LG G5 SE: Θήκη “επιβεβαιώνει” την ύπαρξη νέας έκδοσης

Παρά το γεγονός ότι η LG τρόλαρε την Apple για την έλευση του iPhone SE με την “παλιά τεχνολογία και τα παλιά χαρακτηριστικά”, την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι έχει πατεντάρει την ονομασία LG G5 SE.

Για την ακρίβεια, η κατοχύρωση της ονομασίας είχε γίνει από τον Φεβρουάριο, όταν ακόμη το iPhone SE κυκλοφορούσε ως φήμη. Tο SE στο iPhone σημαίνει special edition, ενώ για την LG δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει.

Σήμερα εμφανίζονται δυο φωτογραφίες, οι οποίες είναι από το κουτί του LG G5 Quick Cover και δημοσιεύονται από το MobileFun. Δίπλα στο LG G5 αναφέρεται και το όνομα του LG G5 SE, που σημαίνει ότι η θήκη είναι κατάλληλη και για τις δυο εκδόσεις.

Αρχικά υπήρχαν υποθέσεις ότι το LG G5 SE, μπορεί να είναι η μικρότερη έκδοση της ναυαρχίδας, αλλά με δυνατά specs. Ωστόσο, η θήκη αυτή, αν θεωρήσουμε ότι είναι πράγματι και για τη νέα έκδοση, αλλάζει τα δεδομένα. Ίσως να μιλάμε για μια ειδική έκδοση με καλύτερα χαρακτηριστικά ή και κάτι άλλο που θα την ξεχωρίζει, αλλά οι διαστάσεις θα είναι ίδιες.

Η ίδια η LG δεν έχει επιβεβαιώσει απολύτως τίποτα, ούτε υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, επομένως κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

lg g5 se case, LG G5 SE: Θήκη “επιβεβαιώνει” την ύπαρξη νέας έκδοσης

lg g5 se case, LG G5 SE: Θήκη “επιβεβαιώνει” την ύπαρξη νέας έκδοσης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιαννηςΡ

Τρολλαρει αβερτα η LG χαχα και δεν της το ‘χα.

dark_master

όντως Γιάννη.

ChrisG

G5 se…χαχαχα…όντως τρολλάρει.
να φανταστώ κάποιο g2 mini με επεξεργαστή 820 ανάλυση 1136*640,2 ram,1624mah,12 mp f/2.2,4k,16gb,4,0 inches…κλπ.innovation.έχει να τρέξει antutu στα 150κ για πλάκα…

alien

LG μαλακιζεSE

παπαροκας tiamat

Οχι δεν αντιγραφουν ολοι οτι κανει η apple…..oχι…..

@Alien καλα τα λες!

giorgosgek

Πιστευω οτι το special edition για την lg ειναι μια πραγματικη ειδικη εκδοση του g5 με καλυτερα χαρακτηριστικα με την ιδια οθονη και το ιδιο μεγεθος. Αν σκεφτειτε λιγο η θηκη προοριζεται για το ιδιο κινητο g5/g5 se = ιδιο σχεδιο ,ιδιες διαστασεις . Αν τωρα βγαλει ενα μικροτερο και με χειροτερα χαρακτηριστικα, καλα να παθει αντιγραφοντας την Αpple , ξευτιλικι σε ολο του το μεγαλειο…

Panos7GR

Το έχω ξανά πει σε προηγούμενο άρθρο σχετικα με το SE, ότι επειδή η Apple έβγαλε ένα μικρότερο iPhone με την ονομασία SE, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και της LG θα είναι μικρό. Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω απ την Apple, δυστυχώς ή ευτυχώς.

Και βάσει αυτού λέω:
Αν η συσκευασία της θήκης είναι αληθινή (αμφιβάλλω) η οποία μας λέει πως η είναι ίδια και για το G5, αλλά και για το G5 SE, θεωρώ πως ίσως μιλάμε για τον διαδοχο του καταπληκτικού V10. Γιατί:
1) Είναι μια ονομασία που θα βοηθήσει στην συσκευή εμπορικά καθώς δανείζεται εν μέρη την ονομασία της ναυαρχίδας
2) Το V10 ήταν ένα σχεδόν ίδιο G4, άρα γιατί o διάδοχος του V10 να μην είναι ένα G5;
3) Έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό το dual-display, εξού και το SE από το Special Edition.
και 4) Το modular design του G5 δεν έπεισε και γενικότερα όλο το design απογοήτευσε τους περισσότερους, οπότε ένα το G5 SE θα μπορεί να είναι αλά V10 που αντιθέτως εντυπωσίασε πέρσι.

keysmith

ένα lg 5 mini (όπως και να λέγεται) πρέπει να βγει και να μην είναι (δραματικά) υποβαθμισμένο. Υπάρχει κόσμος που θέλει μικρότερα κινητά. Και το 5.2 δεν είναι μικρό. Ιδανικά 4.7 ή έστω 5” θα πρέπει να κυκλοφορήσει ως έκδοση. Προφανώς όμως το SE αν υπάρξει είναι στις ίδιες ίντσες με το κανονικό αφού η θήκη είναι κοινή.

giorgosgek

@Panos7GR Πολυ σωστα. Επισης η Apple δεν ειναι η μονη που εχει βγαλει κινητο εχοντας στο ονομα του SE,εχουν υπαρξει κι αλλες εταιρειες.

Panos7GR

Επίσης η συμπατριώτισσα Samsung έχει συσκευές που “δανείζονται” το όνομα Galaxy S, που ονομάζει τις ναυαρχίδες της, οι οποίες είναι ίδιες σε ίντσες και δυνατότητες με την ναυαρχίδα, αλλά έχουν ένα έξτρα μοναδικό χαρακτηριστικό που αφορά την οθόνη, την σειρά Edge.
Βλέποντας την παραπάνω θήκη, λοιπόν, πολύ πιθανόν να κάνει κάτι ανάλογο και η LG με μια σειρά SE που θα έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό το dual-display / secondary display, όπως και αν το ονομάζει εμπορικά. Ίδωμεν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.