LG G5: Το Geekbench δείχνει Snapdragon 820 και 4GB RAM

Φαίνεται πως η LG θέλει φέτος να πρωταγωνιστήσει στη “μάχη της ναυαρχίδας” μιας και ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το LG G5 επίσημα στις 21 Φεβρουαρίου μια μέρα πριν την MWC 2016 το οποίο σύμφωνα με benchmark από το Geekbench δείχνει τα δόντια του και μας γεμίζει ανυπομονησία να το δούμε από πρώτο χέρι.

Στα αποτελέσματα του benchmark, εφόσον το μοντέλο LG-F700S είναι το LG G5, βλέπουμε ότι “τρέχει” το Android 6.0.1 Marshmallow, ενώ στην “καρδιά” της συσκευής βρίσκεται ο Snapdragon 820 με την συνοδεία 4GB μνήμης RAM, κάτι το οποίο αναμένεται να ικανοποιήσει πλήρως τους χρήστες που θέλουν να έχουν μια συσκευή με high-end τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ελπίζουμε η LG να μην κάνει “σκόντο” σε κάποια σημεία της συσκευής μιας και για το 2015 χρησιμοποίησε τον Snapdragon 808 για το LG G4 και όχι τον Snapdragon 810 που χρησιμοποίησε στο LG G Flex 2, υπό το φόβο των γνωστών θεμάτων υπερθέρμανσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το hardware του LG G5 δεν έδειξε το Geekbench παρά μόνο τα σκορ σε single-core και multi-core μετρήσεις οι οποίες μας κάνουν να περιμένουμε να δούμε και στην πράξη κατά πόσο δυνατή είναι η πρόταση της LG για τη φετινή χρονιά. Στα υπόλοιπα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι πληροφορίες λένε ότι θα δούμε οθόνη 5.6 ιντσών QHD, κύρια κάμερα 20 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και πιθανόν κατάργηση του έξυπνου πλήκτρου στην πίσω πλευρά της συσκευής, με τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης να τοποθετούνται στην αριστερή πλευρά.

LG G5: Το Geekbench δείχνει Snapdragon 820 και 4GB RAM, LG G5: Το Geekbench δείχνει Snapdragon 820 και 4GB RAM

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vkrd

Να τραβήξουν και βίντεο 4Κ και να μας πουν αν ζεσταίνεται πολύ ο επεξεργαστής 820, γιατί μας έχουν πρήξει πως ο 810 είναι σκάρτος. Ζεσταίνεται λέει στο 4Κ βίντεο. Η προπαγάνδα να σταματήσει και τα πράγματα να αποδίδονται στη σωστή βάση.

Costas

Άντε να ξεκινήσουν να βγαίνουν οι φετινές ναυαρχίδες για να πέσουν οι τιμές από τις περσινές!

Makis

Nexus 5x με τους όποιους περιορισμούς του, στα 250 σε κάνα δίμηνο και καθάρισες Costas…

Max91

Παιδια ακομα και ο sd810 μια χαρα ειναι αλλα ας μην ειχε το θεμα με τις θερμοκρασιες… μπορει να φανει ψεμα αλλα κιομος εχω το Ζ3+ και εκανα το τεστ στο Geekbench αλλα εξω ειχε -6 επιασε single core 1365 και multi 5009… ειχα μεινει μ…..ς αν και γενικα αυτα τα νουμερα μονο σε τετοιες θερμοκρασιες αλλιως ειναι μεχρι 4000 ποντους και αυτο οχι ολη την ωρα… (δεν το συζητω οταν παιρνει φωτια δηλ ολη την ωρα που βγαζει μονο 2700)

Max91

κι ομως* την επεξεργασια μου μεσα

ChrisG

παιδιά…μου φαινεται ή το G5 χοντρο-ψιλό μας πήρε τα εσώρουχα απο το Iphone 6s και τον Α9;και με 6,0,1;πωωωω…ύπνο δεν θα έχω το βράδυ.και ο Α10 απέχει μήνες ακόμη.κάτι πηγαίνει wrong.

micr0g

Καλή φάση,αλλα μιας και μιλαμε για benchmarks συνεχιζει ο Α9 να ειναι μπροστα με 2560 σε single-core score.
Συνεχιζω να μη καταλαβαινω καποιους ακομα και μετα απο εναν χρονο που ισχυριζονται οτι ο 810 δε ζεσταινει και πως ειναι ολα 8εμα προπαγανδας!
Πολλα γελια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.