LG G3, φωτογραφία δείχνει το μεγεθός του σε σύγκριση με το HTC One M8

Μία μέρα απέμεινε από την επίσημη παρουσίαση του LG G3 στο Λονδίνο και ήδη γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα τόσο από διαρροές όσο και από teaser videos που έχει κυκλοφορήσει η ίδια η LG. Το πιο πρόσφατο video αναφέρεται στο μέγεθος της οθόνης και η LG μας υπόσχεται ότι δεν θα θυμίζει μια 5.5 ιντσών συσκευή.

Μπορεί να μην μοιάζει για 5.5 ιντσών συσκευή στο κράτημα αλλά στην παρακάτω φωτογραφία συγκρίνεται με το 5 ιντσών HTC One M8 και η διαφορά στο μέγεθος είναι αισθητή.

Επίσης στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνουμε καθαρά το laser auto-focus assist light το οποίο λέγεται ότι θα υπάρχει στο LG G3 για να κάνει το focus στα αντικείμενα πιο εύκολο και ακριβές, ωστόσο περιμένουμε hands-on video από το Λονδίνο αύριο, για να δούμε πως ακριβώς λειτουργεί. Ένα ανάλογο χαρακτηριστικό είχαν τα παλιά Nokia Symbian κινητά όμως έχουμε χρόνια να το δούμε σε κάποια νέα συσκευή.
, LG G3, φωτογραφία δείχνει το μεγεθός του σε σύγκριση με το HTC One M8
, LG G3, φωτογραφία δείχνει το μεγεθός του σε σύγκριση με το HTC One M8

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Εντάξει μικρό δεν θα είναι αλλά για το μέγεθος της οθόνης του θα έχει ένα πολύ καλό μέγεθος. Απλά μην περιμένει κάποιος παπάδες. Μόνο ενα καλό αποτέλεσμα. Πολύ δυνατό κινητό και όμορφο.

tiamat

το one m8 μπορει να ειναι το πιο premium κινητο σε ποιοτητα κατασκευης, αλλα ειναι επισης εκεινο με το πιο εμετικο και αντιαισθητικο σχημα -αυτο του τηλεκοντρολ τηλεορασεως που πρωτα ειδαμε να εφαμοσεται στα iphone 5.

εκτος των παραπανω οταν χρησιμοποιεις το κινητο σου για browsing, μια πιο τετραγωνισμενη οθονη τυπου ipad ειναι πολυ πιο χρηστικη και βολικη και για τα ματια και για την πληροφορια που απεικονιζεται, οποτε το G3 καλα εκανε και μοιρασε σωστοτερα το ratio του σε μηκος και πλατος.

εχει ξεφτυλισει πολυ κοσμακι το μηδενικο bezel της lg που εκανε τις 5,5′ να εχουν την ιδια φορητοτητα με τα υπολοιπα των 5′-5,1′-5,2′ κινητα. αν η φωτογραφια ηταν ολοκληρη και εδειχνε και το μηκος θα βλεπαμε το one των μολις 5′ να ειναι πιο μακρυ!

killbillgr

Αφήστε τις ίντσες και τα εκατοστά και πείτε μου τη νούμερο παντόφλα είναι. Είναι no46 για να την φορέσω φέτος το καλοκαίρι ?

Αντρέας

Ok μικρό αλλά οι ίντσες έχουν και πλάτος.)( γιατί το μήκος μειώνετε πχ g2 z1) αλλά μια χαρά

kostas

ξερουμε τι ωρα ειναι η παρουσιαση αυριο;;

Aρης

Ενταξει αλλα μην ξεχνατε οτι το htc ειναι 5 ιντσες χαιρω πολυ για βαλτε να δουμε και το υψος γιατι οτι εκοψε απο το πλαι το εβαλε πανω κατω!!!!!!!!!!

Tom

Ενταξει tiamat το οτι το σχημα του M8 ειναι τοσο ασχημο οσο περιγραφεις ειναι δικια σου αποψη και μονο. Περα απο αυτο ειναι πολυ πιο αβολο να ειναι ενα κινητο πλατυ παρα μακρυ για μενα. Το μηκος του m8 οφειλεται στα ηχεια του και δεν ειναι χωρος που χρησιμοποιεις με τα δαχτυλα σου. Εγω που επιασα το m8 ηταν το ιδιο ανετο με το g2 αρα σιγουρα πιο ανετο απο το g3. Απλα ηταν γλιστερο. Οπως και το g2 ομως.

Περι ορεξεως παντα

Φώτης

+100 Tom@

Φώτης

Ηταν που λέγατε οτι θα εχει το ίδιο μέγεθος με τα αλλα gs5, htc κ.τ.λ.

nikos

Όχι @tom κάνεις λάθος,το να είναι μακρύ είναι πολύ πιο άβολο ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλες οθόνες,ενώ το πλάτος όσο μεγάλο και να είναι(όπως αυτό του g3)θα “χωράει” μια χαρά ακόμη και στο χέρι μιας γυναίκας.Ήθελε να ελαχιστοποιήσει τα bezels και το κατάφερε τετραγωνίζοντας κάπως την οθόνη!Αυτό είναι και θετικό για το browsing.Όσο για το htc one m8 ναι μεν είναι η πιο ποιοτική συσκευή που έχω πιάσει όμως είναι όντως σαν τηλεκοντρολ!Πολύ μακρόστενο σχήμα που χαλάει την κατα άλλα πανέμορφη συσκευή!

nikos

@Φώτης στο ύψος τα κατάφερε να έχει το ίδιο μέγεθος μια χαρά!Αν δεν σου αρέσει επειδή είναι πιο πλατύ μην το πάρεις!

κωστας

@+1 tiamat – nikos
συμφωνω απολυτα με τα παιδια κατασκευασστικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αλλα απο σχεδιαστικη γραμμη ειναι μετριοτατο με το μ7 να υπερτερει κατα πολυ.Αποψη μου.
Παιδια εγω νομιζω δε θα εχει καλο grip κ χειρισμο στο ενα χερι οσο κ να το κανεις ειναι και φαρδυ κ μακρυ το g3.

Τομ

Εγω δεν πιστευω οτι το μακρος του htc επηρρεαζει αφου δεν ειναι στην οθονη αλλα στα ηχεια. Προτιμω στενο κινητο και ελαφρως μακρυ παρα να εχει μεγαλο πλατος και μαζεμενο μηκος (να ειναι πιο τεατραγωνο δηλαδη). Ναι οσο πλατυ και αν ειναι το κινητο χωραει οκ πασο, αλλα το μεγαλο πλατος δεν βολευει. Για μενα τουλαχιστον παιδια το ξεκαθαρισα. Δεν ειναι κατ’ αναγκιν για ολους ετσι αλλα το htc one m8 και ας ηταν μεγαλο, οντας στενοτερο απο ολα εμενα με βολεψε τελικα. Το μονο κακο που ειχε ηταν οτι ηταν γλιστερο αλλα με τετοιο υλικο κατασκευης το σχωρας για αυτο του το μειονεκτημα 😀

Για το G3 σιγουρα θα εχει πολυ λογικο μεγεθος αλλα και παλι θα ειναι μεγαλο. Μεγαλυτερο απο τα τωρινα. Νομιζω δηλαδη. Μην ξεχναμε περα απο τα μικρα πλαισια εχεις και 0.3 ιντσες παραπανω απο το μεγαλυτερο κινητο τωρα (που δεν ειναι φαμπλετ)

nikos

@Τομ δεκτό ότι θα είναι πιο μεγάλο στο πλάτος όμως ας βάλει η htc και η sony το htc one m8 και το sony xperia z2 στο ΊΔΙΟ ύψος με το g3 με το τωρινό πλάτος και ας είναι 5″ και 5,2″ οι οθόνες τους και μετά τα λέμε!

Manosp3

Και γω συμφωνώ με τομ, προτιμώ λιγο πιο μακρύ και στενότερο γιατι πχ γράφεις πιο εύκολα με το ενα χερι.

tiamat

τα τηλεκοντρολ στην τηλεοραση ειναι μακροστενα γιατι βολευουν στο κρατημα με το ενα χερι,ειναι ομως πολυ δυσμορφικα (κακασχημα). υπαρχει καποιος να διαφωνει σ’αυτο??

τα iphone 5, htc one m8 μιμουνται το μακροστενο των τηλεκοντρολ θυμιζοντας ετσι λαγανες και γαλλικη μπακετα !

επειδη λατρευω το ισορροπημενο σχεδιασμο σε ενα κινητο τηλεφωνο, ο ανωθεν λογος ειναι αρκετος για να απορριψω και να διαγραψω οριστικα ενα κινητο οσο premium υλικα και αν διαθετει

Φώτης

Nikos@μπορει κ να το τσιμπησω δεν ξέρω ακόμα..Εγω είπα οτι μερικοί είπαν οτι θα εχει το ίδιο μέγεθος με τα αλλα..Αυτο πολυ απλα..Κ σίγουρα κ λογικό στις 5’5 ίντσες δεν γίνεται..Το τη θα πάρω τωρα ειναι μια θολούρα..Το σίγουρο ειναι όχι Ζ2..Αυτα ειναι γούστα..

nikos

@Φώτης +1 για το άκυρο στο z2!Έχουν μείνει στη sony οι παιδικές αρρώστιες από την ericson και όλο προβλήματα βγάζουν 😛

Τομ

Νικο οκ δεν διαφωνησα οτι η LG το εχει καλυτερα απο ολους σε αναλογια συνολικο μεγεθους / μεγεθους οθονης. Ειπα μονο οτι συνολικα το κινητο θα ειναι μεγαλο. Καλα η sony εχει το πλεον χειριστο σχημα κινητου. Τετραγωνο και μεγαλο. Δεν βολευει καθολου. @tiamat αν το πας ετσι τα τηλεφωνα απο μακροστενο σχημα αρχισαν. Και τα παλια κινητα ηταν μακροστενα και τα σταθερα τηλεφωνα μακροστενα ειναι. Δεν εχει νοημα να αρχισουμε συγκρισεις με συσκευες απλα σου λεω οτι αυτο που λες ειναι υποκειμενικο. Δεκτο αλλα μην πας να το βγαλει γενικη αληθεια. Η HTC για μενα και για πολλους το εχει καλυτερα στον σχεδιασμο απο την LG, μαλιστα πολυ καλυτερα. Και αυτο υποκειμενικο ειναι. +1 φωτης νικος για το ακυρο στο Z2. Απλα δεν με πειθει για κανενα λογο η sony πια. LG ναι (αν και μαλλον οχι λογω μεγεθους αλλα ποτε δεν ξερεις ο ερωτας τι παιχνιδια παιζει :D) Samsung ναι, HTC ναι, Apple ναι, Sony οχι! Αν και λατρευω το brand γενικοτερα (playstation, bravia, ακουστικα headphones ολα τα εχω) στα κινητα απλα δεν το χουν για μενα. Το Z2 ειναι η καλυτερη προσπαθεια τους και ειναι πραγματικα καλη προσπαθεια αλλα θα πρεπει η sony να διορθωσει ενα σωρο… Συνέχεια »

dark_master

@Tiamat από την άλλη όμως όταν έχεις το ηχείο πίσω είναι σίγουρο ότι θα το ακούς όταν το έχεις σε μαλακή επιφάνεια πχ κρεβάτι? Επίσης θα έχει την ίδια ποιότητα ήχου με το M8? Δεν νομίζω όταν παίζεις παιχνίδια ή βλέπεις youtube να έχεις την ίδια ποιότητα όταν τα ηχεία στο πρώτο σε κοιτάνε αλλά τα ηχεία στο 2ο μπορεί να καλύπτονται από τα χέρια σου. Γιατί όντως το Μ8 είναι πιο μακρόστενο αλλά όμως είναι βολικό στο χέρι. Επίσης το G3 είναι πιο πλατύ οπότε περίμενε να δούμε πόσο άνετο θα είναι στο κράτημα. Άραγε οι περισσότεροι έχετε δοκιμάσει να γράψετε με το ένα χέρι σε τόσο πλατιά οθόνη και τη βρήκατε εργονομική? Εγώ στο Μ8 και αρκετές φορές δυσκολεύομαι… Επειδή επίσης ανέφερες τα τηλεκοντρόλ να σου αναφέρω ότι ένας από τους λόγους που έγιναν μακρόστενα είναι κ λόγω εργονομίας. (Ένας ακόμα λόγος που και τα πρώτα κινητά ήταν μακρόστενα και όχι πλατιά). Τέλος να διευκρινήσω κάτι που παρατήρησα… επειδή πολύ εξυμνείται την μείωση των bezel έχετε ποτέ αναλογιστεί τι θα πάθει ένα κινητό χωρίς bezel με την οθόνη στο πλάι? Τα bezel είναι καλο να υπάρχουν -μέχρι ένα βαθμό φυσικά- γιατι προστατεύουν από πτώσεις. Μην υποτιμάται λοιπόν τη… Συνέχεια »

Enki

Σιγουρα το lg g3 θα ειναι καλυτερο.μονο και μονο απο τα
bezels τρελενεσαι..χιλιες φορες αυτα που εχει κατω απο το (καπο)το htc m8 αν τα παρεις και τα βαλεις στο htc one m7 το τηλ θα ειναι για 3 χρονια πολυ μπροστα..απο εμφανιση απιστευτη το m7..αν και ειμαι κατα τις htc..το περσινο μοντελο τα σπαγε απο disigh…στο m8 αυτο που εκαναν με το logo δν δικαιολογειται..χανεται ολη η οθονη..τι να πω!!!εξωτερικα σαν να κατασκευαζουν τον robocop

nikos

@dark_master πρωτον δεν θα επελεγα ενα κηνιτο με βαση τα ηχεια!αν εχει καλο ηχειο το κινητο που θα παρω οκ,ομως αλλα ειναι τα πρωτευοντα σε ενα smartphone!Οσο για το πλατυ ειπαμε πως βολευει σε οποιοδηποτε χερι ακομη και στο πιο μικρο!Εγω προσωπικα γραφω παντα σε land scape mode οποτε δεν εχω θεμα…

panos

Πολύ όμορφο κινητό, μου αρέσει αρκετά άλλα μην ξεχνάμε το πιο compact 5″ το είχε βγάλει πρώτη η Sony , xperia ZL,
https://mobiledevicesize.com/compare/#219,361;1

DarthJim

@tiamat +1
Πάντως τώρα κατάλαβα γιατί βάλανε την θύρα υπέρυθρων και το κάνανε μακρόστενο…

JohnWave

Μ8 : 14,6cm ύψος με 5άρα οθόνη
S5 : 14,2cm ύψος με 5.1άρα οθόνη
Ζ2 : 14,6cm ύψος με 5.2άρα οθόνη
G3 : 14,6cm ύψος με 5.5άρα οθόνη

Ερώτηση : Ποιος στο καλό όρισε ότι για να έχεις ναυαρχίδα φέτος θα πρέπει οπωσδήποτε να κινηθείς στα 14,2 έως 14,6 εκατοστά ύψος?????????? Δλδ εγώ που έχω σχετικά μεγάλα δάχτυλα και κινούμαι οριακά σε ύψος στο G2 ( 13,8cm ) πρέπει οπωσδήποτε να κάνω τη ζωή μου δύσκολη? Από τη μία 5.5άρα οθόνη με μικρά bezels από την άλλη μικρότερες οθόνες με μεγάλα bezels.Το αποτέλεσμα ένα και το αυτό. Ίδιο πάνω κάτω άβολο ύψος.

m.f p

Εγω παντως που ειχα το προηγουμενο one,με ενοχλουσε και δε συνηθησσ ποτε την αποσταση απο το κατω μερος ως τον αντίχειρα και το μεγαλυτερο τωρα μηκος δυσκολευει ακομα περισσοτερο το ενοχλητικό αυτο γεγονος. Οσοι εχερε one μρ καταλαβαινετε.

techblogakias

@nikos εγώ θα συμφωνήσω με τον tom ότι αν είναι πλατύ είναι πιο άβολο γιατί είναι κινητό και το ζήτημα είναι να δουλεύεται εύκολα με το ένα χέρι και το m8 δουλεύεται ενώ στο g3 τουλάχιστον για μένα χλωμό το βλέπω… Θα με δυσκολεύει πιστεύω πολύ,
αλλιώς και τσιμεντολιθο ολόκληρο σου βάζω στο χέρι

tiamat

@master δεν ειμαι κατα των ηχειων της, αλλα θα μπορουσε να λειπει αυτο το τεραστιο bezel με τη lοgo ωστε να μαζεψει λιγο το μηκος του one,αλλα τι λεω τωρα..εδω μιλαμε για την HTC ,τον τελειο αυτοχειρα …

nikos

@Tiamat +1000000000000!.@techblogakias ok δεκτη η αποψη σου.Εσενα δεν σε βολευει το πλατος εμενα το μηκος.Ο καθενας παιρνει οτι του αρεσει καλυτερα…

Darth

πράγματι το g3 έχει την καλύτερη αναλογία μεγέθους /οθόνης δυστυχώς φέτος από μένα καμία ναυαρχίδα δεν.. όλες είναι 14++ που πλέον δεν τα λες κινητό αλλά phablet, και αν είναι να πάρω phablet πάω σε κάνα note 3

Tom

Αν η HTC ειχε αποφυγει το logo και ειχε βαλει μια συμβατικη καμερα απο 8mp και πανω με προσεγμενη ποιοτητα θα μιλαγαμε για το καλυτερο κινητο. Αλλα οπως λεει ο tiamat και συμφωνω και γω η HTC εχει ελαφρως αυτοκτονικες τασεις. Σε πολλα μοντελα της οχι μονο στο m8.

dark_master

@Tiamat στη περιοχή του logo είναι η συνδεσμολογία της οθόνης. Επειδη τα ηχεία έχουν ξεχωριστούς ενισχυτές είναι το μόνο μέρος που μπορούσε να μπει.
Στο G3 μπορεί να μπει κ να μην φαίνεται γιατί τα ηχεία είναι στο πίσω μέρος(και είναι μονο οχι stereo)
Άρα είναι αναμενόμενο να υπάρχει το logo αυτό.Αν το προσέξεις θα δεις ότι και η LG εκεί έχει το logo της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.