LG G3, ρεκόρ πωλήσεων σε 5 μέρες, έφτασε τις 100.000

Ενώ το πολυσυζητημένο LG G3 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στις υπόλοιπες αγορές, στην πατρίδα του την Κορέα έχει ήδη καταφέρει να κάνει πωλήσεις που αγγίζουν τις 100.000 σε μόλις 5 ημέρες. Δηλαδή πωλούνται 20.000 LG G3 την ημέρα, αριθμός διπλάσιος από τις αντίστοιχες πωλήσεις του περσινού LG G2 το οποίο άρχισε επίσης να πωλείται στην Κορέα αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του.

Ο ρυθμός των πωλήσεων δείχνει ότι η LG θα σπάσει το προσωπικό της ρεκόρ όταν κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική. Η περσινή ναυαρχίδα LG G2 τα είχε πάει εξίσου καλά και είχε μπει στο top 3 με τα καλύτερα smartphones για το 2013 μαζί με το Google Nexus 5 και το iPhone 5S.

Να πούμε ότι το πλεονέκτημα του LG G3 έναντι ναυαρχίδων που κυκλοφορούν ήδη όπως Samsung Galaxy S5 και HTC One M8, είναι ότι έρχεται με QHD οθόνη (1440 x 2560). Πριν από λίγες ημέρες είδαμε ότι το LG G3 ξεπερνά σε πωλήσεις το αντίστοιχο διάστημα του Samsung Galaxy S5, μένει μόνο να δούμε πως θα τα πάει όταν διατεθεί στην παγκόσμια αγορά.
, LG G3, ρεκόρ πωλήσεων σε 5 μέρες, έφτασε τις 100.000

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Vs

Λογικο, αφου σαν συνολο ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα των smartphones.

Γιάννης σε λέω

Μπράβο στην LG! Αν δεν τρέξει η samsung όσο είναι καιρός, ίσως τη δούμε στο μέλλον να γκρεμίζεται από βασίλισσα των smartphones.

The truth

Μπεεεεεεεεε……..

Nikolasss

εχει ακουσθει κατι και για LG G3 premium??
με κωδικη ονομασια F460L!
αν ειχε και υψηλοτερη μπαταρια, τον 805 και ηταν και αδιαβροχο θα ηταν με διαφορα οτι καλυτερο υπαρχει!!

nikos

Αναμενόμενο, κάποια στιγμή ο κόσμος ξυπνάει και βλέπει τι είναι πραγματικά καλύτερο. Ας ελπίσουμε να πάει εξίσου καλά και σε Ευρώπη και Αμερική αν και θα είναι πολύ δύσκολο να βγάλει τις παρωπίδες των fanboy της samsung και apple σε κάθε ήπειρο αντίστοιχα. Υπάρχουν αρκετοί υπνωτισμένοι αλλά ευτυχώς είναι πολύ περισσότεροι που βλέπουν τι τους συμφέρει καλύτερα… Για να μην πέσετε να με φάτε φυσικά και δεν εννοώ ότι είναι υπνωτισμένοι όσοι παίρνουν samsung και iphone γιατί πραγματικά τους καλύπτουν και εμπιστεύονται αυτές τις εταιρείες. Μιλάω για αυτούς που δέχονται άκριτα ότι τους πλασάρει κάθε εταιρεία (μηδενός εξαιρουμένης) και το υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια χωρίς όμως να έχουν σοβαρά επιχειρήματα!

Τάσος

Νώντα μην ασχολείται με τα προβατακια της lg ,οι άνθρωποι είναι ασχετοι απο τεχνολογία οθονών και πάνε να βγάλουμε οτι οι lcd είναι καλύτερες απο την τεχνολογία του μέλλοντος που είναι οι ολεντ..αστούς στα μαύρα μεσάνυχτα με τις παλιατζουρες τους χαχαχα…

The truth

Lg μπεεεεεεε……..

dark_master

Ρε παιδιά πριν λίγες μέρες δεν ακούσαμε ότι 30.000 LG G3 πουλιούνται κάθε μέρα?

https://techblog.gr/mobile/lg-g3-sells-three-times-higher-than-galaxy-s5-in-korea-9876/

Τώρα πως μειώθηκαν κατά 10.000 την ημέρα?
Μήπως τα νούμερα μαγειρεύονται? Μήπως πέφτει λίγο δούλεμα τελικά?

ΝΙΚΟΣ

ΤΟ LG G2 ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ G3) δευτερο το htc one m8, αλλα με μια καμερουλα θα ηταν πρώτο

Tom

Παιδια δυστυχως οταν τα νουμερα αυτα θα ειναι για ολο τον κοσμο δεν θα εχουν καμια σχεση με τα αντιστοιχα της Κορεας αρα μην λετε μεγαλα λογια και τρεχετε να τα μαζευετε μετα.

kostas

ΝΙΚΟΣ αν το πας έτσι το ps1 είναι καλύτερο απο το ps4 σε γραφικά. Μην τρελενόμαστε εντελώς. Κάτοχος LG G2
Πάντα φιλικά.

john

Το g3 ειναι ενα g2 με αλλη οθονη και καρτα μνημης κατα τα αλλα ειναι το καλυτερο κινητο στο κοσμο…
Ας γελασω…

ΝΙΚΟΣ

ΑΠΛΑ ΚΩΣΤΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ..ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΜ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ..ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΌ ΝΟΤΕ 4…ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΟ PHABLETAKI

ΝΙΚΟΣ

Ακυρο γιαωτπ νοτε αλλο ηθελα να πω..καλη συνέχεια

KAFROS

Αν θυμάμαι καλά το g2 είχε 600.000 κομμάτια πωλήσεις μόνο στην Κορέα, αλλά συνολικά λίγο κάτω από τα 3 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως μέχρι πριν λίγους μήνες.
Συνεπώς για την lg ειναι ενθαρρυντικό ότι το νέο μοντέλο πουλάει σαφώς καλύτερα στη χώρα του, αλλά σε καμμιά περίπτωση ενδεικτικό της παγκόσμιας πορείας των πωλήσεων του.

Mano Vs

ΝΙΚΟΣ +1
The truth σορρυ που λεω ο,τι βλεπω και ο,τι ισχει.

Tom

Παιδια τα κινητα ειναι πανω κατω ολα τα ιδια το καθενα με τις δυναμεις του. Η LG χωραει πολλες ιντσες σε μικρο (μαλλον λογικο) μεγεθος. Η samsung εχει πολλα features υποστηριξη και γενικα αρτιοτητα στα χαρακτηριστικα της. Η Sony συνδυαζει τα καλυτερα speccs με ομορφο λογισμικο και πολυ καλη κατασκευη. Η HTC εχει φοβερο build quality και πολυ καλα ηχεια για οποιον τον νοιαζει. Αντιστοιχα το καθενα εχει τα δικα του κακα. Πχ η samsung και η LG πλαστικο η HTC καμερα η Sony υπερθερμανσεις η παλιοτερα οθονη κλπ.

Καλυτερο κινητο στον κοσμο δεν υφισταται. Απλα ο καθενας οπως βολευεται. Καποιος μπορει να πει το καλυτερο το HTC επειδη το καραγουσταρει και αλλος το LG επειδη τα εχει ολα και ειναι phablet σε μεγεθος τηλεφωνου. Αλλος μπορει να γουσταρει Sony εγω θεωρω οτι το GS5 ειναι το πιο πληρες (μαζι με το LG αλλα το τελευταιο ειναι μεγαλυτερο και μαλλον με χειροτερη μπαταρια).

Περι ορεξεως, αλλα εφοσον 4 κατασκευαστες φτιαχνουν σχεδον τα ιδια κινητα, δεν μπορουμε να μιλαμε για ΤΟ καλυτερο κινητο.

sosimple

Ο john παραπάνω γραφει:”Το g3 ειναι ενα g2 με αλλη οθονη και καρτα μνημης κατα τα αλλα ειναι το καλυτερο κινητο στο κοσμο…
Ας γελασω…”
Με την ιδια λογικη, το s5 είναι ενα g2 με μικρότερη οθονη και μπαταρια, μεγαλυτερο μεγεθος sd, και μερικα αχρηστα μπιχλιμπιδια. Παρομοια μπορείς να πεις για z2 και htc…
Το ειπαμε, οι φετεινες ναυαρχιδες κατα βαση ειναι ιδιες με τις περσινες με διαφορες προσθήκες.
Αυτο που γραφεις ισχυει για ολα και οχι ειδικα για το g3 οπως δυστυχώς ο φανμποισμος σου δε σε αφηνει να δεις.
Κατα τα υπόλοιπα πολυ λογικες οι πωλησεις για το καλυτερο smartphone που βγηκε φετος. Αν και εννοείται οτι δε θα κανει μεγαλύτερες πωλησεις πχ απο το s5, (πολυ λιγοτερες θα κανει) γιατι ο κοσμος ο πολυς αγοραζει μαρκα και αναθεμα και αν ξερει τι παίρνει.κανει
Α, αυτο που γραφει ο φιλος παραπανω πως γινεται να πουλαει 20χ αφου μας ειχαν πει για 30χ . Οι 30χ ήταν τις πρωτες μερες. Ενοειται οτι μετα πεσανε πχ στις 15χ. Σε 5 μερες πουλησε 100χ. Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ειναι 20χ, δε σημαινει οτι σου ελεγε κανενας ψεμα στην αρχη..

Peter

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΟΡΘΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο @Tom. ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΟΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ HTC ΟΝΕ (M7)ΗΘΕΛΑ BUILD QUALITY KAI SOUND.ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ G3 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΕ ΜΙΚΡΑ BEZZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GiorgosM.

Πολύ σωστός ο Tom …υπέροχο g3,θα προτιμούσα όμως κι εγώ λόγω μεγέθους το g2 το οποίο το θεωρώ το κορυφαίο κινητό για τα γούστα μου(έχω βάλει στόχο μιας και κόλλησα με τα smartphones από πέρυσι τον Αύγουστο να μην ξεπερνάω ποτέ το ψυχολογικό όριο των 300 ευρώ).
Ξεκίνησα με xperia Sp(καινούριο Ελ. αντιπροσωπείας στα 270 και κάτι ευρώ) πήγα σε xperia Ζ οχτώ μήνες μετά (μιας και ήθελε το έτερον ήμισυ το Sp),πριν ένα μήνα δηλαδή περίπου (τιμή αγοράς 274 ευρώ καινούριο Ευρ. Αντιπροσωπείας).Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από τις συσκευές της Sony ας κατακρίνονται κατά κόρον.Διακαής πόθος λόγω διαστάσεων(περισσότερο) το S4 θα έλεγα (όμως είπαμε μέχρι 300!!! χαχαχα) και το g2 !

john

Sosimple καμοια σχεση η αλλαγες που εχει το s4 με το s5 επειδει το ειχα και το βλεπω 3 s4 ειχα το 9505 το 9500 και το lte-a…
Εχω και g2…
Τις ποιο πολλες αλλαγες τις εχει το s5 απο ολα τα αλλα…
Ας βγαλει ο βλαχακης ενα θεμα με τις αλλαγες που ειχαν τα περσινα μοντελα s4 g2 z1 htc one m7 με τα μοντελα 2014…

Alexis

Tom εγραψες! Συμφωνω απόλυτα!

Γιάννης Ελίζογλου

@Tom απλά με κάλυψες :))

giannis13

“Το g3 ειναι ενα g2 με αλλη οθονη και καρτα μνημης κατα τα αλλα ειναι το καλυτερο κινητο στο κοσμο…
Ας γελασω…”

και αποσπωμενη μπαταρια και καλυτερο επεξεργαστη και περισσοτερο χωρο (μιλαω για το καλο μοντελο φυσικα των 650Ε) και μεγαλυτερη ραμ και νεο καλυτερο UI και καλυτερη κατασκευη απ’οτι λενε …. ξεχασα κατι ; μπορει

τωρα γελα οσο θες

γενικα ρε παιδια , οτι σας αρεσει και οτι αντεχει η τσεπη σας .. τι μοδα ειναι αυτη τωρα , να τσακωνομαστε για τα κινητα ; αλλες δουλειες δεν εχουμε ;

sosimple

Δε νομίζω οτι κανεις διαφωνεί με αυτό που γραφει ο Τομ. Καθενα εχει συν και πλην. Και επειδη καθε χρήστης δινει πολυ μεγαλυτερη βαση σε διαφορετικά πράγματα καθενας θεωρει και διαφορετικο κινητο ως το καλυτερο. Αλλωστε για να αγοράζει καποιος ενα κινητο και να το προτιμα απο τα υπόλοιπα, σημαίνει οτι ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, αυτο ειναι το καλυτερο.
Προσωπικά δινω τεραστια σημασια στο ποσο μεγάλη οθονη εχει ενα κινητο σε σχεση με το συνολικο του μεγεθος. Γιατι ολοι θέλουμε μεγάλες οθονες, αλλα όσο το δυνατον μικροτερες συσκευες ωστε να μπορουμε να τις κουβαλαμε.
Αυτοματως αποριπτω τα sony, και το s5. Ενω δε δινω καμια σημασια σε ui κλπ, μιας και απο την πρωτη μερα πεφτει ροοτ, και πληρη αλλαγη ui. Μπορω να κανω οιοδήποτε κινητο, σχεδον να εχει ολοιδιο οποιο ui, οποιου κινητου θελω.Καταβαινω θα ηθελα πολυ το design αλουμινιου και τον ηχο του htc, αλλα αποριπτεται λογω μεγέθους (το οποιο ειναι τεραστιο για 5αρα οθονη)
Καταβαινω οτι αλλοι δίνουν βαρύτητα σε αλλα πραγματα, και καλα κανουν..

Δημήτρης

Δεν ειμαι υπερ καμιας εταιριας αν και είμαι κάτοχος ενος lg g2 απλως ήθελα να σχολιάσω καποιον οποιος αναφερει για τα προβατα της lg χωρίς να σεβεται κανεναν εδώ μέσα με μόνο επιχείρημα οτι το μελλον ειναι οι oled τηλεορασεις και οχι η lcd…προσωπικα δεν πολυ ενδιαφερει αλλά πληροφοριακά να του πω η samsung Θα αποσυρθεί από αυτή την παραγωγή τηλεοράσεων για τον απλό λόγο οτι δε μπορει να συναγωνιστει της oled της lg… καποιοι πρεπει να μαθετε να σεβεστε περισσότερο και να ξέρετε ότι κάπου πάντα θα υπάρχει ένας ποιο έξυπνος από εσάς…συγγνώμη για το ασχετο σχολιο στο συγκεκριμενο αρθρο απλώς κάποια στιγμή κάποιοι πρέπει να μάθετε να σέβεστε

Alexis

@ sosimple ξέρεις που μπορώ να βρω launcher htc sense 5 και επειτα; Όλα τα έχω βαλει αλλα htc δεν βρισκω για κανεναν λογο! 😀

Γιάννης σε λέω

@Tom συμφωνώ με το δεύτερο σου σχόλιο. Θα σου απαντήσω στο πρώτο με το ότι η αλλαγή της κορυφής δε θα έρθει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά σταδιακά. Κανείς δεν έπιασε κορυφή και την κράτησε μόνιμα. Το S5, καλό, χρυσό, αλλά η εξωτερική του εμφάνιση δε χονευεται με τίποτα, κατά τη γνώμη μου πάντα. Όπως επίσης και σε τιμές, η LG απέδειξε ότι το πλαστικό είναι φθηνότερο και η HTC το ίδιο με την πλαστική έκδοση του Μ8. Η Samsung είναι ακριβή, το έχει αποδείξει άλλωστε. Ζήτησε αρχικά 759 € για το S5 που είναι πλαστικής κατασκευής. Αυτή η τιμή θα ήταν περισσότερο ανεκτή αν μιλούσαμε για ανώτερη ποιότητα κατασκευής από μέταλλο ή γυαλί. Έκανε υποδεέστερη κίνηση με το S5 σε σχέση με την LG και οι Κορεάτες την έβαλαν σε δεύτερη μοίρα φέτος. Επειδή νομίζω ότι ήδη πήραν το μήνυμα, ή θα μας παρουσιάσουν αργότερα ένα S6 κούκλα σε όλα ή θα συνεχίσουν να φλερτάρουν με το τρίξιμο της κορυφής, μέχρι αυτή η κορυφή να παραδοθεί αλλού πιθανόν στο τέλος.

Νικος

#Δημητρης δικιο εχεις φιλε εισαι πολυ εξυπνος οντως απλα μη βελαζεις τοσο δυνατα γιατι μας πηρες τα αυτια..

Ανδρέας

Μιλάμε πάντα για πωλήσεις κορέας. Δεν αναφέρει κανείς αν οι αριθμοί είναι άτομα που τώρα πήγαν σε lg smartphone ή αν ήταν άτομα που είχαν g2 και αναβαθμίστηκαν. Για εμένα είναι πιο πιθανό λόγω τού ότι οι κορεάτες έχουν μια μανία με την τεχνολογία γενικότερα! Θα ήθελα να συμφωνήσω απόλυτα με τον @Τομ αλλα να προσθέσω ότι όντως το σ5 είναι η πιο ολοκληρωμένη ναυαρχίδα σήμερα! Δηλ. φαίρνει όλες τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις σε smartphones. Όσο για το g3 ναι μεν προοδεύει σε οθόνη κ.α όμως δεν έχει όλο το πακέτο δηλ. ουτε αδιάβροχο είναι ούτε αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος έχει κ.τ.λ Ξέρω ότι για τους πλείστους είναι άχρηστα γιατι βρισκόμαστε ελλάδα όμως για εμένα αυτά είναι που παίζουν ρόλο για τον βασιλιά των smartphones του 2014! @Γιάννης πάντα μιλάς για τιμές Ελλάδας.. συγγνώμη δηλαδή αν εκεί σας κοροιδεύουν κανονικότατα! Εμάς στην κύπρο 700€ ξεκίνησε το s5 και εξωτερικό είναι πολύ φθηνότερο οπόταν επειδή κοροιδεύουν εσάς οι παροχοί σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να κράζετε τις εταιρίες! Όσο για κάτι που αναφέρθηκε πιο πάνω νομίζω θα ήθελα και εγώ ο @Κώστας να αφιερώσει λίγο χρόνο για να γράψει ενα ποστακι με τις αναβαθμίσεις που είχε κάθε ναυαρχίδα που ανακοινώθηκε μέχρι τώρα έτσι… Συνέχεια »

Wipeout

Ξεχάσατε τι πιο σημαντικο….Το Lg G3 Έχει Laser..Ιmproved Stabilization…Eίδα videos σε κίνηση και τα πέρασε όλα…δεν υπάρχει το laser και Imp,Stabilization…Οπότε Best Camera…Α επίσης μην κοιτάτε τα Mgpixel κοιτάτε resolution…Lg g3 κινητό της Χρονιάς..Και τώρα όλεσ οι εταιρείες θα βάλουν Laser/stabilization kai μικρά Bezels…Καλό πράγμα ο ανταγωνισμός…¨)

Γιάννης σε λέω

@Ανδρέα η LG Ελλάδας δήλωσε ότι το G3 θα προωθηθεί στην χώρα μας με τιμή 599 €! Αν δεχτώ την άποψή σου, ότι στην Ελλάδα οι πάροχοι μας κοροϊδεύουν, τότε προφανώς εκμεταλλεύονται τις παρωπίδες των περισσότερων, όσον αφορά τη Samsung, και βαράνε στο κεφάλι, γιατί ξέρουν ότι τα sheeps στην προκειμένη περίπτωση είναι περισσότερα απ’ τις άλλες εταιρίες. Όσον αφορά τη διαφήμιση που κάνεις για αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, αδιάβροχο και τα λοιπά… Συγνώμη, αλλά αυτά δεν αφορούν το μέσο χρήστη! αυτά αφορούν τα “ζόμπι” της τεχνολογίας ή τα ψώνια που θέλουν να λένε ότι εμένα το κινητό μου ψήνει και καφέ ας πούμε! Για μένα η ουσία είναι μία! Οι Κορεάτες που παράγουν κινητά, επιλέγουν G3 φέτος και όχι S5. Δηλαδή ξέρουμε εμείς καλύτερα σε Ελλάδα και Κύπρο που παράγουμε ρίγανη, και όχι αυτοί!

gianna

έχει πολύ μεγάλες διαστάσεις το g3 και δεν είναι καθόλου βολικό smartphone . Πρέπει να κ΄’ανει και άλλες βελτιώσεις η lg

Ανδρέας

@Γιάννης για αυτό ανέφερα αυτά τα 2 για να ενισχύσω την άποψη μου ότι το σ5 είναι πιο ολοκληρωμένο smartphone απο το g3. Καμία διαφήμιση δεν κάνω. Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες πλέον για αυτό ότι έχτρα υπάρχει χρήσιμο ή μη μπορει να ώθησε άλλο κόσμο να επιλέξει το συγκεκριμένο smartphone. Όσο για τις πωλήσεις που λές εγώ σου λέω ότι οι πλείστοι απο αυτούς είχαν το g2 και ήθελαν αναβάθμιση.. Θα δούμε στην παγκόσμια αγορά πως θα τα πάει που στην ουσία εκεί είναι η μαγκιά. Όπως και να έχει βασιλιάς των ανδροιδ θεωρείτε η samsung με την σειρά νοτε και αυτό πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

αεκ

το καλητερο κινητο ολον των εποχον το δευτερο ειναι πησω ετοι φωτος

Γιάννης σε λέω

@Ανδρέα απλά μπαίνουν τα θεμέλια σιγά σιγά ώστε η samsung να χάσει τη μερίδα του λέοντος! Δε θα γίνει ακόμα, αλλά σταδιακά θα εξελιχθεί. Πάντως οι Κορεάτες μίλησαν.

Γιάννης σε λέω

Επίσης μ’ αυτό που είπες, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, εγώ θα σου πω πολύς ντόρος για το τίποτα. Πρέπει να είσαι μεγάλο ψωνάκι για να δίνεις σημασία σε αισθητήρες καρδιακών παλμών, δακτυλικού αποτυπώματος και λοιπά. Και δε μιλάω για σένα προσωπικά, μιλάω γενικά.

sosimple

“@ sosimple ξέρεις που μπορώ να βρω launcher htc sense 5 και επειτα; Όλα τα έχω βαλει αλλα htc δεν βρισκω για κανεναν λογο! :D”

Υπαρχει αυτο αλλα θελει δουλεια.. Δεν το εχω κανει. Υπαρχει επισης και zooper theme για zooper widget για το htc ρολοι κλπ
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2726365

Το τελευταιο που εχω κανει ειναι σε nova launcher το ui του g3 σε g2. Οποιον τον ενδιαφέρει εδω και κατω:
https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5434615#post5434615

nikos

Καλό είναι κάποιοι αν δεν ξέρετε ορθογραφία να περνάτε τα σχόλια σας από ορθογραφικό έλεγχο.Δεν γίνεται κάθε φορά να μας βγαίνουν τα μάτια και να παίζουμε το ‘μαντεψε τη λέξη’ για να καταλάβουμε τι θέλετε να πείτε!

Τομ

Γιαννη σε λεω οχι μονο η LG αλλα και η HTC να σκισουν φετος εγω θελω. Η samsung πρεπει να αλλαξει οπτικη. Πρεπει να δωσει λιγο εμφαση σε αλλα πραγματα. Οι φουτουριστικες λειτουργιες πλεον δεν ειναι κουλ. Αφου ολοι εχουν φτασει να εχουν αρτιες συσκευες τεχνολογικα η sammy πρεπει να ριξει το βαρος σε UI, κατι που φαινεται οτι εχει προσεξει η LG με το g3, και σε ποιοτητα υλικων και κατασκευης. Η LG ορθως θα τα παει καλυτερα οσο περναει ο καιρος η HTC δεν ξερω.

Αλλα γενικα η samsung πρεπει να σταματησει να ειναι σχεδον μονοπωλιο γιατι και αλλες εταιριες φταχνουν εκλπηκτικα κινητα αλλα και η sammy επαναπαυεται. Αρα να υπαρχει ανταγωνισμος στο αντροιντ

Γιάννης σε λέω

@Tom μια χαρά τα λες. Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει την ανάπτυξη! Τα μονοπώλια δε βοηθούνε. Όπως και να χει, η Samsung πρέπει να δώσει έμφαση σε κάποια πράγματα, πράγματα στα οποία η LG φαίνεται να την ξεπερνάει για την ώρα. Τη θέλουμε στο παιχνίδι και τη θέλουμε έτσι όπως πρέπει. Έννοια σου πάντως και το πήρε το μήνυμα. Δες το νέο άρθρο του Κώστα περί μείωσης της παραγωγής του S5. Φοβάται Apple και LG μάλλον. Αν και για την LG δεν τοποθετείται επίσημα, σίγουρα έπαιξαν ρόλο αυτα που είδαν με τις πωλήσεις του G3 στην Κορέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.