LG G5 SE: Οι Κορεάτες κατοχύρωσαν την ονομασία

Όταν ανακοινώθηκε το iPhone SE τον περασμένο μήνα, η LG ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν την “παλιά τεχνολογία και τα παλιά χαρακτηριστικά” που χρησιμοποίησε η Apple σε αυτό που αποκαλεί ως το πιο δυνατό 4ιντσο της αγοράς.

Για την ακρίβεια, ο CEO της LG Cho Ju-no, δεν ήταν εντυπωσιασμένος από το iPhone SE και δήλωσε «Rolling out a product with same-old technology and features is not LG’s way».

Όμως στην LG μπορεί να άρεσε το όνομα “SE” καθώς φέρεται να κατοχύρωσε την ονομασία LG G5 SE. Για την ακρίβεια, οι Κορεάτες διεκδίκησαν την ονομασία G5 SE από τον Φεβρουάριο, όταν ακόμη το iPhone SE κυκλοφορούσε ως φήμη και την προηγούμενη εβδομάδα κατοχύρωσαν και το LG G5 SE.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η LG ετοιμάζει μια μικρότερη έκδοση της ναυαρχίδας LG G5, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν. Είναι πολύ πιθανό να κρατήσει τα high-end χαρακτηριστικά για να πλασαριστεί ως ο αντίπαλος του iPhone SE.

Τέλος, να πούμε ότι το γεγονός της κατοχύρωσης της ονομασίας, από μόνο του δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δούμε την κυκλοφορία του LG G5 SE, περιμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Τι θα λέγατε για ένα high-end compact από την LG;

LG G5

lg g5 se, LG G5 SE: Οι Κορεάτες κατοχύρωσαν την ονομασία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

ΝΑΙ να το δουμε με τα ιδια χαρακτηριστικα οθονη HD FUL HD 1920*720 1920*1080 snapdragon 820 4GB RAM DDR4 αποσπωμενη μπαταρια micro sd να δουμε το κανονικο τον αδερφο και για το μικρο το βλεπουμε πώτε έρχετε ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ LG G5 αυτον τον μηνα στα μεσα του μμηνα

giorgosgek

δεν την καταλαβαινω την lg, παντως η ιδεα ενος μικροτερου κινητου οχι και 4 ιντσες ομως ,θα ηταν πολυ καλη , ειδικα αν βαλει ολα τα χαρακτηριστικα του G5 αν και δεν το κοβω , αποσπωμενη μπαταρια κτλ

Panos7GR

Το SE αν σημαίνει Special Edition, δεν είναι απαραίτητο να είναι και μικρότερο μοντέλο επειδή έτσι έκανε η Apple. (Λεω εγώ τώρα…)

tech21man

SE s tupi D edition.

Και ας μαθει η LG πρωτα να φτιαχνει κανονικο μεταλλικο κινητο και οχι με πλαστικο φινιρισμα απο εξω επανω σε μεταλλικο φυλλο (πειτε μου εσεις γιατι το εκανε αυτο) και…τοτε hi end compact.

giorgosgek

@Panos7GR Εχεις απολυτο δικιο, μπορει να ειναι μια ειδικη εκδοση και οχι compact απαραιτητα

Ανώνυμος

@tech21man
Σε βλέπω απόλυτα ενημερωμένο. Μπράβο πάντως, ότι σας λένε το πιστευετε… Τράβα διάβασε την πρόσφατη δήλωση που έγινε δεν θα μπω καν στο κόπο να σου δώσω το λινκ…

anwnymous

Αν είναι τόσο high end, όσο το G5, ας το αφήσει καλύτερα…

giorgosgek

@anwnymous Γιατι ,του λειπει κατι , δεν σε ρωταω τι του λειπει , αν του λειπει κατι , ενταξει υπαρχει το s7 που ειναι τοπ , αλλα μια χαρα χαρακτηριστικα εχει και αποσπωμενη μπαταρια με πατεντα , τα ιδια χαρακτηριστικα που εχουν και τα υπολοιπα high end, το ενα να εχει κατι καλυτερο απο το αλλο , ειναι πλεονεκτηματα του καθε τηλεφωνου , οχι οτι δεν ειναι high end ομως , πες οτι η δικη σου υποκειμενικη αποψη ειναι οτι απλα δεν σου αρεσει

anwnymous

-Εμφάνιση: Τραγική εμφάνιση πίσω, όσο υποκειμενικό και αν είναι, όταν η συντριπτική πλοιοψηφία λέει ότι είναι άσχημο, μάλλον έτσι θα είναι. Από μια εταιρία που πέρσι έβγαλε g4 & μετά το V10, το g5 σε καμία περίπτωση δεν το λες εξέλιξη αυτών.

-Βezel: Tραγικά και αυτό είναι αντικειμενικό.

-Αυτονομία: 2800 μπαταρία με QHD ips οθόνη, η λογική λέει ότι θα είναι περίπου όσο στο g4. (Χάλια δηλαδή, εκτός και αν πιστεύεις ότι φέτος η lg έκανε την επανάσταση στα πάνελ και δημιούργησε μια τόσο battery friendly οθόνη σε σχέση με g4 ή αν θεωρείς ότι οι 3-4h sot σε 12h αναμονή αρκούν)

-Αφαίρεση διαφορών software προσθηκών, όπως appdrawer, qslide, 2πλό παράθυρο.

-Υλικά κατασκευής: Τελικά είναι μεταλλικό/πλαστικό/από αστάρι? (Ακόμα το ψάχνουν)

Δεν θεωρώ το S7 τέλειο, αλλά φέτος η lg αυτοκτόνησε.
Και για να το θέσω αλλιώς, για ποιο λόγο να πάει κάποιος που έχει το g4 στο g5?
(Eγώ δεν βρίσκω κανένα, και αυτό δείχνει ότι το g5 είναι πισογύρισμα)

tech21man

Η δηλωση δεν λεει τιποτα διαφορετικο.
Χρησιμοποιησαν ψηγματα μεταλλικα και πλαστικο χρωμα πρακτικα για να βαψουν το αλουμινιο απο κατω.

Τραγικη εμφανιση, τραγικη αισθηση. LG. Μπορει και καλυτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.