LG G5: Διέρρευσε το Magic Slot module της μπαταρίας

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα έχουν μείνει μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του LG G5 και τα leaks έχουν την τιμητική τους μέχρι την τελευταία στιγμή. Σήμερα διέρρευσε το module της μπαταρίας που θα μπει στην επερχόμενη ναυαρχίδα.

Το Magic Slot, όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλείται, λέγεται ότι είναι ένα slot στο οποίο οι χρήστες μπορούν να βάζουν και να βγάζουν διάφορα modules για το κινητό. Αυτά θα είναι κομμάτια όπως η μπαταρία, η κάμερα, DAC digital to analog converter) μαζί με Bang & Olufsen (με την οποία η LG έχει ανακοινώσει συνεργασία).

Από το σημερινό leak, οι πληροφορίες που ακούγαμε, φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Ο @OnLeaks διέρρευσε μια φωτογραφία, η οποία δείχνει το battery module. Η αρθρωτή μπαταρία λέγεται ότι θα είναι 1100mAh και θα έχει διάφορα φυσικά κουμπιά για τις λειτουργίες της κάμερας – zoom, flash κλπ.

Αν θεωρήσουμε ότι όλες αυτές οι διαρροές για το LG G5 είναι έγκυρες, κατά κάποιον τρόπο η LG θα κυκλοφορήσει αρθρωτό smartphone, το οποίο βέβαια σου δίνει λιγότερες δυνατότητες από το Project Ara.

Το LG G5 ανακοινώνεται επίσημα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην MWC 2016, εμείς θα είμαστε στη Βαρκελώνη για να το δούμε από κοντά και μέχρι τότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει.

Επάνω έχει την επιγραφή “LG G5” και “Life’s good when you play more”.

lg g5 magic slot battery, LG G5: Διέρρευσε το Magic Slot module της μπαταρίας

Φωτογραφίες από προηγούμενη διαρροή

lg g5 magic slot battery, LG G5: Διέρρευσε το Magic Slot module της μπαταρίας

lg g5 magic slot battery, LG G5: Διέρρευσε το Magic Slot module της μπαταρίας

lg g5 magic slot battery, LG G5: Διέρρευσε το Magic Slot module της μπαταρίας

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Πως είναι ετσι απο πίσω ρε παιδιά?? Πολύ ασχημο!! Λες και είναι εξωγήινο smartphone!!
Αυτό με τη μπαταρία ολίγον χαζό μου φαίνεται!! και τι?? μόνο 1100?? Δλδ μιση μέρα μπαταρία??
Που πας ρε lg?? Μυαλό δε βάζεις με τίποτα!! πάντα μια μέτρια μάρκα θα είσαι με ασχημα τηλ και specs στις ναυαρχίδες που δε λένε τίποτα στους σοβαρούς χρήστες..

giannis13

οχι και παντα, LG G2, ακομα απροβληματιστο , δεν κολλαει πουθενα και εχει φοβερη μπαταρια !
μετα μας τα χαλασε με τα μπεζελς, το δερμα, την QHD οθονη ενω η μπαταρια εμεινε στα ιδια επιπεδα ! το μεγεθος κ.α

Manos

@Ιωάννης Για την εμφάνιση άποψη σου αν και στο τέλος μπορεί να μην είναι έτσι. Για την μπαταρία δεν κατάλαβες καλά… Είναι έξτρα μπαταρία περα απο αυτή που έχει Ίδη

Chris

Γιάννη επειδή δεν το κατάλαβες, αυτή θα είναι μια δεύτερη μπαταρία (έχει κι άλλη μέσα) την οποία θα μπορείς να βγάζεις και να αλλάζεις modules, θα μπορείς δλδ να βάλεις πχ μια άλλη κάμερα

Gvirginia

Εγώ δε κατάλαβα το κομμάτι “και θα έχει διάφορα φυσικά κουμπιά για τις λειτουργίες της κάμερας – zoom, flash κλπ”. Δηλαδή θα έχει στο πίσω μέρος, του κομματιού, κουμπιά? Στις άλλες φωτογραφίες, που δεν υπάρχουν κουμπιά από πίσω (ας το πούμε “όπως έρχεται στο κουτί του”), τι λειτουργία έχει το Slot?

Πάντως καλύτερα που είναι έξτρα μπαταρία, μιας και έτσι αποφεύγει την περίπτωση “κατά λάθος” εξαγωγής σε περίπτωση που ήταν η κύρια. Αλλά, πώς χώρεσαν τη συγκεκριμένη μπαταρία μαζί με την φημολογούμενη 3000mAh κύρια, σε πάχος συσκευής 8,2mm? Ή κάνανε εξαιρετική διαχείριση χώρου ή θα έχει σύνολο 3000 mAh (1100 + 1900). Ελπίζω να είναι το 1ο και περιμένω να δω teardown.

Jim

Ανυπομονώ την Κυριακή! Θα ανακοινωθεί : Lg G5 , S7 , S7 edge , κάτι HTC και κάτι της Sony!

Mpidis

Αυτο θα ειναι 100%. Πλέον οτι διαρρέει ισχύει κιολας.

jonjon

Επιτέλους μια φρέσκια ιδέα!

JohnWave

Καινοτόμο το magic slot. Tραγική η πλάτη ( δεν έχω δει ασχημότερη σε κινητό και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είναι έτσι).

KostasB

Έχουμε link για την παρουσίαση της LG;

vasilist

Ναι η πλάτη δεν με τρελαίνει ούτε εμένα, καλό αυτό με το expansion slot.

Gvirginia

ΟΚ, διάβασα αλλού ότι η παραπάνω μπαταρία δεν είναι 1100 mAh, αλλά η κανονική του (~3000 mAh).
Σχετικά με τα 1100 mAh, είναι άλλο module (LG Cam Plus) το οποίο θα έχει τα κουμπιά για την κάμερα καθώς και έξτρα μπαταρία 1100 mAh. Είναι σαν το Camera Grip που είχε το Lumia 1020.

Κώστας

Σαν το g4 δεν έχει!!!!

arislp

τουλαχιστον η lg προσπαθει…και αν δει τις τιμες που εχουν τωρα οι ναυαρχιδες της νομιζω οτι βγαζει τα πιο vfm κινητα

σακης

ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα ειναι ετσι . Να φανταστειτε εχουν και τμημα σχεδιασης . Τα κινεζικα ειναι πιο ομορφα χωρις πολλα πολλα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.