LG G4: Πέρασε από GFXBench με Snapdragon 808 και οθόνη 5.5 ιντσών

Sony Xperia Z4 και LG G4 είναι τα δυο επόμενα ηχηρά ονόματα που περιμένουμε μέσα στο 2015 και τα οποία είχαν την “τιμητική” τους σήμερα καθώς εμφανίστηκαν στο GFXBench και μας δίνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το LG G4 εμφανίστηκε με την κωδική ονομασία F500x.

Το LG G4 φέρεται να έχει οθόνη 5.5 ιντσών 1440×2560 pixels (534ppi), 64-bit, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, με 4 ARM Cortex-A53 και 2 ARM Cortex-A57 πυρήνες και Adreno 418 GPU. Επιπλέον έχει μνήμη RAM 3GB, 32GB ενσωματωμένη μνήμη που δεν αναφέρεται αν μπορεί να επεκταθεί, κάμερα 16 Megapixel και δεύτερη κάμερα 8 Megapixel.

Βέβαια από τη φετινή ναυαρχίδα της LG θα περιμέναμε να δούμε Snapdragon 810 και η παρουσία του Snapdragon 808 μπορεί να σημαίνει ότι όντως υπάρχουν προβλήματα με την υπερθέρμανση του Snapdragon 810, ή ότι πρόκειται για μια πιο mid-range έκδοση του LG G4.

Τέλος έχει ακουστεί ότι το LG G4 δεν θα είναι το high-end κινητό της LG για φέτος, αλλά το LG G4 Note που θα έρθει αργότερα. Όπως και να έχει όμως κρατάμε πάντα επιφυλάξεις και περιμένουμε να δούμε τι ισχύει τελικά.

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia Z4: Βenchmark δείχνει οθόνη 5.1″ 1080p και Snapdragon 810

lg g4 benchmark, LG G4: Πέρασε από GFXBench με Snapdragon 808 και οθόνη 5.5 ιντσών

Renders από προηγούμενα leaks
lg g4 benchmark, LG G4: Πέρασε από GFXBench με Snapdragon 808 και οθόνη 5.5 ιντσών

lg g4 benchmark, LG G4: Πέρασε από GFXBench με Snapdragon 808 και οθόνη 5.5 ιντσών

lg g4 benchmark, LG G4: Πέρασε από GFXBench με Snapdragon 808 και οθόνη 5.5 ιντσών

lg g4 benchmark, LG G4: Πέρασε από GFXBench με Snapdragon 808 και οθόνη 5.5 ιντσών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
princegr

Άντε καλά κρασιά!!!!! Κολοτούμπα πλήρης από την LG για τον 810, τάχα μου τάχα μου δεν υπάρχει πρόβλημα…….το βλέπουμε !!!!! Τελικά για φέτος ένα είναι το κινητό ο νοών νοήτω, μέχρι την έλευση του Note 5 τουλάχιστον, Δώσε πόνο ρε σάμμυ !!!!!!!

Billeiro

Και τι χαρά είναι αυτή? οπαδός της samsung είσαι ή έχεις μετοχές της?

Γιώργος

Αν ισχύουν αυτά, samsung και lg πάνε από το κακό στο χειρότερο…η μόνη ελπίδα για φέτος είναι το z4.

princegr

Μπράβο σου ατσίδας είσαι, με κατάλαβες τελικά δεν μπορώ άλλο να κρυφτώ. Ναι το παραδέχομαι είμαι μέτοχος της SAMSUNG!!!!!!! Συγχαρητήρια !!!!!!

Γιώργος

Το M9 παντως που εχει τον 810 έχει πραγματικο πρόβλημα θερμοκρασίας

https://arstechnica.com/gadgets/2015/03/htc-one-m9-review-htcs-flagship-feels-like-an-afterthought/

billeiro

Το δώσε πόνο sammy που εγραψες πρεπει να σε προβληματίσει λίγο παντως

mitsaras

Ηρεμήστε και είναι σκόπιμα που βάζει τον 808 στο G4. Αφού η φήμες λένε ότι η LG θα ανακοίνωση και ένα note. Στο note θα βάλει τον 810, δεν μπορεί να έχει 3 μοντέλα με τον ίδιο επεξεργαστή ( g flex 2, g4 & g4 note ).

eleonora

Ειναι ξεκαθαρο οτι το galaxy s6 ειναι ο νικητης των android για φετος…Ομως,αυτο μονο καλα νεα δεν ειναι για τους καταναλωτες..περυσι ο σκληρος ανταγωνισμος εκανε τη samsung να λανσαρει το s5 κοντα στο 550ευρω…φετος το s6 κοστιζει 770ευρω(!!!) το φθηνοτερο,ενω το ακριβοτερο θα φτασει τα 1000ευρω.Εαν,η lg,htc,sony ηταν ικανες να βγαλουν ισαξιους ανταγωνιστες τοτε η τιμη θα ηταν πιο κοντα στα 600 παρα στα 800.

dark_master

@eleonora ας κυκλοφορήσουν όλα με το καλό κ εδώ είμαστε… ας μη βιαζόμαστε να κρινουμε από τα χαρτιά και τους αριθμούς…

nikos

υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες!!!asus zenfone 2 ,64g rom 4 giga ram ,lolipoped 320-360 euros!!παρουσιαζεται σημερα στην γαλλια και 6 απριλιου ιταλια!!!σε 10 μερες θα το παρω απο ευρωπη!

Clouder

Πλέον ταονα κινητά που προτιμώ (για ευνόητους λόγους), είναι τα Motorola π.χ σειρά G ή X και Nexus από Google. Pure android FTW.

Γιώργος

Όντως με το S6 που έχει την κορυφαία κάμερα , οθόνη , επεξεργαστή και πλέον και τοπ ποιότητα κατασκευής η Samsung πάει από το κακό στο χειρότερο οπότε ας περιμένουμε το Z4 της πολύ πετυχημένης εταιρείας που ονομάζεται Sony (αν δεν έχει κλείσει/πουλήσει μέχρι τότε το τμήμα κινητών της). Ότι να ναι γράφεις συνονόματε.Αν δεν ήταν βέβαια και τόσο ακριβό το S6 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για τους κατοίκους τριτοκοσμικών χωρών όπως η Ελλάδα και δεν θα χρειαζόταν να περιμένουμε να πέσει η τιμή του για να το αγοράσουμε.

chris

Ο,τι και να λεμε,αν αυτα ειναι οντως τα χαρακτηριστικα,τοτε η ναυαρχιδα της lg θα ειναι εκτος ανταγωνισμου απο την ”κακη” μερια:
-ο επεξεργαστης της samsung στο s6 και s6 edge καθως και ο snapdragon 810 οπου θα ενσωματωνουν ναυαρχιδες της htc,sony,hwawai κτλπ ειναι αρκετα καλυτεροι απο τον snapdragon 808 και σε ταχυτητα και σε επιδοσεις.
-Το βασικο πλεονεκτημα της lg,η πρωτοτυπια και η δυναμη της συσκευης χανεται αφου δεν βλεπουμε κατι που να ξεχωριζει.
-Η οθονη ελαχιστη βελτιωση θα εχει απο το g3 και δεν θα μπορει να ανταγωνιστει αυτη της samsung τουλαχιστον..(534 ppi vs 577 ppi)
-η επιλογη του HDR στις φωτογραφιες ειναι καταστροφικη διοτι στα smartphones σε σχεση με τις κανονικες,επαγγελματικες μηχανες,ο φακος και το γυαλι ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας και ο πλουτος χρωματων προσπαθουσε να αντισταμισθει μεσω αυτης της λειτουργιας.
-Οσο για τα γραφικα,σαφως θα μιλαμε για κατωτερες επιδοσεις,με εναν adreno 418 εναντι του 420 η και 440 των ναυαρχιδων.
Μακαρι να χαρακτηριστικα αυτα να ειναι λανθασμενα,διοτι διαφορετικα η lg χανει πολλα απο τα πλεονεκτηματα της.

Dimitrinho

Lg g2 το κορυφαιο κινητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG LG Android Smartphones

H LG αποχωρεί από την αγορά των smartphones

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή smartphones και αποχωρώντας ταυτόχρονα απο την συγκεκριμενη αγορά.

Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Rollable: Αβέβαιο το μέλλον του, ακόμα και αν μείνει η εταιρεία στα smartphones

Ακόμα και με την LG να παραμένει στην αγορά των smartphones, το μέλλον του Rollable μοιάζει πολύ αβέβαιο και ίσως δε το δούμε ποτέ.

Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Rollable: Έρχεται το Σεπτέμβριο με τιμή $2560;

Το επερχόμενο LG Rollable φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2021, με τη τιμή του να ξεπερνάει κάθε foldable μέχρι σήμερα.

Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Rollable: Η LG επιβεβαιώνει πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

Μπορεί να μη μάθαμε περισσότερες πληροφορίες στη CES 2021, όμως η LG επιβεβαίωσε πως το Rollable έρχεται μέσα στο 2021.