LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου

Το LG G4 είναι επίσημα εδώ και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις αρχές Ιουνίου με τιμή που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Το κυρτό G4 έρχεται με οθόνη 5.5″ Quad HD IPS Quantum με ανάλυση 2560×1440 pixels και κάμερα 16 Megapixel με φακό f/1.8 και OIS 2.0.

Ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 808 με X10 LTE για γρήγορο mobile internet, μνήμη RAM 3GB LPDDR3, αποθηκευτικό χώρο 32GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, αποσπώμενη μπαταρία 3000 mAh, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel με f/2.0 και τρέχει Android 5.1 Lollipop.

Οι διαστάσεις του είναι 148.9×76.1×9.8 χλστ., βάρος 155 γρ. και θα είναι διαθέσιμο στα παρακάτω χρώματα:
• (Κεραμικό) Metallic Gray, Ceramic White, Shiny Gold
• (Αυθεντικό Δέρμα) Black , Brown, Red, Sky Blue, Beige, Yellow

LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου, LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου

LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου, LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου

LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου, LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου

LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου, LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου

LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου, LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου

LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου, LG G4: Ελλάδα κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

ωρεο το μπλε και το κανονικο δερμα 8 με X10 LTE για γρήγορο mobile internet LTE CAT9 450 MBTIS DNWLOADER 4GB RAM DDR4 EINAI PIO GRIGORI ΤΙΜΗ;

Miko

Πολύ όμορφο, αν και για μένα ακριβό. Πάντως σε λίγο καιρό, αν και όταν πέσει η τιμή του, θα είναι οτι πρέπει.
Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την κάμερα του, και με το γεγονός οτι βγάζει raw φωτογραφίες… γενικά ίσως η πιο πλήρης κάμερα σε κινητό μέχρι τώρα.
Το δερμάτινο καπάκι που του δίνει μια χλείδα, και δεν με ενδιαφέρει αν έχει 6 ή 8 πυρήνες μιας και η χρήση που κάνω στα κινητά μου είναι μέτρια (δεν παίζω παιχνίδια κτλπ.) οπότε πιστεύω μια χαρά θα την κάνει την δουλειά του.
Δεν με νοιάζει τόσο η αποσπώμενη μπαταρία γιατί ποτέ δεν κυκλοφορώ με 2-3 μπαταρίες στην τσέπη, αλλά σίγουρα σε μερικούς θα αρέσει.

Miko

Φίλε Βασίλη,
ξεκόλλα με την 4αρα μνήμη… δεν μπορώ να καταλάβω, που το είδες και τι το θες. Μια χαρά θα κάνει την δουλειά της και η 3αρα. Δεν μπορώ κάθε φορά να σε βλέπω να γράφεις για 4αρες μνήμες και 810… ειδικά ακόμα και μέτα την παρουσίαση;;;; ΕΛΕΟΣ!

tiamat

miko καλα τα λεει ο στυλιανος βασιλης η μνημη ram εχει παει σε αλλα standards πια και η lg ειναι αδικαιολογητη που δεν ακολουθησε αυτα!

στο glex2 εδωσε ddr4 μνημη ραμ !!!! εδω την πιασανε τσιγκουνιες!!!!
απο μια καινουρια ναυαρχηδα αναμενουμε το καλυτερο τεχνολογικα ,αλλιως θα συμβιβαζομασταν με ενα αλλο κινητο στη μιση τιμη!

Φώτης

Tiamat μη βιάζεσαι..Μπορει το g4 να ειναι πιο smooth απο το flex2 που εχει προβλημα με το lag..Οι φωτο λογικα θα ειναι φοβερες η αυτονομία λογικα καλυτερη απο το flex 2..Η οθονη εχει μεγάλη βελτίωση με το g3..Κάτσε να βγει κανονικα κ μετα λέμε αν εκανε λαθος η lg με το g4..Εγω Παντος το θέλω πολυ..

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά 4 gb ram περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο, δεν καταλαβαίνω που σας χαλάει;
Αν είναι και με ένα ( βλέπε moto g π.χ ) και με 2 gb ram είσαι πρώτος και τρέχεις μπάλα ( Lg g pro, xperia z ultra και Lg g pad 8.3 που είμαι κάτοχος όλα έχουν 2 gb ram και τρέχουν κυριολεκτικά μπάλα, το λέω μην πεταχτεί κανένας έξυπνος και πει καμιά ανοησία γιατί μας έχετε ζαλίσει με το android και τις μνήμες και τους πυρήνες του. “Όσα δε φτάνει η αλεπού πηδάει και τα φτύνει” ) και διπύρηνος μια χαρά την κάνει την δουλειά του.
Όταν ζητάς τόσα χρήματα βάζεις ότι καλύτερο και εννοείται ddr4 έπρεπε και όχι ddr3. Η ram είναι κάτι πολύ βασικό και όση περισσότερη έχει ένα κινητό-tablet-laptop τόσο το καλύτερο.
Και στον επεξεργαστή θα έλεγα τον 810 αντί τον 808 αλλά ο 810 μάλλον έχει θέματα.
Λέτε για lag στο g flex 2 αλλά με τόση επ. ισχύ είναι δύσκολο, μάλλον κάτι ήξερε η lg και πήγε στον 808 ή εκτός αν είναι θέμα λογισμικού το οποίο θα λυθεί με μια αναβάθμιση. Γι’ αυτό στον επεξεργαστή δε λέω και τίποτα γιατί και ο 808 “τούμπανο” είναι και αυτός.

φωτης lgg3

Στα ÷ η αποσπωμενη μπαταρια κ η sd.Σιγουρα η απσπωμενη δεν ειναι για να κουβαλας μπαταριες!!! αλλα για να μην αλλαζεις τηκεφωνο οταν σου πεφτει η μπαταρια η να μην πληρωνεις service για αλλαγη,καποιες φορες κ πανω στο 6μηνο οπως χρειαστηκε εγω να αλλαξω (ευτυχως αποσπωμενη)

Miko

Πέρα απο το γεγονός οτι πραγματικά την στιγμή που μιλάμε δεν χρειάζεται 4αρα μνήμη στα κινητά, εκτός και αν θες να παίζεις 4 βαριά παιχνίδια μαζί, αυτό που έγραψα δεν έχει να κάνει με την επιλογή της LG, αλλά με την επιμονή του φίλου Βασίλη, σε κάθε πόστ, να γράφει τα ίδια πράγματα, ενώ πουθένα δεν έχει πει η LG για 2 εκδόσεις κτλπ.
Τέλος, για την μνήμη και τον επεξεργαστή, θα σας έλεγα να τα δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε. Το αν είναι DDR4 ή DDR3 ή αν είναι 3 ή 4 γίγα πραγματικά δεν μου λέει ΤΙΠΟΤΑ γιατί αυτό συγκινεί μόνο όσους απλά διαβάζουν το κουτί πριν αγοράσουν ένα προϊόν, χωρίς να έχουν δει αν και πόσο καλά λειτουργεί το set up της κάθε συσκευής…. παραδείγμα το ΜΧ4 μου, αν και χάνει σε κάρτα γραφικών κατα πολύ(10k vs 14k), έχει πολύ παραπάνω σκόρ στην ταχύτητα της μνήμης απο το 1+1(5k vs 2k).
Φιλικά μην πέφτετε στην παγίδα με το ποιός την έχει μεγαλύτερη… μερικές φορές και η ποιότητα στην υλοποίηση ενός project παίζει τον ρόλο της.

apostolos

ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι το καλυτερο κινητο, αν δεν ηταν και παντοφλα θα το επερνα

Αλέξανδρος

@Μίκο σε βλέπω σε διάφορα άρθρα να τσαντίζεσαι με τον φίλο @Βασίλη Στυλιανό αλλά αφού ο άνθρωπος θέλει 4 gb και έχει κολλήσει εκεί, ας τον θα του περάσει. Τώρα στο θέμα μας που έχει να κάνει με την μνήμη αλλά και την υλοποίηση μιας συσκευής (software και hardware ). Λες ότι 4gb ram δε χρειάζονται και διαφωνώ κάθετα και θα σου εξηγήσω. Με 4gb ram μπορείς να έχεις περισσότερες εφαρμογές ανοιχτές στο προσκήνιο ( δηλαδή μπροστά μας, στην ίδια οθόνη ή και σε δύο του κινητού μας και στην tv ή στο monitor του Pc μας ) ή στο παρασκήνιο. Δηλαδή μπορείς να έχεις 2 browser ανοιχτούς και ένα σημειωματάριο ανοιχτό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΒΕΙ Ο LMK ( low memory killer ) ΤΟΥ ANDROID ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΝΗΜΗΣ. Το ίδιο ισχύει και στο παρασκήνιο και φυσικά εκεί χρειάζεσαι ουσιαστικά την ram. Όλα καλά αυτά αλλά στο κινητό τι να τα κάνεις; Σωστά στο κινητό κάνεις λίγα πράγματα άντε και κανα παιχνίδι αλλά ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ MONITOR ΤΟΥ PC εκεί αλλάζει το πράγμα. Μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια σου ( εννοείται σε επίπεδο κινητού ), να κάνεις τις εργασίες σου ( word, excel, pdf ) φυσικά ανάλογα με τα… Συνέχεια »

Miko

Σίγουρα φίλε μου είναι μικροί υπολογιστές… αλλά επιμένω οτι το LMK με 3 γίγα δεν θα ανοίξει. Παρ’ όλα αυτά όμως, αυτό που προσπαθώ να πω είναι οτι, ναι φυσικά και θέλουμε 4 και 8 γίγα κάποια στιγμή, γιατί όχι, αλλά αν το set up δεν είναι καλό, δεν παει να έχει και DDR19 το μηχάνημα θα είναι, αν όχι αργό, τουλάχιστον παρόμοιο με άλλα παλιότερης τεχνολογίας.
Κάνουμε το λάθος και μας θαμπώνουν τα MP στις κάμερες, ο αριθμός των πυρήνων στους επεξεργαστές, το μέγεθος της μνήμης και αν είναι DDR4 ή όχι, κτλπ., χωρίς να έχουμε δει πως λειτουργεί μια συσκευή και αμέσως την κρίνουμε. Δεν λέω, μπορεί το LG G4 να είναι μάπα στην χρήση (τα benchmarks τα χρησιμοποιώ μόνο για σημείο αναφοράς), αλλά ας το δούμε πρώτα πριν το κρίνουμε… μην πάμε κατευθείαν… “όχι ρε π….η μου δεν έχει DDR4 = είναι μάπα”.
Αυτά…

Αλέξανδρος

@Miko μα και ‘γώ αυτό θέλω να πω και με λίγα λόγια όλα ξεκινάν από το software. Αν η rom δεν είναι καλογραμμένη και είναι γεμάτη bugs δε πα να έχεις και ddr1000 με 20gb ram και χίλιους πυρήνες πάλι χάλια θα τρέχει το κινητό.
Και φυσικά οι drivers και ο πυρήνας παίζει μεγάλο ρόλο. Εν ολίγοις για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα πρώτα είναι το λογισμικό και μετά το υλικό (hardware).
Το όλο θέμα άνοιξε για τα 4 gb ram γιατί όλα τα άλλα λίγο πολύ είναι αυτονόητα. Τώρα αν είναι ddr3 ή 4 και αν έχει τον τούμπανο sd 808 και όχι τον 810 μικρή σημασία έχει γιατί με τόση δύναμη και κάποια μικρά σφάλματα στο λειτουργικό κρύβονται (και όπως είπαμε η rom να είναι όσο το δυνατόν καλογραμμένη ) και σ’ αυτή την κατηγορία ότι και να πάρεις θα τρέχει μπάλα.
Απλά τα παιδιά παραπάνω πιστεύω ότι το κάνουν θέμα για το hardware γιατί σου λένε ζητάς 700€, ε τότε, θα μου βάλεις ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα και όχι κάτι κοντά στο καλύτερο.

Στυλιανός Βασίλης

LTE X 10 UP 450 MBTIS DOWNLOADER;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.