχει ενα “prime” lg g3 στα σκαρια?!?!

dark_master

@Nick αν είχε τότε δεν θα έβγαζε βιαστικά κ πιο πριν το G3.
Επίσης με το G3 ήδη ανέβηκε σε οθόνη.Δεδομένου πως όλα τα prime θα έχουν όπως ακούγεται μεγαλύτερες οθόνες του G3 Prime πόσο θα είναι?

Τάσος

Για κάποιους που λέτε οτι χρειαζεται τον 805 και ο 801 είναι παλιός..Μάγκες χαλαρωστε,σφαίρα θα παει μην είστε θύματα της μόδας..ακόμη και με 800 σφαίρα θα είναι..Αν δε σας αρέσει κάντε υπομονή να πάρετε 805 μια περιουσία και δεν θα δείτε καμια διάφορα στην καθημερινοτητα,αλλά θα κάνετε μόστρα στη παρέα όμως ε?τι να πω,καλα κανουν και σας αρμεγουν μερικούς,το χρειαζεστε μου φαίνεται..

sosimple

@Τασος: Διαβαζεις τι γραφεις; Πως θα κανουν μοστρα με τη cpu που δε φαίνεται? Ισα ισα, αυτοι που τα ψαχνουν αυτα, ειναι οι μόνοι που ξερουν τι παίρνουν. Μοστρα κανουν οσοι κοιτανε το σασι και οχι το περιεχομενο. Με τοσο μεγαλη αναλυση και 801 σε γραφικα (games κλπ) απαιτησεων δεν είναι καθολου βεβαιο ποσο καλα θα παει.

Τάσος

Sosimple@Μόστρα Μόστρα..ξέρω εγώ τι λέω..αν θες τελευταίας γενιάς γραφικά πάρε ps4!!πιο φτηνά θα σου ερθει….και με τα ρέστα πάρε ενα g2 που παιζει το 99% των παιχνιδιων και καθαρίσεις…μια χαρά διαβάζω τι γράφω εσύ όμως αγορακι μου σίγουρα δεν ξέρεις τι λες..

Νωντας

@sosimlpe δίκιο έχει ο Τάσος..Μόστρα κανεις όχι μονο με την εικόνα αλλά και λεγοντας έχω το πιο γρήγορο ,το πιο δυνατό κ.λ.πήραν ένας τις προαλες στην παρέα και έλεγε εμένα είναι το πιο γρήγορο έχει 8 πυρήνες κ.λ.π

νικος

Παιδιά χαλάρωσε με τους πυρήνες,επεξεργαστές και μην γινεστε υποχόνδριοι..τα καινούργια κινητά είναι όλα θηρία,πάρτε οποίο γουσταρετε και τελειώνει η υπόθεση…δεν θα απογοητευτεί τε,πιστέψτε με,θα τα παιζουν όλα μια χαρά και κάτι μου λέει οτι όσοι γράφουν εδώ μέσα μέσα σε 2-3 χρόνια το πολύ θα το έχουν αλλάξει το κινητό οποτε τι φοβάστε λοιπον??καλημέρα σας!

Ventura07

εγω βλεπω κορεατικα…το περσυνο κορεατικο ειχε 2600αρα αποσπωμενη
οποτε η θα δουμε 3000 αποσπομενη ειτε 3200+που δεν θα βγαινει

Mike

Μ είπε φίλος π πήγε σε κατάστημα να ρωτήσει για ς5 ή g2 ή g3 τ είπε το g2 γτ το g3 δεν έχει τεράστιες διαφορές από το g2 καθώς επίσης κ ότι θα εχει μεταλλικό καπάκι π τς ενδιαφέρει τόσο κ είναι το μειονέκτημα π θα τς κάνει να μη το αγοράσουν λες κ δε θα τ πάρουν θήκη…τεσπα!βρε παιδιά σταματήστε να αποκαλείται το κιν παντόφλα,σανίδα τ σερφ κ αλλα τέτοια όταν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι διαστάσεις τ κ θα είναι σαν το ς5 π φοράει 5,1″ οθόνη κ μικρότερο από το note3 π έχει λίγο μεγαλύτερη!!(το note 3) Επίσης βλέπω λέτε για την ανάλυση,τις αλλοιώσεις κ τις παραμορφώσεις π θα τρώνε οι φωτο με λιγότερη ανάλυση λόγω διαφοράς με την οθόνη….δε νομίζω να μη σκεφτόταν κάτι τέτοιο η LG μόνο κ μόνο για να βάλει μια οθόνη η οποία δε κυκλοφορεί αμελωντας παράγοντες π μπορεί να είναι αρνητικοί κ να τη διαφημίσουν,κάτι το.οποίο δε θελει!εγώ πιστεύω οτι ανάλογα την ανάλυση της φωτο τόσα πιξελ θα χρησιμοποιεί.από την οθόνη χωρίς την αλλοίωση της κ ίσως πιο καλά χρώματα από μια hd!όσο για την μπαταρία διάβασα σε πήγες οτι για Ευρώπη θα βγει στα 3200mAh αλλά κ τ g2 να… Συνέχεια »

True

@Μike ..Αν κ γω αυτο πιστευω..πολλες φημες βγηκαν αλλα ολο και καποια εκπληξη θα κανει η Lg..Μεγαλη εταιρια ειναι,ξερει πως να διαχειριζεται τα κινητα της!Επισης οσα βγηκαν στην φορα για το G3, ειναι το Κορεατικο μοντελο,που οπως και περσι ηταν λιγο διαφορετικο απο το ευρωπαικο.Αποψη μου ειναι οτι θα βγαλει αρχες του ιουνη το G3 με πλαστικο καπακι,sd801 και 3200 mah και σε κανενα μηνα/διμηνο που θα ειναι ετιμος ο 805 θα το βγαλει με αλουμινενιο καπακι..

peris

Πάνω αριστερά πρέπει να είναι η κεραία τηλεόρασης για την κορεάτικη έκδοση όπως και στο G2

Τασος

Το κινητο φαινεται πολυ καλο

Angelo M.

Άντε να βγεί το G3, να πέσει η τιμή στο G2 να χτυπήσουμε την έκδοση με τα 32gb 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.