LG G3, τριπλάσιες πωλήσεις από το Galaxy S5 για την πρώτη εβομάδα [Κορέα]

Μπορεί να έχει μόνο μια εβδομάδα που παρουσιάστηκε επίσημα και στον υπόλοιπο κόσμο να μην έχει κυκλοφορήσει, όμως το LG G3 φαίνεται ότι έχει πάρει φόρα όσον αφορά στις πωλήσεις στην πατρίδα του την Κορέα. Σύμφωνα λοιπόν με τα κορεάτικα media την ημέρα πωλούνται περίπου 25.000 με 30.000 συσκευές αριθμός διπλάσιος από την προηγούμενη ναυαρχίδα της το LG G2.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο εντυπωσιακό καθώς μπορούμε να πούμε ότι ήταν αναμενόμενο, όμως το LG G3 ξεπερνά και τη ναυαρχίδα της Samsung καθώς το Samsung Galaxy S5 τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε πωλούσε 7.000 με 8.000 συσκευές την μέρα. Φυσικά αυτή την φορά το LG G3 έχει τον παράγοντα του εντυπωσιασμού σε σχέση με άλλες συσκευές καθώς φέρνει οθόνη QHD, που είναι ανώτερη σε σχέση με τις οθόνες που φέρουν άλλες ναυαρχίδες.

Επίσης αναφέρεται ότι το διαφημιστικό promotion της LG ήταν αρκετά μικρότερο σε ένταση από το αντίστοιχο της Samsung, πράγμα που σημαίνει ότι τα specs της συσκευής σε συνδυασμό με το ότι είναι η πρώτη συσκευή από μεγάλο κατασκευαστή που έρχεται με Quad HD οθόνη, λειτούργησαν θετικά για την LG.
, LG G3, τριπλάσιες πωλήσεις από το Galaxy S5 για την πρώτη εβομάδα [Κορέα], LG G3, τριπλάσιες πωλήσεις από το Galaxy S5 για την πρώτη εβομάδα [Κορέα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης σε λέω

Έξυπνοι οι Κορεάτες… Αγοράζουν αυτό που πρέπει και αφήνουν τους κουτούς Έλληνες-πρόβατα αγοραστές να αγοράζουν samsung, όπως και να είναι αυτό!

Ν.τ.

Καλο αυτο. Αναγκαστικα τωρα Θα επανερθουν οι αλλες εταιριες με καλυτερα κ μακαρι φτηνοτερα κινγτα.

DaPain

Αν και δεν το περίμενα, μπράβο της!!

Βαγγέλης

Αντε ας είναι αυτό το σημείο καμπής της υπεροπτικής πλέον Sammy, της αξίζει μια μικρή τιμωρία.

Πάμε για άλλους παίκτες. Θελω να δω και HTC δυνατά.

dark_master

Δηλαδή ρε παιδια για να καταλάβω. Το G3 πουλά 25000-30000 συσκευές την ημερα, που είναι διπλάσιος αριθμός από τις πωλήσεις του G2(άρα 12.500-15.000 συσκευές την ημέρα).Το G2 σύμφωνα με αναφορές πούλησε 3.000.000 συσκευές συνολικά.
Το S5 πουλούσε 6000-7000 συσκευές αλλά σύμφωνα με τη Samsung πούλησε 10.000.000 πιο γρήγορα από το S4.
Γιατί κάπου δεν μου βγαίνουν τα νούμερα?

wrangler10

Άντε να έρθει με το καλό και στην Ελλάδα το 32αρι …

Φώτης

Ναι αλλα η οθονη χωρις να την εχω δει απο κοντα στα video σε σύγκριση με το gs5 κ m8 περα απο την ανάλυση δεν ειναι τόσο ζωντανή..Περα απο την φωτεινότητα τα χρωματα στα αλλα δυο ειναι πιο θερμά πιο εντυπωσιακα..Στο lg3 δείχνουν κάπως ξεπλυμενα..Μακαρι απο κοντα αν το δω να κάνω λάθος..

kostas

wrangler 10 το 32αρι θα έρθει και το 16αρι θα έρθει το είπε ο εκπρόσωπος της LG Electronics της Ελλάδας στο ράδιοφωνο της nova αν θες ψαξε το αρθρο και στο ιντερνετ.

nikos

@Φώτης μπορεί να έχεις δίκιο όμως για κάποιο λόγο πιστεύω ότι αυτό που εσύ λες ξεπλυμένα είναι απλά αυτό που λέμε φυσικά χρώματα σε αντίθεση με τα υπερκορεσμένα των amoled!

Γιάννης σε λέω

Μην μπείτε στον κόπο παιδιά να αρχίσετε τις διαφωνίες. Δεν έχει νόημα. Οι Κορεατες που παράγουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας είναι λογικό να είναι πιο ώριμοι τεχνολογικά και να λειτουργούν ορθότερα στις αγορές τους σε αντίθεση με την Ελλάδα και τους Έλληνες, που ποτέ δε γνώρισαν τι θα πει να παράγεις τεχνολογία.

Φώτης

Νικόλα δεν κατάλαβες έβαλα μέσα κ το m8 που μπορει να μην ειναι τόσο κορεσμένα τα χρωματα οπως οι amoled αλλα ειναι φυσικοτατα κ η οθονη οπως κ πέρσι της htc ηταν απο τις καλύτερες..Το lg3 δεν ξέρω αλλα δεν ειναι τόσο ζωντανά τουλάχιστον με τα φυσικα του htc m8..δες συγκριτικά Νίκο κ πες μου..

nikos

@Φώτης θα το κοιτάξω,ίσως να έχεις και δίκιο.Παντως εγω τελικά συμπεράσματα θα βγάλω αφού το πιάσω στα χέρια μου.

andrew

Αν και ειμαι τρελος υποστηρικτης της σαμμυ το g3 αυτη τη στιγμη πιστευω κραταει και θα κραταει την πτωτια για πολλη καιρο αυτος ειναι ανταγωνισμος αν συνεχισει ετσι μαλλον βλεπω να αφηνω το s4 και να κοιταξω για g3
Τελος εχω απορια κατα microsd παιρνει

Γιαννης

Το G3 είναι πιο ολοκληρωμένο κινητό από το S5 (αν και το Samsung υπερτερεί σε ορισμένα χαρακτηριστικά) και από το M8 που υστερεί αρκετά σε κάμερα και το Ζ2 που έχει κατασκευαστικά προβλήματα και μη εργονομικό σχεδιασμό. Άρα λογικό είναι να πουλάει παραπάνω από όλα. Βέβαια σε λίγο καιρό θα βγει το Note 4 που με βάση την παράδοση που έχει δημιουργήσει η Samsung θα είναι μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
ΥΓ. Επειδή έχω και LG με IPS και Samsung οι οθόνες AMOLED δεν έχουν αντίπαλο , όποιος λέει το αντίθετο απλά δεν έχει κάνει την σύγκριση.

wrangler10

Πράγματι ένα πράγμα που με χαλάει στο g3 είναι τα ξεπλυμενα χρώματα που έχει το UI και το flat design style που έχουν υιοθετήσει όλες η εταιρίες στα κινητά τους και καμιά σχέση δεν έχουν με το τι μπορεί να αποδώσει η οθόνη.Βέβαια γούστα είναι αυτά,σε άλλον μπορεί να αρέσει απλός εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα το πειράξω νάνε καλά το xda 🙂

Τάσος

Πολύ άτονα και ξεθωριασμένα χρωματα για τα γούστα μου…κακά τα ψέματα,αν εχεις παίξει τα καραμελακια του candy crash σε amoled δεν πας σε lcd όσο καλη και να είναι..

Γιάννης σε λέω

Πραγματικά μερικοί κάνετε απίστευτα comment.. 😀 Είναι δυνατόν η αγορά μιας συσκευής να εξαρτάται μόνο από το σε ποια οθόνη φαίνεται το candy crash καλύτερο? 😛

fotan

Από τα πρώτα άρθρα που διαβάζω για το G3 έχω καταλάβει πως εκτός από ολοκληρωμένο κινητό είναι και μια πολύ καλή “φωτογραφική μηχανή”!!! Το μόνο που μένει να δω είναι η αυτονομία της μπαταρίας και που θα βρω χρήματα να το αγοράσω!!!

Γιαννης

Σε οποιοδήποτε παιχνίδι με έντονα χρώματα όπως το candy crash βγάζει μάτι η διαφορά , δοκίμασε δίπλα δίπλα IPS και AMOLED και θα δεις.

tiamat

@τασος μια μας μιλας οτι το note4 θα αξιζει μονο αν εχει ραδιοφωνακι,μια τωρα οτι παιζεις με τα καραμελακια του candy crash και ετσι ξεχωριζεις τις οθονες σε καλες και κακες…
,εισαι σιγουρος οτι γραφεις σε τεχνολογικο blog αγορι μου??
δεν ειναι το ποπαι ουτε το σπαιντερ-μαν magazine εδω!

lemodes

Paidia sorry pou tha rwthsw kati asxeto me to g3 alla den kserw pou allou na rwthsw…swype keyboard exei to play store to xrhsimopoiei kaneis ?an nai douleuei me ellhnika h tha mou einai axrhsto kai na mhn to katevasw….

Billeiro

Samsung s series τετελεσται…

Γιάννης σε λέω

Παράγοντες όπως εξωτερική εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής, specs, ηχητική απόδοση δε σας απασχολούν καθόλου???? Μια χαρά ποιότητα έχουν οι καλές Lcd ips οθόνες!

fotan

Πάντως εφόσον και οι δύο εκδόσεις του νέου G3 είναι με επεκτάσιμη μνήμη η διαφορά στην τιμή ουσιαστικά αφορά την RAM. 649€ (32GB, 3GB RAM) και 599€ (16GB, 2GB RAM). Συμφωνείτε???

wrangler10

Βασικά το 16αρι δεν έχει λόγο ύπαρξης.

dark_master

Το πιθανότερο από όσο ακούγεται είναι να έρθει το μοντέλο με τα 2GB προς τα μέρη μας πάντως…

killbillgr

Γιατί κάποιοι θεωρείται τις amoled κορυφή ; Γιατί σου δίνει ψεύτικο κόκκινό και πράσινο βγάζοντας τα μάτια 👀 σου έξω ανάβοντας το κινητό 📱 μέσα στο σκοτάδι και σε στραβώνει. Οι lcd είναι ποιο ξεκούραστες οθόνες η Lg με lcd ips πουλάει και σε υπολογιστές που είναι ποιο ξεκούραστες για πολλές ωρες χρήση του υπολογιστή .Πρέπει να πάρω το amoled οπωσδήποτε για να λέμε ότι έχουμε κινητό 📱. Τα ψεύτικα χρώματα που τραβάει η Samsung σας ευχαριστούν? Γιατί μην μου πείτε ότι όταν τραβάτε κάτι στο φυσικό περιβάλλον ,ότι δεν τα κάνει τα χρώματα ποιο έντονα ,ξεφεύγοντας από την πραγματικότητα κατά πόλοι.

Nio

Lemodes έχει swype keyboard το play store. Από εκεί σου γράφω τώρα. Και ελληνικά. Για ένα μήνα κρατάει η δοκιμαστική έκδοση. Εγώ μετά την αγόρασα. Είναι must.

Οι oled οθονες είναι το μέλλον σίγουρα.!
Αλλά αυτην την στιγμή είναι λες και τους έχεις βάλει φιμε επάνω. Πολύ σκοτεινές. Χάλια άσπρο. Γενικά είναι μαύρα χάλια. Κάθε φορά που βλέπω s4 φίλου του λέω βάλε λίγο φωτεινότητα για οικονομία την χαμηλωσες? …και μου λέει τέρμα είναι.!
Για κάνα πολύχρωμο φόντο καλές είναι.
Περιμεντε να ασχοληθεί η LG με oled για να δείτε κάτι καλό.

Φώτης

Digitalversus <η καλυτερη οθονη σε smartphone (HTC ONE M8)..Δεν ειναι τυχαίο που κ πέρσι στα περισσοτερα site πάλι η htc είχε την καλυτερη οθονη γενικα..Αυτα βέβαια ειναι γούστα γιατι για πολλούς η amoled ειναι καλύτερες..Εγω Παντος γουστάρω περισσότερο τις οθόνες των htc one..Για μενα κορυφαία ζωντανά φυσικα χρωματα..Τωρα του lg3 δεν την εχω δει για να εχω μια σίγουρη γνώμη..Περα απο την ανάλυση το βλέπω δύσκολο να ειναι καλυτερη στο σύνολο απο του htc m8..Το τι θα πάρω ακόμα υπαρχει θολούρα..Αλλα γλυκό κοιτάω το m8 για πολλούς λόγους..Τωρα αν παθω πλακα με το lg3 τι να πω θα δούμε..Ειναι κ το note 4 που θα με βάλει κ αυτο σε σκέψεις..Γιατι μονο note αν πάρω ποτε Samsung..

temasek

Οι amoled έχουν καλό contrast και βαθύ μαυρο αλλά μέχρι εκεί, όταν πας για browsing αντί για άσπρο θα βλέπεις πράσινο και αν είναι pentile…. Εγώ έχω βολευτει με IPS και δεν ξαναπαω σε amoled

lemodes

Nio thanks… 😉

Manos Vs

@dark_master, Apple και Samsung μαγειρευουν τα νουμερα τους για το μαρκετινγκ.

Στεφος

Τουμπανακι το κινητό αλλά θα μείνω με το 1020 που έχω θα πάρω κάμερα σονυ, πάντως η LG ανεβαίνει μπράβο της αλλά όπως είπε και παραπάνω ένας το νοτ 4 θα κάνει πάλι την διαφορά, καλό μουντιάλ παίδες

Manos Vs

Ακομα απορω γιατι συγκρινετε το Note που ειναι phablet με κινητα; Αλλες αναγκες καλυπτουν τα phablets και αλλες τα κινητα. Σοβαρα θελω να μου απαντησετε.

JohnWave

Μπράβο στους Κορεάτες που φαίνεται να το ψάχνουν περισσότερο το πράγμα. Πάντως δεν πιστεύω ότι οι πωλήσεις αυτές οφείλονται τόσο στην οθόνη, τα bezels και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο στις γερές βάσεις που έβαλε πέρυσι το G2 όσο αφορά τη φήμη ( όχι τις πωλήσεις ) της εταιρίας.

Να κάνω κι ένα παραλληλισμό όσο αφορά τις εταιρίες μιας και παρακολούθησα πριν Game of thrones 🙂 :

LG -> Targaryen ( γιγαντώνεται κι έρχεται )
Samsung -> Lannister ( έχει το πολύ χρήμα , έχει τη μεγαλύτερη δύναμη αλλά πέφτει )
Apple -> Baratheon ( κάποτε ήταν ο βασιλιάς, μετά έμεινε πολύ πίσω στις εξελίξεις και τώρα προσπαθεί να τις προλάβει )
HTC -> Stark ( προσπαθεί πολύ αλλά χάνει συνέχεια στο τέλος )
Sony -> Greyjoy ( πρόβλημα … )
Ηuawei -> ? ( κάπου στην Westeros είναι μεγάλη δύναμη αλλά στον υπόλοιπο κόσμο παραμένει μικρή )

Βλαχάκης -> J.J. Martin ( ακόμα και τα super κινητά τα ξεσκίζει με το κοπίδι του. Σε κάθε hands on δεν ξέρεις αν το κινητό θα επιζήσει στα χέρια του ! )

ΥΓ : Sorry αλλά πέρα από τα κινητά έχουμε κι άλλες πωρώσεις…:-)

Φίλιππος

@JohnWave
Ελπίζω η LG, επειδή τη συμπαθώ, να μην είναι όντως Targaryen γιατί αν αρχίσει να κάνει ίδιες επιλογές με τη δεσποινίς Targaryen δεν θα δει (smartphone) θρόνο ποτέ!

Τάσος

Παιχνίδια και amoled=ονειρικός συνδυασμός.γεγονος αυτο.#tiamat είσαι άσχετος απο τεχνολογία,απλα..

Γιάννης σε λέω

Κάποιοι εδώ μέσα έχουν IQ μόνο για candy crash! 😛

Τάσος

Και κάποιοι άλλοι ουτε καν για αυτό..

The truth

Τάσος +10000000000000000000 χαχαχαχα…..

Γιάννης σε λέω

Δεν ξέρουν οι Κορεάτες που παράγουν κινητά και ξέρετε εσείς! 😛

Τομ

Ενταξει καποιοι εχουν θεμα και θεωρουν τις amoled ομορφες. Γιατι ομως καποιοι αλλοι εχουν θεμα και θεωρουν τις amoled ασχημες;

Αυτο που βγαινει απο τις παραπανω δυο προτασεις ειναι το εξης; Περι ορεξεως. Δεν υπαρχει επιχειρημα: η γνωμη μου ειναι καλυτερη απο την δικη σου. Σωστα; Λαθος; Σωστα..

Οσο για την γενικη αληθεια οτι οι amoled εχουν ψευτικα χρωματα ναι αληθεια ειναι. Αλλα θα το δεχτω ως επιχειρημα μονο αν κανει κανεις σοβαρη επεξεργασια φωτογραφιας στο κινητο. Πραγμα που αν γινεται πρωτα θα γελαω και μετα θα δεχτω την ψευτια των amoled.

Ειναι ομορφες και εντυπωσιακες οι amoled και πλεον φωτεινες. Ολα τα αλλα ειναι αποψεις και προτιμησεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.