LG G4: Πληροφορίες ότι θα βγει στην αγορά τέλη Απριλίου

Το next big thing που περιμένουμε να δούμε από Android κατασκευαστή είναι το LG G4,αφού έχουμε δει ήδη τα Samsung Galaxy S6 και HTC One M9. Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα αναφέρουν ότι η LG θα κάνει την ναυαρχίδα διαθέσιμη τέλη Απριλίου.

Το περσινό LG G3 είχε ανακοινωθεί Μάιο και είχε βγει στην αγορά Ιούνιο. Με τα Samsung Galaxy S6 και HTC One M9 να βγαίνουν σιγά σιγά στα ράφια των καταστημάτων, η LG νοιώθει την πίεση και φαίνεται ότι δεν θέλει να καθυστερήσει. Άρα αν οι πληροφορίες ότι θα γίνει διαθέσιμο τέλη Απριλίου είναι σωστές, τότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Εχθές διέρρευσαν live φωτογραφίες οι οποίες μπορεί να δείχνουν το LG G4 ή το LG G4 Note. Το LG G4 σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει αναμένεται με οθόνη 5 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 810, κάμερα 16 Megapixel και Android 5.0 Lollipop.

Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για 15 εκατομμύρια πωλήσεις εκ των οποίων τα 9.2 θα γίνουν μέσα στο 2015.

lg g4 διαθεσιμότητα, LG G4: Πληροφορίες ότι θα βγει στην αγορά τέλη Απριλίου

lg g4 διαθεσιμότητα, LG G4: Πληροφορίες ότι θα βγει στην αγορά τέλη Απριλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

5 ιντσες εγω περιμενα 5.7 ιντσες οι πιο πολλοι εγω θελω αφαιρουμενη μπαταρια υποδοχη καρτα μνημης sd τοτε θα κανει τρελες πολησεις 5.1 lollipop να δουλευουνε και οι 8 πυρινες ταυτοχρωνα 3.0GHZ RAM 4GB DDR4 εγω ειμαι φαν της LG να δεχετε συχνα UPDATE και να το υποστηριζει να υποστηριζει και τα παλια μοντελα να ερθει σε λογικη τιμη οπως να εχει συνηθησει η μαμα LG Κωστα οταν ανακινωθει. Να μας το πεις και unboxing και hans on

kristoferlado

Ελεος!

xristos

αν βγει 5 ιντσες με τα πεζελ που εχει η lg θα εναι πολυ compact η συσκευη αν και πρωην κατοχος G2 απο την στιγμη που πηγα σε NOTE 4 δυσκολο να καταιβω τοσο σε ιντσες ειδη μ φαινεται πολυ μικρο το g2 στα χερια πιστευω το ιδανικο θα ειναι 5.3 με 5.5!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.