LG G4: Ανακοινώνεται επίσημα 28 Απριλίου

Έφτασε η μεγάλη ώρα και για το LG G4, το οποίο σύμφωνα με τις προσκλήσεις που απέστειλε η LG ανακοινώνεται επίσημα σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Σιγκαπούρη και Κωνσταντινούπολη στις 28 Απριλίου. Η πρόσκληση μας δίνει να καταλάβουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί δέρμα στην κατασκευή του.

Προηγούμενες πληροφορίες ήθελαν την LG να χρησιμοποιεί premium υλικά κατασκευής για το LG G4, αλλά μάλλον όχι μέταλλο το οποίο θα το δούμε στο LG G4 Note που θα ανακοινωθεί στο δεύτερο μισό του 2015 για να στοχεύσει στη σειρά Note της Samsung.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά το LG G4 έχει διαρρεύσει με οθόνη 5.5 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 808 και όχι Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel και δεύτερη κάμερα 8 Megapixel.

lg g4 επίσημη ανακοίνωση, LG G4: Ανακοινώνεται επίσημα 28 Απριλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
anergos13

Ρε μπας και βγει το note 3 2015 edition με λιγο καλυτερο επεξεργαστη,ραφη με δερμα και πενακι εκπληξη???

mpampis13

Δερμα απο πισω και καλα οπως το samsung galaxy note3-4

JohnWave

Ααααχ το όνειρο ενός απλά μεταλλικού G2 με στάνταρ 32gb εσωτερικό χώρο παρέμεινε όνειρο… Αντ’ αυτού η LG το γύρισε στα τύπου samsung note phablets και χωρίς μάλιστα από ότι φαίνεται κάποιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα τεχνικά χαρακτηριστικά ( cpu, κάμερα,ram). Ακόμα και το συγκριτικό πλεονέκτημα που είχε η LG με τα τρόμερα bezels της σειράς G, χάνεται από τη στιγμή που το έχει γυρίσει στα phablets. Το G3 πχ έχει 76% screen/body ratio και το Note 4 74%. Πολύ μικρή διαφορά. Δεν ξέρω αν στο G4 το αυξήσει κατά πολύ αλλά δεν το βλέπω βάσει των leaks. Aν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα θεωρηθεί μια τυχόν αλά gflex κούρμπα, τότε προσωπικά θα το θεωρήσω ανταγωνιστικό μειονέκτημα. Ίσως μόνο η τιμή να είναι ο τομέας που θα προσελκύσει τους οπαδούς της σειράς Note της Samsung. Θα δούμε πάντως μήπως μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.

Αποκλειετε με SNAPDRAGPN 808 εξαπυρινο να κυκλοφορει LG G4 ολοι εχουνε 810 και αυτη εβαλε 808 εκτος αμα εχει προβλημα ο 810 ας τον φτιαξουνε η να βαλουν 820 4G LTE CAT9 450MBITS DONWLOADER LG τι βλακιες κανεις τουλαχιστον βγαλτο με RAM 4GB DDR4 αφαιρουμενη μπαταρια και να δεχετε καρτα μνημης αλιος δεν σε βλεπω καλα θα καταντησεις οπος την SAMDLSUNG ME TO GALAXY S5 KAI I NOKIA POU TIN PIRE I MICROSOFT δεν θα κανεις πωλησεις ειμαι φαν της LG αμα κανει βλακιες εχει ακομα καιρο να το βελτιωσει η LG να παρει επητελους την πρωτη θεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.