LG G5 SE: Είναι η έκδοση με Snapdragon 652 και μνήμη RAM 3GB

Η LG τελικά δεν κατοχύρωσε απλά την ονομασία του LG G5 SE, αλλά την έβαλε σε μια δεύτερη έκδοση της ναυαρχίδας της. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποια ειδική έκδοση με καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά για το LG G5 με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 652.

Αρχικά όταν διέρρευσαν οι πληροφορίες για την ύπαρξη του LG G5 SE θεωρήθηκε ότι μπορεί να είναι μια μικρότερη έκδοση με δυνατά specs. Στη συνέχεια εμφανίστηκε η θήκη που έδειχνε ότι θα έχει τις ίδιες διαστάσεις με την κανονική έκδοση, οπότε θεωρήσαμε ότι θα δούμε ένα ειδικό μοντέλο με ακόμη καλύτερα χαρακτηριστικά.

Τελικά όμως, το LG G5 SE είναι κατώτερο από το LG G5, αντί για Snapdragon 820 φορά Snapdragon 625 και η μνήμη RAM από 4GB κατεβαίνει στα 3GB. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση που θα διατεθεί σε περιοχές όπως Λ. Αμερική, Κίνα και σε χώρες της πρώην σοβιετικής ένωσης. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή.

Κάτι ανάλογο με την LG έκανε και η HTC ανακοινώνοντας το HTC 10 Lifestyle με Snapdragon 652 και μνήμη RAM 3GB. Ενώ στην περίπτωση του iPhone SE, το SE σημαίνει special edtion, η LG δεν το έχει διευκρινίσει.

lg g5 se, LG G5 SE: Είναι η έκδοση με Snapdragon 652 και μνήμη RAM 3GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mageironi

Λορενα στην επικεφαλίδα γράφεις snapdragon 652 και στο κειμενο 625…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.