LG G5: Ο Snapdragon 820 αφήνει πίσω Galaxy S7 με Exynos [Benchmarks]

Στην MWC 2016 βρέθηκε και η LG ανακοινώνοντας την ναυαρχίδα της LG G5, η οποία κατάφερε ομολογουμένως να τραβήξει τα βλέμματα με το καινοτόμο design της. Οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι στην αρένα του Android είναι LG και Samsung, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε πως τα πηγαίνουν.

Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποια πρώτα benchmarks από τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge με Exynos 8890 ενώ βγήκαν και τα πρώτα σκορ του LG G5.

Η ναυαρχίδα της LG φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, ο πρώτος της Qualcomm με 64-bit Kryo CPU 2.1GHz και μνήμη RAM 4GB.

Το LG G5 δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενο, στο AnTuTu έδωσε σκορ 133.054 πόντους, 3500 στο Vellamo Metal και 4925 σε Vellamo Browser.

Δείτε επίσης: LG G5: Επίσημα με μεταλλική κατασκευή και αρθρωτό design [MWC 2016]

Διαβάστε όλα τα νέα από την έκθεση MWC 2016

Τα πρώτα benchmarks δίνουν προβάδισμα στο LG G5 έναντι του Samsung Galaxy S7, αν και έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για αν συγκρίνουμε σε βάθος τις επιδόσεις των δυο:

lg g5 benchmarks, LG G5: Ο Snapdragon 820 αφήνει πίσω Galaxy S7 με Exynos [Benchmarks]

lg g5 benchmarks, LG G5: Ο Snapdragon 820 αφήνει πίσω Galaxy S7 με Exynos [Benchmarks]

lg g5 benchmarks, LG G5: Ο Snapdragon 820 αφήνει πίσω Galaxy S7 με Exynos [Benchmarks]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Πολύ καλό smart phone με την μεγαλύτερη καινοτομία φέτος, αλλά αυτή ή πλάτη πολύ flat και ουδέτερη θα μπορούσαν να δώσουν ένα τόνο σχεδιασμού παραπάνω .

anergos13
enki

ακριβως..που το ειδαν αυτοι στο g5 οτι ειναι καλυτερος ο 820?για αλλη μια φορα ο exynos 8 θα κανει παταγο οπως και με το exynos 7

enki
Nikos

Κάθε χρόνο τα ίδια όλοι κοιτάτε benchmar, αλλα ακόμη και το galaxy s6 δεν μπορούσε να κάνει multitasking δηλαδή να κράτηση πίσω ανοιχτή παράθυρο κ ξανά φόρτωνε , άρα τι να τα κανεις τα benchmark

Jim

Μπράβο LG !

Kostas k.

Για να μην μπερδευόμαστε και το s7 με τον 820 θα έρθει Ευρώπη . Και προφανές είναι πιο ισχυρός o snapdragon αφού οι adreno gpu είναι πολύ πιο μπροστά από τις mali αν και από ότι λένε η τελευταία γενιά με mali T880 έχει μειώσει αισθητά την ψαλίδα

vasilist

Παιδιά δείτε geek bench για CPU power και ταχύτητα και όχι antutu γιατί το antutu μετράει και GPU και αλλά πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την χρήση CPU.

tech21man

Νικο εξαρταται το τι προτεραιοτητα δινει η καθε εταιρεια και πως εχει ρυθμισει το καθε μηχανακι να συμπεριφερεται. Κατ’εμε το multitasking σε 5 inch συσκευες ειναι πραγματικα, αχρηστο, εκτος απο floating apps αντε και να τρεχεις λιγη μουσικη μαζι με τα παιχνιδια αντε και να κατεβαζεις torrent ταυτοχρονα. Τα social network notifications ουτως η αλλως τρεχουν και για αποδοση θα προτιμουσα να…μη τρεχουν. Για αποδοση και του εγκεφαλου σου και του κινητου lol. Υπαρχουν και τα push notifications. Οσο και να χτυπιουνται οι gadetακηδες, τα κινητα ακομη δεν μπορουν να κανουν πραγματα που ενα pc 10ετιας μπορει, ακομη και πιο δυνατα να ειναι (που τα τρωει το throttling και θελουν πριζα μετα…αντε με το ups αγκαλια). Τωρα με το συμπαθειο, κανεις που κανεις το “premium” αλμα κα συμπεθαστατη και οχι αγιογδυτισσα lg, τι design ειναι αυτο…? Και τι χαζο gimmickιες ειναι αυτες με dac οταν ακομη και απο usb dsd δεν μπορεις να παρεις ηχο της προκοπης λογω google? Το android ειναι το αστειο μεταξυ απανταχου φιλων του καλου ηχου, ειναι πραγματικα σα να πυροβολει τον εαυτο του. Οποιος επιλεξει το G5 ΜΗΝ δωσει τα εξτρα λεφτα για το dac…ας κανει λιγο ερευνα πρωτα. Και τα specs να αναβαθμιζε η… Συνέχεια »

makis

@kostas k. για προπαραγγελία έχουν την παντόφλα τον 8890 τα ελληνικά μαγαζιά και με ένα τιπ προαγωγού 30 ευρώ πάνω από Γερμανία.

enki

Kostas k. Ο exynos ειναι πολυ καλυτερος και με διαφορα..εδω θα ειμαστε θα το δεις..εχουν κανει τρομερη δουλεια με το mali t880mp12..προσαρμομενοι πυρηνες ξεχωριστα..μπορουν να φτασουν μεχρι 2.6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.