LG G5: Ποζάρει και από τις δυο πλευρές [update]

Αν δεν σας έφταναν τα σημερινά leaks για το LG G5, έχουμε κι άλλα και μάλιστα πολύ ενδιαφέροντα. Λίγο μετά το Magic Slot module της μπαταρίας, εμφανίστηκε εικόνα που μας δείχνει τη ναυαρχίδα της LG και από τις δυο πλευρές.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι το LG G5 θα έχει dual-camera και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά, μαζί με dual-tone LED flash. Τα volume buttons έχουν μετακομίσει από την πλάτη στο πλάι, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων μάλλον θα λειτουργεί ως power button κι φαίνεται να έχουμε μεταλλική κατασκευή.

Οι εικόνες φαίνεται να μην είναι renders αλλά οι πραγματικές φωτογραφίες του LG G5, αλλά δεν είναι σε λειτουργία.

Το LG G5 θα ανακοινωθεί την Κυριακή στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της MWC 2016. Περιμένουμε οθόνη 5.6 ιντσών QHD, μνήμη RAM 4GB, επεξεργαστή Snapdragon 820 και Android 6.0 Marshmallow.

Διαβάστε επίσης: LG G5: Διέρρευσε το Magic Slot module της μπαταρίας

Update: +νέο render από τον evleaks

lg g5 photos, LG G5: Ποζάρει και από τις δυο πλευρές [update]

lg g5 photos, LG G5: Ποζάρει και από τις δυο πλευρές [update]

lg g5 photos, LG G5: Ποζάρει και από τις δυο πλευρές [update]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Τελικά είναι όπως το είδαμε πριν λίγες ημέρες σχεδιαστικά το απόλυτο τίποτα όπως φαίνεται για να το δούμε και ζωντανό την Κυριακή. ….κρίμα περίμενα κάτι πιο όμορφο

giannis

αυτος ειναι ο διαδοχος του G3 και του G4; απο specs πολυ καλο…. αλλα ειναι ΑΣΧΗΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. και δεν δειχνει και καθόλου premium.πως να ανταγωνιστει ενα edge; κρίμα

Aris

Έκτρωμα

Jim

Εγω πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο το G5!

Cabalerro

Ομτως στην φωτο δεν ειναι και κατι τρομερο αλλα πιστευω οτι απο κοντα θα ειναι πολυ ωραιο..φετος ειναι η χρονια της…

Darth

Μου θυμίζει τα παλιά ψυγεία

DimitrisKor

Λιγο άσχημο το λες εδω που τα λεμε.. Ειδικα η πισω πλευρα..

Ιωάννης jb

Αυτό που κάνει η lg με το θέμα design είναι επιεικώς απαράδεκτο..
Δε γίνεται ρε lg να αλλάζεις ετσι το design απο ναυαρχίδα σε ναυαρχίδα!!
Που είναι το στίγμα σου στην αγορά lg?? Δε γίνεται να κατασταλάξεις κάπου??
Η πίσω πλευρά νομίζω πως θα είναι οτι χειρότερο έχουμε δει σε smartphone τα τελευταία 5 χρόνια.. Η μπροστά φαίνεται καλή galaxιζει αρκετά, θυμίζει λίγο περισσότερο το g2..
Νομιζα οτι με το v10 θα δούμε ένα design που θα μείνει και θα βασιστούν εκει τα νέα κινητά τις, τελικά φαίνεται πως δε θα δούμε κάτι τέτοιο..

@papaki

Άμα μπει στο κινητό μία ωραία θήκη θα είναι πανέμορφο.

Ιωάννης jb

Μέχρι και τα υποτιθεται κορυφαία και πολύ βολικά πίσω κουμπιά φύγαν!!
Οταν εγω τα έλεγα εδω μέσα για τη χρηστικότητα τους που είναι ανυπαρκτη.. όλοι με λέγανε τρελο και οτι είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε smartphone!!! Που είναι τώρα το οτι καλύτερο υπάρχει σε smartphone?? Γιατι μέχρι και η ιδια lg το έβγαλε??
Ουτε καν στις ιδιες της τις καινοτομίες δε μπορεί να μείνει σταθερή αυτή η εταιρία, σιγά μη κρατήσει σταθερο μοτίβο στο design!!

True

Μπορει αυτο να ειναι απο τα δοκιμαστικα designs..Ελπιζω που θα ανακοινωθει επισημα να ειναι πιο ομορφο!

stelios

Πάντως σε όλα τα site τρώνε χοντρό κράξιμο για αυτό το έκτρωμα την έκανε την πατάτα πάλι η lg και έτσι θα βοηθήσει το s7 που και αυτό φέτος σχεδιάστηκε φέτος δεν έχει κάτι καινούργιο. …πλήρης απογοήτευση

chris

μετα το lg flex 2 και το G4 Έβγαλε αυτο το εκτρωμα, μετα θα μυξοκλαινε γιατι δεν εχουν πωλήσεις ,

alexis touba

Δε ειναι κ τοσο ωραιο εμφανησιακα κ προσωπηκα δε με πιλυνοιαζει αρκει να εχει μαμημενη αυτονομια εστο για μια μερα με βαρια χρηση επιτελους.Κανεις δε μηλαει για αυτονομια λες και δεν υπαρχει προβλημα.μεχρι τωρα στο τομεα μπαταριας οι μονοι που τα πανε καλα ειναι οι κηνεζοι huawei meizu xiaomi.Τα μεγαλα ονοματα τα πανε σε ολους τους τομεις πολυ καλα αλα χωλενουν στη μπαταρια..mate8 king of phablets

vasilist

Ναι Συμφωνώ ότι δεν λέει και πολλά από εμφάνησή μόνο με θήκη θα φαίνεται καλό.
Να δω και βίντεο πριν κρίνω και κατακρίνω.

Nio

Έκτρωμα κανονικά. Αν είναι έτσι σχεδιαστικά είναι μεγάλη απογοήτευση.
Αν δε μπορούσε με το αλουμίνιο ας έβαζε γυαλί και να κραταγε το σχέδιο του G2.

JohnWave

Μου πάει η LG μετά το G2 το μέγεθος στον Θεό , τρώω το πρώτο ξενέρωμα. Συνεχίζει τη phabletoποίηση στο G4, τρώω το δεύτερο ξενέρωμα. Τώρα πάει στις 5.6 ( χωρίς να προσφέρει έκδοση στις 5.0-5.2 ) και μου πετά και αυτή την τραγική πλάτη. Σαφώς και μετρά περισσότερο το εσωτερικό ενός smartphone αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ρίχνουμε στα σκουπίδια το μέγεθος και το design. Αν και φανατικός hater των θηκών, σε αυτό θα έβαζα θήκη από την 1η μέρα.

vladimiros

Στο ν10 κατι εκανα η Lg και το εκανε καπως ωραιο..αλλα στο G5 δεν το βλεπω αυτο..
Ουτε εμενα μαρεσει αν ειναι ετσι,που σιγουρα θα ειναι ετσι,δηλαδη η καμερα αλα nexus SP απο πισω με την καμπουρα που κανει..και παρατηρω στο μπροστινο πανω μερος αρκετα μπεζελ..και δεν βλεπω κατι σαν δευτερη οθονη..αν δεν θα εχει και αλλη οθονη τοτε γιατι τοσο μπεζελ??
Το μονο θετικο οτι θα εχει μεταλλικη κατασκευη και δαχτυλικο αποτυπωμα,και αυτο με την μπαταρια..
Με λιγα λογια η LG… 5 βηματα μπροστα και 7 πισω καπως ετσι

Panos

Από μπροστά παλεύεται αλλά από πίσω είναι σαν προπαραγωγης. Ίσως αν του βάλεις ένα skin από πίσω να το καλύψεις κάπως…

PERSEUS

θα τριβει τα χερια της η Samsung, , παρτυ θα κανει το edge με αυτον τον αντίπαλο

Alex

Ελεος πια με το αν ειναι ομορφο ενα κινητο δεν βαρεθηκατε?????????
τα χαρακτηριστικα μετρανε αυτα διαχειριζεται ο καθε χρηστης εκτος αν εισται ολοι γκομενες και κοιτατε τι χρωμα ειναι το κινητο το σχεδιασμο ( ροζ με καρδουλες και μηλα) και το αγοραζεται…ξεκολατε λιγο ρεεεεε

Nik

Να ένα πρωτότυπο σχέδιο!
Όλο τα ίδια κ τα ίδια!

Γιάννης

Μετά το εκπληκτικό για την εποχή του G2 η LG πήρε την κάτω βόλτα και κάθε ναυαρχίδα είναι και πιο άσχημη με αποκορύφωμα αυτό το έκτρωμα. 10 φορές καλύτερα όχι μόνο Samsung αλλά Xiaomi και Huawei παρά αυτό το πράγμα.

Άκαρδος

Πραγματικά όντως όλοι κάνετε σαν γίυναικες λες και το μόνο που είναι σημαντικό στο κινητό σας είναι να είναι όμορφο, μπας και ισοσταθμισει το πουλμουρ που θα θέλατε να κάνετε, αλλά δυστυχώς δεν σας έφτασαν τα χρήματα για μηλόφωνο. Ρε πάτε καλά? Το κινητό είναι εργαλείο πάνω από όλα. Ας κάνει σωστά την δουλειά του και ας μοιάζει και σαν κ@@ράδα. Καταντήσαμε όλοι τα κινητά μας από εργαλεία κοσμήματα. Και μετά γκρινιάζετε για τις καινοτομίες που δεν γίνονται ποτέ. Αφού εσείς φταίτε για αυτό! Το μόνο που ζητάτε είναι design, ομορφιά και glamourιά.

Στα του θέματος, ακόμα και να μην το κολακέυει η συγκεκριμένη διαρροή / φωτογραφία, στις φωτογραφίες και τα renders / videos της παρουσίασης και των διαφημίσεων θα φαίνεται πολύ ομορφότερο. Κανόνας! Πάντα έτσι γίνεται. Όλα παίζονται στο πως θα φωτογραφίσεις ένα αντικείμενο.

One

Αμα ειχε βαλει γυαλί απο πίσω μπορεί να ηταν πιο ωραίο. Πάντως θελω να δω τι σκορ θα πάρει στο Dxomark.

vladimiros

Για οσους λενε δεν μετραει η εμφανιση και τοσο…και να μην ειμαστε γυναικες..
Λοιπον προσωπικα δεν θελω να βαζω θηκη στο κινητο..το κραταω ετσι οπως ειναι..εσεις που βαζετε θηκη δεν θα εχετε κανενα προβλημα,δεν παει να ειναι και μωβ το κινητο…ΕΝΤΑΞΕΙ!!!
δεν θα παρω κινητο με 500 ευρω για να βαλω θηκη τον 10 ευρω..μερικοι φιλοι μ εχουν ακριβα κινητα και εχουν βαλει θηκη με 5 ευρω πλακα με κανουν..ενταξει θα με πειτε και αν πεσει και σπασει?? ενταξει τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη!
Ενας αλλος φιλος παλι,εχει το σε g3 ασπρο και μια θηκη που προστατεβει το πισω μερος..και μια μερα εβγαλα την θηκη κ βλεπω το κινητο απο ασπρο μαυρο….βγαλτο τον λεω αγορι μ…ΟΧΙ εκει αυτος!

wrangler10

εάν το βάλεις σε σακούλα του Σκλαβενίτη θα είναι πολύ ωραίο.

giannis_al

Πρώτα απ’όλα απ’το κακό στο χειρότερο με τα bezel αν δε με ξεγελά το μάτι μου..
Ειδικά σε συνδυασμό με την οθόνη που όχι απλά δε μειώνεται στις 5.2″ όπως έλεγαν, αλλά πάει 5.6″ ξέφυγε.

Παρ’όλα αυτά εμένα μου φαίνεται παράξενο αυτό που βλέπω, γιατί τα side buttons είναι 2. Δε μου βγάζει λογική να έχει διατηρήσει lock button στην πλάτη (δηλ. στο fing.scanner) και να έχει μετακινήσει μόνο τα volume..

Σε λίγες μέρες θα δούμε τι επιφυλάσσει η lg, προσωπικά ελπίζω σε κάτι καλύτερο!

micr0g

Ούτε το G3-G4 ηταν όμορφο,αυτό ειναι κάπως καλύτερο.

παπαροκάς tiamat

Δυστυχως συμφωνω με το κραξιμο που διαβασα σε ολα τα σχολια…

Nick

Ναι από το G5 θα έχανε σε πωλήσεις η Samsung, όχι από iPhone και λοιπές κινεζικες κυρίως.

PERSEUS

Μου θυμιζουν τα σχολια…. δεν πειράζει που ειναι χοντρη και άσχημη , καλη καρδια να εχει, να εχει καλο εσωτερικό κόσμο

george

Παιδες εαν το κινητο ειναι στις 5,6 ΔΕΝ ειναι ο αντιπαλος του s7 μη λεμε οτι θελουμε ειναι του edge που λεγετε οτι θα ειναι 5,5 οποτε εαν κ εφοσον βγει εμφανισιακα ετσι (μιλαω σαν κοινος αγοραστης οχι ψαγμενος που θα κοιταξει πολλες παραμετρους οπως ειμαστε ολοι εδω) εχει κανει πολυ μεγαλη χαρη στην sammy.

perseus

kaido τερας@ Μιλας για γκρινια και ο πρωτος που το κανει είσαι εσυ, μετα λες οτι βριζουν και μας λες παιδακια και εξυπνακηδες, λοιπον στο καλο αγορι μου , αααα και κατι ακομα το G5 που λες οτι καινοτομη σε design δεν σημαίνει οτι ειναι και όμορφο σαν κουδουνι πολυκατοικίας ειναι

Minas

Το design παίζει σημαντικό ρόλο στην ναυαρχίδα μιας εταιρείας. Επειδή είναι ένα ακριβό απόκτημα που θα το αγοράσει μια μερίδα πελατών με κάποια σχετική οικονομική άνεση, πρέπει να είναι premium στην αίσθηση και στην όψη γιατί αυτή η μερίδα πελατών διναι κατά κανόνα βάση και σε αυτό το χαρακτηριστικό. Δεν τίθεται θέμα ότι θα έχει κορυφαία χαρακτηριστικά, όμως αυτά πρέπει να συνοδεύονται και από ένα όμορφο και ιδιαίτερο design που να σε ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Το G5 που βλέπουμε στις φώτο εμένα μου φαίνεται βαρετό, χωρίς σχεδιαστική έμπνευση. Είμαι φανατικός της LG, από το G2 και μετά τα πήρα όλα ακόμα και το V10 που δεν το είχαν καν τα σκρουτζομάγαζα, όμως εδώ περίμενα κάτι άλλο, μοναδικό, ιδιαίτερο.
Σε σχέση με τη σχεδίαση του V10 που πράγματι είναι μοναδική, μόνο ως πισωγύρισμα μπορώ να εκλάβω αυτές τις φώτο. Ελπίζω να κάνει την έκπληξη η LG και να είναι κάπως διαφορετικό το κινητό.
Θέλω να πω ωστόσο ότι καμμιά εταιρεία δεν είναι χαζή, ίσως με τη σχεδίαση αυτή, αν ισχύει, να θέλει να στοχεύσει σε κάποια αγορά που το θεωρεί ως ελκυστικό, Κίνα, εγχώρια κλπ.

anergos13

Κι αυριο καποιοι ελπιζανε να γινει της Κορεας…παλι παρτυ Sammy βλεπω…

salach9

Δεν πιστευω στην πραγματικοτητα οτι ειναι τοσο ασχημο οσο φαινεται στις φωτογραφιες. Στη φωτο που ειναι λευκο δειχνει ωραιο κ μοντερνο (σαν το θηλυκο ρομποτ στην animation ταινια wall e) σε συγκριση με το γκρι.

Ιωάννης jb

Minas.. Το design παίζει σημαντικό ρόλο όντως αλλά δε πρέπει να λέμε premium αίσθηση μόνο το αλουμίνιο.. Είναι απλα ένα τηλέφωνο που σου πέφτει κάτω και σπάει, γρατζουνίζετε πολύ ευκολα, οπότε δεν είναι μονοδρομος το αλουμίνιο ή το γυαλί για να πούμε ενα smartphone οτι είναι premium!! Κατα καιρούς έχουν βγει πανέμορφα κινητά που ήταν κατα κύριο λόγο πλαστικά αυτό όμως δε τα εκανε να μη δείχνουν premium..

Εδω κραζουμε την lg οχι γιατι δεν θα εχει όπως φαίνεται αλουμίνιο ή γυαλί, αλλά την κράζουμε γιατί απ ότι φαίνεται θα είναι πολύ ασχημο απο πίσω και χωρίς καμιά ιδιαιτερότητα στο μπροστινό μέρος, δε σου πάει να πεις… ωραίο smartphone, θα το πάρω..

Τα χαρακτηριστικά είναι κάτι που εδω και πολλά χρόνια αποδεδειγμένα απλά δε μετράει.. τα νούμερα δε λένε τίποτα σε σοβαρούς χρήστες.. η εμπειρία χρήσης μετράει..
Και στη τελική αφου όλα πλέον είναι πολύ δυνατα στο θέμα specs… Γιατί να προτιμήσει κάποιος το g5 το κακάσχημο και να μη πάρει z5 ή 6s…

Dimitris F.

Δε μου αρέσει ρε παίδες είναι πολύ…απλό.

Γιάννης

Εγώ πάλι μένω στο ότι είναι η πρώτη εταιρία (νομίζω) που συνδυάζει αλουμίνιο ΚΑΙ μπαταρία που αλλάζει 🙂

wipeout

Καλυτερο κινητο μπαταρια και ταχυτητα Lg G2. Ομορφοτερο LG G3 με best bezzels kai πρωτη Qhd, V10 πανεμορφο και με τρωμερα manual etc. Τωρα το G5 αν ειναι ετσι απογοητευση…

manolis

το άσπρο δε φαίνεται τόσο άσχημο αλλά είναι πολύ αδιάφορο θυμίζει σαν κάποια κινητά που είχε βγάλει η ZTE κάποια εποχή κριμα…..

Nikolakis

Παιδιά, Εντάξει, και εγώ που είμαι φαν της LG, μπορώ να πω ότι δεν είναι καθόλου όμορφο. Το design μετράει πάρα πολύ, ο, τι και να λένε μερικοί από δω. Τα κινητά πλέον δεν είναι απλώς εργαλείο που κάνουμε δουλειά είναι και αισθητική, όπως και να το κάνουμε.
Τώρα από επιδόσεις θα δούμε. Αν έχει κάνει καλές και σωστές αλλαγές και η κάμερα ειδικά που ήδη στο g4 είναι αξεπέραστη… Τότε πάω πάσο. Τώρα έχω το edge plus και σε σύγκριση με το g4 που είχα η κάμερα είναι πολύ κατώτερη. Αλλά το design van και η οθόνη είναι άλλο πράγμα απίστευτα όμορφα γιαυτό το πήρα.

nikos21

Μοιζει με κινητακι των 100 ευρω!
Δεν γινεται να ειναι ετσι εμφανισιακα!

geozg2

Όσες φώτο και να είδα χάλια μου φαίνεται..Έχω μια ελπίδα ότι από κοντά θα είναι ποιο όμορφο ζωντανό … Αλλά αν δεν έχει 2 επιλογές ένα μικρό 5.0-5.2 και ένα 5.5 + τοτε άντε γεια κραταω το LG g2 μου που είναι ο καλύτερος συνδυασμός..Γιατί κακά τα ψέματα ένα κινητό οσο και γρήγορο να είναι όταν το πιάνεις στα χέρια σου αν δεν είναι ωραίο αστα..Για μένα προσωπικά το κινητό πρέπει να είναι από μόνο του ωραίο όχι με θήκες πλαστικά σε θάλασσες και ακτές…

radiohead

Αν αυτό είναι πράγματι το τελικό μοντέλο που θα κυκλοφορήσει, πρέπει να απολυθούν πολλά άτομα και κυρίως όλο το σχεδιαστικό τμήμα. Είναι ο,τι χειρότερο έχω δεί, μοιάζει φτηνό και θυμίζει κινεζικη μαιμού των 80 ευρώ.

Γιώργος Κ.

Μη με κράξετε αλλα μου θυμίζει αρκετά το Nokia 311 σχεδιαστικά

Μαριος

Ή samsung βγάζει ίδιο desighn 6 χρόνια τώρα και την κραζετε για αυτό, ή apple τα ίδια,η sony? Τα ίδια… Αλλάζει λίγο το desighn η lg και πεφτετε να την φάτε.. Είστε επικός μπουρτζοβλαχοι κομπλεξικοι και κάνετε σα τις γκομενες που δε ξέρουν τι θέλουν…

Υ: είναι xiaomi fanboy και υποστηριζω την αλλαγή στο lg g5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.