LG G5: H LG επιβεβαιώνει την επίσημη ανακοίνωση 21 Φεβρουαρίου

Η LG φέτος έχει αποφασίσει να είναι πολύ πιο επιθετική προς τη μεγάλη της αντίπαλο Samsung και δεν θα υποχωρήσει όσον αφορά στην ανακοίνωση της ναυαρχίδας. LG G5 και Samsung Galaxy S7/s7 edge θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η LG ανακοίνωσε το press event που θα πραγματοποιήσει στις 21 Φεβρουαρίου, μια ημέρα πριν την MWC 2016. Στην περίπτωση που είχατε αμφιβολίες για το τι θα ανακοινώσει, η ίδια μέσα από tweet της επιβεβαιώνει τον ερχομό του LG G5. Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξη του στέλεχος της LG είχε πει ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να τα βάλει με τη Samsung φέτος ενώ φέτος θα υπάρξει και δεύτερη ναυαρχίδα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το LG G5 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, με οθόνη 5.5 ή 5.6 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels και ελάχιστα bezel. Αναμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 3 ή 4GB, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη κάτω από την dual-camera. Ωστόσο τα volume buttons έχουν μεταφερθεί στο πλάι.

Περισσότερα θα μάθουμε στην έκθεση MWC 2016 στη Βαρκελώνη.

lg g5 conformed, LG G5: H LG επιβεβαιώνει την επίσημη ανακοίνωση 21 Φεβρουαρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Παππας

Νομιζω πως τα volume buttons δεν μπορουν να τα βαλουν αλλου περα απο το πισω μερος καθως ειναι σημα κατατεθεν της σειρας G. Τωρα για το dual camera λιγο δυσκολο..

vasilist

Μακάρι να τα αφήσουν πίσω γιατί είναι πολύ πρακτικό.

Πασχάλης

Άμα θέλει να μη δώσει κανείς σημασία στην παρουσίαση της ας την κάνει ίδια μέρα…

Jorge

Θα συμφωνήσω με τον @Πασχάλης.
Είναι κάπως περίεργο να είναι την ίδια ημέρα, ας πούμε αν ήταν 20 ημέρα LG και 21 ημέρα Samsung θα ήταν διαφορετικό πιστεύω. Για να δούμε τι θα δούμε.

alexis touba

Βαλτε ρε απατες καμια καλη μπαταρια τουλαχηστον για μια μαμημενη μερα με βαρια χρηση και κανενα επεξεργαστη της προκοπης κ οχι οτι περησεψε στα ραφια της σναπντραγκον μπας κ πουλησεται.ειναι δυνατον οι κηνεζηκες συσκευες ναχουν μεγαλυτερες αυτονομιες κ ναναι πιο φθηνα 200ευρ.!!@εχουν QHD ξεχασα.αν δε μπορειται να υποστηρηξεται τετοιες τεχνολογιες και χαρακτηρηστικα μη βαζεται !!!!η τουλαχηστον σε καθε συσκευη που αγοραζουμε δωστε και απο μια μπαταρια εξτρα δωρο.η ενα παουερ μπανκ μακακες ε μακακες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.